5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ok 3.8.2006 13:44

Re: Klaus se jeví jako špatný hráč na politické šachovnici

Uvidime, co klausuv tah "neprijmout paroubkovu demisi" prinese. klaus ma pry vsechno vymyslene na 10 tahu dopredu ;-D 

Vašek 3.8.2006 13:33

Re: Re: To: NUP 2

V počtu míst pro ODS sice  vyhrála a získala více míst, ale ve finále  to bylo Pyrhovo vítězství. Kdyby nechali volební systém jak byl, tak měla trojkolka pohodlnou většinu a nemuseli řešit problém Paroubek.

marie 3.8.2006 13:23

Re: Re: Ivane

V medicíně? To byste chtěla takového hňupa,  co nemá ve svých skoro 40 ani první atestaci, pustit na lidi? Toho ¨bych nenechala očkovat ani sousedovic psa

pravicový volič 3.8.2006 13:22

ach jo

..to jsou ale ubohé plácy, ukázka divadélka pro lid obecný, o který vůbec nejde, přece přání, aby Paroubek předložil 101 podpisů, že pak může zůstat ve Strakovce, copak tohle může Topolánek a spol. slibovat? Anebo počítají s tím, že nějaké volby jsou zbytečné, že se bude dělat to, co oni sami určí? Anebo jak je to vlastně myšleno? ODS by se především měla zbavit starých sturktur, pamatujících Pepu z Hongkongu, a hned by měla o hodně více voličů.

marie 3.8.2006 13:19

Re: Další fanynka!

No to nevím, co na tom odporným nafoukaným a prázdným ušatým torpédu vidí? Tomu může z ženskejch fandit jen někdo, kdo je úplně zvrácenej

Antonín Hrbek 3.8.2006 13:02

Re: Re: Hluboké, ale skutečně hluboké omyly pana Langera II

Vážený eriku,

mám tu obrovskou výhodu, že po žádném korytu netoužím a ani ho nepotřebuji.

S pozdravem

huhu 3.8.2006 13:00

Re: Re: Re: pláčete na nesprávném hrobě

ano vybízeli a zároveň říkali, vy budete tolerovat vládu, my zvolíme vašeho šéfa PSP....

loula 3.8.2006 12:53

Re: Re: pláčete na nesprávném hrobě

Jo, to máte pravdu, ale proboha proč tedy Topolánek i Němcová Paroubka veřejně vybízeli, aby tu demisi ihned podal.

Vašek 3.8.2006 12:47

Re: Krátká paměť !

A co v tom případě doporučujete? Paroubka?

huhu 3.8.2006 12:46

Re: To je zvláštní věc,

vy opakujete to, co socani. Socani za 8 let tohle nebyli schopni prokázat...takže se z toho stalo tzakové blabla...

huhu 3.8.2006 12:44

Re: pláčete na nesprávném hrobě

protože to byl paroubkův podfuk jak dostat novou vládu do situace, že do 30 dnů (při nefungujícím parlamentu) musí nová vláda podat demisi, protože by nemohlo proběhnout hlasování o důvěře

jonáš 3.8.2006 12:44

Re: je to velmi zvláštní zlom a divné tance

Učil ste se někdy o rozdílech mezi obsahem a formou?8-o

nup 3.8.2006 12:43

Re: To: NUP

Ještě k tomu slovníku: až teď jsem si všiml, že jste to byl(a) taky Vy. Na hrubý pytel patří hrubá záplata, ale taky mám raději diskuse s argumenty.

jonáš 3.8.2006 12:42

Re: milý hňupe,

Mnojo, někdo píše a jinej se ukájí v grafickym programu, což je samozřejmě sofistikovanější 8-o

huhu 3.8.2006 12:42

Re: Krátká paměť !

z které psychiatrie píšete ? :-D

huhu 3.8.2006 12:41

Re: No jistěéééé !

spolu s Paroubkem jsou na jedné lodi s komouši všichni jeho příznivci. ostatně většina jich se jen opět spojuje s rodnou stranou....ted už otevřeně.:-P

nup 3.8.2006 12:40

milý ochlasteo

aspoň že na ten tvůj dávný pozdrav sis vzpomněl. Jinak už je to s tebou špatný Rv

ježek 3.8.2006 12:39

Krátká paměť !

Lidi vzpamatujte se !!! Každý druhý Čech před Velkou sametovou byl nějak spojen s aktivitami KSČ. Když se k lizu dostali prognostici a "bývalí", znikla ODS=obyčejní darebáci a syčáci. Pan vrchní Klaus zavelel: Na týden zhasnout! a v Čechách a na Moravě se začalo krást tak, že je to srovnatelné jen s dobou po Bílé hoře. Do ODS se slezla nejhorší svoloč - v předvolební kampani 1996 měli heslo :Dokázali jsme, že to dokážeme ! ANO - dokázali to ! Vždycky byli v čele lumpáren a zlodějen. V květnu 1996 forenzní audit v ODS odhalil 100 milionů Kč, o kterých " se nevědělo". Podobná partaj by ve slušné demokratické zemi vůbec nesměla do voleb ! Ale všechno prošlo, všechno se zařídilo a ODS slavně vyhrála! Máte jen to, co jste si zvolili !

Poslední šancí na nějakou změnu byla 4koalice v r.2002, jenže to by ODS se svými šéfy a kumpány nepřežila ! Tak to poradci zařídili pěkně"po česku" a ona se rozpadla. Dneska si ODS hraje na pilíř demokracie. Copak jste už zapoměli na ty kauzy, na podivně zmizelé miliardy? Když  TV NOVA zjistila v Ženevě vilu pana profesora, vyhrožoval trestním oznámením - a netrvalo dlouho, a byli to nejlepší kámoši !!!

 Normální slušní lidé nemohou nikdy vydržet mezi vlky v Parlamentu. Kdykoliv vznikne jakákoli nová strana, musí především vyhovovat p.profesorovi, pak musí mít dost peněz aby mohla fungovat; riskovat co na ni vymyslí poradci p.profesora za lumpárny a podrazy, atd.. Jen si vzpomeňte na DEU.

LIdé bláhoví ! Máte krátkou paměť !!! V honičce za kariérou, koryty a výhodami si naši politici nevšimli, že komunisté tiše a pilně pracují. Takové partaje jako ODS Vás však před komunisty neochrání. A nezapomeňte, že pro politiky a jejich poskoky jste zajímaví  POUZE pár měsíců před volbami. Jinak jim jde jen o výši konta, místečko v nějaké správní radě, tu a tam nějaká pozornost v tlusté obálce...

Jen tak dál, milí voliči ! Asi budete muset rýt držkou v zemi, než Vám dojde co se tady v té zemi s Vámi hraje za komedii.

huhu 3.8.2006 12:39

Re: Pláč a moralizování bez myšlenky

a jak je to tedy s vyšetřováním šibalů zmíněných v Kubiceho zprávě. Nebo stačilo že Kočka zabrečel...?

Vladimír Hartman 3.8.2006 12:37

Re: Pláč a moralizování bez myšlenky

Poslyš, rolene, něco tak pitomého jsem už dlouho nečetl.

mak 3.8.2006 12:32

paroubek demisi nepodal, on o tom jen mluvil a jeste chtel za to ustupky

ale ani kdyby Topolanek zacal hned po volbach jednat s paroubkem, tak by bychom dneska byli na stejnem miste. paroubkuv komplexni navrh, ze bude jen on a jeho sibalove budou vladnout se neda dohodnout.

aTeo 3.8.2006 12:30

milý hňupe,

nebýt nás primitivů, ušlechtilí jedinci tvého formátu by se nudili, páč by neměli proti komu vést třídní boj. Čest práci !

nup 3.8.2006 12:29

Re: To: NUP 2

Probůh, a proč teda Topolánek už dávno nemá pověření (na kom to vázne?), důvěru a nesedí ve Strakovce?

Tou druhou větou pravděpodobně narážíte na volební systém. Ale opět: kdo vymyslel a protlačil tu změnu? A kdo ho chce ještě většinovější? Byla a je to ODS a ona samostatně na tom vydělala, nejvíce ze všech stran. Ukazuje se ale, jak je někdy potřeba trochu širšího pohledu, a přístup jako "já nebo nikdo", "s Klausem nebo doleva", "s ODS nebo do pekel" je nejen nepravdivý, ale i krajně nešikovný.

erik 3.8.2006 12:26

Re: Hluboké, ale skutečně hluboké omyly pana Langera II

ale tondo-to chce trosku klidu.Vzdyt jde jen o ty koryta-tys to jeste nepochopil? To je mi te uprimne lito.ale jinak,kam se podivas,vsude svincik a obavam se,ze ho nikdo jen tak nezamete.

Rolen 3.8.2006 12:25

Pláč a moralizování bez myšlenky

Zvláštní, člověk který razil nulovou toleranci a namočil se v Kubiceho aféře, zde žádá toleranci a ústupčivost od protivníka. Článek neobsahuje zajímavé myšlenky a proto ho není proč více komentovat.

Spíše se zdá, že médii rozmazlená ODS snaží vyrobit nějaký mediální či pouliční tlak na ČSSD, či přímo na Paroubka.

Jinak si nemyslím, že by opoziční smlouva či velká koalice byla spíše nevýhodnou pro ODS. Je to naopak, neúspěch svého programu může ODS v budoucnu omluvit tím, že ho nemohla plně realizovat. Vždyť rovná daň (navíc bez zvýšení DPH na potraviny) spíše prohloubí rozpočtový deficit, rovněž zdražení zdravotnictví nebo privatizační skandály při privatizaci nemocnic neposlouží ODS, nebo návrhy na budování základny US Army na území ČR, atd., atd., Snad pouze stupňující se růst ekonomiky ČR by mohl pomoci.  

nup 3.8.2006 12:22

Re: Primitivové z lihu ?

Jednoho primitiva už sehnal, jak vidno ;-P

aTeo 3.8.2006 12:11

Primitivové z lihu ?

A koho tady reprezentuješ ty? :-/ Nafackuj si před zrcadlem a už nechlastej, páč pak píšeš ouplné  "nesmysle"...

Dagmar 3.8.2006 12:11

Re: Pane Langere, na VM jsem si přečetl tuto úvahu a přijde mě dost zajímavá.

Souhlasím s vámi. Nejhorší krok, co by ODS mohla udělat, je zrada koaličních partnerů. Po opoziční smlouvě, kterou usmolil Zeman  a Klaus, hledali pravicově podvedení voliči v řadách ODA a US DEU. Teď se vrátili a měli by být znovu podvedeni?

Chce to nové volby a zákon, který sčítá faktické hůasy a ne " obecní hausnumera".

Zuzana-nefanynka 3.8.2006 12:07

Re: Ivane

Mozna drzte, ale radeji sveho kopyta, tak jako ten svec. Urcite ne v politice. Pak preji hodne stesti - at uz v medicine nebo v pravnicke profesi. Rekla bych, ze ty procenta pro ODS pak urcite povyskoci.