31.5.2024 | Svátek má Kamila


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eda 17.3.2006 12:14

Re: Re: Ladislave N.,

jenom malé doplnění - podle zákona stát přispěje výživným jen některé skupině vyživujících a sice , která má příjem do 1,5 násobku ... Tedy pokud matka bude dřít, brát o stovku víc, zákon se jí netýká, jen se udře, ten se týká hlavně sociálních (demokratů ?) případů
Ladislav N. 17.3.2006 12:02

Re: Ano, omezil moji svobodu... ...s dívkou nemůžeme...

A doteď jste mohli? Proč jste se nezaregistrovali? :-D Zákon pro vás žádné omezení nepřinesl. Nemohli jste předtím, nemůžete ani dnes. Kdyby u nás nebylo blbých zákonů, regulace nájemného, ochrany osobních údajů ad absurdum, pitomého občanského zákoníku a dalších, možná by ani registrovaného partnerství nebylo potřeba. Homosexuální občané žijící v párech byli diskriminováni oproti heterosexuálům. A nepište mi o tom, že lidé spolu žijí v partnerském svazku jenom proto, aby plodili děti...
Sch.glosátor 17.3.2006 12:00

Sašo, upadáš do vulgarity. To není dobré.

Třebaže o přesvědčování o varietě normy a o rozšiřování prostředí máš pravdu. Platí to například i u drog, ale i obecně.
Sch.glosátor 17.3.2006 11:56

Některé rozhodně ano.

Saša 17.3.2006 11:55

Jak to bude pokračovat dál?

Teď začnou "vychovávat" děti svých dodatečně zvrhlých parterů a začnou se domáhat adopcí přesně z těch důvodů, které tady už dnes zaznívají.
Takové dítě, "vychovávané" v homosexuálním quasimatrimoniu, bude psychicky tak zničeno a zdeptáno, každodenně zraňováno a výsmíváno, že z něj nejspíš vyroste netvor, nenávidící celý svět. (Pokud ovšem se jim ho nepodaří předělat na teplouše.)
A protože ty děti to drsně schytají v dětském kolektivu, začnou teplouši povykovat o tom, že je nutná osvěta a výchova a že musí mít přístup do škol a školek a tam vysvětlovat dětem, že buseranství je jenom varianta normy, že na tom není nic nepřirozeného a špatné a že každý si má vyzkoušet, co mu lépe vyhovuje. To aby se jim lépe prznilo mladé kluky.
Oni mají totiž zúžený výběr partnerů, vždyť je jich málo, a toto je pro ně dobrá cesta k jeho rozšíření.
Sch.glosátor 17.3.2006 11:54

K solidaritě a dobročinnosti není potřeba zákona.

A zejména ne na ní se přiživující byrokracie.
Ladislav N. :-D 17.3.2006 11:52

Re: Sašo, Sašo, s těmihle názory byste krásně zapadl mezi lidovce...

On mezi nimi je. Školení z demagogie a sprostoty má ale ještě z KSČ...
Sch.glosátor 17.3.2006 11:51

Pravda, nedají.

Ale nespočívá podstata problému na samém jeho počátku ? A stejně tak i řešení ? Vždycky byly nějaké siroty a opuštění. A byla i solidarita s nimi. V kruhu širší rodiny nebo i společenská.  To je správné. Ale tohle je něco jiného. Tohle nejsou výjimky. Tohle už  je životní styl....
Jaara 17.3.2006 11:50

Ladislave N a Modrý ptáku

"omezil zákon o registrovaném partnerství něčí svobodu?" Ano, omezil moji svobodu. Žiju s krásnou dívkou, nechceme se brát, mít děti, ale chceme žít v registrovaném partnerství. Ptám se, můžeme stejně jako teplouši? I sám si odpovím - nemůžeme, pane Ladislave. Tak to tedy je...
Ladislav N. 17.3.2006 11:49

Re: Kdepak sedmnácté... předělávají děti na buseranty a kdo se postaví proti tomu, toho posílají do vězení

Není to tak dávno, co jsme vás odkazovali, abyste si něco o homo- a ostatní sexualitě přečetl něco z posledních let. Zdá se, že zbytečně... Táhněte tedy do středověku!
Jaara 17.3.2006 11:46

Re: Ptám se opět: OMEZIL ZÁKON o reg. partnerství něčí SVOBODU?

Ano, omezil moji svobodu. Žiju s krásnou dívkou, nechceme se brát, mít děti, ale chceme žít v registrovaném partnerství. Ptám se, můžeme stejně jako teplouši? I sám si odpovím - nemůžeme, pane Ladislave. Tak to tedy je...
Saša 17.3.2006 11:45

Kdepak sedmnácté... takový modernismus se mi "z duše" příčí.

Teplouši na nás normální lidi evidentně nekašlou a ve státem, kde se jim to své rodinu zesměšňující "manželství" podařilo prosadit, předělávají děti na buseranty a kdo se postaví proti tomu, toho posílají do vězení. Jako toho luteránského pastora, který na mši věřícím četl z Bible (což je povinná součást mše) a protože v Bibli jsou samcoložníci odsuzování, odsoudili jeho za "homofilii".
 
Saša 17.3.2006 11:41

Já mám pí.. rád, mně se líbí.

A vždycky se mně to líbilo, strkat ho do nich.
Označit mne zrovna Vaším slovem by mne rozhodně neuráželo. Naopak - je to radostné.
Ono totiž za normalitu nelze nikomu nadávat, pro normalitu nelze nikoho zesměšnit.
A lidovec samozřejmě jsem, tím jsem se nikdy netajil.
Sch.glosátor 17.3.2006 11:41

se zdravým rozumem...

To je,Vito právě onen kámen úrazu....
franta 17.3.2006 11:29

Zapsal jsem si

zákon o RP do seznamu toho, co naši modří ptáci nejvíce kritizují. A po volbách (vyhraje-li ODS) si budu odškrtávat, co z toho se aspoň pokusili změnit.
franta 17.3.2006 11:25

Není nad to demonstrovat svůj názor hned názorným příkladem

Cituji: "Já osobně ... nikterak neupírám právo druhé straně na jiný názor, respektuji jej a jsem s ní připraven seriózně diskutovat, BEZ JAKÝCHKOLI INVEKTIV a vzájemného napadání. ... Nehodlám se zde zabývat samotnou arogancí výroků na adresu prezidenta a odpůrců, hraničící až s pohrdáním práva na vlastní názor, zarážející je hlavně razance až brutalita, se kterou byl tento zákon tak dlouho doslova propasírováván, až ho homosexuální lobby ve spojení SE SOUDRUHEM BULDOZEREM přeci jen prosadilo."
Tak je to správné, hlavně bez invektiv !!! 
Andy 17.3.2006 10:59

Re: jsem zvědav, kdy příjdou na řadu zoofilové

1002
Vládík 17.3.2006 10:58

Re: to je opravdu zajímavé...

Ano. Zdůvodnění židovských pogromům odpovídá i argumentace, že malá skupina s velkými penězi .......  Postoj Paroubka ("musím přehlasovat Klause") je jistě nevhodný, ale nemá co dělat s rozumností zákona, který má jistě různé vady, mnohé z nich však byly způsobeny letitým odporem těch, kdo neumí pochopit, že se svět vyvíjí a domnívají se, že pravidla pradědů mohou existovat i dnes.
Tom 17.3.2006 10:38

Re: Re: Re: I když jsem sociální demokrat tělem i duší, se zákonem nesouhlasím.

Omyl příteli, on nerazil toto heslo. Jeho odpůrci mu přisuzují z kontextu vytržených pár slov. Šedou ekonomiku nikdy nepodporoval. To je doménou ČSSD. Čím více úředníků s nejrůznějšími pravomocemi, tím větší možnosti korupce. K tomu jsou nutné vysoké daně, státní a obecní zakázky, státní a obecní zdravotnická zařízení. V soukromé nemocnici je nesmyslné, aby se ředitel nechal uplácet při výběru nevýhodných obchodních partnerů. Nechtějte raději vědět, jak to chodí ve státním zdravotnictví a jak to může chodit v tzv. neziskových nemocnicích. Osoby samostatně myslící, soukromníci a lidé nezávislí jsou největším nebezpečím pro ČSSD a jejich přátel v KSČM.
vita 17.3.2006 10:33

Re: to je opravdu zajímavé...

Lítost není na místě.
Na místě je přání brzkého zalknutí se vlastní nenávistí. Což se může splnit - on takový adrenalin nespálený rychle fyzickým útokem nebo útěkem silně devastuje koronárky...
vita 17.3.2006 10:31

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Rada bezpečnosti bude adoptovat nějaké děti? No, pár (milionů) Somálčat by to potřebovalo...
 
Jinak mám dojem, že tady někdo netuší, které děti jsou v Česku adoptovatelné. A to jak teoreticky, tak prakticky.
HraběX 17.3.2006 10:31

to je opravdu zajímavé...

...kolik psychiatricky nemocných osobností tady slintá svoje úchylné homofobní názory. Jistě by se tady našlo spousta lidí, kteří, kdyby se narodili jindy a jinde, by se s chutí ujali sepisování traktátů o tom, jak Bůh chce, aby černoši žili v podřízeném postavení k bílým, o tom, že nahnat Židy do stodoly a zapálit je OK. Je třeba vás politovat, protože žijete v hrozném světě plném nenávisti....
zalozak 17.3.2006 10:23

A po te se ta hovadina plna chyb odhlasovala... najednou vime ze je spatne..

Placte, nebo se smejte... ono je to asi jedno... ale vezte ze prave schvaleny zakon ktery byl vetovan pro fakticke chyby a jeho veto prehlasovano s ignoraci faktickych chyb bude nyni treba NOVELIZOVAT kvuli faktickym chybam. Prosim prosim, napiste o tom nekdo knihu, tohle nam nemuzou pristi generace verit.
vita 17.3.2006 10:22

Re: Re: I když jsem sociální demokrat tělem i duší, se zákonem nesouhlasím.

To by přece mělo Pana Presidenta a jeho příznivce potěšit. V dobách, kdy byl ještě pouhým Ministrem Financí razil právě toto heslo...
vita 17.3.2006 10:21

Re: To není tak hrozné. Znám horší alternativu.

Helejte, Sch., nemáte vy něco společného s justicí, neřku-li se soudnictvím? Nezáleží přiřknutí případného výživného na rozhodnutí soudu, který by měl rozhodovat v souladu se zákonem A ZÁROVEŇ se zdravým rozumem a přihlížet k tomu, aby rozhodnutí nebylo v rozporu s obecnou morálkou či jak se to dnes jmenuje?
IMHO takový neuschlastanec, mající u manželky a dětí obrovskou sekyru, nárok nemá. U rozumného soudce jistě...
JH 17.3.2006 10:20

Zase jeden mamrd!

Nechápu neustále proč těmto typům RP neustále tolik vadí. Vždyť jde o přijímání vyživovací povinnosti a to by měl i flanďácký-klerofašistický fanatik uvážit! Copak není dost zničených rodin? Tam by měly směřovat snahy jak heterosexualitu stabilizovat! Zároveň si myslím, že nešťasné manželství jen pro to abych naprcal fakany není zrovna to nejořechovější!
Pavla B. 17.3.2006 10:20

Re: Souhlas.

Máte pravdu v tom, že existuje plno zbytečných až pitomých sociálních zákonů. Ale tenhle je kupodivu výjimka. Uvědomte si, že stát existuje od toho, aby se staral o handicapované občany (tedy jinými slovy, je skutečně povinností nás všech se postarat i o cizí děti, pokud jejich vlastní rodiče selhávají). A kromě toho - tento zákon je jeden z mála, který nepůjde zneužívat. Nebo si myslíte, že nějaký rodič bude tajně tomu druhému dávat alimenty, aby nikdo nic nevěděl a druhý rodič je mohl podruhé chtít od státu?
Tom 17.3.2006 10:18

Re: Re: I když jsem sociální demokrat tělem i duší, se zákonem nesouhlasím.

Co se divíte, podpora šedé ekonomiky je hlavním cílem ČSSD.
Jakl 17.3.2006 10:18

Autorovi

Synku, synku, papá Klaus z Tebe má radost.
vita 17.3.2006 10:15

Re: Re: a proc ne heterosexualove

Toto přirovnání se mi líbí.
Naopak se mi nelíbí, když proti hratelnému demu prostestují zejména ti, kteří zablokovali možnost plné verze. A už vůbec potroublé mi připadá, když tito prohlašují hratelné demo za jakousi výhodu oproti plné verzi.