1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gábina 3.2.2007 17:48

Re: Re: Kdo je tedy demokrat?

Vole

gábina 3.2.2007 17:45

Re: Kdo jinému jámu kopá,sám

Zatím to, chytrolíne, na vyloučení Jiřího Paroubka z ČSSD nevypadá ani náhodou. Ve všech krajích, kde už proběhly krajské konference byl nominován  znovu na předsedu. Pohybujete se někde jinde než v realitě.

gábina 3.2.2007 17:41

Re: Re: Re: ASI TAKTO

opravuji a prosím za prominutí. ...jakého si pan PRASI DENT.......

gábina 3.2.2007 17:39

Re: Re: ASI TAKTO

A je vám snad něco do toho, jakého guru si pan Starý vybral? Vyčítá vám on snad vašeho Topolánka ? S jeho obscénimi gesty, nemorálním chováním a pod?

Martin 3.2.2007 17:38

Pohanka Melčák

Nejsem voličem ČSSD a ani nikdy nebudu.To ale nemění nic na tom že Pohanka s Melčákem nejsou"konstruktivní "poslanci,ale zrádci svých voličů.Přitom je celkem jedno jestli se časem ukáže že jsou "skvělí" odborníci,kteří musí dostat lukrativní místo v nějakém státním podniku.Nebo jestli chtějí jen prodloužit svoje lukrativní zaměstnání ve sněmovně,protože jsou v ní naposled.

gábina 3.2.2007 17:35

Re: Tak trochu diktator...

Těch, co byli zvyklí  za totáče držet za dobu členství v KSČ hubu a krok se nyní nachází nejvíce mezi členy ODS. A čím byli tehdy oddanější, tím jsou nyní aktivnější.

jiřka 3.2.2007 17:20

Re: Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

A jak prokazuje poslanec " své svědomí " ? Vidíme do jeho hlavy ? Copak někdy řekne, že nehlasoval podle svého svědomí ?????

kamil 3.2.2007 17:18

pane reiniši-vás nám posílá samo nebe-vy všemu rozumíte-pro vás je pravá-levá-jen když to pomáhá modrým ptákům-už nás to unavuje ty vaše bláboly-nelžete lidem-modrej ráj nectějí

JJ 3.2.2007 17:17

V prve rade zodpovedny vsem obcanu CR

pak teprve svym volicum a potom mozna Paroubkovi. Staci si precist, co ten clovek slibuje. A slibuje to podle Ustavy, coz znamena, ze zadne dalsi ujednani nesmi naplnovani tohoto slibu omezit. At uz se jedna o zakon, ci smlouvu mezi poslancem a jeho stranou.

Nevim, jestli si panove Paroubek s Filipem uvedomuji, ze by museli menit Ustavu CR. Ale spise se obavam, ze je jim to jedno.

huhu 3.2.2007 17:14

Re: Re: ASI TAKTO

R^

Starý J. 3.2.2007 17:12

Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

Doplním Vám z té tabulky: Nejnižší platová skupina naplní státní rozpočet čtyřmi procenty, odčerpá na dávkách 33% z peněz na dávky určených. nejvyšší platová skupina - pátá, naplní rozpočet daněmi ze 46 procent, na dávkách odčerpá z pěnez určených na dávky 9%. Pokud nerozumíte, nechte si to vysvětlit a dál piště, jak si modří ptáci plní pěněženky pěnězi dělnického slizu!

Starý J. 3.2.2007 16:51

Re: Re: Re: vlastní rozum je více nežli strana

Sem s tím, mám zájem! Jak se to dělá, že peněženka modrých ptáků se naplní "PENĚZI DĚLNICKÉHO SLIZU"? HNED SE K TĚM MODRÝM PTÁKŮM DÁM! On platí daně jenom dělnícký sliz? Nebo jim je modří ptáci vyklovou s peněženky? Jste schopen si na Aktuálně.cz najít tabulku, které skupiny podle příjmů zaplatí kolik procent do státního rozpočtu? Pak takové kraviny nikdy nenapíšete! Ani se nedivím že "neděláte manažera a závidíte" - jak sám píšete!

Starý J. 3.2.2007 16:45

Re: Melčáka si prostě koupili...

Vážený, soc.demokracie měla 8 let vlády na to, aby rozhýbala nefunkční policii, finanční úřady a vůbec všechny složky státní správy. Zákony, pokud nebyly dobré, měla opravit. Místo toho zaplevelila legislativu obrovským kvantem nesmyslných a protismyslných zákonů, které stejně málokdo bere vážně, protože se v nich ani nevyzná. To, že finanční úřady jsou nefunkční, z toho chcete vynit koho? Vzpomínám, že můj otec ještě před příchodem bolševika se jako drobný živnostní doslova třásl před berním úřadem. A říkáte, že v USA pracují jinak? A který systém tedy způsobil, že máme úřady proto, aby tam lidé chodili do zaměstnání a to je tak asi vše!

Starý J. 3.2.2007 16:38

Re: Reakce na článek

Odpovědný svým voličům znamená, že si to s ním vyřídí voliči ve volbách. Ne tím, že ho bude Paroubek pronásledovat až za hrob. Hlasoval proti vůli voličů, asi ne všech, jak jsem zde psal, Paroubek přiznal, že 20% členů vedení bylo pro odchod do opozice. Umíte Vy si vůbec představit něco jiného, než 99.99% pro, což bylo za komunistů? Ještě se z toho neumíte vzpamatovat!

Vy zřejmě takovými hlasy vyštvete ne Melčáka, ale Paroubka tím, že ho popuzujete k ještě větší agresi a neovládání se. Právě kvůli těmto vlastnostem doposud prohrál vše, co mohl, kromě komunistů nemá žádného koaličního partnera, nikdo s ním nechce jednat a nikdo mu nevěří. Paroubkova pověst není dána ani médii (tiskem, rozhlasem, televizí), ale jen a jen jeho vlastnostmi. Čím později si to jeho zastánci uvědomí, čím více ho budou ve válce proti všem nepřátelům (kterých neustále přibývá) hnát, tím dříve o něj přijdou. Je to zaračovaný kruh. Podporujete ho ve vlastnostech, které mu přináší obrovskou neoblibu mezi normálními lidmi. V tom a v ničem jiném to nevězí!

Starý J. 3.2.2007 16:28

Re: ASI TAKTO

Asi takto: Umíte něco jiného než komolit a zesměšňovat jména, nadávat a urážet?  Jste explicitním příkladem nenávistného člověka a ani se nedivím, jakého guru jste si vybral!

Starý J. 3.2.2007 16:24

Jarmila Novotná

Píše:...co jeho patnáctiletý syn a co ostatní děti v celé naši vlasti? Fakt si myslíte, že jsou budoucí generaci Melčák, Pohanka , Čunek a  Topolánek vzorem?....

Vážená, asi mezi ty patnáctileté děti vůbec, ale vůbec nepřijdete. Jinak byste věděla, že 1) se na přenosy z parlametu ani nedívají, takže Topolánka neviděli. 2)To co udělal Topolánek na Vás udělá již osmileté dítě našich nepřízpusobivých občanů, pokud mu vytknete křik, nebo kouření. Totéž normální dítě tak od 12 let věku. Bez ohledu na Topolánka.

Tím nechci Topolánkovo gesto chválit, jen mně přijde směšné Vaše dramatické vykřikování o tom, kdo je, nebo bude dětem vzorem! Rozhodně není vzorem Paroubek, běžte mezi děti a zjistíte, že si nadávají do Paroubků. Je hezké, jak jste zapálená, ale trochu racionálního pohledu bez brýlí, ve kterých vidíte Vaše přání a ne skutečnost, to vypadá tak na zbláznění se. Tak nějak jako Vy vykřikoval v padesátých letech svá hesla Pavka Kohout, víte-li, kdo to je. Dnes se za ně stydí! Vaše zoufalství z toho, jak Melčák , Pohanka, Topolánek a Čunek kazí "DĚTI V NAŠÍ VLASTI" je vcelku zábavné. Nějak Vám z hledáčku vypadli všichni šibalové, co jich za 8 let vlády soc.demokracie bylo. Spíte klidně, když si uvědomíte, jaký vliv na děti v naší vlasti měl celý ústřední výbor strany v čele se soudruhy Husákem a Jakešem  před revolucí? Asi ano, že? Tipuji to na 100%!

nabi 3.2.2007 16:20

nic

Ale pokud se nepletu tak se do parlamentu volí spíš strany a ne lidi... takže na tom něco bude

PRASÍ DENT 3.2.2007 16:19

ASI TAKTO

 Pohanka, podlehnuvši zřejmě Dalbalíkově UMU i Melčák, který je zřejmě prodlouženým pařátem Výra z Vysočiny jsou  ZRÁDCI a SKETY......Názor bych mohl poopravit, pokud by se oba po AKTU vzdali svých poslaneckých prebend.......

0007 3.2.2007 16:14

Kdo jinému jámu kopá,sám

do ní padá.  Toto se za bolševika na VUMLu neučili a tím pádem o tom nemá paroubek ani páru. Snaží se vyloučit pana Mělčáka z ČSSD a věnuje tomu takové úsilí, že si ani nevšimne, že zcela normální členové ČSSD už začínají uvažovat o vyloučení Paroubka nejen z ČSSD, ale snad i z lidské rasy. Pak bude jeho jediná naděje na Kubě a nebo v Severní Korei.

Starý J. 3.2.2007 16:10

Re: Re: Myslím, že si oddechla i sama soc.demokracie

No tolik zas ne, ale máte pravdu, že byli. Ovšem téměř 100% bylo PROTI VLÁDĚ S PAROUBKEM!

PRASÍ DENT 3.2.2007 16:08

Re: Re: Souhlas

 Starý J. by ji mohl na hromádku jejich modrých koblížků, nějaký ten modrý trus přidat.....

siena 3.2.2007 15:52

Re: Tak trochu diktator...

Mráz jde po zádech, že si   t o h l e   nechávají jako svého předsedu.

bovr 3.2.2007 15:34

Re: Jestli má autor se svobodou rozhodování poslanců pravdu,

Asi nemáme stejný vkus, ale pokud si mám představit burana, tak je pro mně nejlepší vzor Paroubek. Ale tento výraz a způsob diskuze používám nerad, poněvadž se mu  tímto hodně přibližuji.

bovr 3.2.2007 15:29

Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Není mi jasné, jak by případného úspěchu dosáhl Paroubek, který chtěl také dostat šanci při sestavování vlády. Pravděpodobně také s tak zvanými přeběhlíky. Jaké by asi pro ně našel charakteristiky.

Dědek 3.2.2007 15:14

Re: Reakce na článek

Podle tohoto názoru je tedy parlament zbytečný a stačí když se sejdou předsedové partají a budou  hlasovat sami podle  váhy kterou získali ve volbách a je vymleto !!!Rv 

Bedra 3.2.2007 15:14

Ejhle, demokracie

Dobrý článek, vystihuje všechno!

Gorash 3.2.2007 15:09

Re: Re: Re: vlastní rozum je více nežli strana

Přečtěte si nejprve, na co se snažíte reagovat a až potom si tu vylývejte svoje deprese. Řeč byla o tom, o že vlastní rozum a názory jsou důležitější než tupě poslouchat. Vy jste zase jenom žvástnul něco, z čeho čiší vaše komplexy méněcennosti a závost úspěšnějším, často pracovitějším a vzdělanějším lidem. A máte pravdu v tom, že šance máme všichni stejné. Narozdíl od minulého režimu může studovat každý, kdo chce a ne jenom ten, kdo má dobrý kádrový profil. A uplatnit se na trhu -  to chce jenom dobrý nápad a trochu vlastní invence a pracovitosti - vlastně tu vysokou školu ani nepotřebujete.

Gorash 3.2.2007 15:04

Re: Re: Re: Přeběhlíci

Spadnul jste z měsíce??? Slyšel jste někdy pojem ekonomie? Asi ne. Tak popořadě: Ekonomika pravidelně střídá období hospodářského růstu s obdobím stagnace. Je úplně jedno, kdo vládne, prostě to tak je. Zahraniční pobídky nemají s naším růstem ekonomiky vůbec nic společného, protože jejich poměr vůči celkovým investicím je naprosto zanedbatelný. Mnohem lepší pobídka pro investování do ČR by byly nízké daně. Takovou výhodu oproti okolním zemím by si nenechali investoři ujít. Stejně jako se po reformách hrnuli na Slovensko. A nakonec - tomu, že naše ekonomika rostla díky miliardovému zadlužování ve prospěch nepracujících, kteří ty peníze prostě prožrali snad nemůže upřímně věřit ani Marx či Engels.

socka 3.2.2007 15:01

Re: Re: vlastní rozum je více nežli strana

Arogantní hejno modrých ptáků, kterým je nejsvatější jejich peněženka. Pokud možno nacpaná penězi toho dělnického slizu. ANO ANO, já vím je to moje chyba že nedělám manažera a závidím vám. Šance máme přece všichni stejné že.

Korsika 3.2.2007 14:59

Re: Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Pane Clay, pokud má někdo jiný názor než Vy, tak kecá? No to snad ne!