28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Milá pravice!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Veselý 21.10.2008 7:14

Dobrý článek

ale jak tak pozoruji, pan Topolánek v televizní debatě říkal, že vše bylo dobré, jen to voliči nepochopili. Toho nepřesvědčíte. Zdá se, že Klaus si to uvědomuje víc, než Topolánek.

Jirka 21.10.2008 6:44

Re: všechno v článku špatně

Vytesat do kamene!!

ranbow 21.10.2008 6:26

Co na to říci

To že způsob zdravotní reformy zlomí ODS vaz bylo jasný už v okamžiku jeho vzniku - pokaždé když potenciální volič vytahoval těch 30Kč (nebo 90 když šlo o pohotovost), skřípal zubama a šeptal si - za tohle může ODS. Snad že by to nějaký šikovný P.R. manager dokázal napravit - reklamamou s fotografiemi nově postavených nemocnic, úsměvy štastně nově vyléčených pacientů s pomocí nových terapií - jenže nic takového se nekonalo, výsledkem bylo několik desítek ušetřených miliard,které "přebyly" na kontech zdravotních pijištoven, a které asi k léčení sloužit nebudou...

eTony 21.10.2008 6:25

Zbytečně dlouhá hámotina.

:-: 21.10.2008 6:24

Re: souhlas

to poznámka ol cizí mocnosti se týkala američanů, nikoliv nějakého Brežněva. Neobolševici jsou totiž z ods.

:-: 21.10.2008 6:20

dokonalé shrnutí,

není co dodatR^

karel 21.10.2008 6:19

student

Studentíku jen běž studuvat do zahraničí,nikdo ti nebrání,můžeš studovat kdekoliv v EU,mj.kam nás přivedla ČSSD ,nikoliv její odpůrci,váš vzor ODS!!!

důchodce 21.10.2008 4:17

Re: všechno v článku špatně

Jen aby se pro člověka vyslovujícího s takovou,řekl bych až taneční lehkostí výraz "česká lůza" vůbec nějaká dostatečně elitní škola našla...  Možna za kanálem....

Martin 21.10.2008 3:53

Rozumni pravicaci pochopi, pravicova bolsevie

vas bude nenavidet jako kazdeho kdo ma pravdu a nazve vas pri nejlepsim hlupakem, hloupz levicovy volic vas take zahrne nadavkami a rozumny pochopi, ze smysl je jen v rovnovaze.

buh zaplat vetsina lidi v nasi zemi je nekde u toho rozumu a uz davno chape, ze neexistuje jen jedna strana co ma pravdu. idiotum to ale mozna nikdy nedojde, byt se budou prohlasovat za ty nejchytrejsi (temer kazdy kdo sebe sama prohlasuje za supergenia ma jisty problem se sebevedomim a inteligenci)

Ladislav N 21.10.2008 3:36

To je ale blábol! Autorovy domněnky vydávané za analýzu....

Škoda času.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 21.10.2008 3:33

Re: všechno v článku špatně

Bezte studente. To neni ironie, myslim to vazne. Kdyby mi bylo o 30 let mene, sel bych ted take.

Yntelygent 21.10.2008 3:03

taky mam rad pravici, zlodejskou ale ne!

Ach ti nasi modri hejtmani:

http://tinyurl.com/Cesky-Hejtman

JJ 21.10.2008 2:11

Kaslu na pravici ci na levici, jsou jenom veci, ktere funguji a

ktere ne. Ty, ktere jsou vedeny ideologii castou sklouznou do absurdnich etremu.

Poplatky u lekare funguji. Strop na spoluucast take. Administrativni limity Ratha ve zdravotnictvi opticky funguji, ale vedou k lidskym tragediim.

Demokracie je frustruici, ale funguje. Ale je neslucitelna s tim, aby byli zastupitele vazani rozhodnuti uzkeho stranickeho vedeni, ktere je fakticky rozhodnutim jednoho cloveka. Zvlast, pokud ta strana muze s komunisty dosahnout ustavni vetsiny.

ttt 21.10.2008 2:10

Re: všechno v článku špatně

Porad lepsi studovat za fotrovy penize (spise politika ODS), nez za penize fotru vsech ostatnich (spise politika CSSD).

To mi na socialisticke mezigeneracni politice nejvice vadi. Podle jejich ideii by se mel clovek starat predevsim o cizi rodice a cizi deti.

ttt 21.10.2008 2:07

Re: co to je za nesmysly???

Omlouvam se za mizerne zalomeni textu. Copy-paste z clanku tam hodilo i konce radku.

ttt 21.10.2008 2:06

co to je za nesmysly???

"Byl to klasický příslušník střední třídy - lékař, učitel, živnostník,

střední manažer, úředník, umělec." ... tyto skupiny jsou velice rozdile. Co tam treba delaji umelci, v naproste vetsine socialiste(prijemci dotaci a radoby humaniste) spolecne se strednimi manazery?

Jen si vzpomeň na nesmyslnou válku

ministra Julínka s lékařskou komorou... ja si vzpominam ze lekarska komora chce maximum moci, a Julinek se to zatim marne snazi omezit "na trapnou tahanici na pražském

magistrátu o dotování divadel"... ano, ta tahanice trapna byla. A to na sto procent ze strany umelcu (socialistu), kteri nedokazali pochopit, ze dotace se neberou s nejakeho bezedneho pytle, ale z nasich dani.... Vzato kolem a kolem, autor je zcela normalni priznivec socialni demokracie, a vycita ODS ze nedelala politiku socialni demokracie.

fredy 21.10.2008 2:01

Re: všechno v článku špatně

Za tvoje v zahraničí určitě studovat nebude, milý nebo milá troubo.

Projížděje Zlínem jsem viděl taky pěkné heslo senátorky za ČSSD.

Zajišťuje v něm více lépe placených míst v regionu. Možná začne stavět "zínskou zeď" a bude ji financovat z pokladny ČSSD.

Hadí oči 21.10.2008 1:53

Re: všechno v článku špatně

Jenom běž studente. Jistě tam už na tebe čekají. A pilně tam studuj. Předpokládám, že za fotrovy peníze.

fredy 21.10.2008 1:46

Re: Jsem volička levicová

S tou inteligencí je to tu opravdu k ho/vnu. První část inteligence utekla před Hitlerem a část Hitler zlikvidoval. Pak přišel komunista a opakoval se stejný scénář jen likvidátor byl jiný. No a po roce 1968 to bylo do třetice. Takže tu nakonec zbyl hlavně šmejd. Většina toho co si říká inteligence není nic jiného než ten šmejd i když má nějaké to vzdělání. Zářným příkladem je zde profláknutý F.Vízek. Má dvě maturity a dvě VŠ. A výsledek jeho vdělanosti? Škoda si odplivnout.

Dick 21.10.2008 1:38

Re: Živnostníci?

No, no, já jsem se jen pozastavil nad touhle větičkou: Ten volič, který ti, milá pravice uštědřil ťafku, nebyl ani hloupý, ani neinformovaný, ani nezaměstnaný a dokonce ani naivní stran komunistů. Byl to klasický příslušník střední třídy - lékař, učitel, živnostník, střední manažer, úředník, umělec. Já nejsem osobně z ODS vůbec nadšený, ale cokoli jiné volitelné mi jako OSVČ přiapdá daleko horší. Úředníci volí samozřejmě socany, učitelé jsou vlevo vždy a všude, lékaři u nás bývají zváni bílý proletariát a s výjimkou soukromých specialistů jsou vlevo od Paroubka snad všichni co znám!

Ismir 21.10.2008 1:38

všechno v článku špatně

Autor se nám snaží podsouvat nesmysly. Proboha jděte někam do první hospody a zeptejte se chlapíků popíjejících u stolu , koho a proč volili... Samozřejmě socdemáky, protože ve své kampani slibovali zrušení poplatků ve zdravotnictví etc.  a třeba u nás na Zlínsku pan Myšák slíbil zastaveni zdražovaní a spokojenou rodinu.

Jednoduše naše česká lůza rozhodla, slyšela na nesplnitelné sliby a dobře jí tak. Ostatně nikdy centrální vláda ani kraje nebyly tahounem životní úrovně- vždycky to byli aktivní lidé s kapitálem. A nadávat ODSce je velmi velmi laciné, dokážete si představit, aby první vládní opravdu reformní  strana po vládě "projídání" socdemáků byla u naší české lůzy oblíbená?

Problém je ve voličích, je to pořád stejný typ podlidí trpící vrozenou omezeností- zajímá je vlastní plné břicho a kapsa, problémy přesahující dveře bytu nepokládají za své. Letmým pohledem na minulé století uvidíte, kdy naše lůza podělala co mohla- poctivou práci aktivních lidí a kapitálu.

A já jako student se asi poohlédnu po univerzitě někde v zahraničí, dokud mi oranžoví nezakážou cestovat a svobodně si zanadávat.

PetrH 21.10.2008 1:32

Re: Dobrý, fakt dobrý !

On jí to neslíbil. Nesmíte číst jenom titulky, tady MFD opět excelovala.:-/

Podle Topolánka by smlouvu mohl parlament ratifikovat do konce roku.

fredy 21.10.2008 1:30

Re: Oranžový přicmrndávačí asi moc velkou inteligencí nevládneš.

Pleteš si dojem a pojem, což ti zřejmě při tvém íííqééé těžko někdo vysvětlí.

Paní Mülerová. :-))

PetrH 21.10.2008 1:26

Re: Jo, volič je idiot, to není nic nového.

Ti důchodci to také dostali. Pokud jste důchodce, tak to byly vyhozené peníze. Ne proto, že volíte podle svého rudého srdce, ale proto, že lžete.

Hadí oči 21.10.2008 1:26

Re: souhlas

Však oni by přišli i bez zvacího dopisu. Nebo myslíte, že si ho Brežněv přečetl, chytil se za obočí a poslal nám armádu na pomoc?

A tak jako by přišli i bez dopisu, jistě by odešli i bez Kocába. Ten také v senátorských volbách moc neuspěl.

PetrH 21.10.2008 1:23

Re: Jsem volička levicová

Zatímco kočkostrana má ty rysy hodně.:-/

sojka 21.10.2008 1:01

Re: Živnostníci?

Lituji, pane, ale ve své zaslepenosti jste z článku vůbec nic nepochopil, v článku je popsána totiž jediná možná cesta pro  pravici (ODS?) jak a  co dělat dál. Ale pro lidi s bolševickým viděním světa jako Vy  je ten článek opravdu zbytečný.

ano 21.10.2008 0:59

Re: Jsem volička levicová

Organizace Destrukce Světa není pravice. Pouze má poněkud rysy totalitní  fašizující....

Rivkele 21.10.2008 0:53

Jsem volička levicová

a myslím, že fakta, která autor pregnantně předložil, si "milá pravice" nikdy nepřizná, protože od samého počátku sobě i ostatním  vnucuje mylnou představu , že její voliče tvoří pouze a jen inteligence a lidé vzdělaní.

ano 21.10.2008 0:53

Re: RE: Protože nikdo soudný neuvěří, že nám hrozí nějaký komunistický převrat.

pokud ten převrat neuděláte vy (a na to vy nemáte) :-), tak oni po 20ti letech těžko.  Zato tu prý budeme mit zase cizí vojska, paní Muelerová :-)