23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 3.8.2008 0:18

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

A navíc, že ohrožení zcela nepominulo, jen není tak okaté.

marie 3.8.2008 0:30

Re: Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

a Vy jste to "trefil" naprosto přesně - nepominulo, jen není tak okaté...

mik 2.8.2008 23:32

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Hovnajs. Rusko se snaží o vyvolání konflikut EU+USA s Jižní Asií a oni by byli ti, kteří by z toho těžili. Obě protistrany by se vyčerpaly a Rusové by se přidali k vítězi a zas by mělií koho okupovat a okrádat. V pozadí islamofašounů jsou ruští "poradci", kteří je popichují proti demokratickým zemím, poskytují jim výcvik, logistiku, občas i nějakou tu materiální pomoc výměnou za pár tankerů ropy.

EU+USA jsou blbí protože lezou Rusku do konečníku místo, aby s ním jednali jako se státem schopným absolutně jakékoliv prasárny a podrazu. A to se jim vymstí.

---------- 3.8.2008 3:23

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Hrome chlape tobě to myslí. Ty bys to mohl vzít klidně po českém ministrovi zahraničí Schwarzenbergovi. Jen bys musel uspěšně složit zkoušku z chrápání a z blektání, aby byla po Schwarzenbergovi kontinuita. No to blektání by u tebe docela ušlo.

chocholoušek 3.8.2008 12:02

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

mik,mik,mik oženil se mik,oči se mu klíží k americe vzhlíží,nenávidí rusy a to jediné mu jde z pusy, máš to po drogách nebo po svet. noci?Vždyť co žvaníš o Rusku nyní naopak dělá USA.Jak ten mozek pracuje,že na tohle přišel?

AeroKarel 3.8.2008 0:16

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

No,  třeba to vysvětlíte i těm azbukům. Zatím to nevypadá že by to tak chápali.

"Topolánkovci" a před nimi "Tvrdíkovci" dělají jedinou rozumnou věc: drží se silného spojence. Protože ostaní buď nejsou silní (EU), nebo nejsou spojenci.

A že ti pitomci ze socdem svůj původně rozumný přístup modifikovali svědčí o tom, že je to strana k vládě zcela nevyspělá. Se záležitostmi státního zájmu se nelaškuje pro krátkodobý zisk.

Snowy White 3.8.2008 1:25

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

R^

počtář 3.8.2008 12:18

Re: Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

dobře to asi nevnímám Kerle s tou rozumnou věcí TopolánkaTvrdíka, USA nejzadluženější země planety, dolar klesá, že ho koruna za chvíli předhoní,mají největší inflaci od 2. s.v.,Arabské země, Čína a Japonsko mají takové rezervy dolaru, že budou-li chtít tak samozřemně se strátami ,ale jsou schopny uvolněním ťěchto dolarů amíky položí.USA má akorát největší armádu a vojenské výdaje, ale vypadá to, že se sami uzbrojí už pomalu nemají  vlastní žádný průmysl mi mo voj. a automob.Tak nevím ty Karle Veliký?

Brett 3.8.2008 1:47

Re: ČR nakonec couvne - jako vždy !

Neni moc velky rozdil mezi imperialnimi choutkami Putona a spol. a ruskymi komunisty!

Hrad 2.8.2008 21:29

????

Už jste někde četli, studovali informace o geopolitických zájmech České republiky? Nemám pochopitelně na mysli "kydy", v novinových článcích, ani krátké studie byť v seriozních časopisech(Mezinárodní politika....). Informace o krátkodobých zájmech, střednědobých cílech, a dlouhodobých strategických výhledech směřování naší zahraniční politiky. Tyto záměry jdou napříč politickým spektrem,pokud politické strany jsou stranami suverénního státu. Pokud jsme zemí omezené suverenity(Brežněvova doktrína), je pochopitelný Topolánků předklon a na jeho místě si dovedu představit celou řadu dalších lidiček. Jaký je rozdí mezi "Eto vaše dělo(Brežněv) a je to vaše svobodné rozhodnutí"? 

marie 2.8.2008 22:03

Re: ????

politické spektrum - geopolitické zájmy ČR, doktríny a předklon - kdyby se na to byl tatíček masarýček tehdy "vyfláknul" - tak jsme mohli být dodnes Rakousko - Uhersko a nějaký rusák nám mohl být i s jeho slavným "eto vaše dělo", - "ukraden"..

Paul Sulc 3.8.2008 6:16

Re: Re: ????

Presne tak, a asi by nebyl ani Hitler v Nemecku. Ale tehle nazor neni zdravej, urcite by se naslo dost ceskych sovinistu, kteri by vam nejradeji zlomili ruku. Nastesti se ceske dejiny prece jen po89 roce trochu opravuji, pomalu , ale prece, alespon podle knih ktere sem tam vychazeji

R. J. 2.8.2008 23:30

Re: ????

Dovolená?

brána 2.8.2008 23:38

Re: ????

Nic takového naštěstí neznám, ale mám velké obavy, aby něčeho takového se neuchopila politická scéna a nepředložil nám takové dílo na základě opoziční smlouvy. Mezi levým a pravým politickým spektrem musí nutně existovat - pokud politické strany jsou stranami suverénního státu - diference.

AeroKarel 3.8.2008 0:19

Re: ????

Čtěte Robejška a (snad) nebudete psát takové renaultoviny.

Hrad 3.8.2008 0:46

Re: Re: ????

Čtu. Ale také Fukuyamu, Hutingtona, Kemenyho, Zakriu, hlavně však Brzezinského. To jsou ti kteří mají v jistých souvislostech k tomuto tématu co říci. To mi však nestačí!!!!! Já bych rád něco z naší provenience. Oskar Krejčí mimo nadávky nemá rovnoceného partnera. A to je špatné. Howgh!!  

NR 2.8.2008 19:49

Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Tebe vroucně očekáváme, Tebe který ozáříš naše hlavy a mysl svým blahodárným paprskem tak, že se nám všem v hlavách rozsvítí, Tebe Svatý Radare uvítáme v našich Brdech, Tobě se budeme klanět a k Tobě budeme upínat své žádostivé zraky a před Tebou budeme vroucně lomit rukama, abys nás ochránil před vším, o čem jsme dosud neměli ani tušení, než naši Bratří ze Západu z USA nám protřeli oči a ukázali čeho se máme bát, co bychom si bez nich počali kdyby nám nic neřekli a kdybychom to nevěděli, a taky ó Svatý Radare udělej něco s tím Tamášem a Bednářem kteří to celé Tvoje svaté dílo kazí a odmítají se klanět Tvému Božstvu, dej nám ó Svatý Radare víc takových moudrých guru jako jsou Vondra, Havel, Svěrák, Vlastička, Vyčítal, svatý Václav Klaus, Mirek s dlouhým nožem, Töpfer, Klvaňa (ale toho radši né), Bursík s Kateřinou, Cyril, Schwarzenberg, kteří všichni jsou obdařeni Tvou září a Tvůj blahodárný paprsek jim už v hlavách rozsvítil a Tobě už dávno požehnali ó Svatý Radare, jenom ten zatracený Tamáš a Bednář né, tak s tím něco udělej ó Svatý Radare, Ty náš Svatý Radare Brdský, kterého všichni tak milujeme, že kdyby to nebylo blbý, tak se před Tebou ó Svatý Radare klidně pos.er.e.me.

Honza 2.8.2008 20:11

Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Jsi blb.

NR 2.8.2008 20:32

Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Polib si pr/del :-)

Honza 2.8.2008 20:38

Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Naprosto jsi nepochpil význam článku,proto jsem reagoval slovem"blb"

NR 2.8.2008 20:47

Re: Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Naprosto jsem pochopil co jsi mi sdělil, proto reaguji slovy polib si pr/del. :-)

68 2.8.2008 22:50

Re: Re: Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Ale né. Vy jste ho nepochopil. On jen říká, že jste blb a naprosto nebere v úvahu tu práci, kterou jste si s tvorbou vašeho příspěvku dal. Takhle krátce to ohodnotit, to přece na(míchne).

AeroKarel 3.8.2008 0:21

Re: Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Jo, ale on to nepochopí. Snad už jich není tolik jako v roce 1946.

Snad.

mik 2.8.2008 23:34

Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Je blb.

brána 2.8.2008 23:50

Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Je absolutní blbostí očekávat zde vavříny za vyjímečný a výrazně nadprůměrný příspěvek.

Antonín I. 2.8.2008 19:41

Pane Fialo,

nemohu uvěřit "diskusi", kterou čtu pod Vaším výborným článkem. Většinou hulvátství, k tomu předstírání znalosti faktů z minulosti, ačkoli zřejmě většina "přispěvatelů" nemá nejmenší ponětí, o čem píše. Nehledě na to, že pokud jsem si všiml NIKDO nekomentuje Váš článek, t.j. Vaše varování o geopolitické situaci republiky a nevidí anebo nechce vidět možné důsledky pro nás plynoucí z možných chybných politických kroků. Považuji Vás za člověka, který má přímo povinnost burcovat k odpovědnosti a snažit se stále opakovat Vaši výzvu. Prosím Vás, pokračujte. Dík.

bubranik 2.8.2008 18:45

vzkaz osma--

 Dobry clanek. Takovych by melo byt vice.:-)

wendis 2.8.2008 17:34

oprava :

čtyřicetileté....výročí

PetrH 2.8.2008 18:29

Re: oprava :

Oprava, čtyřicáté. Výročí nemá věk, pouze pořadové číslo.;-D

. 2.8.2008 18:37

Re: Re: oprava :

Jo, pravda je to tak, wendis