9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek opět lže

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří Pondělíček ml. 7.7.2009 18:30

Re: Docela by mne zajímala...

Matka je doktorka a otec překladatel, ani jeden v KSČ nebyl a měli podprůměrné příjmy, na životbytí si vydělávám sám.

A něco k článku?

Petr Kunetka 7.7.2009 14:52

Nebylo

by efektivnejsi psat spise clanky ve chvili, kdyz rika pravdu?

james 7.7.2009 15:21

Re: Nebylo

Už se to stalo? :-) Myslím s tou pravdou.

herdekbabka 7.7.2009 15:36

Re: Nebylo - to by asi nic moc nepublikoval.

PRAVDU znají  novináři a jejich mecenáši -  pouze jako část hesla na vlajce a to jim nic neříká..... ;-P

SP 7.7.2009 14:37

A co Gross?

„Nevidíme jediného důvodu, proč jedni mají mít několik aut, jachty a vily v zahraničí, a přitom více než dvě třetiny obyvatel země nedosahuje ani průměrného celostátního platu.“

Já prostě pořád vidím toho Standu Grosse....:-)

Malý Aston 7.7.2009 14:15

Jiřík chce dobro pro všechny!

Musím se ho zastat. Každý mu tady nadává ale jde o Vaše blaho občané. A pokud nechcete mít blaho od Paroubka tak ještě Filip vypadá že by mohl nějaké blaho zajistit ale jiné politické strany jsou vyloženě proti Vašemu blahu. Jiří to má promyšlené a trošku jak na to se uřekl přítel Zaorálek. Za všechno může uhlobaron Bakala. Šak o tom psal již  Petr Bezručovic . Také zájem o Vaše blaho má ten hodný kapitalista co zaplatil těch 100 mega za Zubovku. Normální kapitalista vše rozdá a jde spáti pod most jak se stydí že má a těm co nechtějí dát jako je například Babiš nebo Kakaový bob, těm to přítel Paroubek vezme a rozdá.Tak mu tady nenadávejte nic nemáte, nic Vám Jiří nevezme ale přidá od těch bohatých a zase budeme mít všichni kulové ale rovnoměrné.;-)

Marat 7.7.2009 13:31

Tu rovnost nikdy nemysleli vážně ani předvojové dělnické třídy, ani pracující inteligence.

Rovnostářství se nepěstovalo ani pod vládou Předvoje dělnické třídy. I za toho jejích sicialismu byli chudí, chudší nejchudší a také bohatí, bohatší a hodně bohatí.

Jak si mnozí z vás představují rovnost? Aby by ti kdo nechtějí pracovat žili stejném  blahobytu, jako ti kdo pracují? 

Nepochybují, že rovnost smrdí všem, kdo chtějí žít dobře ze své práce. Rovnosti se dovolávají ti, kdo se práce štítí. Ale dokážete si představit, že by středně vysoký funkcionář strany komunistické nebo socialistické, se chtěl v životní úrovní a nárocích rovnat těm na sociálce, nebo jen řádně pracujícím dělňasum?

Landys 7.7.2009 14:07

Re: Tu rovnost nikdy nemysleli vážně ani předvojové dělnické třídy, ani pracující inteligence.

;-€Ale samozřejmě že úplná rovnost nikdy nebyla - a je to v pořádku. Pokud někdo zastává významnější a odpovědnější funkci, ať se má klidně třikrát i pětkrát lépe než jiní. Spor se vede o to, že je v nepořádku, když se má někdo tisíckrát lépe - obzvlášť mnohdy za situace, že ty chudáky prachsprostě (dle mnohých ovšem obdivuhodně) okrade. No a když také vidím, za co jsou ti soudruzi kapitalisté pak schopni vyhodit ty své těžce vydřené peníze  ....  nedivím se různým názorům chudáků, kteří nemají ani na své základní potřeby !

Malý Aston 7.7.2009 14:22

Re: Tu rovnost nikdy nemysleli vážně ani předvojové dělnické třídy, ani pracující inteligence.

Máte pravdu a já s Vámi souhlasím. Takový Jirka Paroubek, šak to pěkně namaloval kolik má příjem a ještě si dělal srandu z pisálků kdo tolik má jako on. Normální důchodce po Jakešovi bere cca 9 500,00 Kč měsíčně. Jiří nebo ještě lépe Rath bere 170 000,00 Kč měsíčně to znamená že má cca 18 x více a má snad jiný žaludek než důchodce? Nemá neboť se ještě nažere na jejich sedáncích a důchodce má žaludek zcvrknutý od kefírku a rohlíčku. Máte pravdu, socani by měli jít příkladem a komouši ještě více.:-P

Landys 7.7.2009 15:30

Re: Tu rovnost nikdy nemysleli vážně ani předvojové dělnické třídy, ani pracující inteligence.

;-€Malý Astone, ty už jsi těmi svými vývody dávno Velký. Je obdivuhodné, jak máte vsugerovanou představu, že nárok na to být bohatý mají u nás výhradně odéesáci. Pokud by měl být bohatý nějaký socdemák, jste z toho celí na nervy. Dokonce by vám připadalo normálnější, kdyby k tomu bohatství ten odéesák přišel šmelinou nebo krádeží. Tak tedy - komu by měli jít tím příkladem odéesáci, to by mě mysliteli Astone dost zajímalo, když máš takovou péči o socdemáky ?

Kajda 7.7.2009 16:15

Re: Tu rovnost nikdy nemysleli vážně ani předvojové dělnické třídy, ani pracující inteligence.

Je mi jedno, jestli je bohatej socdemák nebo odeesák. Problém je ten, že sociální rovnost hlásají socdemáci, ne odeesáci. A v řadách obou skupin jsou šmelináři a podivní šibalové, kterým majetek spadl z hůry bez vlastního přičinění respektive bez vynaložení vlastní práce. Například pan Gross je ukázkovým případem a to nemluvím o vedoucí stavebního odboru v Karlových Varech (na jméno si nevzpomenu, ale je z ODS), abych to spravedlivě rozdělila.  

H.K. 7.7.2009 15:08

Re: Tu rovnost nikdy nemysleli vážně ani předvojové dělnické třídy, ani pracující inteligence.

Nebudete se stydět před lidmi v České republice, když berete měsíčně v Bruselu  xy tisíc peněz, odpověděl poslanec za ČSSD ing. Jiří Havel. Stydět se budu, ale budu se stydět rád.

Nadáváte na lidi, kteří podnikají a dávají lidem práci a peníze. Při tom riskují, že při krachu jim seberou i lžičku.

Jägermeister 7.7.2009 13:24

Prosím pěkně,

jak dlouho ještě budete propagovat sedmilháře Paroubka? Takové tlučhuby je potřeba ignorovat, a ne stále prezentovat jejich lživé žvásty! Vždyť to je propaganda, s kterou oni počítají, a kterou mají zcela zdarma! :-(

Landys 7.7.2009 13:20

Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

;-€Musí víc číst MF Dnes, Lidovky a Reflex, takovým tréninkem se určitě časem vypracuje. Sice titulek zvolil úderný - posledně někde z titulku lhal Sobotka, junior vzal do parády pro změnu Paroubka, čímž určitě  u některých zabodoval - ale jinak je to čistý amatérizmus. Ta rozpočtová čísla se mu nějak pletou. Hodně četl asi Kalouska, který pečoval velmi o to aby se situace těch našich bohatých zlepšila, jenom nedopatřením přehodil jedno číslo ve výpočtovém vzorci - a těm chudákům by se nezlepšilo nic (spíš naopak). Pán H.K. se zanícením píše proč nebude volit ČSSD, mně už se ani nic psát nechce, protože je to zbytečné, už poněkolikáté bych se opakoval, a nejspíš bych dostal taky zánět - mozkových blan. Pane H.K. - svět nevypukl nástupem ČSSD do vlády - ale pro nás minimálně v roce 1989. Nebýt těch vypařených stamiliard v privatizaci, rozpuštěním desítek miliard ze sociálních účtů do rádoby vyrovnyných tehdejších Klausových rozpočtů, nutností nasypat další  mnohomiliardy do bank po pádu Klausovy vlády na konci devadesátých let, tak tady teď junior ani nějaký H.K. nemuseli tak plamenně řečnit. No a já mám zas pro změnu důvod nevolit ODS. A na přání třeba někoho jako H.K. mohu později vyjmenovat ještě spoustu dalších. Rv

milan007 7.7.2009 13:37

Re: Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

Junior?? Dovoluji si upozornit , že moudrost nepřichází s věkem. Někdy přichází věk sám. Zdá se, že jste toho příkladem.

jirka.s. 7.7.2009 13:39

Re: Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

;-D;-D;-D;-D;-D Tak lampedusa by nám prý dostal zápal MOZKOVÝCH blan!!! ;-D;-D;-D;-D;-D

Landys 7.7.2009 13:56

Re: Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

;-€Modrý Homér jirka s.  opět v akci - a je v obdivuhodné formě - těch smajlíků je dnes nepočítaně. Ty musíš polykat multivitamíny po hrstech, že ti to tak obdivuhodně pálí. Rozjezd máš ale nějak moc opatrný - opět pouze jedna věta. Nastartuj i zbývající dva  funkční mozkové závity :-)

james 7.7.2009 14:21

Re: Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

Je lepší mít v hlavě dva funkční závity, než tam mít zakvašné rudé hovno, které produkuje bláboly stejné barvy.

Drak 7.7.2009 13:57

Podvodníci zůdtanou podvodníky a klidně nevolte ODS,

za velké podniky oceláren a hutí musel stát zaplatit sociální a zdravotní-těm lidem tam pracujícím to nevadilo a ani ČSSD.Tak spíše:jestli-že stát vyplácí lidem důchody-na které lidé stěží zašetřily-dorovnávají různými indexy-aby se stále srovnávala uměle úroveň lidí-tak tím systém půjde do minusů ............to jsou daleko větší a systémové "TUNELY".

H.K. 7.7.2009 14:57

Re: Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

Pane H.K. - svět nevypukl nástupem ČSSD do vlády - ale pro nás minimálně v roce 1989.  Byl bych nerad pokud by jste onemocněl zápalem mozkových blan.

Nebýt těch vypařených stamiliard v privatizaci, rozpuštěním desítek miliard ze sociálních účtů ..... V padesátých letech komunisti sebrali všechno všem. Sebrali lidem majetek, svobudu některým život a některým ideály. Gazdovali, tak dlouho dokud ukradený majetek neprogazdovali. Svět skutečně nevznikl hned po sociálně demokratických stranách, ale dávno před tím.  Dnešní ČSSD není bohužel stranou, která by bránila chudé pracující před vydřiduchy, kteří se najdou v každé společnosti. Je to strana, která chudobnějším bere, ve formě daní a bohatým dává různé dotace, granty, daňové prázdniny, pobídky a podobně.Nestará se o  lidi, kteří se dostanou do životních problémů, ale rozdává cizí peníze plošně.

Nebýt těch vypařených stamiliard v privatizaci,... Transformace  hospodářství po 40-ti letech vlády jedné strany nebyla zdarma. Myslíte, že byla transformace hospodářství nutná?

...někoho jako H.K. mohu později vyjmenovat ještě spoustu dalších. To udělajte. Rád bych se na  problémy řešení věcí veřejných podíval socialistickýma očima. Jak řešt zdravotní péči, jak podnikat a dávat lidem práci přitom peníze rozdat lidem a "státu", sociální systém a p.

Jiří Pondělíček ml. 7.7.2009 18:16

Re: Je vidět, že chlapec je junior, ještě mu to moc nejde ...

Napište co a kde jsem konkrétně popletl, jinak diskuze nemá cenu. Druhá polovina Vaší reakce se mého článku netýká ani trochu. Váš junior

MLOK 7.7.2009 13:03

Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

PÁNOVÉ, NECHCI SE CHLUBIT, ALE KDO Z VÁS TO MÁ?????;-D;-D;-D

Landys 7.7.2009 13:27

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

;-€No tak Mloku, jestli to nevíš, tak ve Sněmovně všichni, včetně odéesáků. Jestli ti to náhodou uniklo, tak Paroubek je řadový poslanec. Takže jestli si myslíš, že jsi objevil Ameriku, a proto to musíš napsat červeně a pro lepší viditelnost i tučně, tak už tě předběhli Vikingové, pane profeseure politických věd. :-(

JE 7.7.2009 13:37

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

Ovšem jenom paroprase u toho tak chrochtá. Je to typický snob, nabob a titul papaláš roku mu sedí jak Jandákova p.del na hrnci.

Landys 7.7.2009 13:49

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

:-/Pro tvou informaci, Mloku, pokud bys to sám nevěděl - ve Sněmovně všichni, včetně odéesáků. Takže jestli ti to uniklo - Paroubek je toliko řadovým poslancem. Pokud máš snad dojem, že jsi objevil nějakou Ameriku, máš smůlu, už tě předběhli Vikingové - pane profeseure politických věd. Takže ty se radši ničím nechlub !

james 7.7.2009 14:26

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

Doporučuji přečíst příspěvek o patro výš, rudý blbe.

Landys 7.7.2009 15:39

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

;-€Modrý imbecile, pletou se ti barvy - když tak maximálně oranžový - nezakrývám, že dám přednost oranžové před modrou. Ti arogantní modří podvodníci, intrikáni a zloději mi nějak nejdou pod kůži. :-/

james 7.7.2009 15:47

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

Abys to nemusel hletat, ty blbe se zavašeným rudým exrementem v hlavě. *** Ovšem jenom paroprase u toho tak chrochtá. Je to typický snob, nabob a titul papaláš roku mu sedí jak Jandákova p.del na hrnci.***

james 7.7.2009 15:50

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

Kdyby ti to stále nedoteklo, tak jde o tento Paroubkův výrok: PÁNOVÉ, NECHCI SE CHLUBIT, ALE KDO Z VÁS TO MÁ?

Landys 7.7.2009 17:08

Re: Pan ingenieur "káže vodu - pije víno!!!"

;-€No mysliteli, meleš tady jednu věc pořád dokola, ale já jsem si dal na rozdíl od tebe ještě tu práci, přečíst si to jeho tehdejší prohlášení celé. Ono to celé a v souvislostech pak vypadá trošku jinak. Pravičáci jsou totiž celí říční, když si některý socdemák pořídí byt. Nejspíš mají představu, že zákonitě musí všichni bydlet v bytech pro sociálně potřebné,  nebo nejlépe v maringotkách. To takový Kalousek např. poslal svého času novináře do pr...e, když se jej ptali kde vzal několik milionů na byt - a byl klid, od té doby je ticho po pěšině. Rv