1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hudry 16.7.2008 9:14

Re: Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

... vy jste, při svém šlechtickém vzdělání, nikdy neslyšela o "umělecké nadsázce" ?

AndyO 16.7.2008 9:18

Re: Re: Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

myslíte jako alibi pro blbost ?;-P

hudry 16.7.2008 9:22

Re: Re: Re: Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

... to jako to vaše "šlechtické vzdělání" ?

AndyO 16.7.2008 9:29

Re:Hudry hudry

krocane, máte nějaký problém s faktem, že výše zmíněný výraz je nesmyslný? Kazí vám to světonázor, bolí vás z toho břicho nebo co?

hudry 16.7.2008 9:38

Re: Re:Hudry hudry

Omlouvám se a odvolám co jsem odvolal. Zapomněl jsem, že na na světě existují i tací chudáčkové, co mohou vegetovat pouze ve stínu super nadlidí se zděděnou (nebo spíše zdegenerovanou) ušlechtilostí.

P.S. A úplně na závěr: Když o vás napíši ("umělecká nadsázka"), že vaše blbost sahá až do nebe, tak je to čistě technicky vzato, také nesmysl, přestože jinak je to svatá pravda. Howgh ...

AndyO 16.7.2008 9:53

Re: Re: Re:Hudry hudry

aha. Říkáte totéž také učitelům vašich dětí , když opraví chyby? Nejste praštěnej?

MPL 16.7.2008 10:11

Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

Můžete ten svůj nesmyslný názor, který nazýváte "Čunkův protiromský program" nějak konkretizovat? Řekl bych, že o tom prdlajs víte.

Eva D. 16.7.2008 12:25

Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

Prosím Vás, neotírejte si o pana Sch. svá nevymáchaná ústa. Nevolila jsem ho, nezbožňuji ho ani  kvůli "šlechtictví", ale na Vaše sprosté pitomé výpady vůči němu nejsem zvědavá ! Kdo je ubožák je po Vašem příspěvku víc než jasné! ;-€

Hrad 16.7.2008 19:52

Re: Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

Aby sis necfrnkla do bombarďáků.  

Eva D. 16.7.2008 21:24

Re: Re: Re: Čunek se dostal do politiky protiromským programem

Netykat, prosím. Ani nevíte, jak se tímhle, co jste předved, shazujete. Ale to je nakonec  Váš problém, ne můj.

Petr Kohout 16.7.2008 8:10

Dívod není v Čunkově křesťanství - k likvidaci pana Čunka prostě přišel rozkaz, vždyť

noviny mají JEDINÉHO vlastníka a zbývající novináři se přidali, protože milují Paroubka a pan Čunek mi zabránil dostat se k moci.

jerry,the holy mouse 16.7.2008 8:29

Re: Dívod není v Čunkově křesťanství - k likvidaci pana Čunka prostě přišel rozkaz, vždyť

Vy teda perlíte! Čunkovo křesťanství! Kdo nemá rád Čunka, miluje Paroubka! Napište ještě něco!;-DR^

fero 16.7.2008 16:25

Re: Dívod není v Čunkově křesťanství - k likvidaci pana Čunka prostě přišel rozkaz, vždyť

Stačí se dnes podívat do MF DNES. Jestli se nepletu, je tam 7 (slovy sedm !) článků zabývajících se "aférou Čunek" !  Připomíná mi to neustálé foukání do ohně, který nějak nechce hořet, ale "někdo" ho nechce nechat zhasnout.

westík 16.7.2008 8:08

Před více dny,

než je diskrétní připomínat, jsem se -snad zrovna autora článku-v diskuzi na Psu ptala, zda a kdy někdo začne v trestním řízení ohledně zveřejnění informací z Čunkova spisu konat-zdá se, že tato věc není na pořadu dne a novináře nezajímá. Zato "čunkiáda" už začíná připomínat "nekonečný příběh"-snad proto,abychom se všichni díky našim masmédiím mohli přesvědčit, na kolik různých způsobů je možné vykládat tytéž lži.  Je skutečností, že Čunek -ať vinen či nevinen jako deník jeptišky ( na rozdíl od novinářů a některých zdejších přispívatelů nemám  přímý přístup ani k Bohu ani do stranické kanceláře  KDU-ČSL, takže  pravdu neznám)- po své diskreditaci  nemá ve vládě co dělat.  Ale to záležitost  osobní etiky politika, z níž se ovšem odvíjí etika celé strany , jíž politik zastupuje-a ta není tak důvěryhodná, jak autor článku píše. Ostatně-kdo v této  tzv.aféře je důvěryhodný ?

Petr 16.7.2008 8:07

Čunek je zloděj

Nechápu jak se někdo může tohoto člověka zastávat. Už jen metoda jakou byl zbaven viny je naprosto šílená. Když jeden státní zástupce zlobil, tak se to dalo jinému a ten to bez přečtení spisu uzavřel. Důkazní materiály byly vráceny Čunkovi ... všechny, i ty které mu nepatřili a on se jich okamžitě zbavil. Proč by se tohle všechno dělo, kdyby byl pan Čunek tak křišťálově čistý. A teď navrch to absurdní tvrzení, kdy tvrdí, že peníze nebyly z úplatku, ale z "cestovních náhrad za lobing (čti jiné úplatky)". Jak jsou schopni soudní lidé přehlížet fakt, že čirou náhodou si uloží na soukromé konto částku, která se přesně shoduje s výší úplatku. A proč mu někdo poskytuje vylhané aliby? Normální člověk už by dávno seděl bez mrknutí v lochu. Tak proč Čunek ne?

yorik 16.7.2008 7:59

Pro mnohé novináře

je fakticky nemožné přiznat vlastní chybu. Čest výjimkám. Pan Uhl píše, že Kroll, a já dodávám, že ani policie a státní zastupitelství nenašli přímé důkazy o Čunkově korupčním jednání. To však podle uvedeného novináře neznamená, že se ho Čunek nedopustil a že jinak žil čestně a poctivě asi jako naprostá většina obyvatel, novináře nevyjímaje. Jeho nemravnosti tak mají odhalit jeho kolegové v parlamentu. Členy komise bude asi vybírat Svaté Oficium a Trasparency  International. Mele se mantra o hodnotě bytového majetku města Vsetína. Jakoby  spadli novináři z Měsíce. Co privatizace obecního majetku v naší stověžaté. Prodejci sava by mohli povídat. Další haikudramatik posílá pana Čunka rovnou k čertu. Prý je málo odolný a kdoví jak to bylo. Co by ten dobrák psal, kdyby na ministerstvu došlo k miliardovým defraudacím a Čunek jako statutární orgán by se vymlouval, že kvůli  prostatě u toho nebyl. Asi bychom měli o jednoho umělce méně. Vyndavači břemen z oka cizího ale nepřestanou. Jejich motivace může být různá. Jako jejich charaktery.

Niky.\. 16.7.2008 9:34

Re: Pro mnohé novináře

yoriku,na pana Čunka nasadí,archanděla Michaela,archanděla Gabriela,nebo hudbu od sto druhýho.

Eva D. 16.7.2008 12:17

Re: Pro mnohé novináře

Pan Uhl by se možná měl starat o kauzu Kuřim a trošku to probrat s paní Šabatovou i s Patočkou.;-€

AGO 16.7.2008 7:57

Čunek je čilouš

Kdo zná trochu pozadí bývalého HMZ Bruntál a jeho privatizaci Ruchstavem ,ví že tato privatizace probíhala na hraně zákona.Čunek a další z "valašské kliky" si přišli na své.Vzniká nyní otázka zda voliči vytlačí čilouše z politiky. Neb dle mého názoru morálka do politiky patří a politické strany by neměly do svých kandidátek nominovat čilouše.

Ccecil 16.7.2008 7:54

Přesné a výstižné

ale v diskuzi zase bude [:-©], protože ...

jerry, the holy mouse 16.7.2008 7:53

Mám takový pocit,

že pana Čunka lze blahořečit až po smrti. 8-o;-D

Jinak se dopouštíte obvyklého omylu jeho příznivců. Kampaň proti Vašemu idolu je skutečně cílená a podivná, takže proto musí být pan Čunek naprosto čistý. Jenže ono to z toho vůbec nevyplývá.:-)

Ccecil 16.7.2008 7:56

Re: Mám takový pocit,

To by byla pravda, byla by negace jediným argumentem. Tomu tak ale evidentně není, takže obvyklé chyby se dopouštíš ty, protože předpokládáš své postupy u cizích.

jerry, the holy mouse 16.7.2008 7:59

Re: Re: Mám takový pocit,

To právě ne, já jsem naprosto neúplatný člověk. A s politikou nechci nic mít.Kdybych tedy předpokládal, že ostatní lidé jsou jako já, nedostal bych se daleko. To ,co používám je logika.8-o:-)

Petr Kohout 16.7.2008 7:47

v tuto chvíli dostala firma Kroll trochu pozměněné zadání. Májí také "prošetřit postup

policie a státních zastupitelství". Přeloženo do čestiny prosté "vypracovat seznam policistů a státních zástupců, které je třeba zavřít".

jerry, the holy mouse 16.7.2008 7:55

Re: v tuto chvíli dostala firma Kroll trochu pozměněné zadání. Májí také "prošetřit postup

To už snad udělal pan Salichov,ne? Tak proč by to opakovali?;-D

honzak 16.7.2008 7:43

pane Drápale,

mně osobně Jiří Čunek nevadí, ve vládě jsou o řád větší hýzlové. Ale andělsky čistý on nebude, že? To je jen Vaše zbožné přání, že? A ještě bych se zeptal, zda KDU opravdu nemá politika, který by své aférky, jsa zvolen, dokázal elegantně ustát?

tich@dohoda 16.7.2008 7:33

Proč tedy nebyl "očistěn" před soudem? To by muselo "zavřít ústa " všem pochybovačům.

to jako mate na mysli pred ceskym soudem ? /viz titulek/ Proboha, "cesky soud" to je asi tak kvalitni trade mark jako ceske statni zastupitelstvi nebo ceska policie . "Causa Cunek" nese vsechny znaky politickeho  ovlivnovani s naprosto jasnym cilem, udrzet koalici za kazdou cenu, jde totiz o koryta = obrovske uplatky do stranickych pokladen a kapes koalicnich politiku. Cest :-)

ctenarVK 16.7.2008 7:44

Re: Proč tedy nebyl "očistěn" před soudem? To by muselo "zavřít ústa " všem pochybovačům.

A proč s každým prdem chodit k soudu?

Pišta 16.7.2008 8:32

Re: Re: Proč tedy nebyl "očistěn" před soudem? To by muselo "zavřít ústa " všem pochybovačům.

Obvinění místopředsedy vlády z úplatkářství to je skutečně prd. Soudy musí řešit věci zásadní, jako náš vztah k Taivanu atd.

Petr Kohout 16.7.2008 7:48

Re: Proč tedy nebyl "očistěn" před soudem? To by muselo "zavřít ústa " všem pochybovačům.

60 policistů a státních zástupců se spiklo a vyrobilo podvodnou obžalobu. Kde máte jistotu, že by se třeba soudce Cepl mladší nepřidal k úsilí na likvidaci poctivého člověka ?