15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 8.1.2008 17:24

pro soudruha BuBu

Napsal jste vážený soudruhu značně nesouvislý surrealistický text v němž se mísí nenávist k vašim soudruhům ze SSSR s nenávistí k imperialistickým agresorům z USA. Ještě jste do tohho stačil zamíchat i gestapo. Vzniklo tím svěží a pozoruhodné literární dílko. Koho ale vlastně máte rád? Al Kajdu nebo Talibán? Ti jsou totiž jediní, které vůbec nezmiňujete. Je to opravdu text vhodný k prostudování odborníky z oboru psychiatrie. Už na první přečtení je zřejmé, že tady by snad mohla pomoci jedině delší ústavní léčba na uzavřeném oddělení.

J.G. Pašek 8.1.2008 17:19

Re: Re: To byla chyba ČR, když vraceli Čechům občanství . . . .

Ano, když jsi jel z USA do ČSSR, třeba jako na hřeb rodičů, tak jsdi musel škemrat na ČSSR ambasáde ve Washingtonu a trvalo jim to drahný čas volat do ČSSR co jsi zač, zda daji či ne . . .  a oficiálně zrušit tvoje české občanství,aby tě nezavřeli v ČSSR a odsedět si létav base za odsouzení pro ilrgální opuštění a zdržování se na západě . . . výši toho KAŠ poplatku mně už vypadlo z hlavya určitě nebylo více než $300  . . . . co si ale velice dobře pamatuji, jak tam na ČSSR ambasádě se mnou jednali . . . . nechci bejt sprostej.

Po sametové revoluci 1989 s těmi soudruhy ČSR vláda vyrazila dveře . . .  když se po sametové revoluci mohlo žádat za vrácení ČSR-ČR občanství, kolik se muselo platit nevím, protože já o návrat českého občanství a návrat do ČR nestojím . . . . 

Po

VLADIMÍR 8.1.2008 17:10

Re: Re: Re: Re: Re: No,

Nebyl, buďme rádi, že je to za náma i když je to určitá nostalgie:-D

www.volimklause.cz 8.1.2008 16:59

www.volimklause.cz

www.volimklause.cz

lary 8.1.2008 16:57

Re: Prof. Švejnar jako ekonom.

Tady ani tak nejde o to, kdo je jaký ekonom, protože pro výkon funkce prezidenta to nemá žádný význam. Důležité ale je, aby se nestal prezidentem usvědčený lhář a podrazák. Na web adrese kterou uvádíte byla ta lež smazána teprve včera a jeho podraz na švédskou královskou akademii mu zaručí, že už vícekrát dotazován nebude a v odborných kruzích a nejen tam má zaručenu pověst nečestného chlapa. Jeho žvásty, že je architektem české cesty k tržní ekonomice jsou rovněž lživé.

BuBu 8.1.2008 16:56

A je to tady !

Švejkovo - pardon Švejnarovo klanění se před portrétem tatíčka Lenina . . . . . dávání odpustků přímým pokračovatelům zlodějů a vrahů z let 1948 - 1989 . . . . . . a příslib podílu na opětovném vládnutí - slaví svůj úspěch !

Pohrobci Krvavého psa Stalina a Gottwaldovi derviši KSČ . . . překonali strach z amerického imperialismu . . . nevadí jim radar v Brdech . . . ani fakt, že nejvyšší velitel armády je americký občan - přisluhovač mocenských zájmů světoválečníka Bushe ! 8-o8-o8-o

Valím oči - a klaním se ! Profesore Švejnare . . . . . jsi jednička ! To, co se nepodařilo miliónům Tvých předchůdců . . . . za co stovky lidí zaplatili životem . . . a statisíce kriminálem - jsi Ty dokázal jednou, jedinou návštěvou u konfidenta komunistického gestapa - Filipa ! Bravo - to je nadliský . . . . přímo bych řekl Božský výkon !

Už se těším na tu radarovou stanici v Brdech a na tu armádu amíků . . . . . . už vidím, jako živé . . . jak konfident gestapa tančí se seržantem armády USA "indiánský tanec míru " ! ;-D;-D;-D;-D;-D

dragon 8.1.2008 16:49

měl by se vzdát před volbou, aby vůbec byl volitelný

nepřipadá mi v pořádku, aby ústavní čnitel měl dvojí občanství - je to potenciální střet zájmů.

libero 8.1.2008 16:49

Re: Na prezidentské standardě by mělo být lépe vyjádřena skutečnost, že

Zřejmě vám překáží, abyste se tam ukrýval vy .......

libero 8.1.2008 16:48

Re: Prof. Švejnar jako ekonom.

hele voni anti,

Švejnar to sepsal krásně perestrojkově, problém byl jen v tom, že ani neporadil, ani nepřijel a neudělal jak to politicky prosadit a technicky udělat (justice, policie, zákony) s tím, co bylo k mání. To se totiž nepovedlo ani v NDR a tam přišla justice, zákony a místy i policie od hotového a vyzkoušeného.

Takže ať do toho Švejnar kecá tam, kde tomu rozumí, je-li takové místo.

Eva D. 8.1.2008 16:48

Re: Svejnar neni demon zla

Tady někdo napsal že je demon zla?

Mjr Terazky 8.1.2008 16:48

Na prezidentské standardě by mělo být lépe vyjádřena skutečnost, že

´český lev má dva ocasy proto, že původně ti lvi byli dva, ale jeden vlezl tomu druhému do pr....a čouhá z něho právě jen ten ocas.....asi tak jako když v Lisabonu lezl Topolánek do řiti Evropské unii...

Milda 8.1.2008 16:46

Re: Ale tady přece nejde o to,

Tady jde hlavně o to, že je to americký (ale i český) občan. To, že si jej jako vhodnou figurku našel Paroubek, to je velké Paroubkovo vítězství.  Švejnar to neprokouknul a je teď za blbce. Ať udělá cokoliv - nikdy to nemůže být dobře. Kdyby byl jen český občan - to byste koukali, jak by se Klaus bál.

Eva D. 8.1.2008 16:46

Re: Prof. Švejnar jako ekonom.

Vidíte, já jsem zase v r. 96 během stáže na universitě v USA v rámci školního výletu navštívila i Světovou banku, kde s námi nějací experti probírali transformaci ekonomik bývalého kom. bloku. Bylo mi trapné se ptát víc,  protože tu naši na rozdíl od polské, slovenské či maďarské chválili, tak aby si kolegové odtamtud nepřipadali blbě.Jediné co vám zbývá, je privatizovat bankovní sektor, vy už ale WB nepotřebujete, vám ráda půjčí každá banka.

Dodnes ty poznámky mám schované, je to zajímavé porovnat s tím, co doma slyším a čtu.  I jména těch expertů bych tam někde vyhrabala..

libero 8.1.2008 16:44

Re: Re: Svejnar neni demon zla

nebude, když se bude chovat inteligentně a nepoleze sockomoušům a EU do prde|e.

libero 8.1.2008 16:43

Re: Re: Re: Re: Chápu,

Když už to má Skála za sebou:-P.

JJ 8.1.2008 16:43

Re: PŘÍSAHAL POD NÁTLAKEM

Jiste, ale ten natlak jiz neexistuje, obcanstvi CR ma, nicmene obcanstvi US se nevzdal.

libero 8.1.2008 16:41

Re: Někteří lidé v této diskusi jsou jako malí kluci, kteří stále trvají na tom, že mají největšího piďoura

Známá sestava ŽA, tichá soudružskádohoda, hrouda,pytel,blábol, dekl, žakouš, jarda..........

libero 8.1.2008 16:40

Re: PŘÍSAHAL POD NÁTLAKEM

Ale jo, budiž mu to přáno. Pak se ale té přísahy má držet.

libero 8.1.2008 16:39

Re: já bych

Nejlépe okolo vás.

Eva D. 8.1.2008 16:35

Re: Re: Re: No,

R^R^R^ Od řadové nosičky vody !

cca 8.1.2008 16:34

já bych

nahradil na prezidentské standardě nápis na "Čechy Čechům" a začal znovu drátovat republiku, jen se musíme dohodnout z kterého koutu začít

Eva D. 8.1.2008 16:32

Re: Re: Re: Re: No,

Vy jste u toho byl, v OF? Vyprávějte, přehánějte.

Fatboy 8.1.2008 16:29

PŘÍSAHAL POD NÁTLAKEM

Pan Švejnar musel přísahat, protože to byla pro něj šance na přežití a slušnou existenci. Tehdejší zákony to vyžadovaly. On byl emigrant a ti to nikdy v začátcích nemají lehké. Musí se přizpůsobit zákonům dané země. Jiné to měli čeští agenti z a kademických kruhů, kteří na západních univerzitách a ve firmách prováděli např. průmyslovou špionáž. Ti nemuseli přísahat na nic, protože ČSSR je bohatě odměnila za jejich věrné služby vlasti v západních zemích. Pokud vím, pan Švejnar agentem nebyl. 

Esmerald 8.1.2008 16:20

Re: To byla chyba ČR, když vraceli Čechům občanství . . . .

" J.G. Pašku " ! Co to blábolíte za nesmysly o NÁVRATU občanství ? Pokud někdo občanství POZBYL, pak o to musel osobně žádat v zahraničí na Ambasadě ČSSR a tvrdě za ni zaplatit v hotovosti ( té západní ovšem ). Soudruzi úředníci samozřejmě  chtěli " KEŠ !!!!!! " ( jak se to mezi dobrými Čechy říká ) a našlo se jich dost. Ostatním občanství ZŮSTALO, Pašku, ( znovu a pěkně pomalu ), Z.Ú.S T A.L.O. Tak nikomu občanství neupírejte.

VLADIMÍR 8.1.2008 16:19

Re: Re: Re: No,

Vás prostě nejvíce mrzí, že ten VK nebyl tím strůjcem v období revoluce a pouze  V.Havlovi nakukoval přes rameno a čekal jak to dopadne, kdo už měl mýt v OF, když né Havel.

Eva D. 8.1.2008 16:18

Re: Re: Re: Re: zkuste si všimnout reality

R^;-)

Skybird 8.1.2008 16:17

Re: Re: Pane Wagnere, proberte se !!!

Mildo, nechte si narůst vlasy, nenoste černou bomberku a z nočního stolku vyhoďte Mein Kampf. Povede-li se Vám to, tak nejlépe prospějete vlasti i národu.

[]

Milda 8.1.2008 16:12

Re: Svejnar neni demon zla

Dokažte, že dvojí občanství není v rozporu ze zákony USA. To že by nám vládl amík to necítíte jako rozpor? A co vlastenectví, národní hrdost? To nemáte? Příště vám nebude vadit rusák, číňan?

Eva D. 8.1.2008 16:12

Re: Švejnar odešel za svobodou. Opravdu?

R^

JJ 8.1.2008 16:12

Re: Re: Chybí ti informace. :-)

Hlava statu sedici na dvou zidlich ..