8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek opět lže

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Enigma 7.7.2009 17:25

Re: Mám pracovní hypotézu - Paroubek je hlupák, kterému se v poměrně hloupém

R^R^R^

Ladislav N :-))) 8.7.2009 0:00

Re: Mám pracovní hypotézu - Paroubek je hlupák, kterému se v poměrně hloupém

 ;-PR^R^R^

Nikdo vám v Česku neslíbí tolik toho, co nemůže nikdy splnit, jako Paroubkova ČSSD!!

Milan 7.7.2009 17:42

Re: Mám pracovní hypotézu - Paroubek je hlupák, kterému se v poměrně hloupém

je to zase na něčí objednávku.když takhle voličům lže Topolánek,tak se to přehlédne a i kdyby nadělal tunu ostudy,naši ""opravdu nezávislí novináři""strčí hlavu do písku. Už z tohoto prostého důvodu je jasné,komu to má prospět a koho poškodit. Tahle" novinářská" propaganda kopíruje éru socializmu z 50-60tých let téměř dokonale.:-D

Kačka 7.7.2009 22:51

Re:

R^

Eva D. 7.7.2009 19:32

Re: Mám pracovní hypotézu - Paroubek je hlupák, kterému se v poměrně hloupém

R^R^R^

ortelius 7.7.2009 17:17

taky jsem boháč

Není to tak těžké. Člověk si nejdřív vymyslí nějaký ten podnikatelský záměr, napůjčuje si a nainvestuje do něj hromadu peněz, které bude splácet 10 let, pokud se bude dařit. (A pak maká 12 hodin denně). Nejprve platí minimální pašální daň (skvělý vynález socanů, kdy platili i začínající podnikatelé ve ztrátě) pak začne vydělávat nějaké rozumné peníze a stát ho začne odírat na daních, protože si přece žije na té vysoké noze.

Načež příjde krize, podnikatel začne vydělávat méně, a protože si nemohl dělat rezervy v dobách dobrách - ten nadbytek potřebovali potřební, a protože dokonce ani nelze dát za rozumných podmínek výpověď zaměstnancům, je v (Y)... A že by stát nyní pomohl? Ha ha - sám nemá, protože to všechno prošustroval na pastelkovném.

hehe 7.7.2009 17:39

Re: taky jsem boháč

Dobře jsi to napsal.Na rozdíl od tebe jsem v pohodě i v době krize a to z jediného důvodu-nemám zaměstnance.někdo mě kdysi osvítil a Paroubek to nebyl.Ale i tak přeji hodně štěstí .

cb 7.7.2009 18:39

Re: taky jsem boháč

R^

Jakub 7.7.2009 16:58

nefér srovnáváni

Pane, pokud chcete srovnávat, neporovnávejte nesrovnatelné. Struktura rozpočtu Spojeného království je prostě jiná než v ČR, Socíální výdaje jsou hrazeny i z rozpočtu Walesu, Skotska a Severního Irska. Na tyto rozpočty jste jaksi zapomněl a nebo nevíte, že vůbec existují. Vůbec porovnávání sociálních výdajů je velmi složité a dost dobře nemožné, protože to, co v jedné zemí hradí stát, v druhé hradí obce či nižší samosprávné celky. Měl byste si něco o statistice sociálních výdajů nastudovat a teprve pak o tom psát. Jinak jste stejný lhář jako Paroubek.

Mirek_K 7.7.2009 17:03

Re: nefér srovnáváni

..pětadvacetiletý "ekonom"...:-D

Jiří Pondělíček ml. 7.7.2009 18:13

Re: nefér srovnáváni

Nikdy a nikde jsem se za ekonoma neprohálsil.

Jiří Pondělíček ml. 7.7.2009 18:13

Re: nefér srovnáváni

Srovnání nebude nikdy 100procentně férové, jenže pan Paroubek nebude ovládat rozpočty obcí a krajů, stejně jako centrální vláda ve VB neovládá rozpočty, které má na starosti parlament ve Walesu a Národní shromáždění ve Walesu. Pan Paroubek mluvil o výdajích státu, nikoliv o výdajích jeho částí, pan Paroubek může jako premiér pracovat s výdaji na centrální a nikoliv na krajské úrovni. Srovnání je vždycky složité a nikdy nebude fér a proto jsem za sociální označil ty výdaje, které za ně označily vlády, které je odsouhlasily.

Jiří Pondělíček ml. 7.7.2009 18:40

Re: nefér srovnáváni

upřesnění, parlament ve Skotsku a Národní shromáždení ve Walesu.

novaz 7.7.2009 16:08

pánové, kdo z vás to má?

Jyřyk musí hlásat rovnost a vzbuzovat závist a nenávist, protože jeho třicetikorunáči mu rozumějí. Existuje asi dvacet způsobů, jak legálně a zcela dle zákonů nemít oficiálně příjem sto tisíc a tedy neplatit osmatřiceti procentní daň, kterou sosánkové vyhrožují. Oni to vědí a přesto dále vytrubují svá "moudra." Z jejich strany je to ubohoučký populismus a nevěří jim už ani ti třicetikorunáči.

janoryna 7.7.2009 16:04

taky si myslím, že současná struktura státního rozpočtu

je levicová. je to dáno především mandatorními výdaji, které jsou vypláceny ze zákona zákonem stanoveným subjektům. není je tak možno přerozdělit soukromníkům, kteří by je jistě využili lépe. taky by se mělo totálně privatizovat důchodové pojištění. takhle jenom stát co vybere, tak z části vyplatí jako důchody. je tam spousta nevyužitých peněz, které by soukromé subjekty lépe využily a i těm důchodcům by něco káplo atd. 

PetrH 7.7.2009 16:07

Re: taky si myslím, že současná struktura státního rozpočtu

No, Dryml to říkal trochu jinak. Že na ty lidi musí aspoň trochu zbýt. Stoprocentní přerozdělování sokromým, leč spřáteleným subjektům se prostě ani ČSSD nepovede. Ovšem čím víc se bude přerozdělovat, tím víc kápne. Pravice s programem omezení přerozdělování dost vadí, že?

gerontusinza 7.7.2009 15:47

nedočetl jsem........

ten pán je hlupák, že se svými čtenáři takto zachází...... jinak umíte taky něco jiného než že Pablbek je Pablbek......? asi ne a že mě to vůbec nepřekvapuje...... a to prej jsou parvičáci, tolik pitomého slova aby pohledal....;-D;-D

james 7.7.2009 15:52

Re: nedočetl jsem........

Od tebe ani nikdo nečeká, že něco dočteš, protože je to nad tvé síly, dědku. :-)))

gerontusinza 7.7.2009 16:08

vy jste ten blbeček co musí reagovat na každou volovinu, co? Re: nedočetl jsem........

to nic to lepší nebude, blbec zůstane blbcem bez ohledu na věk..... ;-P nezapomeňte mě o5 připomenout ať brzo chcípnu, vy plejádo vědomostí, slušnosti a konformismu......;-D

František I. 7.7.2009 16:44

Re: vy jste ten blbeček co musí reagovat na každou volovinu, co? Re: nedočetl jsem........

Fuj, proč přát takové špatné věci. Mě například ke komunálnímu štěstí stačilo prohlášení, že Ráth zůstal na kandidátce Středočechů. Jestli jste narudlý blbeček a kdy chcípnete, by bylo sice zajímavé rozpitvávat, ale to bychom se vzdálili trochu od tématu, že?

xy 7.7.2009 15:43

Proč se neřeší ODS?

V té mají její předáci také nánosy másla na hlavě? Skoro to vypadá jako nová ofenzíva médií proti ČSSD před volbami tak dobře známá z roku 2006. Dokonce i Kubice nám čouhá z modrých holínek, že?

PetrH 7.7.2009 16:09

Re: Proč se neřeší ODS?

ODS "se řeší" na jiných serverech, kam se račte odebrat. Tady pláčete sice dobře, ale na blbém hrobě.;-D

JardaB 7.7.2009 16:14

Re: Proč se neřeší ODS?

Tak jako Vy,podle Vaší reakce ,je každý redaktor nějak politicky orientován.Nikdo nemůže být nestranický.Proto i jednotivé příspěvky jsou orientovány,komu redaktor fandí.To je přeci zcela normální.I u tisku to takto bývá.Může být konzervativní,středový,nebo levicový.A podle toho komentáře vypadají.Bývají zde články,které se trefují do ODS.Co je na tom divného,že teď je na řadě ČSSD?No a Kubice je také různě interpretován.Vy věříte Paroubkovi,jiní v této otázce ODS.Nikdo z nás nemá však takové informace,aby věděl opravdu,jak to je.A tak zbývá pouze víra.A tak neodsuzujte ty,kteří věří,že Kubice měl pravdu.Já si to osobně také myslím.

T.H. 7.7.2009 16:38

ODS můžete začít řešit třeba hned.

 Můžete napsat třeba v čem je ČSSD lepší jako ODS. To, že modráci jsou všichni blbci, zloději, atd. to už víme.

sg 7.7.2009 20:08

Re: ODS můžete začít řešit třeba hned.

To, že modráci jsou zčásti  zloději to Vám Véna písk. Ale blbci to určitě ne. Vždyť soc.dem. ač je to k neuvěření taky nejsou všichni blbci. Takovej JUDr.Gross nebo MUDr.Rath nebo ing.Paroubek  -pouze suchý výčet největších hvězd - to jsou machři, hodně ODS áků bude muset fakt přidat.

H.K. 7.7.2009 20:19

Re: ODS můžete začít řešit třeba hned.

To je pravda. Omlouvám se všem, zejména těm, které jste jmenoval. Jsou to jedničky.R^

egoist 7.7.2009 15:14

je signitifanktní ,

kdo se tzv. kádrování bojí.

egoist 7.7.2009 15:15

Re: je signitifanktní ,

Mě můžete prokádrovat naprosto kdykoli. Já svůj dům , zahradu, auťák atd. doložím kdykoli..

Mirek_K 7.7.2009 14:53

Docela by mne zajímala...

...životní cesta rodičů autora článku. Zkrátka a dobře, jaké rodinné prostředí utvářelo autorův "světonázor". Typuji na komunistické "bohatce"!

PetrH 7.7.2009 15:07

Re: Docela by mne zajímala...

Když už chcete kádrovat, tak co takhle napřed vlastní životopis včetně členství v masových organizacích a vyvěšování vlajek?