5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LOJZA 16.7.2008 12:02

Tak na to jsem čekal,

kdy tomu dá někdo korunu a prohlásí, že kauza Čunek je štvanice  motivovaná bojem proti víře.A je to tady. Žádné věcné argumenty, jen dohady a ničím nepodložený závěr, má to duchovní rozměr. Běda všem,kdo sahá na Čunka,sahá vlastně na  Boha.Stačí být funkcionář té jejich strany a můžete třeba krást,ale je to útok na Boha,když se to vyšetřuje.

F. Čech 16.7.2008 12:13

Re: Tak na to jsem čekal,

MIlý LOJZO i z vašeho příspěvku páchne na dálku vaše protikřesťanské zaměření. Vám skalním ateistům dělá prostě každý útok na jakéhokoliv křesťana radost, i když jsou argumenty směšné. To nepopírejte. Proto je také kauza Čunek v českém, většinově ateistickém, státě tak mediálně vděčná. Co jste to ovšem vy Čecháčkové za ateisty a materialisty, když u nás na každých 6000 lidí připadá jeden registrovaný věštec (nejvíc na světě). A to, že ten kdo útočí na křesťana sahá na Boha, to pan Drápal nikde nenapsal. To jste si prostě ve své protikřesťanské zavilosti vymyslel.

loula 16.7.2008 12:25

Re: Re: Tak na to jsem čekal,

Včera jsem náhodou poslouchal přednášku profesora Halíka o víře a ateismu. Moc se mě líbil jeho názor, že pochybující a hledající věřící stejně jako pochybující a hledající ateisté jsou jeho srdci blízcí. Za nejhorší zběř ale považuje fanatické ateisty stejně jako fanatické věřící.

mag 16.7.2008 13:17

Tomáš Halík je skvělý člověk.

R^

A Jirka Čunek je opravdu asi mediálním štvancem jednak kvůli své tvrdé valašské palici ... a že podstatná část novinářů poněkud fanaticky nenávidí věřící, jsem viděl, slyšel, četl ... prostě vím to.

:-/

ocelin 16.7.2008 11:41

Drápale, Čunek je prostě bílej cikán,

společenský parazitismus, který provozuje lobováním za zbrojovku, kasírováním cestovních náhrad a zároveň pobíráním sociálních náhrad, to nemá chybu , na to se cikán nezmůže.A nakonec byl ze Vsetína vysídlen do Prahy na sociální podporu , o které si cikáni mohou nechat jen zdát.;-D

Nemo 16.7.2008 11:59

Re: Drápale, Čunek je prostě bílej cikán,

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/audit-pro-knizet

e-starosta-cunek-pomahal-realitce_70818.html

F. Čech 16.7.2008 12:04

Ocelovému člověku - našemu movému soudruhu stalinovi

Soudruhu staline- ocelíne, lobování za zakázky je u každé firmy zcela běžná věc a je dobře, že zakázku dostala česká firma a peníze poplatníků zůstaly doma. A cestovní náhrady dostává za své služební cesty každý prodejce. Vy byste snad cestoval zadarmo, vážený soudruhu? To přece půjde až v komunismu, až bude zadarmo benzin, železnice i stravování. A proč by nemohl brát živitel šestičlenné rodiny po dobu 3 roků 150 Kč příspěvek na bydlení (a to v balíku dalších peněz pro manželku doma s dětmi - za rok celkem cca 50 000 Kč)? Vy byste se toho jako správný soudruh samozřejmě jistě zřekl. Těžko múžete ale popřít, že Čunek na to nárok podle zákona měl. Vy milý ocelíne byste dělal určitě svému sovětskému jmenovci radost. vaše demagogie si s jeho příliš nezadá!

loula 16.7.2008 12:07

Re: Ocelovému člověku - našemu movému soudruhu stalinovi

Ale samozřejmě, že každý má právo na náhradu za služení cesty. Konkrétně v případě Cunka by při maximální, zákonem stanovené náhradě, musel cestovat každý den po dobu 7 let.

F. Čech 16.7.2008 12:15

Re: Re: Ocelovému člověku - našemu movému soudruhu stalinovi

Vy jste snad nahlédl do spisů milý soudtruhu účetní, anebo snad víte kolik korun za služební cesty figuruje ve výčtu Čunkových příjmů?

loula 16.7.2008 12:31

Re: Re: Re: Ocelovému člověku - našemu movému soudruhu stalinovi

Samozřejmě nenahlédl ani nevím. Vím pouze to, že se dohadují zhruba o milionu a Cunek řekl, že měl vysoké náhrady za cestovné ( stejně jako ředitel Zbrojovky, že Cunkovi platil "štědré" cestovní náhrady). Cestovní náhrady jsou dané zákonem, tudíž nemohou být "štědré", mohou být pouze v rámci zákona. Mimo to je zajímavé, že když Cunek před časem obhajoval ve své partaji svoje finance, tak o nějakém cestovném nepadlo ani slovo. Ale pokud chcete znám můj názor, tak si myslím, že Cunek úplatek nevzal, ale že dostával z černých fondů za lobování ve prospěch zbrojovky (díky členství v KDU, odkud byli i ministři války).

Sýček 16.7.2008 12:59

"vysoké náhrady za cestovné"

No pokud používal k cestám vlastní auto (podmínkou bylo pojištění) pak tyto náhrady byly zákonné a také štědré. Pan Čunek dle svých slov najezdil statisíce kilometrů a pokud si dobře pamatuji, stačilo vynásobit počet kilometrů zhruba 2,5 a to byl  "zisk" z předepsaného cestovného. Snad se ozvou ti co toto využívali.

loula 16.7.2008 13:05

Re: "vysoké náhrady za cestovné"

Ano, také jsem jezdil pár let vlastním autem na služební cesty, a ujištuji vás, že zase tak velký zisk to není, protože benzin a údržbu si platíte, a amortizaci vozu také. On to má erár dobře spočítané, aby na tom člověk moc nevydělal.

Sýček 16.7.2008 13:10

"vysoké náhrady za cestovné"

Jo je to možné, ale v polovině 90. let se šéf chlubil, "jakej je to vejvar". Vlastní zkušenost nemám.

ocelin 16.7.2008 12:19

Vážený pane Čechu,

utvrdil jste mne v mém přesvědčení, že křešťanskému politikovi nejlépe sluší spolupráce s Iránem při mírovém využívání jaderné energie.Zdravím.

P.S. Koho chce Bůh zničit, toho raní slepotou....

Milda 16.7.2008 12:19

Re: Drápale, Čunek je prostě bílej cikán,

pane, vy jste prostě blbej

(průměrný člověk by si něco přečetl, když neví se zeptal a rozhodně by nepsal tokový kraviny jako vy)

ocelin 16.7.2008 12:28

Asi vám to přijde divné pane Mildo,

ale já lobisty zbrojního průmyslu pokládám za chucpe a ruky bych jim nepodal...

vytyk 16.7.2008 11:36

Není co řešit

Tenhle článek by měl smysl, kdyby KDU - ČSL měla nějaký program, ideály a vize, nechápu, co může lidi na té straně dráždit, tohle ale určitě ne, ta strana už dlouho nic nehlásá, nemá žadný pozitivní program, Čunek speciálně vůbec (kromě názorů na Romy) nikdy neřekl nic, o co v politice usiluje, ta vyčuraná parta nemá s křesťanstvím nic společného, jenom se vinou k tomu, kdo je pustí k výkonné moci, bez rozdílu na politické smýšlení svých "partnerů" ve vládách.

P.K. 16.7.2008 11:28

Pán Bůh to vidí

Já jen nevím, jestli pánové Čunek a Kalousek nemají problém taky s desaterem a Bohem - popřípadě jeho prorokem - Ježíšem Kristem:-/

F. Čech 16.7.2008 11:27

"Případ" ˇunek nemůže skončit nikdy, protže je příliš mnoho lidí, kteří mají na jeho rozdmýchávání zájem.

Jsou to: 1. Skupina postkomunistických bývalých lídrů KDU  (Kasal, Severa, Kalousek a další) vytlačená  Čunkem do pozadí.  2. Zhrzený Paroubek, který nemůže KDU odpustit šílené mediální útoky na Grosse a ČSSD a usiluje o revanš (útočníky byli tehdy ale Kalousek a Kasal).  3. Nelíčenou radost mají stovky vysoce postavených podvodníků a tunelářů, jejichž stamiliónové až miliardové kauzy se  rázem ocítají v pozadí a pozornost lidí je odvedena na nekonečný "kriminální seriál" v němž je davům předhozen mediálně zprofanovaný "arcilotr" Čunek. Lidé se nasytí, svého zlosyna mají denně ve všech mediích a stamiliónové kauzy předražených dálnic a spekulativních nákupů pozemků za milióny, aby se pak tytéž pozemky prodaly státu za miliardy jsou jako mediálně nezajímavé hozeny pod stůl.       Máme tady totiž co dělat se superzločincem, který: 1. Vsetínské Romy nastěhoval do kontejnerů (ve skutečnosti bytových jednotek, ale zní to jako do odpadkových nádob. Všichni byli neplatiči a mohli skončit na ulici!) Také se tímto sestěhováním dopustil zločinu v tom, že je koncentroval  na jedno místo. 2.Pár nejproblémovějších romských rodin současně Čunek "deportoval" (zní to ohromně - jakoby jeli do Osvětimi - novináři umí vybrat výraz). Oni ovšem odjeli přistavenými autobusy do domků, které jim radnice po jejich souhlasu zakoupila v několika obcích. Tím se ovšem Čunek dopustil dalšího zločinu. On totiž tyto ubohé Romy "rozptýlil" na více míst a to je, podle zelených a novinářů, ještě horší zločin než to, že ty první Romy zase koncentroval. 3. Sexuálně obtěžoval nepříliš přitažlivou sekretářku a nenasytil se její krásy ani jí ani za celý den v úřadě.Jezdil se podle jejího svědectví po večerech dívat do okna jejího bytu, aby aspoň zahlédl její siluetu. 4. Převzal 500 000 Kč a hned se před ní pochlubil, že "tak se vydělává půl mega". 4. A teď to nejhorší: V době kdy sám vydělával na manželka a čtyři malé děti pobíral celé 3 ROKY 150 Kč měsíční příspěvek na bydlení.     To je opravdu hrůza! 

Petr 16.7.2008 13:38

Re: "Případ" ˇunek nemůže skončit nikdy, protže je příliš mnoho lidí, kteří mají na jeho rozdmýchávání zájem.

Proč je tato racionální úvaha tak vzdálená zpravidla racionálně uvažujícím lidem?

fero 16.7.2008 16:47

Re: "Případ" ˇunek nemůže skončit nikdy, protže je příliš mnoho lidí, kteří mají na jeho rozdmýchávání zájem.

dokonalé, gratuluji.

petr 16.7.2008 22:52

Re: "Případ" ˇunek nemůže skončit nikdy, protže je příliš mnoho lidí, kteří mají na jeho rozdmýchávání zájem.

skvele napsano. Souhlas....

Vodička-sapér 16.7.2008 11:26

Pozadí

Pan  Drápal  tvrdí,  že vleklá  cauza  Čunek & Schwanzenberg  má duchovní pozadí,  tedy  jakési  duchovno. Zmiňuje  se i  stydlivosti  KDU-ČSL, tady  má pravdu, je zajímavé  jak se  většina  jeho  blízkých str. spoulupracovníků J. Čunka  ukazuje  jako  čítankové  stydlivky,stydí  se  za něj,  před  veřejností,   utrousit  slovíčko.  Nikde  se nijak  moc  nezastává,   svého str.  předsedy,  ani  jindy notně oduševnělý  P.Pithar,  moc statečná  není  ministrině obrany,  rafinovaně mlčí  dědic-  nedědic,  příkladný  křesťan C.  Svoboda,  o známém parlamentním  Cicerovi,  J.Kasalovi,  ani nemluvě,  J. Kalousek neudělá ani  krůček od  numer  a  státní  "kačeny". Teď  aby  zachraňoval,  co  se dá, na  Nev.  psu, slavný,   hrdinný,  mediální  rytíř  Dan Drápal, za  což  by  se,  ti  výše  jmenovaní,   měli  taky  stydět,  hanbáři!

F. Čech 16.7.2008 11:32

je to pravda sapére

A nedivil bych se, kdyby celé to odstavené Kalousko- kasalovo- parkanovské křídlo, které díky Čunkovi už nevede KDU nestálo za rozdmýcháváním celé kauzy.

č.m. 16.7.2008 12:33

Re: Pozadí

Ano pozadí tady je. Pozadí pana Čunka. Kaštany, že řitní otvor už ani nevidět.Člověk, co s tím chodí klidně dál, i když všichni ostatní kolem nosej už plynový masky. Probaha, nikdo ho nechce. To na to musí bejt referendum. nebo co 

Nomen 16.7.2008 11:22

Dane, i já věřím tomu, že majetek Čunka pochází z odevzdání 700 stran spisu do Sběrných surovin...

..nejenže přicházejí a unikají nové informace, ale aby fraška byla větší, přicházejí stále nová a nová komická Čunkova vysvětlení....(Pamatuješ, Dane, 682. vážné upozornění vlády Čínské lidové republiky obdobně četná a vážná  jsou i 338. Čunkova vysvětlení k původu peněz....)

     Znovu zdůrazňuji, že základní podnět k vyšetřování komického lingvisty Čunka podala kancelář JUDr. Nováka , bývalého ministra spravdelnosti za ODS.... Pořád Tě nic nenapadá??? 

loula 16.7.2008 11:24

Re: Dane, i já věřím tomu, že majetek Čunka pochází z odevzdání 700 stran spisu do Sběrných surovin...

Ano, a když se soudce Cepl ptal na roli JUDr.Nováka v této kauze, tak Vesecká zakázala svědkovi o tom mluvit.

loula 16.7.2008 11:09

Takže Kalousek chce žalovat ty americký detektivy

protože prý Cunek u něj neloboval a neloboval. Takže asi dá kníže pán prověřit Kalouskovo působení na ministerstvu války a způsob, jak se dostal k bytu (pokud si vzpomínám, tak tam figurují takové lahůdky jako zavražděný mafián a pod).

Takže nakonec měl Klaus pravdu, když se mu nelíbila nominace knížete pána na ministra. Ona to opravdu je asi nepředloženost nominovat do vlády člověka, který starostavovsky dbá na čest a pravdomluvnost.

yorik 16.7.2008 11:59

Re: Takže Kalousek chce žalovat ty americký detektivy

Firma Kroll je na audity zařízená. Zmákne i to padákové ministerstvo.

HONZAK 16.7.2008 12:06

Re: Re: Takže Kalousek chce žalovat ty americký detektivy

I V PODMÍNKÁCH ČESKÉ KOTLINY? To bych se dost divil.