12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gregory 2.8.2008 23:45

Re: Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Děkuji za hodnocení . Proti pokladní v Tescu vůbec nic nemám , Ba právě naopak . Velmi si ji vážím . A to myslím naprosto vážně . Pokud někdo dělá brajgl na hřbitově je lump a nemám k tomu co dodat . Stejně tak nemám co dodat k tomu , že někdo dokáže využít sám sebe v podnikání . Pokud se najdou hlupáci , kteří jsou ochotni platit , nevidím problém . Daleko větší problém vidím v bandách idiotů , kteří se v padesátých letech hlásili na stavby mládeže . nebo povšechně   budovali socialismus a teď si naivně myslí , že dělali dobře .  To je ta pravá lůza . A jestli mají malé důchody , a piští , dobře jim tak .

brána 2.8.2008 23:38

Re: ????

Nic takového naštěstí neznám, ale mám velké obavy, aby něčeho takového se neuchopila politická scéna a nepředložil nám takové dílo na základě opoziční smlouvy. Mezi levým a pravým politickým spektrem musí nutně existovat - pokud politické strany jsou stranami suverénního státu - diference.

mik 2.8.2008 23:34

Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Je blb.

mik 2.8.2008 23:32

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Hovnajs. Rusko se snaží o vyvolání konflikut EU+USA s Jižní Asií a oni by byli ti, kteří by z toho těžili. Obě protistrany by se vyčerpaly a Rusové by se přidali k vítězi a zas by mělií koho okupovat a okrádat. V pozadí islamofašounů jsou ruští "poradci", kteří je popichují proti demokratickým zemím, poskytují jim výcvik, logistiku, občas i nějakou tu materiální pomoc výměnou za pár tankerů ropy.

EU+USA jsou blbí protože lezou Rusku do konečníku místo, aby s ním jednali jako se státem schopným absolutně jakékoliv prasárny a podrazu. A to se jim vymstí.

R. J. 2.8.2008 23:30

Re: ????

Dovolená?

brána 2.8.2008 23:28

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Uniká mi, proč tolik našich pisatelů "zbrojí" proti Rusku a vidí v něm nepřítele - Uniká vám také pane pisateli, že většina z nás hodntí politický vývoj ve světě z pozice traumatizovaného komunismem. Dále vám uniká, že takovéto trauma je vleklá neuróza a její odstranění vyžaduje spolupráci postiženého. Dále vám uniká, že inicializace vůle postiženého pro spolupráci  je setsakra problém na který je racionální argumentace setsakra krátká.

Gregory 2.8.2008 23:24

Re: Re: Re: Nástup Dubčeka,

Lituji , ale zklamu Vás . Nemám úmyslu se handrkovat o smysl obratu ideologie .  Pokud to nevíte  , vyťukujte si to to . Gogle odpoví .  A Vaší babičky mi je upřímně líto . Věřit jen tomu co ji kdo řekne ??? Inu stranická disciplína . A mohu ubezpečit , že studoval jsem víc než dost . A nejen studoval. ale i zažil , a to je víc .

dido 2.8.2008 23:20

Re: Bez USA by dnes Evropa byla sovětská

No kdyby Japonci nevletěli Američanům na Pearl Harbor, bývali by  "stateční američtí hoši" za Evropu umírat nešli! A osvobodili jen tu Evropu, která se jim hodila, zbytek - tu střední - klidně nechali Stalinovi a byla sovětská 40 let! Proboha jsou ti Češi tak hloupí, nebo si schválně zakrývají oči i uši, z primitivního antikomunismu se přece nemusí naletět každé americké návnadě. Uvědomte si kamarádi, že 70% Američanů nemá o existenci ČR ani páru a těch zbylých 30% by nebylo schopno ji na mapě situovat. Nesmíte si myslet, že celý svět má oči jen pro vás a hlavně ne Amerika. Ta hájila a nadále hájí jen svůj zájem všude na světě a ostatní jsou pro ni jen tři kopečky hnoje. Vzpomene si někdo na boat people po tom, co se stáhli z Vietnamu a jih ponechali osudu a pomstě vítězného severu? Přesto že si tam desítky let zkoušeli nové zbraně a soutěžili v tom s Rusy. To je americký deštník a česká nudlička na něm nemá co vydělat.

Hrad 2.8.2008 23:07

Re: Re: Nástup Dubčeka,

Gregory, to  jste někde nastudoval, nebo slyšel, nebo si to myslíte? Jestli platí to třetí, už moje babička říkala, myslet zamená ho.no vědět!!A definujte mi ihned zpaměti termín ideologie. Ať nemluvíme každý o něčem  jiném.  

Hrad 2.8.2008 23:02

Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

Moja řeč. Není každý nepřítel, kdo na tebe se.e. Není každý přítel, kdo tě z ho.na tahá(Ezop). Pozor a probuď se!!  

Hrad 2.8.2008 22:57

Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Tak nevím.  Lůza je termín, za který si neumím nic konkrétního dosadit. Mám být pyšný, nebo  nasr..ý? Žiji totiž ve světě kde veřejně činné osoby nám ukazují, jak se i štětka či servírka z baru může stát celebritou, podnikatelkou, či jen manželkou multimilionáře. Vyhazovač v baru si vydělá za noc tolik, o čem si pokladní v Tescu může za měsíc práce nechat zdát. Byl jsem před několika dny na židovském hřbitově v Mikulově. Čerstvě poválené pomníky a válející se láhve od piva.... Lůza chodí na hřbitovy kácet pomníky? Zamyslete se. Používáte termíny z předvčerejška na novou situaci. Možná se vám líbí termín elita jako protikald lůzy. Úspěšná kur..a, nebo boxer je pro vás pochopitelným reprezentantem této společenské skupiny. Tak hodně štěstí.   

68 2.8.2008 22:50

Re: Re: Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Ale né. Vy jste ho nepochopil. On jen říká, že jste blb a naprosto nebere v úvahu tu práci, kterou jste si s tvorbou vašeho příspěvku dal. Takhle krátce to ohodnotit, to přece na(míchne).

GREGORY 2.8.2008 22:08

Re: Nástup Dubčeka,

Inu , mysleli to možná dobře . Netušili ale , že komunismus je nereformovatelný a podstatě nejzrůdnější ideologie .

GREGORY 2.8.2008 22:03

Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

No , zní to protismyslně , ale je to pravda .  Tihle lidé toho proti komunismu dokázali nesmírně mnoho . Dokázali nesmyslnost . Každý vekslák , řezník . zelinář a pod . který si dokázal  polepšit podkopával moc strany víc než kdyby podepisovali chartu . Ukazovali totiž lidem , že je možné mít se líp než kolik jim komunisté povolují . Za jakou cenu , to je vedlejší . Dokázali nabourat jednotnost v chudobě o kterou komunistům šlo . Dokázali lidem ukázat , že není nutné aby se všichni měli špatně , a to , že jim o něco podobného vůbec nešlo je zcela vedlejší . Kdyby všichni drželi hubu a krok  , tak ještě dnes  všichni manifestují na prvního máje a dávají si závazky  .  Komunismu a komunistům FUJ .

marie 2.8.2008 22:03

Re: ????

politické spektrum - geopolitické zájmy ČR, doktríny a předklon - kdyby se na to byl tatíček masarýček tehdy "vyfláknul" - tak jsme mohli být dodnes Rakousko - Uhersko a nějaký rusák nám mohl být i s jeho slavným "eto vaše dělo", - "ukraden"..

Sarka 2.8.2008 21:59

A to Vas tohle ucili

na stranickem skoleni, nebo kde?

GREGORY 2.8.2008 21:50

Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Aha . Lůza pod přezdívkou hrad vylezla zpod kamene .

GREGORY 2.8.2008 21:45

Re: Vzkaz osmašedesáteho

Jarku , jsi takový hlupák , že o tom nemáš ani ponětí . Kdybys prožil komunismus , mluvil bys jinak .

Hrad 2.8.2008 21:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kopání do mrtvol

Tak to se k němu rád přidávám.  Vidlák, to je ten mladý srnec, který ještě neví co mu naroste na hlavě, až bude troch dospělejší? A co to je ta statečnost? U vás možná nedostatek informací. Salonní hrdina, která po desáté nejde ani na pivo, aby nedostal přes hubu a nepřišel o peněženku se stovkou. Už jste někdy bránil cizí ženu, kterou napadl neznámý neurvalec o půl noci na zastávce tramvaje, kde se pár chodců raději dívá do stropu?  

Sarka 2.8.2008 21:38

Re: Re: Omlouvam se za preklepy -

Tady v Severni Kalifornii je to snesitelne, i kdyz ted momentalne mame asi 29C. To se da vydrzet, zvlast kdyz fouka vetrik od Zalivu. A rajcata zraji, stejne jako lilky, zucchini a jahody, fikovniku se dari a kolibrici letaji..... Zkratka vsude je Zeme kualta, nekde rostou kedluby, nekde avocada. Dole v LA je trochu tepleji, kapicku se jim to tam rozhicovalo kdyz se jim zatrasla zeme pod nohama. Mam tam vnoucata, tak se mi ulevilo, ze to bylo jen takove "bububu" :-)

Je to takhle......... 2.8.2008 21:35

ČR nakonec couvne - jako vždy !

EU nepochybně společně s USA vidí v Rusku přítele (viz Bush) a jako součást EU pracuje na strategickém partnerství s Ruskem, tak jak to dělá celá sedmadvacítka.  Nic víc, nic míň. Stačí vidět a slyšet.  A myslet.  

Uniká mi, proč tolik našich pisatelů "zbrojí" proti Rusku a vidí v něm nepřítele.  Komunisté jsou v Rusku  v opozici a bez šancí vládnout a že by Rusko chtělo vojensky vtrhnout do EU (do ČR), to snad nevidí jako reálné nikdo rozumně uvažující.  Právo EU, USA i Ruska na reakci po "akci" si vzít jistě nedá nikdo z nich a proto spolu jednají a jednají.  Napětí netřeba eskalovat.  

Tragickou chybou našich "topolánkovců"  je v tom, že nevidí "za roh": Nechápou, že EU + USA + Rusko potřebují být spolu, aby uměly čelit Asiatům.  Prvořadým zájmem EU (=ČR) je nevhánět Rusko do náruče Číny.   Že to možná nevidí Bush - to nepřekvapuje, jeho kvality jsou známé a politické dny koneckonců sečteny,  ale my Češi s naší historií uprostřed Evropy?  

Ostatně:  Spojené státy nakonec zřejmě prosadí přes Topolánka i účast Ruska v našich Brdech...  Uvidíme !

Hrad 2.8.2008 21:32

Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Nejsi sám, tak se nechval. Jsou nás miliony. A já jsem ještě nešukal na ostro, abych jim těm k. komuniustický  nevyráběl pracovní sílu a vojáky. Já očekávám větší odškodné za 3. odboj.

Hrad 2.8.2008 21:29

????

Už jste někde četli, studovali informace o geopolitických zájmech České republiky? Nemám pochopitelně na mysli "kydy", v novinových článcích, ani krátké studie byť v seriozních časopisech(Mezinárodní politika....). Informace o krátkodobých zájmech, střednědobých cílech, a dlouhodobých strategických výhledech směřování naší zahraniční politiky. Tyto záměry jdou napříč politickým spektrem,pokud politické strany jsou stranami suverénního státu. Pokud jsme zemí omezené suverenity(Brežněvova doktrína), je pochopitelný Topolánků předklon a na jeho místě si dovedu představit celou řadu dalších lidiček. Jaký je rozdí mezi "Eto vaše dělo(Brežněv) a je to vaše svobodné rozhodnutí"? 

NR 2.8.2008 20:47

Re: Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Naprosto jsem pochopil co jsi mi sdělil, proto reaguji slovy polib si pr/del. :-)

Honza 2.8.2008 20:38

Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Naprosto jsi nepochpil význam článku,proto jsem reagoval slovem"blb"

NR 2.8.2008 20:32

Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Polib si pr/del :-)

Alfons 2.8.2008 20:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Boj proti pravdě je předem prohraný a naprosto marný.;-D 

Honza 2.8.2008 20:11

Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Jsi blb.

NR 2.8.2008 19:49

Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Tebe vroucně očekáváme, Tebe který ozáříš naše hlavy a mysl svým blahodárným paprskem tak, že se nám všem v hlavách rozsvítí, Tebe Svatý Radare uvítáme v našich Brdech, Tobě se budeme klanět a k Tobě budeme upínat své žádostivé zraky a před Tebou budeme vroucně lomit rukama, abys nás ochránil před vším, o čem jsme dosud neměli ani tušení, než naši Bratří ze Západu z USA nám protřeli oči a ukázali čeho se máme bát, co bychom si bez nich počali kdyby nám nic neřekli a kdybychom to nevěděli, a taky ó Svatý Radare udělej něco s tím Tamášem a Bednářem kteří to celé Tvoje svaté dílo kazí a odmítají se klanět Tvému Božstvu, dej nám ó Svatý Radare víc takových moudrých guru jako jsou Vondra, Havel, Svěrák, Vlastička, Vyčítal, svatý Václav Klaus, Mirek s dlouhým nožem, Töpfer, Klvaňa (ale toho radši né), Bursík s Kateřinou, Cyril, Schwarzenberg, kteří všichni jsou obdařeni Tvou září a Tvůj blahodárný paprsek jim už v hlavách rozsvítil a Tobě už dávno požehnali ó Svatý Radare, jenom ten zatracený Tamáš a Bednář né, tak s tím něco udělej ó Svatý Radare, Ty náš Svatý Radare Brdský, kterého všichni tak milujeme, že kdyby to nebylo blbý, tak se před Tebou ó Svatý Radare klidně pos.er.e.me.

Abonent 2.8.2008 19:43

Re: Samozřejmě, příteli - oni jsou všichni propojení.

Je to tak, vážený : Sator opera tenet

Z jakékoli strany bráno, Velký Rozsévač všechna díla drží.

Světové Židovstvo, jak také jinak, plně ovládá i tuto diskuzi.   ;-)

Mír s Vámi.