15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Patrik 8.1.2008 19:48

huhu-král debilů

Co děláš celý den tady na webu ty?Takový idiot to je doopravdy perla.

huhu 8.1.2008 19:40

Re: Re: Re: Nebojme se změn, jsou k dobru.

kromě bučení, umíš i mečet a hýkat ? Patriku, vyskoč ! (Y)

Patrik 8.1.2008 19:35

Re: Re: To co vidím jako plus, tak oni napadají

Na blití je z Vašeho příspěvku.Prostě je vidět bolševická výchova.Jenom nenávist a nenávist

Milda 8.1.2008 19:33

Re: To co vidím jako plus, tak oni napadají

Člověče, přemýšlejte! Víte co je to dvojí občanství? Četl jste oba sliby USA a ČR na občana  státu?  Víte kdo volí prezidenta v ČR? Co vlastenectví? Víte, že v případě úspěchu by americký občan velel české armádě? Člověče vzbuďte se!

Patrik 8.1.2008 19:33

Re: Re: Nebojme se změn, jsou k dobru.

Je to pravda,že huhu a bubu jsou idioti

Milda 8.1.2008 19:27

Re: Nebojme se změn, jsou k dobru.

Je velký rozdíl vítat Švejnara a američana Švejnara, kandidáta na prezidenta ČR. Chápete to?

huhu 8.1.2008 19:19

Re: Nebojme se změn, jsou k dobru.

soudruh švejnar otec byl diplomatem čssr v ženevě a jeho děti tedy "prchali" v r. 70 s diplomatickým pasem. To muselo být dráma ! škoda, že tam synek soudruha už nezůstal, zjevně si vybírá místa pobytu podle toho, kde mu to zrovna sype a kde je levnější zubař...takovéto vyčůránky nesrovnávejte s těmi, kdo emigrovali kvůli komunistům...

Budiš. 8.1.2008 18:55

Re: Nazdar kecálkové

Kmotrem úspěšných je nastolená demokracie, přeji hodně úspěchů a peněz dle přičinění- to platí v celém demokratickém světě. Ti ,kteří tolik peněz nemají, mohou zvednout  zadeček a něco dělat pro svůj lepší zítřek.

Ladislav N. 8.1.2008 18:50

Re: Re: Re: Re: Zhrzený Ladislave N. . . . .

Na blba žádné argumenty neplatí. Je to ztráta času.

Budiš. 8.1.2008 18:43

Nebojme se změn, jsou k dobru.

Je zajímavé ,že téměř 20 let děláme hrdiny ze všech emigrantů,  kteří utekli před komunismem. Ti, kteří při přechodu přes hranice stříleli nevinný lidi  jsou obdivováni a navrhováni na státní vyznamenání a teď se vrací domu jeden slušný člověk, který něco svou pílí dokázal a děláme zněj vyvrhela jen proto, že se dotkl někoho ješitnosti a ve své drzosti si dovolil přijmout kandidaturu na prezidenta. Vrací se domu člověk ,který musel odejít, ve světě ostudu rozhodně nedělal, náš stát slušně reprezentoval a své děti naučil česky,(podotýkám ,že jako otec -přirozené je ,že děti mluví dle matky) tak ho jako doma vítejme a já Vás pane Švejnare doma vítám.To, že zatím nejste zapleten a postižen našim politikařením, je Vám jen ke cti , nám k dobru a zaručuje to nový zdravý vítr na pol. scéně v Čechách.Nebojme se změn, nebo se v našem Kocourkově zakuklíme a budeme v Evropě a ve světě jen brzdou, né-li pro smích.Váženi žijeme v Evropě ,vstopili jsme do světa demokracie ,tak se tak chovejme.

pod jakym natlakem? 8.1.2008 18:39

Re: PŘÍSAHAL POD NÁTLAKEM

prof. svejnara NIKDO nenutil, aby se stal ameristickym obcanem ... a nebyl by jediny, kdo ziskal profesuru, aniz by byl ameristickym obcanem ...

Zpoza vody 8.1.2008 18:38

Nazdar kecálkové

To je pořád řečí proti panu prezidentovi. Je to otec privatizace a kmotr úspěšných. To byla skutečně, ale opravdu skutečně skvělá příležitost pro nás šikovné. My jsme solí národa a ne vy, ti chudinkové, co pořád blábolíte o jakémsi právním rámci, který by nás podnikavce jen hloupě omezoval. Peníze až v první řadě a my je teď máme! Tak či onak proto vládneme tomuto státu a vy ostatní můžete se svými názory a breky jít až tam. Na nějaké morality a dovezené myšlenky se můžeme vykašlat. Je už načase, aby se nazývaly věci pravými jmény. Jsem sice za vodou, ale dovedu být vděčný. A proto KLAUS FOR PRESIDENT!

Pete Brich 8.1.2008 18:38

Samej filozof a nikdo na práci

;-D;-D;-DPB

kam jdete? cili: quo vadis? 8.1.2008 18:36

Re: Re: Re: To co vidím jako plus, tak oni napadají

synacku, vedi, verejna diskuse ma smysl, kdyz jde o verejnou volbu ... dokazte, ale tak, aby to pochopila i ma teticka v mukaceve, ze ceske presidentske volby jsou verejne, a pak teprve se dopoustejte osobnich utoku ... kdyz nekomu dojdou argumenty, muze jeste zacit nadavat ... to je stary postreh, ale na vas se hodi ...

BuBu 8.1.2008 18:30

Re: Re: Re: Zhrzený Ladislave N. . . . .

. . . . zkuste konkrétně . . . nějaký proti-argumnetík . . . . co nepravdivého je v mém textu . . . . .  jinak budete i nadále vypadat jako zhrzený Trol !

A pokud Vám vadí mé "bláboly" - máte (a zcela demokraticky) možnost i právo . . . . . poslouchat "Rájskou píseň", kterou vypouští do éteru demokrat všech demokrtů král - pupkatý Mussolini ! ;-D

Kamjdu 8.1.2008 18:27

Re: Re: To co vidím jako plus, tak oni napadají

Vidím do vás. Máte strach, zlost a proto byste chtěl záležitosti oklamat. To já jsem na rozdíl od vás v klidu, neboť pozoruji se zájmem život a přijímám to, co osud přinese a trochu si při tom zafilozofuji.

petrph 8.1.2008 18:26

Pan profesor a neumí počítat???

nebo se domnívá že to zřeknutí se občantsví bude jen na 5 let???Ba né holečku, za 5 let s český pasem, platem a posléze důchodem si ještě bude rád vzpomínat jak v Americe profesoroval. Třeba ho tam pak na výletní vízum někdy na týden pustěj..

BuBu 8.1.2008 18:23

Re: Re: Re: Ale kam jít . . . . .

. . . . . to doufám víte ? :-D

A pro příště - zkuste nějaký ten proti-argument ! Jinak je to slint seniláka ! ;-)

xxx Kubeš 8.1.2008 18:15

Zajímalo by mne,

jak se staví komunisté ke kandidátovi, který přísahal cizímu státu (i když spřátelenému, ne ale komunistům) a který by po svém zvolení se mohl stát vrchním velitelem naší armády ?

DDT 8.1.2008 18:13

Re: To co vidím jako plus, tak oni napadají

P. Švejnar nesahá VK ani po kotníky, a to ani morálně ani nijak jinak. Nechci nejvyššího představitele státu a armády Američanočecha, to je bezprecedentní výsměch suverenitě státu. Když k tomu připočtu jeho předsedování dozorčí radě ČSOB, která ČR žaluje o miliardy a jeho tanečky před soudruhem Paroubkem a Falmerem je mi z něho na blití. Jestli to nevidíte, ani s nickem Kamjdu daleko nedojdete.

Budiš 8.1.2008 18:11

Re: Re: Re: Re: A co má být.

Není to žádný cizák.Vítám toho, kdo domu se vrací,ale vidím, že zbytečná debata.

Kamjdu 8.1.2008 17:57

Re: Kam jdeš?

To je milý Bohuši otázka pouze jen pro mě. Tím se více nabudí intuitivní vnímání a dozvím se tak řešení všeho, co je třeba.

bohuš 8.1.2008 17:52

Re: kam jdeš?

:-D

Kamjdu 8.1.2008 17:51

Re: Re: Už moje babička říkávala :

Nechtěl bych na místě Klase mít za sebou takovéto obhájce, jako jste vy BuBu a vám podobní. To bych raději zalezl někam do díry, jak bych se styděl.

bohuš 8.1.2008 17:47

Kam jdeš?

;-D

Ladislav N. 8.1.2008 17:44

Re: Re: Už moje babička říkávala :

Jako vůl, a korunovanej, tady dneska blábolíte vy.... ;-P

Kamjdu 8.1.2008 17:43

To co vidím jako plus, tak oni napadají

Pan Švejnar mnohonásobně morálně převyšuje Klause. Je jasný, stručný, otevřený a má velký přehled. Kdo to nevidí, nebo nechce vidět, tak je morálně nevyspělý člověk. Dalo se čekat, že zbabělec, který se vyhýbá přímému střetu před miliony svědků bude zoufale se svým týmem podobných vymýšlet kdejaký podtrh. Teď to zkoušejí přes dvojí občanství. Co bych já považoval za lepší výbavu prezidenta tak oni ti darebáci v tom budou vidět problém.

BuBu 8.1.2008 17:33

Re: Už moje babička říkávala :

"Chytrému napověz . . . . . blbce kopni do pr*ele"  !

Takže - když jste takový Vůl . . . a nechápete co a jak . . . je míněno . . . tak tady ho máte : (Y) !

Jiří 8.1.2008 17:29

Pepř

Když oni v Lidovém domu dobře vědí, že výsledek bude jiný. Ale to trvalé sypání pepře do ran této země a trvalé oblbování lidí, kteří nejsou schopni reálného pohledu na budoucnost vlastní, natož státní, jim dělá neskutečně dobře. V hospodách JEDNOTY se pravidelně hrály karty i v pracovní době. Občas byly i cinknuté. Pan expremiér nemohl pro vývoj profilu své politické kariéry nalézt lepší pařeniště.

F. Čech 8.1.2008 17:25

Re: Chápu,

Díky Štváči za skvělý rozbor.