23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gábina 3.2.2007 18:56

Re: Vážená (neurazí se?) gábina

 Ten "dělnický sliz" hovoří za vše, co nadále napíšete. A trapně se nevykrucujte, nebo si předtím zkontrolujte, co píšete. S nařčením z hysterie si na mne nepříjdete. Bobečku.

Starý J. 3.2.2007 18:56

Re: Re: Vážená (neurazí se?) gábina

Víte, ona žádnými  fakty nereaguje, to lidé tohoto typu nedělají. Ji jen rozčiluje to, že na mě nijak jinak, než nadávkami a dáváním "do tlamy" nemůže! Nezdá se Vám, že zcela příkladně reprezentuje svou partaj?

Magid 3.2.2007 18:54

Re: Re: Vážená (neurazí se?) gábina

A co vy madam taky,taky?;-D

Starý J. 3.2.2007 18:54

Re: Vážená (neurazí se?) gábina

Výraz "dělnický sliz" použil Váš soukmenovec SOCKA v 15:01, račte si to vyhledat a pak běžte před zrcadlo a "do tlamy" dejte sobě!

Vodák 3.2.2007 18:52

Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Vy nemusíte z hodnocením čekat. Nedělejte ze sebe nestranného, když máte dávno jasno. Samozřejmě, že je věcí členů strany kdo je jejím předsedou. To však neznamená, že ostatní k jeho osobě nemůžou vyjádřit názor. Že jim musí být jedno, že  dělnickou stranu, s mnohaletou historií, za kterou se až do r. 1948 nemusí stydět, se podařilo komunistům natolik obsadit svými lidmi, že je z ní komunistické béčko. To zdaleka není strana Majera ale strana Fierlinga. Paroubek by nestál za slovo, kdyby tato strana nebyla druhou nejsilnější a mnozí si ještě pamatujeme, co mocichtiví demagogové, kteří nevědí co je to morálka a jsou  bez jakýchkoli zábran dokážou. A právě proto, že takovýto člověk v čele strany vyhovuje čtvrtině voličů, je potřeba poukazovat na to, co je zač. Jestliže nerozumíte tomu, proč je kritizován Paroubek, tak jste asi neslyšel jeho povolební projev. Paroubek je nebezpečný člověk, který nepatří do politiky. 

Eva D. 3.2.2007 18:52

Re: Vážená (neurazí se?) gábina

Mám dojem, že Gábina je tu služebně. A na Vás reaguje jako divá. Možná se pletu. ;-)

Magid 3.2.2007 18:52

Re: Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

R^!

gábina 3.2.2007 18:50

Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

Že je někdo zpocený a tlustý, za to třeba nemůže, ale může za to, že se chová jak nemorální hovado. Myslím tím samozřejmě Topolánka.

Marie 3.2.2007 18:49

POLITIKA: Melčák do toho uhodil

Pánové Melčák s Pohankou jistě tušili, co rozpoutají, ale že se k nám vrátí padesátá léta, to jsem tedy nečekakla. Ještě chybí dopisy spolustraníků a občanů s podporou pro jejich likvidaci. Pan Jandák a ostatní mi připomínají ŠIKANU ve školách. Uvědomují si, že takto mohou nenávratně poškodit zdraví výše jmenovaných? A to jsem pravicový volič, ale přece a především na prvním místě člověk.

Starý J. 3.2.2007 18:48

Vážená (neurazí se?) gábina

Nick socka napsal:

....Arogantní hejno modrých ptáků, kterým je nejsvatější jejich peněženka. Pokud možno nacpaná penězi toho dělnického slizu.....

Reagoval jsem na něj, bohužel druhou část reakce jsem hodil pod jinou svoji reakci. V první části jsem jeho výraz "dělnický sliz" dal do uvozovek, protože takové výrazy nepoužívám.

Jste neobyčejně hysterická, čtete jen část diskuze a (je pravda, že částečně mým omylem jsem pokračování mé reakce dal jinam) pak nevíte, na co reagujete. Zklidněte prosím své hysterické výlevy a čtěte diskuzi celou. Po "tlamě dávejte" někomu jinému, třeba někomu doma. Já jsem hulvátské výrazy nepoužíval, ani Vám neslibuji třeba "rozbít držku"! To dělají právě jen a jen určití voliči určitých uskupení. Nebo jejich lídři (na př. "ministr Jandák")!

gábina 3.2.2007 18:46

Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

Topolánek nemravnosti činí, já je hodnotím. Nechce-li být za své chování kritizován, ať není předsedou vlády. Jako soukromá osoba mi může být ukradený.

gábina 3.2.2007 18:44

Re: Jarmila Novotná

Vy se divíte, že si děti nadávají do Paroubků , když to slyší doma ?Proč si myslíte, že paní Novotná neví kdo je Pavel Kohout ? Proč ji činíte odpovědnou za to, co dělal ÚV KSČ a její představitelé. Co když byla ještě sama dítětem? Je snad rozdíl mezi osmiletým cikánem a předsedou vlády při jednání parlamentu , pokud dělají totéž obscéní gesto , nebo podle vás to není rozdíl ? A s paní Novotnou souhlasím, že ani Melčáka, ani Pohanku, ani Topolánka ani Čunka bych za vzor dětem nedávala.

Magid 3.2.2007 18:42

Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

A proč by nemohla!!Rvl

milan007 3.2.2007 18:40

Re: Re: Gratuluji Kamile

Koho měli bohové rádi zemřel mlád, zní jedno staré řecké přísloví. Doufám, že já se nedočkám věku, kdy mi bude imponovat, tlustý , zpocený hulvát .

Starý J. 3.2.2007 18:36

Re: Re: Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

Vážená soudružko, za ten sliz dejte "takovou do tlamy" tomu, na koho jsem reagoval. Napsal to on!!!! Já to dal do uvozovek, když jsem ho citoval. Je vidět, že nejste schopna chápat text!

Anna 3.2.2007 18:35

Re: Re: Gratuluji Kamile

Ani 72 let Vás neopravňuje se  takto vyjadřovat o Topolánkovi. A  neomlouvá Vás  společnost ani doba, ve které jste žila.

gábina 3.2.2007 18:34

Re: Re: Re: Re: ASI TAKTO

Ovšem vy se svým " dělnickým slizem" jste ho překonal nadobro

Starý J. 3.2.2007 18:34

Re: Re: Re: Reakce na článek

Nebudu ztrácet čas zbytečnou diskuzí!

Starý J. 3.2.2007 18:32

Re: Re: Tak trochu diktator...

Vy si vedete statistiky? Nebo kde jste to zjistila? Možná drželi hubu a krok. Ti v ČSSD ji nedrželi, protože většina jich v KŠČ byla. Podívejte se do sněmovny a vezměte i jejich životopisy!

gábina 3.2.2007 18:32

Re: Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

Pane starý, za ten" dělnický sliz " bych Vám dala takovou do tlamy, až by se Vám obrátila tím kousavým dozadu. Nejsem dělnice- mne osobně jste neurazil, ale představil jste se, co jste zač.

Starý J. 3.2.2007 18:30

Re: Re: Re: ASI TAKTO

Jakého si vybral je jistě jeho věc, jako každého jiného. Ovšem slovník je příznačný!

gábina 3.2.2007 18:26

Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

druhé já, to je přesné. To je zásah na komoru. Lépe bych to neřekla. Kdyby se Paroubka tolik nebáli, nevyváděli li by tolik. Myslím, že by Topolánek mohl jít k Paroubkovi do učení. Co by pochytil, mohlo by se mu velmi hodit v jeho životě- ať politickém, nebo normálním lidském.

gábina 3.2.2007 18:21

Re: Gratuluji Kamile

Vážená Aničko, mne už podaná mužská ruka tolik nevzrušuje. Je mi takřka 72 let, mám manžela, tři děti a 7 vnuků. Vás zas asi nevzrušeje morálka, viďte ?

gábina 3.2.2007 18:18

Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

 Pane Starý, píše se ...vinit...... Co jste měl z češtiny ?

Anna 3.2.2007 18:16

Gratuluji Kamile

Chápu, že  psaní příspěvků Vám činí problémy a  reakce na ně vždycky  byla posměšná nebo odmítavá. Gábina je první, která  s Vámi souhlasí. Nabízí Vám podanou ruku -  uchopte ji. Třeba po dotyku muže změní názor a přestane moralizovat. 

Druhé já 3.2.2007 18:14

Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Protože nejsem členem ČSSD, zdá se mi, že je věcí pouze a výhradně členů této strany, případně jejich sympatizantů, kdo je jejich předsedou. Co je komu z ostatních lidí do toho? A pokud se některý z politků stane tak neoblíbeným nebo dokonce div ne zločincem, jak o tom někteří autoři v této diskusi píší, jistě již nebude mít v příštích volbách šanci. A nebo to je pouze subjektivní názor přispěvatelů, Paroubek na předesdnické židli zůstane, a pak se ptám znovu: co je komu z ostatních stran do toho, jestliže čtvrtině voličů to vyhovuje?

A pokud jde o počin obou "čestných" poslanců, zdá se mi naopak, že bylo jejich povinností , ke které je zavázali voliči, aby vládu, prosazující mnohdy opačná stanoviska než ČSSD, v žádném případě nepodpořili a vládnout ji nenechali.

A nerozumím ani tomu, proč, když máme plně funkční vládu, je stále kritizován Paroubek, ačkoli jde pouze o předsedu opoziční strany?

Uvidíme, jak dlouho vydrží všem Paroubkovým protivníkům svádět všechno, co se tu odehraje problematického, na ČSSD. Já si s hodnocením počkám tak cca půl roku, abych si byl jist, že Topolánek je ta hvězda všech politických hvězd, přinášející nám osvobození od Paroubkova teroru.

gábina 3.2.2007 18:05

Re: Re: pan Proubkotung

Narážíš-li na paní Paroubkovou, která sice není vyhlášená krasavice, ale správná žena, tak té si Jiří Paroubek alespoň váží. A má za co. A jak se chová Topolánek ke své ženě, která mu rovněž byla oporou ? Vlezl na první rozhoďnožku a upletl jí dítě. Kdo je tedy morálnější ?

gábina 3.2.2007 17:59

Re: Re: Reakce na článek

Vážený pane Starý- v příštích volbách si něco vyřizovat s Melčákem- to už bude po sezoně. Je třeba s ním zatočit nyní, aby, když už zradil to, co bylo jeho povinností ochraňovat , nedělal apoň svým voličům nadále ostudu. Ať ji dělá pouze sobě. Je třeba jej ze strany vyloučit. Jiří Paroubek má pravdu!!;-P

gábina 3.2.2007 17:53

Re: pane reiniši-vás nám posílá samo nebe-vy všemu rozumíte-pro vás je pravá-levá-jen když to pomáhá modrým ptákům-už nás to unavuje ty vaše bláboly-nelžete lidem-modrej ráj nectějí

souhlasím, KamileR^

gábina 3.2.2007 17:51

Re: Re: Tak trochu diktator...

No, než mít za předsedu Topolánka, starého kurevníka , jenž pro svůj chtíč odmrští svou  oddanou rodinu , neomaleného člověka, který se chová jak pubertální cikán, tak to tedy raději Paroubka