11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
---------- 2.8.2008 8:14

Re: Re: Re: Dýchám svobodně

R^ Modrý pták si v následujících volbách pořádně natluče zobák.

Alfons 2.8.2008 8:03

Re: Re: Dýchám svobodně

A nežili v křečích. Což se teď děje ve všech oblastech života. Nad kažým občanem visí několik damoklových mečů. Demokratický exekutor je v socializmu nepoznaná slast. Drogy, vraždy, zlodějna, nevymahatelnost práva atd. velmi zpříjemňují našim občanům pobyt na našem Titaniku. :-D Skutečně se máme tak, jak jsme se ještě nikdy neměli.!!A perspektiva mladé generace? Ti to vyžerou i s navijákem!8-o Modrý pták to nevidí, vznáší se vysoko a na zem nedohlédne.;-D

JK 2.8.2008 7:44

Re: Re: Dýchám svobodně

Jiřino, Vás bych chtěl vážně poznat blíže. Předpokládám, že se pod tímto nickem ukrývá Lábus s tím Štrníčkem a hledají v reakcích materiál pro nového "Ivánka". Zdar Vašemu konání, pánové.

Pokud se snad pletu a jste Jiřina Slavíková z masa, kostí a názorů, pak mi z toho vyplývá, že má tenhle národ Lábusů a Čtvrtníčků zatím nedostatek. 

---------- 2.8.2008 7:36

Největším evropským řiťolezem je Česká republika

Českému neuvěřitelnému proradarovému řiťolezectví se diví i sami Američani:

http://www.praguepost.com/articles/2008/06/25/masters-and-servant.php

překlad článku je zde:

http://www.nezakladnam.cz/cs/1205_americky-pravnik-cesko-posluhuje-washingtonu-o-radaru-necht-hlasuji-obcane

J. Ryba 2.8.2008 7:29

Re: Bez USA by dnes Evropa byla sovětská

R^R^R^>-

Jiřina Slavíková 2.8.2008 7:27

Re: Dýchám svobodně

to za našeho režimu nikdo takové myšlenky neměl-cestovalo se po Sovětské svazu a byl trvalý mír. Všichni tolik radovali ze života...

Jiřina Slavíková 2.8.2008 7:22

osvobodil nás Sovětský svaz a dal nám mír a zaměstnání

toto je potřeba si neustále uvědomovat

Jiřina Slavíková 2.8.2008 7:11

nebojme se závislosti na Rusku-ja přátelské a mírové

jsem ráda, že ropa a plyn nás Slovany tak krásně, pomalu, ale jistě propojila.

Tomas Pansky 2.8.2008 5:53

Re: mrazivý vzkaz ... snad je to dobre ...

Evropa je celkem vzato pomerne nestabilni  kontinent.  Jen poslednich sto let Evropa vyvolala dve svetove valky.  Ale nechodme tak daleko.  Podivejme se na nasi soucasnou politickou garnituru.  Pravice je jeste schopna vnimat svet kolem nas realne.  Levice zastupovana CSSD provadi (podle meho nazoru) protistatni a podvratnou cinnost - jinak nazvat vylety pana Paroubka a Zaoralka na Blizky vychod a do Ruska proste nemohu.  Pro nase blizke ci vzdalene sousedy (kam patri i Rusko, ktere zase neni tak daleko) je to signal nejednotnosti, neschopnosti a nespolehlivosti (jak lahodne to zni do ruskeho ouska).  Hra s ropou a jejimi dodavkami uz jenom zvysi rozkol v nastoleny v nasi spolecnosti.  Pan Paroubek nam tu pred nekolika mesici prednasel, ze je nemyslitelne, aby se opakoval rok 68 s prijezdem ruskych tanku.  Jak je videt, uz nam dochazi, jak jsme byli zamerne ci z nedostatku vzdelani "velkym magem" Socialni demokracie mateni. Jsme schopni videt, o co tu jde?  Je na to nase spolecnost schopna reagovat?  top0625top@hotmail.com

Cowboy 2.8.2008 5:50

Yankee go home.....

.. and take me with you.;-)

P.M. 2.8.2008 5:31

Sarko!

V

Abonent 2.8.2008 5:22

Omyl, soudruhu Alfonsi : Smrt máš jistou jen v boji za návrat socialismu

Zdar soudruhu Alfonsi !

Bohužel se mýlíš. My, modří ptáci, jsme kromě jiného zdražili provazy, a na Nuselský most, poslední to jistotu uražených a ponížených, jsme za peníze ubohých daňových poplatníků nechali namontovat zábrany.

A to všechno proto, abychom mohli proletáře vysávat až do jejich poslední hodinky. Eutanasie parlamentem neprojde právě z tohoto důvodu, i když navenek budeme obviňovat křesťany z fundamentalismu.

Takže chceš-li svobodně zemřít, padni raději v boji proti nám. V boji za návrat socialismu, domovů důchodců, hubertusů, ficových bot "důchodek", front na maso, toaletní papír, mandarinky, televize, auta, zájezdy s Čedokem atd. apod.

Sjednoť svoje soudruhy do Lidové fronty ! A pak revoluce ! A na frontu !! Bojovat za fronty !!!  ;-D

R. J. 2.8.2008 5:12

Re: Bez USA by dnes Evropa byla sovětská

Zlatá slova kamaráde "Abonente",podepisuji se pod ně.Hluboká pravda ,kterou jsi napsal.

K. 2.8.2008 5:01

Re: Jsem pro Evropu

 Amerika reagovala pomaleji, ale presto Mnichov, unor i srpen verbalne neschvalila.Jiste.

 S ciny to uz bylo tezsi, tak to byva.

  Jenze nas problem vzdy byl, ze lumpy jsme meli za dvermi, slabe a nespolehlive spojence (po unoru formalne uz jen byvale) opodal, a ponekud slibnejsi a silnou Ameriku hodne daleko. Rozhybat kvuli sobe i vzdalene sympatizanty je tezsi i v globalni ere.  Nejsem si moc jist, ze uz jsme z teto nebezpecne geopoliticke nerovnosti uplne venku.

Alfons 2.8.2008 4:51

Dýchám svobodně

a svobodně se můžu rozhodnout pro způsob sebevraždy, jako možné perspektivy pro sociálně slabší skupiny. Je také možné doživotní živoření s následkem smrti mimo LDN nebo v LDN. Tyto možnosti za komoušů nebyly. To bych musel živořit v domově důchodců, kam nebyl problém se na rozdíl od dneška dostat. Děkuji modrým ptákům za možnost svobodné volby jak odejít bez ztráty kytičky z tohoto světa.8-o

emersonskej 2.8.2008 3:13

Re: Bez USA by dnes Evropa byla sovětská

Tohle tesat do kamene !!!! Naprostý souhlas !!!!!!>-

marie 2.8.2008 3:06

mrazivý vzkaz ke 40. výročí ruského osvobození, před vším!

21.srpna 2008 to bude 40 let co nás rusáci osvobodili a už po druhé, ale hlavně od všeho.ČR je  součástí NATO, v Brdech bude protiraketový radar tak nám rusáci za trest -  zavřeli naftu, to abychom si příliš nevyskakovali, "voni nás vnímají furt jako svůj satelit". Ani Polsko a už vůbec ne Německo, ale nás ano a lidem to nevadí? Američané ano - ti vadí spoustě lidí, ačkoliv nám nikdy neublížili,a pomohli nám i ve dvou světových válkách a za totality přijali statisíce našich emigrantů a přesto Američané vadí, proč, třeba proto že jsou velká země, že jsou skutečně demokratická země a také země velice bohatá, možná proto?

Sarka 2.8.2008 2:01

Re: Bez USA by dnes Evropa byla sovětská

Ale ted kdyz "ztracena vlada veci tvych..." se navratila ( posloucham Modlitbu), tak by snad lidi mohli zacit pouzivat primo mozku - namisto reflexivniho kousani a ponafavani, ne?

Abonent 2.8.2008 1:52

Bez USA by dnes Evropa byla sovětská

Je to tak.

Když nadáváme na Ameriku, my Evropani, prozrazujeme svoji hloupost.

Chováme se jako pes, kousající do ruky, jež ho vytáhla z vody.

Západoevropské státy si vybudovaly sociálně-tržní hospodářství, protože náklady na zbojení za ně nesli daňoví poplatníci USA.

Bez americké poválečné hospodářské pomoci a jaderného deštníku by západní hranice Sovětského Svazu dnes ležela na mysu Finisterre.  :-/

vonasek 2.8.2008 1:33

Re: Jsem pro Evropu

Bravo  Sarka,

Americane  prolevali  krev za Evropu  dvakrat  primo  a  dvakrat  neprimo (ani  v  Korei  ani  ve  Vietnamu  se  o  zadny  olej  ci  potrubi  nejednalo).  Byli  by  absolutni  blbci,  kdyby  to  udelali  zas jen  kvuli  idealum...

Sarka 2.8.2008 1:02

Omlouvam se za preklepy -

to vite, my Americani Vam ani ten dobry pravopis nedoprejem ;-)

Sarka 2.8.2008 1:00

A vazne si myslite ze Evropa vas ochrani?

No treba Schroeder utrousi slovicko pres Gazprom, to je fakt. Nebo Sarkozy vybuduje novou Maginotku? Za Kosicema?

A co se tyce Roosevelta - to mate recht. Neschvalil Mnichov, ale MOHL! Skvela logika, priteli - blahopreji! Navic, kdyt ten parchant s nami ani smlouvu tehda nemel - a skoro ji porusil!

Co se tyce Johnsona - Vy jste tam byl, kdyz dal Breznevovi zelenou k ejmasirovani? Jo ja vim, jestli ji nedal, MOHL ji dat. A samozrejem horsi ten, kdo ji mohl dat nez ten, dko skutecne masiroval. Vite - ja fakt nemam nejmesi zajem na tom, jestli tam ten radr v brdech bude nebo nebude. Mozna bude, mozna nebude. Ale jedno Vam muzu rict naprosto jiste: Nechci, aby muj amricky vnuk musel jednou jit umirat za lidi, kteri mu MOHLI vrazit kudlu do zad.

observateur 2.8.2008 0:51

Jsem pro Evropu

Jediná rozumná odpověď na pyccké choutky: do Evropy rychle a na 100%! Rusové by možná chtěli dostat zpět své satelity, ale vytrhnout kus Evropy - to si dovolit nemůžou a velmi dobře to vědí. Poučení ze srpna 68: Lyndon Johnson dal Brežněvovi zelenou k ajnmaršírování. Nezapomínat, Vondro a vy ostatní radaromilci! Amerika je daleko a její zájmy jsou úplně jiné než si myslíte. F.D.Roosevelt sice neschvaloval Mnichov, ale moc k tomu nechybělo. Nechť dějiny učí!

emersonskej 2.8.2008 0:18

Souhlas !!!

Jak s radarem, tak s dostavbou Temelína a později třebas i s další jaderkou !!! Co je špatného na tom vyvážet el. energii - navíc když jsou po ní pošahaní Rakušáci a Němci celí žhaví (a do budoucna nejspíš budou se svejma vrtulema a solárkama ještě žhavější...;-D