11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
68 3.8.2008 4:47

Re: Re: Re: Vláda ODS ti jasně ukázala s kým je třeba kolaborovat, tak kolaboruj

A neptejte se proboha, co s tím má Bráms společnýho!!!

68 3.8.2008 4:45

Re: Re: Vláda ODS ti jasně ukázala s kým je třeba kolaborovat, tak kolaboruj

No dobře, beru na vědomí. Už se uklidněte a dobrou. (Máte rád Brámse?)

---------- 3.8.2008 4:37

Re: Vláda ODS ti jasně ukázala s kým je třeba kolaborovat, tak kolaboruj

Emigrovat? Bát se o kejhák? Kde jsou ty řeči o svobodě a demokracii v ČR? Takže to je všechno permanentní demokratická lež? I když Američani a jejich domácí přisluhovači toho předvedli v dosud okupovaných zemích tolik, že se nebude v ČR čemu divit. Ty jako kolaborant si to ale třeba jen maluješ na růžovo a třeba tě čeká v budoucnu v ČR překvapení. Pomni, že kolaboranty nemá nikdo rád, ani okupanti.

68 3.8.2008 4:23

Re: Re mik: Vláda ODS ti jasně ukázala s kým je třeba kolaborovat, tak kolaboruj

Jo, mýmu druhu to asi půjde, to je pravda. Ale co ti ostatní. Ty druhé druhy? Na ty člověk taky myslí, jsme přece Češi. Slovani. Jako třeba ty a ta tvoje odrůda. Co si počnete? My, jako tedy já, moje rodina, Klaus, Parkanová a náš druh kolaborantů s USA všeobecně, se už nějak protlučem, případně i s tím Barákem se dohodnem. Ale co ty? Bere vůbec to tvoje Dubisko imigranty? Přece tady nebudeš strašit, věčně se bát o kejhák. Snad ale vše dobře dopadne i pro tebe a tvůj druh, hlavu vzhůru, nějaký ten úkryt časem najdete.

---------- 3.8.2008 3:25

Re mik: Vláda ODS ti jasně ukázala s kým je třeba kolaborovat, tak kolaboruj

Tak jednoduše kolaboruj s okupantama co mají teď přijít do ČR z USA, když ty s tvojí rodinou to máte těžký kam se vrtnout. Udělejte to, jako jste to dělali vždycky. Pak už se z toho nějak vylžete, jako vždycky a třeba vám to někdo uvěří. Dělá to tak plno současných českých politiků, tak se nežinýruj. Nebo kolem sebe nic nevidíš? A to tvrdíš, že máš prostudovaného Neviditelného psa. Podívej se na absolventa vojenské školy Topolánka, jak miluje USA, nebo Parkanová, Václav Klaus a ostatní vláda napříč politickým spektrem. Tak jen chutě do toho, kolaborantstvím s USA za radostnější budoucnost ČR. Třeba dostaneš od Topolánka medaili. Fakt se ti divím, že nevíš kam se vrtnout, když ti vláda jasně ukázala, s kým kolaboruje a do které zadnice se zakoukala. Lidem tvého druhu to snad taky půjde, ne?

---------- 3.8.2008 3:23

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Hrome chlape tobě to myslí. Ty bys to mohl vzít klidně po českém ministrovi zahraničí Schwarzenbergovi. Jen bys musel uspěšně složit zkoušku z chrápání a z blektání, aby byla po Schwarzenbergovi kontinuita. No to blektání by u tebe docela ušlo.

---------- 3.8.2008 2:50

Re: Re: Největším evropským řiťolezem je Česká republika

Zalez zpátky do kýble potrate a drž hubu.

68 3.8.2008 2:15

Tak já furt nevím,

přesto že jsem prostudoval téměř všechny důležitější dnešní a včerejší příspěvky, jestli se mám osobně s rodinou přiklonit k tomu Rusku, nebo k Emerice. ČikČíně. Nemáme to u nás vůbec  snadný, ublížit nám může prakticky kde kdo, a taky to každý rád už po staletí dělá, jak všichni tady víme. Kde už my jsme mohli být!  Snad už by někdo konečně mohl přijít s definitivním návrhem, kam tedy skočit.  Šup sem, nebo šup tam? Nemůžem se donekonečna takhle plácat ode zdi ke zdi. Co třeba taková osa  Praha-Berlín-Waršava-Moskva-Peking-Tokio? Nebo osa Praha-Paříž-Londýn-Washington? Nebo Praha-Brno-Bratislava-Užhorod.  Iniciativa zkrátka musí vzejít od nás, to snad je každýmu jasný. Tož chlapi, kam? Ven s tím už konečně.

Brett 3.8.2008 1:47

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Neni moc velky rozdil mezi imperialnimi choutkami Putona a spol. a ruskymi komunisty!

Brett 3.8.2008 1:45

Re: semkněme se s mírotvorným Ruskem

To uz tu bylo!  Semkli jsme se ve frontach na mleko, brambory, zarovky a toaletni papir!

Hrad 3.8.2008 1:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kopání do mrtvol

Mluvil jsem o cizím člověku. Pokud vaše žena byla v pracovním táboře, tak jak jste se tam dostal? Pokud ve vyšetřovací vazbě, tak to bylo ještě těžší, ne-li nemožné. To nebylo a není technicky možné. Vy jen tak kecáte.  Staněk. T.: Tábory v českých zemích 1945 -1948, Opava 1996.  Tomek, P.: Dvě studie o československém vězeňství 1948 1989, Sešity ÚDV č. 3. Praha 2000. Čtenáři, máte zde jednoho blba-darebáka, třeba poškozeného(možná prodával na černo maso do hotelů v Pardubicích v době kdy to byl trestný čin-normální podvodník) . Fašistický režim vedle ideových odpůrců zavíral také ty, kteří neměli mezi slušnými lidmi co pohledávat. Gregory si termín slušnost definuje sám. Ovšem svou definici tají. Zalez!! a neurážej svou přítomností lidi, kteří si zaslouží jinou společnost.    

emersonskej 3.8.2008 1:31

Re: Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

Naprostý souhlas. R^

Snowy White 3.8.2008 1:25

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

R^

Hrad 3.8.2008 1:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Tak já doplním. Lůza je termín pro obyvatele evropských měst v období průmyslové revoluce, kteří do nich  byli přitahováni z venkova ideou svobodné společnosti(Rovnost, Volnost, Bratrství - tak se měnil feudalismus na kapitalismus - rov???, volnost, bratr???) a kteří pracovali 10 - 16 hodin denně včetně dětí. Občas v nich zabublal hněv kořeněný zoufalstvím. Některé lidi ten "humus" pobouřil do té míry, že začali psát(Marx). Někteří přemýšleli o změně. Někteří se ji pokusili uskutečnit. Historie se vrací na scénu z předcházejícího výstupu, takže hru již skoro nepoznáváme. Hm....?     

Hrad 3.8.2008 0:52

Re: Re: Vzkaz osmašedesáteho

To není vyblití. To je potrat splašeného mozku. Ten mozek o tom že se jedná o potrat pořád neví, a považuje ho za zjevení.   

Hrad 3.8.2008 0:46

Re: Re: ????

Čtu. Ale také Fukuyamu, Hutingtona, Kemenyho, Zakriu, hlavně však Brzezinského. To jsou ti kteří mají v jistých souvislostech k tomuto tématu co říci. To mi však nestačí!!!!! Já bych rád něco z naší provenience. Oskar Krejčí mimo nadávky nemá rovnoceného partnera. A to je špatné. Howgh!!  

marie 3.8.2008 0:30

Re: Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

a Vy jste to "trefil" naprosto přesně - nepominulo, jen není tak okaté...

AeroKarel 3.8.2008 0:25

Re: Re: Vzkaz osmašedesáteho

Ona první republika také měla největší strach z Rakouska a Maďarska a průser přišel z Německa. Tihle přiblblíci budou srovnávat totalitu a demokracii a vlítnou jim do toho kozomrdi.

AeroKarel 3.8.2008 0:21

Re: Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Jo, ale on to nepochopí. Snad už jich není tolik jako v roce 1946.

Snad.

AeroKarel 3.8.2008 0:19

Re: ????

Čtěte Robejška a (snad) nebudete psát takové renaultoviny.

AeroKarel 3.8.2008 0:18

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

A navíc, že ohrožení zcela nepominulo, jen není tak okaté.

Gregory 3.8.2008 0:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Trochu zmatené . Rozčilení zabránilo asi slovosledu atd .  První pokus se nepodařil , zkuste znovu a lépe .

AeroKarel 3.8.2008 0:16

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

No,  třeba to vysvětlíte i těm azbukům. Zatím to nevypadá že by to tak chápali.

"Topolánkovci" a před nimi "Tvrdíkovci" dělají jedinou rozumnou věc: drží se silného spojence. Protože ostaní buď nejsou silní (EU), nebo nejsou spojenci.

A že ti pitomci ze socdem svůj původně rozumný přístup modifikovali svědčí o tom, že je to strana k vládě zcela nevyspělá. Se záležitostmi státního zájmu se nelaškuje pro krátkodobý zisk.

Gregory 3.8.2008 0:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kopání do mrtvol

Vy idiote rudej  , hnusnej .  Bránil jsre svojí ženu když ji mlátil komunistickýn vyšetřovatl do bezvědomí . Bránil jste ji když omdlela na lánu řepy a dozorci do ni kopali aby nesimulovala ? Je mi z Vás špatně .

Sarka 3.8.2008 0:11

Didi - povezte nam hezky

proc by byvali Americani meli za tu "stredni Evropu" bojovat - ci umirat? Povidejte, a prehanejte. Taky  by nebylo spatne kdybyste ty duvody srovnal podle poradi dulezitosti, abych svym sousedum mohla vysvetlit, proc meli jejich otcove a dedove umirat za Velke Lovosice, treba.

Neco jako 1) existujici smlouvy podle nichz nam Americani byli povinovani to a ono 2) Udelali jsme pro ne to a ono, dluzili nam X , 3) ....

Dejte se do toho, cekam!

brána 3.8.2008 0:09

Re: Re: Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Děkuji za velmi zdařile vyargumentovaý aktuálně platný společenský postoj. Vaše opovržení generací normalizace - lůzou - je opravdu reprezentativní pro značnou část naší elity.

Kefalín 3.8.2008 0:04

Re: Vzkaz osmašedesáteho

O jaké dnešní totalitě to mluvíš,jelimánku. - Ale konečně,dnes má právo vyjádřit svůj názor i blbec,tak proto ses vyblil do internetu. 

Gregory 2.8.2008 23:58

Re: Re: Re: Re: I já jsem proti režimu bojoval.

Lituji , ale není mi tak úplně jasné proti čemu vlastně bojujete ??? Ale mé tušení je temné . Možná se mýlím , ale obávám se že nikoli . Jestli bojujete proti tomu , že se dnes můžeme mít líp a že nás bolševik nezavíra , pak jsem proti Vám . Jestli se mýlím , omlouvám se .

brána 2.8.2008 23:58

Re: Re: Pane hejtmane malý apendix k roku 68

Vadilo velmi. A proto jsem vyslovil sympatie ke snaze oprostit se od následků 2.světové války. K těm patří i éra komunistické diktatury a to nejen u nás..

brána 2.8.2008 23:50

Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Je absolutní blbostí očekávat zde vavříny za vyjímečný a výrazně nadprůměrný příspěvek.