1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Olinka 3.2.2007 14:41

Tak trochu diktator...

..to je Paroubek...a nejhorsi je, ze to zrejme vetsine clenu CSSD nevadi..ze by byli zvykli z clenstvi v KSC drzet hubu a krok?!;-)Rv

J.N. 3.2.2007 14:39

Reakce na článek

Sám autor článku píše:poslanec je v první řadě odpovědný svým voličům.V tomto případě voličům ˇCSSD.A chtějí voliči ˇCSSD vládu ODS? Nechějí.Takže p.Melčák hlasoval proti vůli svých voličů.

StandaT 3.2.2007 14:29

Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

trošku jinak. Poslanci ČSSD nejprve skládali slib Paroubkovi a Haškovi a teprve pak - jako sekundární - skládali slib poslance. Lze dohledat v archivech. Když se jich na to začali ptát, nejpve to batalizovali, pak vyslali do protiútoku Jičínského. ;-P

mik 3.2.2007 14:19

Re: vlastní rozum je více nežli strana

Ale nerikejte to pred levicaky, to je pro ne neco jako svatokradez. Vzdyt kdo je vic nez tupe stado?

StandaT 3.2.2007 14:17

Re: Myslím, že si oddechla i sama soc.demokracie

Omyl, že Patoubek neumí vládnout s někým v dohodě. Paroubek neumí vládnou vůbec. Byl 14 měsíců premiérem a co udělal? Co zůstalo dodneška a přežilo ho? Ten ničema nedokázal přestat s divadelníma etudama dokonce ani v okamžiku, kdy se ostatní potýkali s povodní!!!!

mik 3.2.2007 14:17

Re: pan Proubkotung

kdyz ma doma takovy kus zensky tak uz mu opravdu zbyva jen ta moc ;-D

mik 3.2.2007 14:16

Re: Kdo je tedy demokrat?

Co ocekavate od KGBackeho poskoka ...

clay 3.2.2007 14:15

Re: Re: Myslím, že si oddechla i sama soc.demokracie

nadšení určitě nebyli, ale to nebyli ani ze soudružství s Paroubkem

tatina 3.2.2007 14:11

Re: zrádcové?

R^R^R^

tatina 3.2.2007 14:10

Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Každý poslanec skládal poslanecký slib,že bude hlasovat podle svého nejlepšího svědomí a vědomí,a né,že bude poslušně papouškovat své straně.Poslanci tam jsou pro blaho všech lidí,a ne jen pro blaho těch svých voličů.Na to jste nějak pozapomněl,tak jako s.Paroubek,Sobotka.Rath a jiní.

clay 3.2.2007 14:08

Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

kecáte, všichni snad znají předem, jak zní slib poslance, který pak skládají. A tam není ani slovo o věrnosti Vůdci, ale svému svědomí. A pouze pokud mu strach nedovolí hlasovat v souladu se svým svědomím, měl by odstoupit. Pokud si dokáže svůj názor přes nevybíravé útoky a nátlak, pak nemá žádný důvod odstoupit.

tatina 3.2.2007 14:07

Kdo je tedy demokrat?

Pan Melčák prokázal statečnost,za což jej jeho šéf zprvu označil za-kreatůru,podlého člověka,politickou mrtvolu,a posléze za popleteného starého člověka.Ani toto však nepohlo s většinou členů jeho zlínské základny,aby jej vyloučili ze strany.Za to s.Paroubek celou svojí "silou" a"demokratickým myšlením" se bude snažit o jeho vyloučení.Jak prosté a jednoduché,ale o to méně demokratičtější.Je mi z takových lidí,jako je s.Paroubek špatně,že se nepoučili z krizového vývoje tehdejší ČSSR.Diktátorské praktiky jak vyšité od Stalinových učňů.

clay 3.2.2007 14:04

Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

je zajímavé, že pro to, abyste si potvrdil tu svou (hnusnou) "pravdu", musíte sahat po těch našich nejodpornějších pořekadlech. Ještě jste zapomněl na košile bližší kabátu, kdo nekrade okrádá vlastní rodinu aj, z tohoto soudku

clay 3.2.2007 14:01

Re: Melčáka si prostě koupili...

chytrej, a jak vysvětlí vysoké odpočty na DPH? Že z toho jako vařil pro chudé, jo?;-D

malej jarda 3.2.2007 13:53

pan Proubkotung

se asi vzhlédl v nějakém vzoru na východě. Ten kdysi přiznal, že moc je nejvíc, co můžeme na tomto světě získat.

Rek 3.2.2007 13:44

Re: Re: Paroubek je blázen

:-DVon uže se zlepšil. Ani nevystavuje manželku s trenýrkama za voknem, Vona by snad před to vokno ani nemohla.

promirul 3.2.2007 13:42

Re: Jestli má autor se svobodou rozhodování poslanců pravdu,

já bych to udělal Pepo také,po přečtení tvých keců.

Rek 3.2.2007 13:41

Re: Melčáka si prostě koupili...

:-DMy vo voze, vy vo koze..........

promirul 3.2.2007 13:40

Re: Re: Re: Modrá agitka.

Milý Pepo,ty jsi zaspal 50 let,vzbuď se a nežvaň! 

promirul 3.2.2007 13:35

Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

předčasné volby nemohla ČSSD v žádném případě chtít,protože by utrpěla katastrofální porážku a to je jistě pádný důvod.

d.x. 3.2.2007 13:23

Re: vlastní rozum je více nežli strana

máte pravdu

Petr 3.2.2007 13:17

Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Souhlasím. Melčák s Pohankou dosáhli toho, že vláda dostala důvěru. Teď je neodvolatelná, protože 101 hlasů pro vyslovení nedůvěry se nenajde. Zmínění poslanci by se tedy již mohli vzdát mandálu, protože svého "bohulibého" cíle - "stability" - dosáhli. Protože jim ale jde hlavně o osobní prospěch, tak to samozřejmě neudělají. Melčák si navíc bude užívat mediální "popularity", kdy se ho novináři budou vyptávat, jak bude hlasovat příště, jako by na tom záleželo, a Pohanka se raději moc ukazovat nebude, aby se zapomnělo na jeho pochybné ekonomické aktivity.

6 3.2.2007 13:14

Melčáka si prostě koupili...

Typickým příkladem jsou reg. pokladny, ze svého pobytu v USA vím, že tam nejsou sice povinné, ale je tam i jiná činnost finan.úřadů. Kdo mluví o tom že každý pořádný obchodník  v ČR má již reg.pokladnu tak neví o čem je řeč.Důležité je že nově by pokladny musely mít fiskální paměť a díky ní lze velmi snadno zkontrolovat výši tržeb ze strany fin. úřadů.Dnes má např. restaurace tržbu za měsíc 1mil Kč a z toho musí odvést Dph asi 170 tis.Kč, ve skutečnosti obchodník přizná tržbu 400 tis. a tedy Dph je asi 70tis Kč. Rozdíl může být tedy pouze u této jediné i 1 mil.Kč za rok, a toto je pouze špička ledovce.

x.d. 3.2.2007 13:11

vlastní rozum je více nežli strana

---

František I. 3.2.2007 13:09

Re: Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Pořád ještě doufám, že předčasné volby budou.

huhu 3.2.2007 13:08

Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

i před volbami čssd znala Ústavu a věděla, komu/čemu je poslanec zodpovědný. Pokud dali na kandidátku Melčáka a Pohanku, tak tím za ně dali voličům i svoji garanci. Pokud dnes čssd vykřikuje o charakteru atd. těch dvou jen ukazuje jaká sama čssd je..

historik 3.2.2007 13:02

Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Dosaďte si za ČSSD ODS a naopak. Vyjdou Vám předčasné volby. Ne převolby Vlčka a podobné trapnosti. A ty přečasné volby chtěla trojkoalice od začátku. Proč ne ČSSD?

Korsika 3.2.2007 12:40

Re: Proč chválit Melčáka a Pohanku

Pane Vezvo, naprostý souhlas i s Vámi. Kdyby se ti dva před volbami vyjádřili, že budou hlasovat podle svého  a nikoliv v souladu s ČSSD, nikdy by se na kandidátku nedostali. Měli se samozejmě vzdát svého mandátu, pokud s programem ČSSD nesouhlasili a odejít z poslanecké sněmovny. Ale proč by to dělali? Peníze jsou přece jenom peníze. A v tom to všechno je.

PRASI DENT 3.2.2007 12:37

Re: Souhlas

 Důkaz, že i kobylka, zvlaště je-li Lajdou může dostat vzteklinu je TADY....OPĚT PRODUKUJE JEN staromodré kobylince, FANATIZMU A DEMAGOGIE, PŘIČEMŽ NENÍ SCHOPNA DOHLÉDNOUT KONCE SVÝCH HEBKÝCH NOZDRER.....

vezvo 3.2.2007 12:33

Proč chválit Melčáka a Pohanku

opravdu nevím. Kdyby oba kandidovali jako Melčák a Pohanka, se svým volebním programem, pak pochopitelně mohou hlasovat dle své vůle (jestliže by byli zvoleni). Jenže oni tam byli defacto dosazeni stranou ČSSD, která svůj volební výsledek ovlivnila svým volebním programem. Proto měli oba konstruktivní poslanci hlasovat s ČSSD. Lidová moudrost praví: čí chleba jíš, toho píseň zpívej, kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti atd. Ja zbytečné tahat do problému Lenina, Stalina a Gottwalda. Jde o sebereflexi a obyčejnou slušnost. Nelíbyl-li se jim postoj ČSSD,mohli se vzdát mandátu! Navíc to tvrzení, že umožní vznik vlády, ale nebudou hlasovat pro antisociální zákony - vždyť ODS má liberální (rozuměj antisociální) politiku jako vlajkovou loď. Neprosadí-li zákony, neprosadí reformy a bude to mrtvá vláda! Tak co je tedy vedlo? odpovím si sám: prebendy a výhody, tedy zištnost. A to nejsou dobré vlastnosti, dokonce ani pro příznivce ODS ne.