6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zoch 3.8.2006 8:00

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

A postřehl jste ještě jednu věc ? Služební číslo 232 chce mít jednou slušnou protekci....

Aleš 3.8.2006 8:00

i pan Langer

ani dvojí doktor nechápe, že 100 není většina a na odblokování patu je nutná dohoda ČSSD a ODS a jak k ní dospět, když jedna strana nevěří druhé a ODS ani jednat nechce.

ODS se poslední dva týdny chová jako ublížené dítě, kterému nechtějí dovolit novou hračku- vládu.

Ano ODS vyhrála volby, má plné právo sestavovat vládu, ale trojkolka bez souhlasu ČSSD  nebo KSČM neprojde.  A tomu nechtějí předtsavitelé ODS rozumět.

Jan 3.8.2006 7:58

Pokud si dobre vzpominam, tak zrovna Langer je ten, ktery ODSce ne poprve prohral volby na Olomoucku.

Pan Langer zrejme jiz tak nejak pochopil, ze na nej ve vlade, ktera nakonec ziska duveru parlamentu, nezbyde zadne misto. A to je ten jeho problem, nic vic, nic min.

Jinak, pane Langre, pripadem Kubice jste Vy osobne vratil ceskou politiku do let 1947-48, kdy stejnym zpusobem (za pomoci "dukazu" ala Kubice) likvidovali komuniste predstavitele Demokraticke strany na Slovensku (tehdejsi nejsilnejsi slovenske strany z voleb v roce 1946).

zoch 3.8.2006 7:58

Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

I tak se to dá odpovědět.

Dag Badman 3.8.2006 7:55

Re: Re: Re: Re: Pro připomenutí

koalice má dost sil k tomu, aby zabránila vládě ČSSD s komunisty, tak o co vám jde? Když o to opravdu půjde, tak se uvidí v nových volbách o kolik ODS opravdu vyhrála.

zoch 3.8.2006 7:54

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Pokud věříte tomu,co se říká v televizi a berete to za svaté,pak jste šťastná osoba. Pokud si myslíte,že polemizuji s pravdivostí Kubiceho tvrzení,pak jste hloupá osoba.Rozebírejte si to,přemýšlejte o těchto několika slovech a třeba přijdete na to,co jsem chtěl napsat.  !

A k Vaculíkovi :  Četl jsem úryvky a mám dojem,že to nepotřebuji. Na Vaše doporučení to ale ještě někde vyhledám,ačkoli mám dojem,že je to už vyklepaná tabatěrka.

Šedovous 3.8.2006 7:53

Langře jste dost mizerný demagog,

vím aspoň o jedněch vobách co Paroubek vyhrál, na předsedu ČSSD.:-P. No a co koná Paroubek vůči ODS přes zelenoprdelníky, no totéž co dělala ODS vůči ČSSD přes černoprdelníky. Ať si hoši také užijí....A vy být ministrem vnitra uvažuji o tom vyrazit do ulic, i bez hysterika Šinágla, který nerozná bolševika s modrým přelakem....

Táhněte k čertu nebo raději do té právní kanceláře kde děléte toho koncipienta a obhajujte ekonomické mafiány (pardon kapitány a podnikatele českého ekonomického zázraku) vzešlé z prostředí vexláků, zelinářů, taxikářů a pasaků, jak nám je tu Tatíček Klaus zasadil a vypěstoval při restauraci "kapitalismu".

vlasta232 3.8.2006 7:49

Re: Re: Re: Pro připomenutí

Vy musíte být pěkný dement, bez možnosti vlastního uvažování. ODS vyhrála volby o 200000 hlasu, což není málo. To,že se spojil Paroubek s komunisty zajištuje pat při volbách. Jak dostane podporu v opačném případě Paroubek? Ta jistota se kterou vystupuje je jen hraná, kdyby měl jistotu, tak by na poslední chvíli nestáhl kandidaturu Zaorálka při volbě před. senátu,, i když byl jako jediný kandidát. Kdyby měl jistotu, tak by nezakázal svým poslancum volbu pana Kasala. Papouškujete jen bez jediné vlastní myšlenky co Vám lže Váš neskutečný, egoistický Paroubek, který si neumí představit, že by mohl přijít o svuj post, a na zájem národa naprosto kašle

bez brýlí 3.8.2006 7:47

Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Souhlas bez výhrad !  To ale panu Langrovi těžko dojde. Navíc ta podpásovka s Kubicem možná jen vytáhla dost voličů ČSSD kteří by jinak zůstali sedět doma.

WorryJohn 3.8.2006 7:47

Re: Re: ze jsem tak smely pane langer

Ten "upocený socialistický primitiv" zatím dokázal zvednout ČSSD z prachu, zapojit do politiky KSČM (tzn. strategicky sjednotit levici), uhrát solidní výsledek ve volbách, přimět všechny pravicové strany k oficiálním vyjednáváním s komunisty, a teď  to dost možná vyvrcholí obměnou špiček v ODS. To je na upoceného primitiva solidní výkon, řekl bych. ;-)

loula 3.8.2006 7:43

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Neznám pana Kubiceho, a ani netvrdím, že tu zprávu protlačil Langer. Myslím ale, že tvrdit, že Kubice někoho odhalil, by bylo možné teprve v případě, kdy by běželo trestní řízení nebo byl soudní výrok. Mimo to, v té zprávě je obvinění (nebo drby) o Paroubkově pedofilství. To také považujete za odhalení? Obvinění Kočky z vraždy je také trochu silné kafe. Neříkám, že tu vraždu kočka nespáchal, opravdu nevím, ale vylézt s takovým tvrzením na veřejnost je možné teprve tehdy, kdy je soudu předáno obvinění s balíkem důkazů nebo lépe po soudním výroku  o vině. Vůbec si nemyslím, že by ČSSD ( podobně jako ODS) neměla máslo na hlavě, ale tvrdím, že zpráva Kubiceho nebyla policejní práce odhalování zločinu, ale součást předvolební propagace.

Dušan Polanský 3.8.2006 7:43

Ale, pane Langře,

ale vy neznáte zákony. Zatím je p. Paroubek podle zákonů zcela správně premiérem. Až skončí ustanovující poslanecká schůze, který si mimojiné zvolí předsedu dolní komory, tak pak odstupuje starý premiér. Váš článek, to jsou emoce a Vaša přání a ne zákon.  Takže klídek.

Ladislav 3.8.2006 7:43

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Milá teto, nevím proč zde předvádíte své sentimentální výlevy, zoch to shrnul logicky a srozumitelně, Langer je blb,který nechápe souvislosti a pokud máte pravdu, jakto,že Topolánek už dávno ústavními kroky nedokráčel do Strakovky ? Brání mu v tom snad někdo silou ? Nebo jen neumí počítat do sta ? Porušil snad tady někdo zákon,nebo ústavu ? Pokud vím, porušit ústavu chce pouze Topolánek,když žádá demisi vlády před ukončením ustavující schůze sněmovny.Je to vážená jako ve firmě,důležitý je výsledek a ne snaha a pověřený (a tedy odpovědný )Topolánek žádného výsledku nedosáhl.Tak o čem je řeč ?

Vasek 3.8.2006 7:37

Kdo jinému jámu kopá

I Vy, pane Langře, jste byl u toho, když se schvaloval tento zpotvořený volební zákon. V jeho schválení nebylo nic pozitivního. Vedla vás, ODSku, pouze chamtivost získat více hlasů na úkor malých stran. Teď jste sami spadli do pasti, kterou jste tak úsilovně pomáhali budovat. Zeman se na Vysočině určitě chechtá až se za břicho popadá. Také bych se chtěl chechtat, ale z těch náslekdů mne spíše mrazí.    

paroubek 3.8.2006 7:37

Demise.

Demisi podám ihned poté, co přestanu blokovat volbu předsedy sněmovny. Volbu předsedy sněmovny přestanu blokovat poté, co mi zaručíte, že předsedou sněmovny bude zvolen člen ČSSD, který mi zaručuje, že po prvním i druhém neúspěšném pokusu o sestavení vlády budu opět jmenován premiérem, který bude vládnout až do předčasných voleb, které se možná někdy uskuteční ...

WorryJohn 3.8.2006 7:36

Re: Re: Tak vladnete

Ano, a jistí triumfalisté nechtějí dát druhému - stejně silnému - bloku ani tu poslední ze tří šancí sestavit vládu. Mohou to udělat ne proto, že vyhráli volby, ale že mají stranického papá na Hradě. Já se Paroubkovi nejen nedivím, ale jsem i rád, že se nenechal zatlačit do kouta.

(Ostatně už si představuji, jak by se chovala na jeho místě ODS s její mobilisací a nulovou tolerancí).

vlasta232 3.8.2006 7:34

Re: ad dr.dr.Langer

Jediné konkrétní slovo proti panu Langrovi jsem se nedozvěděla, jen snad vycítila závist nevzdělance, jakým patrně jste!!!

vlasta232 3.8.2006 7:31

Re: Tak vladnete

Jaká je realita podle Vás-to, že Paroubek prohrál volby? Ze má 74 mandátu-že chce vládnout s komunisty-tak to tedy ne!!!!!

vlasta232 3.8.2006 7:27

Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Nesouhlasím s Vašimi bláboly. Je to slovník minulého století pěkně švihlý komunistickou retorikou. Clověk ani neví co tím chtěl básník říci. Navíc používáte i lží. S panem Kubicem se sešel pan Langr poprve na uzavřeném jednání BBV. Pokud jste sledoval besedu na č.t.1 Bublan-Langr, pan Bublan potvrdil, že pomluvy o Langrově spojení s p. Kubice s min.vnitra/bublana/, nevzešly. Prosím používejte jen pravdivá tvrzení. Zaregistroval jste vubec, že právníci žaloby na plukovníka Kubiceho shledali jako neoprávněné?? Pravda je totiž ta, že špičky vládnoucí CSSD mají tolik másla na hlavě, že se tohoto neuplatného policisty bojí, jak čert kříže. A já jsem přesvědčena, protože pl. kubiceho znám, že by mu nedělalo nejmenší potíž odhalit kohokoli,at by byl v jakém koliv politickém postavení. Jinak Vám doporučuji si přečíst dopis adres. panu Paroubkovi od L. Vaculíka.

Křupan 3.8.2006 7:22

Re: Tak vladnete

Realitu popsal jeden přispěvatel níže. Realita je taková, že jistý vzteklý poražený vůdce, blokuje sněmovnu tak, že zákazuje hlasovat vlastním poslancům.

WorryJohn 3.8.2006 7:19

Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Velice trefný příspěvek, gratuluji. U takovýchto článků čelných politiků vždycky přemýšlím, kolik znám lidí z komunální politiky, kteří by byli asi mnohem rozumnější, ale na vrchol se nedostali (nederou se tam) ...

Veselý 3.8.2006 7:12

ODS jde do kytek

Nestačím se divit, z okolí prezidenta jde rozumný návrh, viz včerejšího Psa. Ale večer je ve zprávách, že Topolánek připouští nějakou dohodu s ČSSD, bez lidovců i zelených. Ve zprávách zmínili i naštvaného Bursíka. Shrunuto - Paroubek vyhrává. Buď se dohodne s ODS na svých podmínkách nebo řekne Topolánkovi, že ho k sestavení vlády nepotřebuje. Může totiž použít zelené, kteří mohou pomstít podraz od ODS. Paroubkovi se daří rozbít trojkoalici, i díky nešikovnosti Topolánka. A ODS může jít do kytek.

WorryJohn 3.8.2006 7:11

Re: Kdo vyhrál

Celý ten článek je opravdu na úrovni :-D. To jsme si panečku užili od elitního politika ODS zajímavých originálních podnětných myšlenek ;-).

WorryJohn 3.8.2006 7:08

Re: To že 200.000 hlasů skončilo v koši místo v poslaneckých mandátech

Ve většinovém systému, který až do předvčerejška tolik prosazovala ODS, by těch zmařených hlasů bylo řádově víc.

Petr S. 3.8.2006 7:07

Re: Pro připomenutí - ale Langr by to vědět mohl

Uplne s Vami souhlasim

Křupan 3.8.2006 7:05

Re: ani obludné korupční aféry

Spíš jsme blbý národ a máme co zasloužíme.

WorryJohn 3.8.2006 7:05

Re: A koho bude mít v čele vlády ODS?

Teď vyprší Kluasovo ultimátum Topolánkovi. Klaus se snaží Topolánka a s ním větší část staré gardy odstranit a nahradit Bémem, hejtmany a starosty. K té staré gardě je potřeba ještě připočítat zejména Němcovou a Římana.

zoch 3.8.2006 7:05

DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Tady nejste na mítingu ! Je spíše žádoucí napsat nějaké obsažné sdělení,nebo postřeh či myšlenku. Od Vás by se jistě čekalo něco ,co se nemůžeme dozvědět od každého.  S tím jsem také otevřel Váš příspěvek a musím opravdu znechuceně napsat,že jste mne urazil. Výlevy tohoto typu bych čekal v Haló novinách  nebo v tom severomoravském plátku Zifčáka,ale od místopředsedy vítězné strany ???  Ostatně : kolik lidí ještě bude muset připomínat vedení ODS,že vyhrát volby je věc jedna a postavit vládu druhá ?  Jak dlouho Vás,kteří se cítíte poškozeni,  budeme muset odkazovat na běžnou demokratickou praxi,kdy se stává,že vítězové voleb jsou jenom v opozici protože se nedokázali dohodnout ?

Ani neurvalému lékaři z vašich řad nemusí nikdo vysvětlovat,co je znění Ústavy a moje maličkost má připomínat  místopředsedovi  a notabene právníkovi,kdy má podle Ústavy podat vláda demisi ? Proč tu brečíte ? 

Když byl v Brně kongres a ČSSD v té době ve zmatcích a chvatně přezbrojovala,tak Vy jste se plácal s kamarády po ramenou spokojen sám se sebou,tancovalo se,pilo,hrálo se....Jen nějak nebyl čas na bilancování,změnu a modifikaci cílů i prostředků.  Nakonec,kdy jste už viděl,že by to nemuselo dopadnout,tak Vám zbyl prostředek jediný : KUBICE . Nyní zase vidíte,že teče do bot a tak  se chováte,jako na mítingu.   Vás už asi nemá cenu číst...

WorryJohn 3.8.2006 7:03

Re: jedina zasluha Lanegra

Ale ten podpis až tak moc dostupný a funkční také ještě není ;-( To nicméně není jeho vina.

WorryJohn 3.8.2006 7:01

Re: Re: Pro připomenutí

Zbavte se už té hloupé chiméry, že ODS vyhrála volby. Když je vyhrála, tak ať se nikoho neptá,  najmenuje si orgány, vyjádří jim důvěru a vládne :-D