28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Milá pravice!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ano 21.10.2008 0:51

Re: Jo, volič je idiot, to není nic nového.

v minulých volbách ODS slibovala každému důchodci 1 000 Kč. ;-) A bezplatné zdarvotnictví, atakdále. Není to tím, že volič si pamatuje a vidí, co se děje? Třeba causa Mrázek - Langer nebo nákup poslaneckých hlasů přímo před kamerou?

ano 21.10.2008 0:48

souhlas

ale autor  zapoměl ještě na jeden čin neobolševiků: na zvaní cizích vojsk a postavení občanů země do role nesvéprávných živých štítů. A kolaborace s cizí mocností je poměrně zásadní. 

Jinak souhlas.   

Mard 21.10.2008 0:37

Jo, volič je idiot, to není nic nového.

Je jasné že většině primitivů nevyhovuje čekat poloviční dobu u doktora za poplatek 30 Kč, neboť jedna za 30 Kč koupí 5 ks lahváčů v Lidlu a navíc dobu strávenou v čekárně u doktora pokládá za příjemnou. Jednak tam vidí i jiné chorobou postižené lidi, což mu působí radost, dále tam může nadávat, jak je to hrozné a jaká je drahota a nakonec, parazitovi je jedno, co dělá, hlavně když nepracuje.

Brabec 21.10.2008 0:28

Dobrý, fakt dobrý !

Jinak žasnu, že v týdnu před senátními volbami , ten Křupan Merklové slíbí, že do konce roku schválíme Lisabonskou smlouvu ! Proboha, kopněte ho už někdo do těch gulí a vyražte s ním dvěře. Vždyť před volbami ODS slibovala, že už žádné kompetence do Bruselu !

Dick 21.10.2008 0:27

Živnostníci?

Nechápu, jak by mohli oranžové kočky volit živnostníci! Co je teď čeká? Šikana. A po možné vítězství levice v parlamentních volbách? Registrační pokladny, další armáda kontrolorů, vyšší daně, servilně zaváděné EURO buserace (na Koblihu jsme nezapomněli!), opětovná komplikace živnostenského zákona apod. Protože pro levičáka je OSVČ třídní nepřítel, nezapomeňte. Levičák podporuje jediný druh podnikání - velké firmy, od nichž tu a tam něco kápne. Ostatní mají hákovat v montovnách, co si tu velké firmy postaví. Možná může volit levici nějaký přitroublík, co se sice honosí jménem podnikatel, ale je jen pijavicí napojenou na nějaký státní nebo EURO penězovod. Ale přiznávám, že i na kandidátkách KSČ(M) jsem viděl zaměstnání PODNIKATEL. To už je nonsens, soudruzi, takového by soudruh Lavrentij Berija ihned zastřelil, ne?

Eva D. 21.10.2008 0:22

Re: RE: Protože nikdo soudný neuvěří, že nám hrozí nějaký komunistický převrat.

R^R^R^

Chris Kelvin 21.10.2008 0:16

Jsem sice spíše...

...osoba středopravá, ale tohle jsi, autore, napsal brilantně. Škoda, že většina tzv. pravičáků toto číst nebude a zbytek to zase nepochopí.

P.S. Podle obsahu článku soudím, že autor zas až tak doleva nebude. Jinak by podobné rady neudílel. I když, kdo ví, ona jména Foldyna, Rath, Paroubek, ještě ve spojení s Filipem a Grebeníčkem opravdu nejsou nic moc. To bych se vyděsil i jako ryzí levičák.

Mishule 21.10.2008 0:11

RE: Protože nikdo soudný neuvěří, že nám hrozí nějaký komunistický převrat.

Nojo, to tenkrát v roce 1948 taky nikdo nevěřil ;-)