9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kocour 17.3.2006 16:11

Jé, to by bylo krásný,

kdyby Vy jste nechala žít O.K., ona zase Sašu ...
Čumil 17.3.2006 16:11

Hm, to jsem tedy blázen, prohrabal jsem se tady fůrou peprných komentářů,

ale marně hledal ty, které, paní Zajícová, citujete od OK.  Docela by mne zajímalo, v jakém kontexty padly - způsob, jak s nimi zacházíte, mi nepřijde moc přesvědčivý. Pravděpodobně pokračujete v nějaké jiné debatě, nicméně teze, že civilizační vývoj je příčinou úpadku je vaše nebo OK?
Děkuji.
Jarmila Koníčková 17.3.2006 16:10

Re: Re: Re: Hoši, hoši.

Buzeranky(-ti) byli, jsou a - když se jim podaří dále úspěšně podvazovat peníze na výzkumu této choroby - tak i budou.
S tímto zákonem mají ale šanci, že se jim v blízké budoucnosti bude dařit některé latentně nejisté pubescenty vykolejit směrem k "teplému životnímu stylu.
Což je právě TO O CO JDE.
Mám tři dcery.
A já nestojím o to aby moje budoucí vnuky nějaká lesbo-aktivistka někdy v budoucnu takto mohla ohrožovat v jejich normálním vývoji !! 
Alfons 17.3.2006 15:55

Re: Alfonsi

A co takhle ptáka do svěráka?
o-kiss 17.3.2006 15:51

Re: řitní otvor = pohlavní orgán.

 Alfonzi, ty jses celej pohlavni organ, na tebe je zakon kratkej 
Tana Zajicova 17.3.2006 15:50

O.K.

O evoluci demokracie nemate poneti. Vyznacujete se neuveritelnou ignoraci historie a vyvoje zidovstvi a krestanstvi a vzhledem k tomu, ze kategorizujete lidi, kteri vychazeji z porozumeni krestanskych zasad jako zmetky, ze Sasou a jeho prohlasenim, ze jsou homosexualove zrudy si muzete potrast bratrsky (sestersky, sorry!) ruce.
Tana Zajicova 17.3.2006 15:49

O.K.

Jisteze mate O.K. pravdu, kdyz vypichujete Sasovy vulgarismy. Me je jeho ztrata nervu zcela nepochopitelna, protoze bych rekla ze sebekontrola je charakteristika dospelosti. Sasovy nahle prechody z poulicnich sexualnich vulgarismu k citatum z katechismu ve me vyvolavaji zachvaty smichu ( i ja bych si Kocoure prala aby to zapadlo, ale na to je prilis pozde).
 
Na druhe strane Vase prohlaseni ze: 'podle mě jde o výsledek vývoje civilizace a všeobecné emancipace' je duvodem dnesniho stavu spolecnosti je prinejmensim zajimave. Jestlize je emancipace nastrojem upadku spolecnosti ma smysl pro spolecnost, ktera se snazi o preziti emeancipaci tolerovat? Vy jiste nemusite soucasny stav povazovat za upadek, ale ja bych davala prednost realite, bez ohledu na Vas postoj. Muze emancipace (napriklad emancipace zeny) existovat bez toho, aby zpusobila naruseni spolecnosti? Ja bych rekla ze definitivne ano. Podle Vasich vyvodu je ale nezadouci.
 
Vase dalsi uvaha ze, 'desatero mohlo stačit ve společnosti, kde 99% lidí neumělo číst a psát a bylo od malička vychováváno v poslušnosti k vrchnosti, ať už byla jakákoliv.'  ukazuje na dve veci. Lidske pochopeni kondice ve ktere se clovek nachazi a porozumeni zivota neni mozne bez Karlovy University ( arogance mladi), ale hlavne to ukazuje na to, ze jste o tehle vecech nikdy seriozne nepremyslela.
 
Tenhle Vas citat,
 
'Od té doby, co se "jistým menšinám a spolkům" podařilo prosadit ideu, že lidé jsou si rovni a mají stejná práva, se ti zmetci postupně naučili o ně brát' ( i.e. krestane (zide) a jejich desatero)
 
me rika jedine:
o-kiss 17.3.2006 15:48

Re: "stejně se za několik let dočkáme snah o legalizaci regulérních homosexuálních svazků a adopci dětí. Na to je třeba se připravit"

Nez vyrustat v detskem domove, to radsi mit dve maminky.
AeroKarel 17.3.2006 15:47

Alfonsi,

vy jste neslyšel o jedenácti pomocnících?
dino 17.3.2006 15:44

Re: Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Souhlasím, ještě jednou: nicku Sašo, uklidněte se. Nabízím hezký a moderní termín "soupohlavník" - najdete např. u Merla (tedy, v překladu...). Je pěkné, že jste hrdý na své mužství, své děti, svou schopnost učinit lidi kolem sebe spokojenými. Přeju vám to. Přejte to jiným. A pokud byste snad měl nutkání - NEJSEM soupohlavník, komunista, levičák, ani právník.  Troufale se domnívám, že jsem tolerantní člověk. Vaše názory, pokud se netýkají soupohlavnictví, jsou už dlouho docela čtivé. Proč si tím "rudem před očima" kazíte renomé?
brigman 17.3.2006 15:40

Re: To je hloupost

Ja měl takový dojem že homosexuálem se člověk rodí. O nějakých výhybkách slyším poprvé.
AeroKarel 17.3.2006 15:38

"stejně se za několik let dočkáme snah o legalizaci regulérních homosexuálních svazků a adopci dětí. Na to je třeba se připravit"

Jsem připraven. Jsem pro. Jako zatvrzelý heterosexuál.
Jirka 17.3.2006 15:29

Re: Alfonsi

Jó, holt nemůžem mít všecko.
Tess 17.3.2006 15:28

Ne prznit asi gayove svoje deti nebudou,

na to opravdu zadny zakon nepotrebuji. jedna se o vlastni deti.
 
Mimochodem v tech SPRAVNYCH, klasickych a nadherne TRADICNICH manzelstvi nikdo o przneni deti neslysel? Podle vyzkumu je to asi 22% deti. Vetsinou si na nich zaradili otcove.
Mirek Šejna 17.3.2006 15:22

Alfonsi

nevím jak u Vás, ale v tom případě i ústní otvor a jazyk jsou pohlavním orgánem pro většinu nás heteroušů.
kocour 17.3.2006 15:22

Ne, Bill of Rights

nezastaraly, jen byly doplněny. Kdybyste si to přečetl a nehnala Vás jen touha mít nade mnou vrch a na něčem mne nachytat, přišel byste na to taky.
 
Kdybyste byl původně napsal, že "britský král se dokonce ani k zákonům nevyjadřuje", byla by to pravda a bylo by to v pořádku a tahle trapná debata nemusela vůbec vzniknout.
 
Jenže vy jste neodolal, a protože vás žene nenávist ke Klausovi a snaha dokázat, že vlastně nic nesmí, napsal jste, že "britský král se NESMÍ vyjadřovat". A to je pitomost.
 
Tím tuhle debatu končí - nemá smysl vysvětlovat právnické věci někomu, kdo si plete pozitivismus a formalismus a komu splývají slova může a smí, resp. nemůže a nesmí. Žijete v právních pověrách, tak si v nich žijte. Mám z vás pocit, jako bych se snažil malému dítěti vysvětlit, že čert opravdu neexistuje a ono mi oponovalo, že loni na Mikuláše u nás přece čerti byli a že jsem lhář. Sorry, ale na téhle úrovni se o britské ústavě vážně dál bavit nemíním.
Jirka 17.3.2006 15:11

Re: Re: Re: Hoši, hoši.

Ale Václave. Nezlobte se na chlapce. Co se škádlívá, to se rádo mívá.
pf 17.3.2006 15:10

truhliku dvojnasobny

Bill of rights zastaraly? lepe jste se snad ani vyjadrit nemohl.
 
kocour 17.3.2006 15:10

Jo, máte pravdu.

Pan Ulč by se nad jejich právními moudry zakuckal smíchy.
kocour 17.3.2006 15:08

Re: tady mate vy arogante Bill of rights ktery jasne rika co panovnik muze

Ano, tam se říká, že král nemůže vydávat zákony bez Parlamentu.
Neříká se tam, že je povinen Parlamentu všechno podepsat, a už vůbec se tam neříká, že se nesmí k ničemu vyjadřovat.
A kromě toho to máte zastaralé, radši si přečtěte Parliament Act z let 1911 a 1949.
Václav 17.3.2006 15:05

Re: Re: Hoši, hoši.

Vážený pane, to jste takový ignorant nebo to jen děláte. Vymírání Evropy je především způsobeno neochotou heterosexuálních párů mít více potomků. Takže zaútočte spíše na ženy budující kariéru. S tím nemají homosexuálnové nic společného. Homosexualita je daná, neměnná a neléčitelná. Nevím jak ostatní, ale já se určitě kvůli tomu zákonu nepoběžím rozvést s mou partnerkou, abych mohl začít chodit s chlapem. Obvykle nepřeji nikomu nic zlého, ale lidem jako Vy bych přál homosexualitu u dětí či blízkých příbuzných. Možná by Vás ty nenávistné kydy potom přešly.
Alfons 17.3.2006 14:58

řitní otvor = pohlavní orgán.

Politici řitní otvor překvalifikovali na pohlavní orgán. Nebo jak a čím provádí homosexualové pohlavní styk. To se provádí obvykle pohlavními orgány. S tím souvisí i rčení že někdo nemyslí hlavou, ale přirozením. I hlava je potom přirození a opačně.
pf 17.3.2006 14:58

tady mate vy arogante Bill of rights ktery jasne rika co panovnik muze

 
pokud si to dokazete preslabikovat, tka zjistite, ze nemuze NIC.
 
vase arogance neprekvapuje. Ze stredni skoly si pamatuju, ze s vyjimkou jedno opravdu brilantniho kluka, sly na prava zjevy, tkere propadaly v matice a dokonce i cestine, a jejich jedinou 'devizou' byli papinkove v nomeklature krajskych vyboru a UV.
F. Čech 17.3.2006 14:58

Re: Nová mantra

Máte pravdu Buldozerant se předvedl v plné kráse. A preference ČSSD utěšeně klesají.
D.P. 17.3.2006 14:58

Re: Re: Re: Neslo o nasilne protlaceni!

Jsou zásadnější témata, podel kterých volit
Stredocech 17.3.2006 14:57

Re: Ale neměli bychom strkat hlavu.....

V tom s Vámi naprosto souhlasím, jenom nevím, čím vším strkáme hlavu do oprátky. Bohužel, toto se děje na více frontách.
 
o-kiss 17.3.2006 14:57

Re: Re: Hoši, hoši.

Pokud vim , z dejepisu, recko dojelo na vlekle spory Ateny vs Sparta. Po reckoperskych valkach, Ateny mely obrovske zisky z namornich obchodu a to se nelibilo sparte, coby armadnimu centru. To byla pricina obcanske valky. A homosexualech jsem se v dejepisu nedocet.
Jirka 17.3.2006 14:57

Re: Re: Re: Neslo o nasilne protlaceni!

To je fakt, pojďme něco dělat.  Třeba zprovoznit Terezín a začít vyrábět růžové trojúhelníky.
sid 17.3.2006 14:56

Re: Re: Víťo, víte, jaká většina je potřeba k přehlasování veta

Dej si spravit svůj dent prase a nezapomen na hlavu,ale tobě asi spravit nepůjde
F. Čech 17.3.2006 14:55

Re: Nebojte se gayů, ale těch, co vyrostou z dětí bez lásky v domovech dětí.

Buzeranty přece necháváme v klidu žít (včetně ujetého pana Zvěřiny). Vysvětlete mně ale proč jsou právě tito úchyláci zvýhodňováni? Oožná opravdu potřebují nějakou formu registrace, pokud žijí spolu jako dva, nebo větší skupina. Proč ale mohou mít výhody plynoucí z registrace oni a právě jen oni a žádné jiné skupiny společně žijících lidí, kteří také chtějí po sobě dědit a mít informace o svém zdravotním stavu. Musím snad já pokud bych žil ve společné domácnosti se svým starým strýcem, proto abych získal stejné výhody jako dva buzeranti, předstírat,že spolu souložíme? Bude snad požadován i výtěr z konečníku?