11.6.2024 | Svátek má Bruno


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepek 16.7.2008 11:02

Je pan Čunek dobrým hospodářem

Nebudu se zabývat závěry auditu. Ale přemýšlím o tom, proč by pan Čunek měl opustit vládu. Já jsem přesvědčen o tom, že by vládu měl opustiit. Vždyť jeho ministerstvo hospodaří s obrovským objemem peněžních prostředků. A pak Čunek ukázal, že on dobrým hospodářem není: nemá v pořádku doklady, kterými by prokázal větší položky tržeb i zejména nákladů, všechno musí pracně hledat, doklady se mu ztrácejí, nic si nepamatuje a proto téměř pokaždé uvádí něco jiného. Jak takový člověk může řídit a kontrolovat své podřízené. Kdyby u mě pan Čunek pracoval, i v nižší funkci, tak bych ho nejdříve asi nepřijal, protože z kvalitního pohovoru s ním bych asi získal názor o jeho nevalných schopnostech, a pokud bych se dopustil omylu a nechal se "oblbnout" hezkými řečmi a přijal ho, pak bych ho velmi brzo propustil. To, že se s ním celá vláda a předvším předseda vlády nedokázala vypořádat svědčí o nízké manažérské úrovni. A to prý předseda vlády byl podnikatelem. Mrzí mě, že z těchto pohledů se zatím nikdo z politiků i novinářů panem Čunkem nezabýval. Zamyslete se !!!

ja 16.7.2008 11:23

Velmi názorně potvrzujete Drápala

Nevím, jestli si pan Drápal objednal tento příspěvek, ale jste přesný. Takovýto slint bude tvrdě vyšetřován při 333. resuscitaci kauzy Čunek. Prostě novináři si mohou škrábat co chtějí, jim nic nehrozí, a národ pak řekne, že přece na tom něco musí být, když to píší v novinách.

A chudáci Vaši podřízení. Když věříte víc novinářským hyenám než činům.

yorik 16.7.2008 12:48

Re: Je pan Čunek dobrým hospodářem

Koho byste z vlády vzal? No zkuste nějaké jméno. A´t je legrace.

č.m. 16.7.2008 13:10

Re: Re: Je pan Čunek dobrým hospodářem

Já Vlastičku.  Za zpěvačku do závodní kantýny

Wlasta 16.7.2008 14:14

Re: Re: Re: Je pan Čunek dobrým hospodářem

nevím jak dlouho by to zákazníci vydrželi

Pozorovatel 16.7.2008 10:54

Prověřit knížete

Vůbec by stálo za to prověřit i pana knížete, zvláště jeho restitutci Orlíku, pokud se nemýlím tak k  zestátnění tohoto došlo před 25.2.1948. Jak to, že v tomto případě se prolomila tato hranice? Holt stále jsou si všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější. Možná místo hraní si na morální autoritu by mohl dát prověřit sám sebe. Katolík je asi jako Havel - podle matriky.

kop 16.7.2008 10:18

Drápale jsi jenom drápal

DRÁPALE čím jste to drápal určitě ne mozkem.Jinak by jste pochopil ,Čunka drží na opratích ODS.Jinak by mohl požadovat na čem se vkoalici dohodli.

jarda 16.7.2008 10:18

začali to sami lidovci a teď možná litují

Čunka ještě nikdo "neznal", když se vynořil jako favorit pro druhé kolo senátních voleb a hned se ozvali lidovci z předsednictva a okolí (Pithart, Parkanová, Svoboda) , že takový člověk a ti cikání v kontejnerech, fuj diskriminace. Celé to bylo dáno jeho možnou úspěšnou kandidaturou na předsedu lidovců, tedy hrozbou. To není jenom předseda, ale i lidi kolem a bacha, noví co nahoře ještě nebyli , jimž staří logicky musí jít z cesty (předseda je jen jeden a místopředsedů také není nekonečno.. Ti to rozjeli jako první. Pak Čunek vyhrál senátora, předsedu strany, cikáni v rámci ČR mu spíše pomohli, tak se našla baba, kterou harašil, pak ta samá, že bral úplatek, pak mu prohrabali účty 10 let zpátky a zveřejnili (nezákonně). Nyní ho topí za to co dělá a  má každý druhý (minimálně bordel v účtech). Největším Čunkovým proviněním je totiž to, že ukázal, že se dá nahoru dostat i tím, že se udělá něco konkrétního, praktického a rozumného pro normální lidi )tam počítám i cikány) a ne jenom kecáním  a kecáním.

Bobina 16.7.2008 10:29

Re: začali to sami lidovci a teď možná litují

Přesně vystiženo. Proč,  se šťourálkové nezaměří , při prověřování,  také na na účty paní Urbanové, tato si může ze svého platu dovolit služby advokátní kanceláře paní JUDr. Samkové?? , kde 1 hodina zastoupení se účtuje 3500  ,- Kč?

tich@dohoda 16.7.2008 11:03

Re: Re: začali to sami lidovci a teď možná litují

do zakulisi nevidim, nicmene podobne pripady casto advokati delaji tzv. pro bono/zadarmo v publicite/reklama se jim to vrati krasne zpatky. Cest :-)

loula 16.7.2008 11:34

Re: Re: Re: začali to sami lidovci a teď možná litují

Také si myslím, Samková dělala advokátku také některých Cikánům, a myslím, že si za to 3500 rozhodně neúčtovala.

yorik 16.7.2008 12:04

Re: Re: Re: začali to sami lidovci a teď možná litují

Kteří?

č.m. 16.7.2008 13:06

Re: Re: začali to sami lidovci a teď možná litují

No, dyk to furt řikám. U ní to začalo. Kdo jinej by ty všechny malý šméčka věděl. To maj naši velký  chlapci z toho, že nemaj úctu k ženám a jejich schopnostem. A to už jaroslav Žák říkal, že když suroví dáma, může se před ní jít schovat internacionál okopaný plejery celého světa.

Pozorný čtenář 16.7.2008 9:53

Děkuji za přesný popis situace

...mám na celou tuto "kauzu" stejný názor jako Vy.

mig 16.7.2008 9:52

Nedat se

Případ Čunek má velký smysl. Dodá vnitřní síly spoustě lidem, kteří ač nevinní, jsou osočeni a napadeni policií a novináři, což v mnoha případech jedno tělo jest jen údů různých.

Martin Brachtl 16.7.2008 9:49

Mluvíte mi z duše

Jsem rád za tento článek, myslím si to samé. Pan Čunek vrcholným politikům ani našim "pokrokovým" novinářům jaksi nezapadá do schématu a tak je potřeba jej vyštípat. Pan Čunek není žádné čisté lilium, to není nikdo. On to ale ustojí, není v tom sám.

Díky.

mig 16.7.2008 9:40

To vám zvoní hrana

Zopakujte si: Čunek úplatek nebral, naletěl jsem. - A podívejte se třikrát kolem sebe, jestli tam nemáte nějakou Urbanovou. Novináři a policajti se už o vás postarají. Přeji hezké Dva roky prázdnin.:-)

Petr 16.7.2008 9:35

Čunek je křišťálově čistý,

vydělával statisíce lobbováním, ty nezdanil a k tomu bral sociální dávky. Co bychom však chtěli, daňové úniky jsou promlčené a protože oficiálně měl jen malé příjmy, tak na sociální dávky měl nárok.

Oskar 16.7.2008 9:43

Re: Čunek je křišťálově čistý,

Včera v ČT a dnes v Lidovkách byl Čunek označen přesným a zcela výstižným termínem: Šíbr. Kalousek je taky šíbr, ale rovněž nesmírně mazaný a nepřekonatelný zametač stop. Tito představitelé lidovců naprosto vylučují, aby normálně cítící člověk, natož věřící, volil jejich partaj.   

mig 16.7.2008 9:49

Re: Re: Čunek je křišťálově čistý,

Omluvila se už ČT za osočování Čunka z braní úplatku ? Nebo alespoň přiznala chybu ?

Eva D. 16.7.2008 12:34

Re: Re: Re: Čunek je křišťálově čistý,

ČT?! Vy vtipálku!

Ta ČT, které šéfuje (bývalý) soudruh Janeček? Jejich ČT?

:-)) 16.7.2008 9:52

Re: Re: Čunek je křišťálově čistý,

benefity, zaměstnanecké výhody, prémie, osobní ohodnocení, provize, mimořádné odměny, smlouva o vykonání práce .... jedeme v tom všichni. Stačí jen zvolit jiné pojmenování a je z toho aféra. Stejně tak - jak jinak zní "mateřská dovolená" a "sociální dávky". A může to být jedno a totéž.

Eva D. 16.7.2008 12:39

Re: Re: Čunek je křišťálově čistý,

No, když věříte ČT, kde se úspěšně 8 let tutlal poměr ředitele s redaktorkou...Kde si ředitel upravil životopis svůj i kamarádův a porušil zákon... Kde se živí celé rodinky.... Co myslíte, jsou tam taky ŠÍBŘI?

občanka 16.7.2008 9:29

Čunek zjevně nic nevzal, ale nikdo tomu nechce věřit. Zejména novináři, kteří odsoudí

kohokoliv jen, aby získali pozornost. Vrhnou se na toho, koho se nebojí. Ale pokud mají před sebou skutečného gaunera, tak se tváří, že nic nevidí. Proto je Čunek tak vděčný případ, že mohou napsat cokoliv, aniž by jim něco hrozilo. Kdo s novinářů se podíval na to, jak je možné, že tak "významný" advokát, jako je bývalý ministr spravedlnosti (sic!) se ujme nějaké Urbanové ze Vsetína. Že by stejda? Kdo měl na tom zájem, aby pozornost médií zaujal Čunek, nota bene, když věděl, že to bude trvat opravdu dlouho, protože prostě není, co najít. Tipuji bratra Kalouska. Přestavte si, že do Prahy, kde jsou rozdané lidovecké pašalíky najednou vtrhne nějaký krajánek ze Vsetína a dokonce takový, na koho není nic známo. Svést novináře na falešnou stopu je, jak vidno, snadné a drží se jí jako h.... košile (to není sprosté slovo, ale lidové rčení).

Niky.\. 16.7.2008 9:20

Pokud se v cause Čunek angažuje pravdoláskový nevzdělaný Swarzeneberg,

tak panu Čunkovi důvěřuji.Co předvádí soudruh kníže by se v právním a demokratickém státě,nikdy nemohlo stát.

hudry 16.7.2008 9:30

Re: Pokud se v cause Čunek angažuje pravdoláskový nevzdělaný Swarzeneberg,

Ale mohlo! V Bohnicích docela určitě ...

Niky.\. 16.7.2008 9:39

Re: Re: Pokud se v cause Čunek angažuje pravdoláskový nevzdělaný Swarzeneberg,

hudry,čím si vysvětlujete,že spousta lidí není vůbec schopna pochopit,že pravdolásková koalice usiluje o rozbití Topolánkovy koalice a nastolení Paroubkovy proevropské koalice.

hudry 16.7.2008 9:42

Re: Re: Re: Pokud se v cause Čunek angažuje pravdoláskový nevzdělaný Swarzeneberg,

... ničím, na tak složité analýzy jsem moc hloupej ...

Ale přiznám se, že je mi to divný.

Nemo 16.7.2008 9:51

Re: Pokud se v cause Čunek angažuje pravdoláskový nevzdělaný Swarzeneberg,

Tak kníže je soudruh? A přitom je katolík.

Tak katolíci jsou soudruzi? Je má dedukce správná?

loula 16.7.2008 9:56

Re: Re: Pokud se v cause Čunek angažuje pravdoláskový nevzdělaný Swarzeneberg,

Ano, vaše dedukce je naprosto správná. Protáhněte to dál, papež je určitě také "marxist pravý" s samotný Bůh redigoval Marxovy spisy.