25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tuta 7.8.2006 12:18

pat a volby

  Vážení přispěvatelé,

   myslím, že je třeba nastudovat Ústavu České republiky a začít trvat na jejím dodržování.

 Nevím kde se vzala představa, že vláda musí být politická. Má-li být jedním z pilířů demokracie tak politická být nemůže a nesmí. Stejně jako každý občan této republiky se musí řídit zákony schválené mocí zákonodárnou a tou je i kontrolována. potom poměr různých politických názorů v poslanecké sněmovně může být i 100/100 a není důvod k tanečkům, které nám páni poslanci předvádějí. Naopak možná by došlo ke zkvalitnění jimi schvalovaných zákonů a novela by nestíhala novelu tak jako dosud. Ukázka přímo vzorová pro nepolitickou vládu je postoj pana Sobotky k rozhodnutí soudů ve věci příspěvku pro evropské demokraty. nehcápu proč politologové a novináři stále hovoří o volebním patu, to je jen arogance zvolených poslanců vůči občanům této republiky.

Pokud se týká pana Paroubka tak jeho arogance je přímo nezměrná. Ukázal to ihned po volbách ve svém vystoupení  a nic na tom nemůže změnit omluva. On to totiž myslel zcela vážně a jeho nohsledi také, protože takový projev se připravuje společně.

MLOK1 7.8.2006 12:17

Re: Panika mezi modrými ptáky

Ivane, nějak mi v tom výčtu úspěchů pana Paroubka a ČSSD chybí zmínka o astronomickém zadlužování naší republiky. To se nám to žije - na dluh. Ale kdo a kdy to zaplatí???

Smetana 7.8.2006 12:14

Re: Panika mezi modrými ptáky

No takhle blbej nemůže být nikdo zadarmo. V čem jedeš šibale?

Malý Aston 7.8.2006 12:12

Re: není co řešit

Souhlasím s Vámi,je potřeba obrátit taktiku proti Paroubkovi. A´t si klidně hlasuje s KSČM,odmítám požadavek,že se politici musí vždy domluvit.Není to pravda. Nemusí,oni bez nás občanů a voličů nemají žádné právo k jednání o návratu před rok 1989. Oni nás jako občany nemohou vyměnit,my můžeme. Byl jsem před Paroubkem,budu i po Paroubkovi.

tom 7.8.2006 12:09

Re: Re: Re: Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

jdi do ............ blbečku

Malý Aston 7.8.2006 12:07

Re: Ra KSČM šli po volbách žebrat pokud vím paní němcová, pan Kasal a soudruh Tlustý

Pokud máte zájem o jména sociálních demokratů,kteří volili pana Klause a ne Zemana,máte možnost si koupit knihu pana Zemana,kde je všechny jmenuje a ještě přidává,že se to domluvilo v kanceláři pana Zaorálka.

tom 7.8.2006 12:07

Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

co to je socialní smír?

clay 7.8.2006 12:05

není co řešit

nejlépe by bylo směřovat k předčasným volbám. To ale nepůjde přímo. Musí souhlasit socani. Tudíž je na místě odejít do opozice a nechat v tom vyválet pro změnu Paroubka s jeho indiány. Chovat se jako Paroubek. Odejít do opozice a trvat na své jediné podmínce pro jednání: předčasné volby.

tom 7.8.2006 12:04

Re: pane slupecký-co tak pláčete nám se paroubek líbí-jsme podle vás sice lůza,ale je vidět,že je nás dost-ne každý chce modrý ráj- s tím se musíte smířit a hlavně nestrašte lidi to vám nepomůže,protože vám lidé přestávají věřit

ty jsi klasik lumpenproletariátu hlavně nic nedělat a žvanit

Semiramis 7.8.2006 12:03

Re: Ubohé nálepky zhrzeného odéesáka

Ne, rozumným lidem je jen líto, že Paroubkem končí demokracie.

tom 7.8.2006 12:03

absolutní souhlas

R^

vita 7.8.2006 12:03

Re: Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

A pod jakým heslem se bude šináglovat tentokrát? "Paroubku odstup" nebo "Paroubku, opovaž se odstoupit", když to Pan Profesor označil za nezodpovědné?

Aspoň si račte vybrat (a možná si předtím přečtěte Ústavu)...

clay 7.8.2006 12:02

Re: pane slupecký-co tak pláčete nám se paroubek líbí-jsme podle vás sice lůza,ale je vidět,že je nás dost-ne každý chce modrý ráj- s tím se musíte smířit a hlavně nestrašte lidi to vám nepomůže,protože vám lidé přestávají věřit

přestávají věřit? A není to podle volebního výsledku opačně? Tzv. levice utrpěla obrovskou ztrátu

clay 7.8.2006 12:00

Re: Obraz politické scény je obrazem národa

podělte se s námi o to, jak by měla vypadat nediletantská povolební taktika vyjednávání

karel 7.8.2006 12:00

pane slupecký-co tak pláčete nám se paroubek líbí-jsme podle vás sice lůza,ale je vidět,že je nás dost-ne každý chce modrý ráj- s tím se musíte smířit a hlavně nestrašte lidi to vám nepomůže,protože vám lidé přestávají věřit

Terry 7.8.2006 11:57

s tou pitomou "sametovou revoluci"

to možná bylo tak, že ta Havlova "sametovost" byla podmínkou jeho zvolení prezidentem v roce 1989 (jeho kandidaturu "schvalovala" Moskva, proto NIKDO z komunistického parlamentu nejen nebyl proti nejzámějšímu disidentovi, ale ani se nezdržel hlasování).

mirda 7.8.2006 11:57

Re: Panika mezi modrými ptáky

Ivane, Ivane už Tvé jméno říká vše - brrrr!!!(Y)

Semiramis 7.8.2006 11:55

Re: Promiňte Vlasto,

Ne, na Novu se koukat nebudete, ani nebudete číst MF Dnes a Virtually - ty ohavné plátky budou zrušeny, protože dostatečně nepochlebují našemu Velkému Vůdci !  Však on je už srovná (se zemí). A podoba s leninskou stranou - tu asociaci máte správně, už dnes mluví Paroubek jménem KSČSSD.

Paranoik 7.8.2006 11:52

Obraz politické scény je obrazem národa

Varování před nástupem totality běloruského typu je zcela namístě. Jenom si nejsem jist, zda mě víc děsí gauner Paroubek

a hrozba nástupu komunistů k moci, nebo neschopnost celé pravice (od středu až po Cibulku) vyprodukovat účinnou protiváhu. Je děsivé, jak ubohou úroveň, ti viditelní, představitelé pravice mají. Bezzubá a diletanská povolební taktika vyjednávání, vládní program přejímající body od ČSSD,

ochota k jakýmkoli ústupkům - spolehlivá cesta, jak ztratit voliče, kteří touží po změně. Máme prostě to, co si zasloužíme.

A.D. 7.8.2006 11:46

Re: Panika mezi modrými ptáky

Jasně, i kdyby socdemáci dělali cokoli, vždycky je možné vytáhnout "tunely" a tím se omlouvá vše, že?

Asi vám nedošlo, že je rozdíl mezi dobou po nějakém převratu, kdy se zcela přirozeně z mnoha desperátů stávají šerifové a nějaký čas trvá, než se ukáže, kdo z nich je schopen stát se úctyhodným občanem a kdo patří zpátky mezi desperáty a mezi dobou ustálenou, kdy občané šerifům spolupráci s desperáty netolerují.

ČSSD měla osm let na to, aby důkladně vyšetřila vše, co druhé straně vyčítá. Ale nějak na to nezbyl pro vlastní kšefty čas, co? "Akce čisté ruce" skončila do ztracena a namísto bývalých veksláků, co se chlubili kontakty "na vyšších místech" a vyřizovali si účty s konkurencí po svém, se za posledních osm let podobné způsoby přestěhovaly přímo na ta "vyšší místa", ale to vám nejspíš nevadí? 

A k tomu ústeckému hejtmanovi - pročpak nepřipomenete i "svého" těšínského starostu? A jiné, podobné případy? Kdo porušuje zákon, má být potrestán bez ohledu na stranickou příslušnost. takoví lidí si beztak vybírají politické zaměření jen podle toho, kdo je zrovna v dané oblasti u moci.

Lea 7.8.2006 11:46

Re: Pete

o tom tady mluvím stále.

nup 7.8.2006 11:46

Re: Promiňte Vlasto,

;-D;-D R^

Lea 7.8.2006 11:44

Re: e Tony

a vy si myslíte,že takto erudovaní lidé dělají závěry bez znalostí možného? Neblázněte.

ortelius 7.8.2006 11:41

Re: Re: Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

To by mě zajímalo, co bylo na mém pravopise a slovníku pologramotného.

Agent 7.8.2006 11:35

Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Sociální smír = "sociální" loupež, v podání KSČSSD. Solidarita výdělečně činných není bezmezná, je třeba napravit tuto zavedenou solidaritu, kdy má nepracující člověk na sociálních přídavcích více než člověk pracující bez sociálních dávek. ;-€

pete 7.8.2006 11:34

ne Paroubek..demokracie selhává

Pokud cítí někdo nebezpečí v panu Paroubkovi a vidí v tom nějaké reminiscence, pak nejde o selhání pana Paroubka, ale o selhání ostatních vyjednavačů a demokracie. Demokracie totiž funguje jen a pouze v zemích, kde se lidé cítí neohrožení ve svých základních potřebách. Pokud tomu tak není, budou vždy volit někoho, kdo se za ně, jakoby staví. Základní životní potřeby musí být pokryty dřív, než mohou být ohrožovány ekonomickým růstem nebo trhem...jinak jde demokracie vniveč.

Pravnuk 7.8.2006 11:33

Paroubek diktátor

je k neuvěření,že všichni poslanci ČSSD se nechají od Paroubka takovým způsobem zdecimovat.Copak ani jeden nemá odvahu a ten volební lístek při volbě předsedy parlamentu hodit do urny i když by byl třeba neplatný?Přece nemůže platit to co řekl Paroubek v televizi,že neni důležity způsob ale výsledek?To do budoucna všechno co bude chtít prosadit tak bude porušovat demokratické principy a novináře jako by se to netýkalo.

Buvol 7.8.2006 11:31

Re: Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

A ty si neber do huby holandského nakladatele, kartografa a cestovatele .... když máš slovník a pravopis pologramoty ....

eTony 7.8.2006 11:27

Ejhle,

taky dobré pako. ... předčasné spuštění tunelů, Paroubek jedná demokraticky ( no hlavně při hlasování, troubo ), demokratická většina ( která ? ), snižování dluhů státu, nezaměstnanosti, topný olej a mela v ODS - a proč, ty blbečku, to neobolševici za 8 let nerozkryli ? Hlavně, aby nebyla mela v kauzách od zbraní do Konga po bilolíh. Na to by se snad musel vyčlenit samostatný soud, který by nic jiného nedělal.

ortelius 7.8.2006 11:26

Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Přejmenuj se na Husu, potrefenče ;-P