24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jehla pichlavý 6.8.2006 6:50

Ivan Langer

Pár vět, které sedí.Děkuji.

Nota Bene 5.8.2006 11:22

Odejděte od válu

Pane Langr odejděte od válu, jste ještě větší intrikán než Kalousek. Vítězství ve volbách jste získali jen lží a podrazem - pomocí p.Kubiceho, neštítil jste se ničeho. Je mi z vás i z celé ODS na blití. Stát jste dokázali rozkrást pod rouškou - privatizace. Tisíce lidí díky vaší politice přišlo o práci a dneska vykřikujete, že jste vyhráli volby? Za vaší vlády byla republika na úrovni rozvojové země. Všechno pozitivní jste v parlamentě zamítali - kam spěje vaše politika ?

Nota Bene 5.8.2006 10:31

Re: P.T. Ivane Langere, odejděte !!

Plně s vámi souhlasím.

ping 4.8.2006 13:53

Re: Re: Re: Česká vláda

ty brdo, dyt jsem 10 let poslouchal, jak po komunistech je vsecko v haji a kolik je dluhu. A hele, naraz jsme byli v roce 98 bez dluhu? to je mi novota

A.D. 4.8.2006 9:20

Re: Re: Re: Re: Kdo to kdy pochoí?

A kdo to bude platit, ty další 4 roky socialistické extáze?

Já jaksi pracuju a platím daně, takže se mě to zatraceně dotýká. A ti levicoví voliči, kteří nežijí ze sociálních dávek, by si měli uvědomit, že se jich to citelně týká taky. Ani papá Paroubek jim daně neodpustí, i kdyby odřel všechny s nadprůměrnými příjmy až na kost, protože to zkrátka nebude na jeho orgie stačit!

A.D. 4.8.2006 9:07

Re: Kdo vyhrál

"Pomáhání do křesla"  nikdo neočekával, ale zabavení hlasovacích lístků, aby náhodou někdo z poslanců ČCSD neprojevil jiný názor, než vůdce Paroubek, to už nemá s demokracií nic společného! :-( Že tuhle možnost pravidla ve sněmovně nevylučují, svědčí jen o tom, že nikoho nenapadlo, že by to někdo mohl vážně zkusit.

Pročpak Paroubek stáhl svého protikandidáta na předsedu sněmovny, pročpak nenechal poslance, aby svobodně projevili svůj názor v regulérních volbách, aha?

Leisy 4.8.2006 6:13

Re: Re: ale jo docela sranda

Jo, to mate recht. Problem je, ze clovek muze s transparentem chodit cely rok kolem snemovny a pani poslanci se mu tak akorat vysmejou do tvare, protoze maji volice ... tam a dost hluboko. Je to situace k placi, ale ja se mohu jen smat ze zoufalstvi.

Kazan 4.8.2006 3:11

Re: ale jo docela sranda

Jo, jo pane Leisy, každá sranda něco stojí a tahle je setsakramentsky drahá.

Tu zaplatíte spolu s dalšími daňovými poplatníky, nejsteli státem vydržovaný povaleč.

To už asi víte, že vláda dosud tajila opravdový schodek v rozpočtu a místo 78 miliard to

 bude 175 miliard. Já být Vámi , tak bych šel do ulic s transparentem.

Tikal 3.8.2006 22:43

HUČÍN do Senátu !!!

Za současné neutěšené situace vítám, že známý protikomunistický bojovník Vladimír Hučín se rozhodl kandidovat do Senátu.

aTeo 3.8.2006 22:23

větší, než malé množství extáze:

http://ateo.cz/frame/phpgal/pict//2.637.jpg  8-o

Stanislav 3.8.2006 22:17

Re: Re: Česká vláda

Tak po bodech:

Zahraniční investice jsou za cenu tak masivních pobídek a úlev, že se samy o sobě v podstatě vyplatit nemůžou a v rámci nějakého oživení ekonomiky řekněme jen tak tak. A to, co přilákání investorů stálo musel stát někomu vzít z kapsy. Hlavně těm, co by si s nimi věděli rady o dost lépe, než vláda.

Export funguje zatím díky levné pracovní síle (mnohdy z Polska a Slovenska) a (pořád ještě relativně) slabé měně. A ne díky kvalitě pracovních sil nebo dalších parametrů, jako je kvalitní infrastruktura, srozumitelná daňová soustava a minimální byrokracie. Uvidíte za pár let, až se montážnící odsudou do Rumunska.

Krátkodobý pokles HDP je v transformující se ekonomice logický, podívejte se na výsledky "východních" spolkových zemí Německa. Váš vzestup HDP je právě i díky zadlužování, protože se v něm projeví jako kladná položka, nicméně poněkud papírová, myslíme-li na budoucnost.

Nejméně jsme zadluženi, neboť jste to ještě nestihli, zemi jste vy dostávali prakticky bez dluhů. Zkrátka -- je-li konjunktura, nedělejte si na ní patent a hlavně -- oddlužujte! V době stagnace to ude bolet mnohem víc!

Valach 3.8.2006 22:14

Ivánku, kamaráde, tak se ses zase hezky vymluvil...

Ty mrdky socanský nás k tomu nepustěj a Titanic se potápí, voe...

... tak mi ho teda zandej

Stanislav 3.8.2006 22:03

Re: Kdo to kdy pochoí?

Jé, vy už jste mi tu chyběl -- a co že dnes nepíšete rudě? ;-)

Jsem zvědavý, kdy na talíř hodíte "neschopnost" hejtmana Šulce udržet rovnováhu mezi penězožroutem DPÚK a sociálně demagogickou legislativou, podpořenou nevalnými financemi od ústředí. To vám pak připomenu dnešní výroky ... ;-)

Ale k věci -- ve chvíli, kdy se váš buldozer začal sám pojmenovávat jako zeď (což vzhledem k jeho myšlenkovým kvalitám kvituji jako milou sebekritiku) -- je zřejmé, jak "spolupráce" socialistů bude vypadat.

No, řekněte mi po pravdě, to všichni v ČSSD padají před Naparoubkem také tak na pozadí, jako ta jeho kývací suita (Škromach, Sobotka, ...)? A vy?

erik 3.8.2006 21:46

langere

tady nejste na mitinku strany - tady musite zaujmout i necim jinym nez tim, ze jste nasranej

P 3.8.2006 21:33

Re: Re: Re: Kdo to kdy pochoí?

April!!! Bursík slíbí Paroubkovi podporu a Topolánek odejde s dlouhým nosem. Ono to může být i naopak. Stačí, aby ODS kývla Paroubkovi a je na další 4 roky v opozici.

Leisy 3.8.2006 20:59

ale jo docela sranda

Ten kluk usata Langer uz se nemuze dockat sveho noveho nablyskaneho kresilka, ktere dostal slibene.

A proc by se mel Paroubek vzdavat dobrovolne vlady? Vzdyt je na vrcholu extaze. Vladne republice a je zaroven v opozici vitezne strany. Co muze byt lepsiho nez vladnout a zaroven upozornovat na neschopnost vitezu?

Proste svanda

gabina 3.8.2006 20:56

Re: Re: ze jsem tak smely pane langer

8-o Premierem snad nikoliv, ale ministrem vnitra  VELMI!!Na to si staví hubu do žebřin už strašně dlouho;-D

gabina 3.8.2006 20:49

Re: Re: Re: ze jsem tak smely pane langer

;-PZatímco vítězný Topolánek, kterému je ovšem jeho vítězství platné, jak mrtvému zimník, nedokázal uvést za dva měsíce  do života vládu. Teda pokud by se tomu" sbíraniku " dalo vůbec říkat vláda.:-(:-/;-(;-€Rv

gabina 3.8.2006 20:36

Re: Příště stačí nadpis a podpis.

;-OKdyby   Langer pouze poučoval, ale on vyrábí jako na běžícím pásu pěkné podrazy. Jako na příklad před volbami, kdy převzal a podpisem to potvrdil ,tajné dokumenty ( Kubiceho zpráva ), rozvalil je na stole a šel - jakože na WC- aby si okolostojící novináři mohli počíst a dostatečně si ofotit, co Langr potřeboval dostat do médii. A takových kousků vyvedl více. Je to křivák a měl by jít do(Y)

gabina 3.8.2006 20:17

Re: Re: Krátká paměť !

:-)Pro obyčejného občana naší republiky>-, který si nenakradl, když se "zhaslo" - a takových je nás většina- Zcela určitě!!!R^

zoch 3.8.2006 20:15

Re: Re: Re: P.T. Ivane Langere, odejděte !!

Vy se mi líbíte .

Hrozd 3.8.2006 20:13

Re: Re: Kdo to kdy pochoí?

Ony muty volby prostě byly vyhrány. Jeho zásluha je minimální. Vzhledem k okolnostem mohlo být vítězství ODS výraznější. Toto skore jest t.zv. vítězství Pyrhovo. Je sice prvý, ale musí skákat tak, jak pískají jiní.

Hrozd 3.8.2006 20:10

Re: Re: Česká vláda

Prostě fakta hovoří tudíž s Vámi nelze jen souhlasit. To ale nečekejte od těch, co mají na očích a uších filtry, které jim nedovolují vnímat objektivně. Vidí a slyší co vidět a slyšet chtějí. Takových je na Psu většina a jest to škoda, neboť se prostě z tohoto důvodu nemůže Pes stát diskuzním fórem pro ty s nadhledem.

gabina 3.8.2006 20:08

Re: Re: Kdo to kdy pochoí?

:-D Máš pravdu, že ODS vyhrála volby o 200.000 hlasů. Mandáty ovšem hovoří o něčem jiném. 100=1008-o A tady přichází ke slovu taktika, která je ovšem Topolánkovi cizí. Je to politický neumětel. Svázal si ruce koaliční smlouvou, nechal namlsat flanďáka Kalouska a modrozeleného Bursíka, kteří už se viděli v ministerských křeslech. To bude tvrdé probuzení až jim bude muset říct Topolánek že to byl APRIL(Y)

Radajan 3.8.2006 20:07

Re: Paroubek záměrně ohrožuje demokracii a hospodářskou stabilitu země!

Blumfelde - urychleně podej trestní oznámení na první služebně policie neboť máš jako jediný důkazy o trestných činech. Nemáš-li je, vrať se do hrobu.

morous 3.8.2006 19:50

Langer

Až pan Langer dostane rozum, tak se samou radostí zblázní a bude zase tam jako před tím.;-D

tom 3.8.2006 19:39

Re: Re: P.T. Ivane Langere, odejděte !!

to ti pěkně děkuji za sebe i moje děti,idiote.

ježek 3.8.2006 19:21

Re: Re: Krátká paměť !

Z pražského hradu. Autor tohoto dotazu je silně psychicky narušený: Nejspíš je "za  vodou", nebo něco zdědil, nebo je to "zloděj z povolání". Jen hlupák může udělat stejnou chybu. Tu jsem udělal já, když jsem vr.1992 volil ODS.  Obyčejný český občan, pokud má práci, žije od výplaty k výplatě a nezabývá se lumpárnami, privatizačními podrazy a loupežemi, a pokud nemá pivem vymytý mozek - nemůže už dnes volit ODS. Zbývá však potíž - koho volit!

GabinaObdivuji Tě, Jirko, jak 3.8.2006 19:04

Re: P.T. Ivane Langere, odejděte !!

:-PObdivuhodně jsi vystihl situaci- cítím to úplně stejně. Tedy já nepociťuji zklamání, neboť jsem volič ČSSD, nýbrž zadostiučinění.Zaplaťpánbůh, zpackali co mohli- ti, jež jsi jmenoval. A už by politiku - za ta léta, co ji dělají - mohli umět. Rv