21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 3.2.2007 11:06

Re: Re: Je sobota a Rudá kapela mlčí

Ale už je buděj! Janoryna, Brmboš (nebo jak) a další! Oni jdou do Lihového domu do služby až na jedenáctou!

Starý J. 3.2.2007 11:03

Re: nemyslím si, že by autor

Poslanci Kalousek, Šustr, Ambrozek nepodpořili první Topolánkovu vládu, odešli při hlasování, přesto, že vedení KDU většinou rozhodlo vládu Topolánka podpořit.

Dělo se něco podobného v KDU vůči těmto poslancům? Byli vyločeni? Byl na ně pořádán doslova hon, sliboval jim někdo, že je bude pronásledovat až za hrob a deset let jim hlídat bankovní konta? Neslyšel jsem. Toto vše je totiž možné jen v dnešní sociální demokracii od VŮDCE PAROUBKA! Žádná jiná strana by se toho neodvážila. ODS doporučila odejít Kottovi - notorickému alkoholikovi. Stal se rozhodujícím hlasem ČSSD po zbytek volebního období a dostal za to od Ratha navíc trafiku, jako ředitel pobočky VZP! Ano, to je ten zásadový postoj Paroubkovy socdemokracie. Spíše již KSČSSD!

prudic 3.2.2007 10:59

Re: Jsem zvědava

Starý J. 3.2.2007 10:54

Re: Re: Souhlas. až teprve ODS zvýší politickou kulturu

Topolánkovo ukazování prstem je na stejné úrovni, jako když Paroubek, nebo jeho černý duch Rath otevřou huby. Výsledek je stejný. Jeden ukázal neomalenost prstem, ti dva vším, co ze sebe vypustí!

janoryna 3.2.2007 10:51

Re: Re: Pane Reinishi , mylite se

platí to jen pro pravicové poslance !

janoryna 3.2.2007 10:50

Re: Jsem zvědava račinebuď.

Budou označeni za renegáry pravice a koryfeje boševismu. ale nemůžete porovnávat když hlasuje proti vlastní partaji levičák nebo pravičák. u levičáka je to projev osvícení, u pravičáka demence hlasuje li proti 3koalici.

Starý J. 3.2.2007 10:49

Re: Nenechme se mýlit,

Paroubek je protřelej především z působení v tehdejší nejsilnější reálsocialistické mafii hospodských, taxikářů, pumpařů, řezníků a zelinářů, řízených partajními bossy!. V elitě společenství reálného socialismu, kde se učili krást, okrádat a žít prostě jinak, než zbytek celé společnosti, odsouzený k nástupu v 6:00, aby vydělali na úplatky a všimné právě pro mafiánskou elitu. Aby sháněli, stáli fronty, podpláceli a žebrali na úřadech. Zkrátka aby ten socialismus nějak přečkali!

janoryna 3.2.2007 10:46

Re: Souhlas. až teprve ODS zvýší politickou kulturu

a na minsterstvech vymýtí korupci stejným způsobem jako na radnicícha krajích, kde má hejtmany. Jaký podstaný rozdíl je mezi přístupem pana Topolánka a Paroubka k novinářům námjiž ukazují televizní šoty. nebo i vůči poslancům. Zdvižené prsty pana Topolánka ve sněmovně jsou ukázkou politické kultury na kterou se žádný socan hned tak nezmůže.

prudic 3.2.2007 10:44

Re: Re: Dobrý článek

Starý J. 3.2.2007 10:40

Re: Pane Reinishi , mylite se

Ano, poslannec je odpovědný svým voličům. Pak-li se to voličům Melčáka a Pohanky nebude líbit (co oni poslanci provedli), nebudouje příště volit, čímž je odvolají. Voliči. Ne Paroubek!

janoryna 3.2.2007 10:40

nemyslím si, že by autor

psal to samé, kdyby konstruktivněpodle svého svědomí tohle učinil nějací 3koaliční psolanci ve prospěch socanů. je pravda, že by pan Filip asi nepřišel snávrhem zákona proti konstruktivismu poslanců. ale pánovétopolánek a dalík by rozhodně o svobodě svědomí poslanců asi nemluvili. takže buďme rádi,že jsme rádi.

liška podšitá 3.2.2007 10:36

Pokud si opravdu,

ale opravdu myslíte, že to vše udělali pánové Melčák s Pohankou kvůli voličům sociální demokracie, pak je to diagnóza a doporušuji urychleně vyhledat příslušného odborníka........

Brmboš 3.2.2007 10:30

Melčák si naplival do očí sám.

Nikdy nikomu, komu ještě nevyschl mozek Melčák nevysvětlí proč to udělal, protože to vlastně nejde a kdyby jsme žili ve slušné zemi tak by s Melčákem nikdo nepromluvil a za chvíli by chodil kanaláma. S čím však nesouhlasím, aby se proti Melčákovi postupovalo z hůry stranického vedení. MO rozhodla a lidé v ní si to musí odůvodnit. Je tam snad fungující okresní výbor a může svolat mimořádnou konferenci pokud o to požádá určitý počet MO v okrese. Když ani to se nestalo je jasné, že na Zlínsku jsou s Melčákovinami spokojeni. Dost a ukončit tuto šaškárnu činem státnickým. Vydržet do voleb a dát si práci s tím, aby se na kandidátku nedostal člověk který dostane tisícovku preferenčních hlasů.

Rad 3.2.2007 10:28

Re: Přeběhlíci

Taky nevím koho mám volit, ale jistě vím, že KSČ a ČSSD ne. Nechci pak vysvětlovat vnoučatům, proč musí ve zdevastované zemi platit dluhy, když jsem podpořil půjčování ne na rozvoj infrastruktury ale na prožrání sockama, nicnedělajícíma státníma úředníkama a třeba taky KAPSCHAMA (stačí si vzpomenout, jak Zeman poklepával kladívkem na základní kámen dálnice kdesi u Ostravy a dálnice dodnes nikde). Bohužel mi pak vychází pouze ODS, protože lidovci jsou děv.y prodejné a jdou s kýmkoli, zelení neumí počítat a hodlají nás dostat do energetické krize ( v jaké je dnes Rakousko ) a nikdo jiný se do parlamentu nedostane. Proč jste je tak dlouho volil?

Helax 3.2.2007 10:20

Re: Re: Dobrý článek

No a jak byste si to predstavoval? Ze budeme cekat dalsi tri roky na volby bez vlady? Nebo ze to vezme Roko? Tohle bylo optimalni reseni a jasne ukazalo, ze nektere idealy jsou holt prezite, anebo musi hodne ustoupit.

Rad 3.2.2007 10:13

Re: Re: Myslím si,

jen 26 tis? nemělo to být 36 tis?

Rad 3.2.2007 10:10

Re: Myslím si,

Kdyby mi nějaký tlustý p...e říkalo, jak mám hlasovat a co mám říkat, bralo mi volební lístky, okamžitě bych se s ním rozloučil. Je k podivu, že to udělali jen dva a to ještě za tak dlouho - musí je něčím vydírat. Nebo jsou to všechno nesvéprávné ovce?

Kelner 3.2.2007 10:04

Přeběhlíci

Jsem dlouhodobý volič socdem. Přesněji řečeno byl jsem. Nebudu  už volit stranu, která jako levicová vyhrála volby v roce 2002 a přitom se spojila s ODA, pro kterou byla ODS málo levicová. Nebudu volit stranu, která kandidovala na prezidenta Zemana a pak ho zessměšila  tím, že její čelní představitelé ho podrazili. Nebudu volit stranu, která není schopna provádět personální politiku tak, aby ji její poslanci nezradili. Nebudu volit stranu, které nevadí, aby ve svém nejvyšším orgánu měla člena, který navrhuje, aby chodci přecházeli křižovatku v organizovaných skupinách a které demence tohoto člena vadí teprve až hlasuje proti ní. Jinak obecně platí, že občané volí strany a ne osoby. Označení přeběhlík je tedy velmi mírné pro každéhokdo přestoupí z leva do prava anebo zprava do leva. S takovými slušný člověk nebaví.

brabus 3.2.2007 10:00

Re: Pane Reinishi , mylite se

Jarku, pokud by jste trval na tom, co píšete, tak pak by stačilo mít 4 poslance. Jeden za každou stranu! Nemyslíte??? Víte co by se ušetřilo? Třeba na vaše oblíbené pastelkovné:-/

brabus 3.2.2007 9:57

Re: Je sobota a Rudá kapela mlčí

tak to se Ti povedloR^R^R^ já jsem sice v práci, ale na svém pc a ve svůj volný čas:-)

brabus 3.2.2007 9:51

Re: Myslím si,

soudruhu, já budu spokojen, když za svojí milovanou stranu zacvakáte dluhy, které jste tady svojí nenažraností vytvořili. Přečtěte si včerejší on-line rozhovor se Sobotkou. Sám přiznal, že ho trápí, že voliči ČSSD se rekrutují převážně z lidí, kteří jsou méně vzdělaný (čti to jako: lopaty, nemakačenka, žrouti sociálních dávek). Já vim jedno, že ze svojí výplaty cca 70.000,- Kč, jsem odevzdával soudruhům z ČSSD cca 26.000,- Kč na její socialistický experimentyRv

Kobylka Lajda 3.2.2007 9:45

Souhlas

;-D Nemohu udělat nic jiného, než vyslovit naprostý souhlas s autorem a jeho příspěvkem.  Je opravdu až pro zasmání, hřímá-li Paroubek o vysoké kultuře politiky, které konečně za jeho vedení bylo dosaženo, a nyní ji ta zlá koalice bourá. Další výborný, leč strašně nestoudný komik je dr. Rath, kterému neuspokojené ambice a strach z prozrazení jeho šílených kroků v politice, vkládají do úst rádobyhrdá a odsuzující slova. Tento nestyda vůbec není schopen sebereflexe, sám dělal spoustu chyb, dokonce to už potvrdil i soud - a on stále vyřvává své úplně ujeté názory. Kdyby ho byla přijala ODS, určitě by se z prospěchářských důvodů bil v jejích barvách - jen uchytit nějakou tu funkci!!!! Naše politika neměla ještě snad nikdy takovou dvojici naprostých křiváků. Autorovi a jeho příspěvku R^R^, pánům z ČSSDRvRvRv(Y)

Malstoka 3.2.2007 9:39

Realita

Paroubkovi ta poslanecká lavice docela sluší. Když někdo chce moc, obyčejně utře hubu. To je ralita a Paroubka není třeba litovat. Je na něm vidět jak těžce nese svoji prohru a zjišťuje, že nemůže uplatňovat svoje návyky, kdy stranou pověřený náměstek byl pánem a mohl ovládat i osudy lidí. Postoj Melčáka a Pohanky neberu jako zradu a podraz, ale jako přelití hrnečku, který přelil Paroubek sedmi měsíční rošádou a touhou po moci.

dingo 3.2.2007 9:39

Re: Je sobota a Rudá kapela mlčí

R^Ale všimli - nedá se to přehlédnout ! R^

Novák 3.2.2007 9:32

Myslím si,

že voliči modroptáků nemají co pindat o "konstruktivitě" poslanců protistrany, kteří se rozhodli kopat na vlastní branku, tohle hodnocení přísluší voličům příslušných pos.anců. A že bez vlády nám bylo líp, než nám bude s touhle Tupohlavovou hrůzo squadrou. Howgh. Aý na to přijde ten zbytek, co dosud volí ODS kvůli milému úsměvu Tupohlava a tomu, že "čestný předseda" má hezkou kravatu, a to zjistí brzy po pohledu do peněženky, tak budou preference ODS tak 10%. Ještě je potom ale jedna varianta, že účast ve volbách bude také jenom těch 10%.

pepe 3.2.2007 9:23

dobrý článek.

Aby bylo jasno.Souhlas je dán článku Petra Koláře.

čtenář 3.2.2007 9:22

Nenechme se mýlit,

Paroubek je protřelej v intrikánství a zákulisních bojích ze svého působení v bolševické národní frontě, kdy musel na jedné straně vyhovět příslušnému oddělení generálního sekretariátu KSČ pro nekomunistické strany nár. fronty a zároveň si nenechat přerůst přes hlavu nikoho ze svých tehdejších spolustraníků, kdo by si myslel, že umí lépe kolaborovat s koumouši než on sám. Teď si v podstatě počíná stejně, jen mu situaci komplikuje Bimbo z Vysočiny, který si právě myslí, že by to on uměl líp, jen kdyby ho přece jen tenkrát byli zvolili tím prezidentem.

pepe 3.2.2007 9:19

Re: Dobrý článek

Máte plnou pravdu.Jen si tak někdy říkám,jestli není přepych mít tolik poslanců.Pokud budu soudit podle Paroubka,který mluví o zrádcích a pod.,doporučoval bych,redukovat poslance jen na úzké vedení strany.Ti mají společný zájem  (peníze,koryta)a budou volit  unisono .Ušetřilo by se tak na jejich vysökých platech.Také poradci  poslanců by nebyli nutní.Jenomže je to asi utopie.Hamižní poslanci by to neodhlasovali.

ojen100 3.2.2007 9:18

Re: Dobrý článek

No k tomu jestli je to dobry clanek mam vyhrady. Nevolil jsem komunisty - ani rude ani modre. Ale vadilo by mne, kdyby poslanec, kteremu jsem dal hlas prebehl. Je to prave zrada na volici co oba panove predvedli a je vysmech zdravemu rozumu co predvadi zeleni komuniste!

Hariet2 3.2.2007 8:50

Jsem zvědava

Jsem zvědava, jak tu ":-/nedisciplinu" v poslaneckých lavicích budete komentovat, až se tam vzepře nějaký zelený proti Topolánkově "doktríně". Pokrytci...