6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zrusksc 3.8.2006 18:56

Re: Kdo to kdy pochoí?

Co to plácáš socane,Topolánek vyhrál všechny volby.Učit se musí hlavně idiot z RáJe a ta zlodějská chátra z Lidového domu

RvRv

Kertag 3.8.2006 18:30

Re: Re: Re: Re: Re: co na to M.Horáková

Zcela souhlasím,vypadá to,že historická paměť našeho národa se zhoršuje daleko rychleji než bych čekal !  8-o

F.Vízek 3.8.2006 18:29

Re: Česká vláda

Každá vláda je NAŠE, ČESKÁ, netřeba do ní jenom "střílet".  I toto jsou výsledky (i její) :  Česká republika má z nových členů EU nejvyšší úroveň zahraničních investic na jednoho obyvatele, v roce 2004 měla nejrychlejší růst zahraničního obchodu na SVĚTĚ (!), v roce 2005 skončil zahraniční obchod poprvé v historii ČR dokonce přebytkem bilance.  Hospodářský růst má zdravé základy: je tažen především exportem, investicemi, růstem produktivity práce.

Proč se za to stydět? Proč házet na všechno špínu? Proč nepřipomenout, že v roce 1998 jsme byli jediní v Evropě s poklesem HDP a netěšit se z toho, že nyní jsme s růstem přes 6% na špici? Jsme třikrát reychlejší než je průměr zemí EU. Přitom ještě v letech 2000 až 2004 byl růst jen 3,2%.

Máme úspěchy, máme chyby, máme nezdary, máme problémy... To ale BUDE vždycky ... Netřeba Paroubka démonizovat a jenom napadat.

I pokud jde o veřejný dluh jsme druzí nejméně zadlužení z celé pětadvacítky (pod 40% HDP, povoleno je 60%), že?  A snad se i do oněch mínusových 3% ve státním rozpočtu dostaneme (vždyť v roce 2004 jsme byli už pod nimi!) .  Trochu více objektivity!

F.Vízek 3.8.2006 18:22

Kdo to kdy pochoí?

ODS má na krajích i ve městech lidi schopné a vcelku i ochotné věcně spolupracovat s kýmkoliv, jak naše rodící se domokracie vyžaduje. Učit se jí musí všichni...

Ale postavy jako Topolánek, Langer, Říman, Tlustý, Bendl, Nečas, Němcová, které si ODS postavila do čela, jsou o dvě třídy níž než primátoři a hejtmané z ODS. Pokud jde o schopnosti, věcnost, praktické zkušenosti, prostě kvalitu... 

Soudím ale, že tento stav vyhovuje - oprávněně - všem politickým konkurentům ODS.  Kdo to vkdy v ODS pochopí ?  

Hrozd 3.8.2006 17:48

Re: Re: P.T. Ivane Langere, odejděte !!

Jirko.s. stačí vyhledat v archivu diskuzí psa. Co víc Ti k tomu ještě říci !

Jinak bych raději než tyto výkřiky uvítal věcnou diskuzi či repliku Jiříku !

Old 3.8.2006 17:37

Zavinili jste to vy

Opoziční smlouvou a změnou, která vyhodila 200tisíc hlasů pravice!

jirka.s. 3.8.2006 17:35

Re: P.T. Ivane Langere, odejděte !!

Tys o tom před šesti týdny už určitě hovořil se zemským školním inspektorem a okresním hejtmanem, viď? Krucifix, tak proč jsi jim už neporadil tehdy?

jirka.s. 3.8.2006 17:32

Re: To je zvláštní věc,

Tebe ani tak nese*e že je "korupcí prolezlý gauner", viď? Když ti nevadí kakaový boby,mašinfýra, homer a celý ten socanský prožraný spolek. Tebe nejvíc jako správného socanského blbečka se*e těch osmdesát tisíc. Jak k tomu přijdeš ty, co si přijde na škromachových dávkách třeba "jenom" na tisíců deset ?

jirka.s. 3.8.2006 17:23

Re: Re: No jistěéééé !

Ta loď je už ale pěkně přetížená, takže doufám, že půjde brzo ke dnu.

jirka.s. 3.8.2006 17:18

Re: Re: milý hňupe,

A se*e tě, že to neumíš, viď?

Hrozd 3.8.2006 17:15

P.T. Ivane Langere, odejděte !!

Kvůli Vám a několika Vašim kolegům, kteří se zuby nechty drží v čele ODS a přitom zpackali co mohli ( jak jste dopadl ve volbách Vy ??? ) nemohu volit ODS. Nechápu, jak můžete osočovat Paroubka, kterého jste si vygenerovali vy sami tím, že jste skočili na špek Kalouskovi s jeho aférou Gross (diletantsky překalkulováno a hlavně špatně načasováno). Kdyby jste to nezvorali, tak jste mohli s převahou vyhrát volby a Paroubek by dál seděl na magistrátě.

Že máte v čele partaje prázdného a neschopného Topolánka, který jako chlap s gulemi si ke každé noze přivázal jednu z nich (Kalousek, Bursík), aniž by chca nechca v prvé řadě jednal s tím, který "drží v ruce " druhý největší balík mandátů a bez nějž to prostě nejde, za to prostě fakt můžete pouze vy.

Nakonec vše dopadne tak, jak jsem již asi před šesti týdny zde předpokládal, hledě na to neideologicky, ale pouze jako systémový inženýr a znalec teorie her. Stačí vzít nezaujatě v úvahu zainteresované hráče, jejich zájmy, jejich možné strategie a samozřejmě jejich váhu.

Tož JDĚTE DOMU IVANE !! Jako nejlepší advokátní koncipient ( protože nejlépe placený) se určitě uživíte a svůj post uvolněte nekomu rozumějšímu - mate jich na o něco nižších úrovních poměrně dost. Spisovatel z Vás nebude, na to vezměte jed - Vaše výplody jsou totiž velmi falešné a fakt bych za ně nedal ani paďana.

jirka.s. 3.8.2006 17:11

Re: 100 : 100

Jako obvykle. Nemá to chybu.R^R^R^

malstok 3.8.2006 16:57

Re: Klaus se jeví jako špatný hráč na politické šachovnici

Klaus je dobrý hráč se sportovním duchem, a oproti Paroubkovu imí uznat i prohru.

blumfeld 3.8.2006 16:25

Paroubek záměrně ohrožuje demokracii a hospodářskou stabilitu země!

Co dodat? Článek stručně a výstižně vystihuje současnou kposránísituaci. Soudruh Klement Paroubek se svojí stovkou komunistických poslanců de facto blokuje demokratický vývoj v zemi, historie se opakuje - Národní fronta znovu usiluje o moc, prohlubující se krize jen posiluje moc nedemokratických sil - bolševické stovky, záměrně blokují vypracování státního rozpočtu což povede k prohloubení krize a to je živná půda pro pučistické manýry bolševických pohlavárů - nikdy nezvolených!

Antonín Hrbek 3.8.2006 16:03

Re: Re: Re: Re: co na to M.Horáková

Také máte asi potíže se čtením. Samozřejmě že vládli komunisté, ale ti by nemohli tak snadno vládnout, kdyby nebylo kolaborantů a přisluhovačů včetně agentů.

Dovoluji si Vás upozornit na některé skutečnosti. v roce 1940 davy aplaudovaly při promítání Harlanova filmu "Žid Süss" a udávaly židy, kteří skryývali nebo nenosili hvězdu. V roce 1942 vylévaly slzy nad úmrtím Heydricha a odsuzovali atentátníky. V roce 1945 věšely na lucerny lidi, v roce 1948 volily manifestačně Národní frontu, v roce 1950 žádaly pro Horákovou smrt, v roce 1952 smrt pro Slánského a spol. v roce 1977 odsuzovaly Chartu atd. atd. až po cinkání klíčů na Václavském náměstí v roce 1989 a současné hromadné plivání na nepohodlné. Hlavní důvod - vlastní prospěch a černé svědomí.

K tomu "formálnímu přívěšku" - Mitgefangen, mitgehangen! Jako měla být zakázaná KSČM, tak měla být zakázani i kolaborující lidovci. A kdo k nim vstoupil před rokem 1989 musí se dnes tvářit jako zásadový antisocialista a antikomunista.

odpůrce 3.8.2006 16:03

Re: Krátká paměť !

Konečně kvalitní názor!!!!!!!!!!!

odpůrce 3.8.2006 15:59

Re: Příště stačí nadpis a podpis.

Pane Langere vašich úvah už bylo dost. Je nejvyšší čas abyste už odešel mimo politiku.

Ladislav N. 3.8.2006 15:29

Re: Re: Re: co na to M.Horáková

No, rozhodně těžko zpochybníte - tváří v tvář faktům - že Horákovou zavraždili komunisté. O tom, že tvrdou a krvavou rukou vládli komunisté - a NS s ČSL byli jenom formálním přívěškem,  asi nemá smysl s vámi diskutovat.

Ladislav 3.8.2006 15:28

Lívanec

zase něco ze sebe  vytlačil. A jako obyčejně to stojí za h...o. Není co dodat.

cipísek 3.8.2006 15:02

Re: Strasne: autor sedi leta v parlamentu a ma VS, ale nepochopil

s Tebou ale ten zánět varlat po příušnicích cvičí !

jojo 3.8.2006 14:44

souhlas

nemam sice autora rad, ale presneji to rici snad ani nejde. Super napsano.

grr 3.8.2006 14:38

Re: Re: je to velmi zvláštní zlom a divné tance

Obsah a forma? To je výmysl marxleninismu, aby se nemuselo nikdy nic měnit ..... Já uvažuju v jinjangové logice, ta je klíčem ke všemu i k paroubově nadmutí břicha....... :-)))).

P.a.z.ú.r 3.8.2006 14:38

Příště stačí nadpis a podpis.

Nebo vy jste snad v olomouckém kraji vyhrál, pane Langere? Přesto v TV poučujete skoro obden ... kvůli kdečemu. ;-P

spaldings 3.8.2006 14:08

Re: To je zvláštní věc,

nech si ty říkanky z nástěnky v Lihovým domě. Je to už trapné, dítě ze základní školy už ví, že to jsou lži. Jen intelektuální giganti tohle ještě zvrací ve čtyřce do piva.

spaldings 3.8.2006 14:03

Re: Re: To: NUP 2

Nedovolávej se boha ani nikoho jiného, protože jestli jsi tak tupý, jak to vypadá, tak Ti nikdo z nich nepomůže. Znovu si přečti "...že to znamená plnou rehabilitaci KSČM...". TAK PROTO Pochopils ? Jo ? Spojili jste se s komunisty, na základě tohoto zločinného spolčení operujete jakýmsi počtem 100 křesel a domníváte se stejně pitomě, jako před 60 lety, že vám vaši soudruzi komunisti nezakroutí krkem, jak jen k tomu budou mít šanci. Že je v této zemi skoro dva miliony tupců je deprimující. Naštestí těch normálních je o trochu víc.

Dag Badman 3.8.2006 14:01

Re: Re: Re: Re: pláčete na nesprávném hrobě

vy máte nějakou selektivní paměť. K té nabídce předsedy PSP za toleranci se musel Paroubek probojovat.

hodne neRath 3.8.2006 13:55

Re: ach jo

hmm... a kde by jste je sebral? Vy asi o realnych vysledcich voleb a poctu volicu moc nevite, ze....

spaldings 3.8.2006 13:53

Re: Re: Re: Pláč a moralizování bez myšlenky

Jak posloužila ? Že se lidi dozvěděli pravdu o tlupách hajzlů, kteří se do té doby tvářili jako andílci ? A propánakrále se to dokonce dozvěděli před volbami !!!!! to je hrůza, možná někdo ty hajzly nevolil, to je útok na demokracii, že ? !!!! Místo aby se to v nejhorším případě řeklo až po volbách, aby lidi jen konstatovali, kdo je zase podvedl. To nebyl žádný vtip.

Rolen 3.8.2006 13:51

Re: Pane Langere, na VM jsem si přečetl tuto úvahu a přijde mě dost zajímavá.

Obávám se, že volební trojkoalice by neměla tolik hlasů jako povolební. Zejména voliči Zelených (ale i KDU-ČSL) by těžko zkousli být "Modrozelení", Vtip je v tom, že "pravicový" je v SZ pouze Bursík ale ne straníci a voliči. Dále pak si myslím, že by to byl konec KDU-ČSL i SZ (alespoň parlamentní).

Rolen 3.8.2006 13:45

Re: Re: Pláč a moralizování bez myšlenky

Zmínění šibalové byli v té době již dávno vyšetřováni - nešlo o nic nového, např. kauza biolíh a jména v ní figurující nebyl objev Kubiceho zprávy. Zpráva byla kompilát známých kauz, různých drbů (poznámky z bločku Pitra ap.) a problémů příslušníků UOOZ s cesťáky. Vtip byl v tom, že posloužila v předvolební kampani.