4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lucius Malfoy 3.2.2007 8:42

Re: Pane Reinishi , mylite se

Poslanec je (logicky ) odpovedny tomu, kdo jej do posice poslance dostal ... tedy jednoznačně voličům. Jinak, jak bylo řečeno, přečtěte si volební zákon - byl jste vůbec v ČR někdy u voleb ?

RiFl 3.2.2007 8:35

Je sobota a Rudá kapela mlčí

Všimli jste,přátelé,že o sobotách se písemné skřeky a spílání Rudé kapely prakticky nevyskytují?Z toho mi vyplývá jednoduchý závěr - své bláboly nejpravděpobněji  píšou v placené pracovní době a na počítačích svých zaměstnavatelů.Nejspíše státních.Tedy za naše peníze - za peníze daňových poplatníků.A v sobotu mlčí.Buďže soukromých počítačů nemajíce,nebo nechtějíce utrácet za své zveřejňování svých socialistických názorů své soukromé finanční prostředky.Jak typicky socialistické.

DUCEHO STÁJ 3.2.2007 8:32

Žádný Paroubkovitý TOHLE nepochopí.Nikdy.

Co řekne pingl, to platí, kdyby stokrát neměl pravdu....a rozčilovat se nad tupostí malého procenta národa nemá smysl, mnohem víc je těch, co chápou a fandí tomu tvořícímu, zatímco zbyteček rád boří, až mu jeho domeček spadne na hlavu. Při této příležitosti je úsměvné, jak Vlček drží křesílko a Paroubek netrpělivě a asi marně podupává poblíž, jako by se měl pochcat (pardon, ale stav odpovídá) !

huhu 3.2.2007 8:28

Re: AUTORE

no jo Dimun na Jyrkovi zapracoval...:-D : jen se nesmí Jyrka přestat ovládat, když je Jyrka přirozený nastává komunistickofašistické tóčo...;-P

huhu 3.2.2007 8:26

Re: Pane Reinishi , mylite se

zjevně neznáte volební zákon. Poslanec je sice volen na kandidátce strany, ale voliči odevzdávají svůj hlas této kandidátce tj. konkrétní sestavě osob a mají možnost ještě dle své volby dát preferenční hlas konkrétním 2(nyní 4) poslancům, kteří tak mohou vyřadit ty, kteří jsou na kandidátce nad nimi.

Navíc demokratické strany výběr kandidátky sestavují na základě tzv. primárních voleb mezi svými členy nebo i nečleny.

Jarek 3.2.2007 8:01

Pane Reinishi , mylite se

Poslanec je (logicky ) odpovedny tomu, kdo jej do posice poslance dostal ( at jmenoval ci zvolil ). Bohuzdel, volebni zakon v Cesku je tak zparchantely, ze poslance nevoli volici, ale jmenuje jej partaj na zaklade poctu hlasu, ktere partaj dostala. Pak se neni co divit, ze to vede k takovym koncum.

Tonda ušatý 3.2.2007 8:00

Re: Co. O Jirkovi a Flamrovi budeme číst tak dlouho, dokud je novináři budou prezentovat na stránkách tisku. My jsme se totiž komunismu nezbavili, on ve většině lidí přetrvává. Viz všechny sdělovací prostředky!!!.

SÍLA ODSUDU 3.2.2007 7:26

AUTORE

 Reiniši, Reiniši  - bludy se nepíší i když přání je často otcem MYŠLENKY.....Ačkoliv nejsem ctitelem Jiříka z RaJe, jeví se mi být tento nyní daleko vyrovnanější a dokonce usměvavější....-Naproti tomu Gulomirkovi tuhne grimasa na tváři a jeho chování a jednání prozrazuje nervozitu a NEVYROVNANOST.....

egoist 3.2.2007 7:19

Co

to je za prázdné řeči ..to nejsou nossnější témata ? Parobek je mimo, jak dlouho o něm ještě budu číst..?

mike 3.2.2007 7:10

Re: Máte pravdu a napsal jste výstižně. Ostatně, jak výstižně, to poznáte až se na vás vrhne zdejší rudá soldateska.....

Coze? On jeste nepraskl? Skoda.

Jan H. 3.2.2007 7:05

Re: Národ si oddechl, časy se vrátily více méně k normálu.

Ja, naopak, povazuji clanek za pravdivy a velmi potrebny. Pred lecenim je nutna spravna diagnoza. Jinymi slovy, nelhat si do kapsy a snazit se cestne o napravu.

honzak 3.2.2007 6:50

Re: Národ si oddechl, časy se vrátily více méně k normálu.

tak proč na něj zbytečně reaguješ?

kopo 3.2.2007 6:46

Re: Máte pravdu a napsal jste výstižně. Ostatně, jak výstižně, to poznáte až se na vás vrhne zdejší rudá soldateska.....

Mám vážné obavy, že převážná část voličů ČSSD se nerozhoduje rozumem, ale utopickými sny. Ti, kterým se za totáče žilo bez problémů, protože jim nevadilo držet hubu a krok, se nehodlají nechat vést myšlenkami o vlastní odpovědnosti za svůj život. Každý, který se nechává uplácet milodarem státu, kdo sedí v práci bezpracně, kdo se bojí "velkého" světa, komu je milejší 3 stovky sociální podpory místo 5 stovek za jednu šichtu navíc atp., ten půjde zvolit svého vůdce, který mu zajistí pokračování toho blahobytečku.

Fany (on) 3.2.2007 5:30

Máte pravdu a napsal jste výstižně. Ostatně, jak výstižně, to poznáte až se na vás vrhne zdejší rudá soldateska.....

Je zajímavé sledovat úpadek, kdysi mocného, Paroubka. Až pomalu přestanou mít o něj zájem média, tak praskne úplně. Jakou morální hodnotu může mít člověk, který ještě nedávno prohlašoval, že on vládu sestaví a že k tomu získá hlasy přeběhlíků? Tím, jak ihned po vyslovení důvěry vládě, hlásal že budou hlídat konta Melčáka a Pohanky, dal jasně najevo, jakým způsobem ty "jeho" přeběhlíky chtěl koupit. Dnes už by mělo být jasné i jeho voličům, jak moc škodí této zemi.......

Pavel Karas 3.2.2007 1:05

Národ si oddechl, časy se vrátily více méně k normálu.

Prosím, pokuste se nepoužívat věty jako vystřižené z úvodníku Rudého práva. Článek je nic neříkající a zbytečný.

Petr Kolář 3.2.2007 0:51

Dobrý článek

Je fascinující kolik zbylých poslanců ČSSD pořád radši na slovo poslouchá :-)