25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 7.8.2006 13:32

Re: ... Re: Nejlepší fór dne: "...což blokují stereotypně poslanci ODS..."

Opravdu? Kdo že to měl 111 parlamentní většinu ?(bez koaličních partnerů ČSSD) do voleb 2006? ODS?

V tichosti se vraťte do základní školy, aby vás naučili počty (stačí do 200)... ;-)

MirekTopShit 7.8.2006 13:29

Re: ČSSD do opozice a bez podmínek!

Stačí aby Topolánek sestavil vládu a hlavně aby ho někdo tím někdo pověřil a pak ČSSD šup do opozice...ale zatím se nám jen rozpadla hrkavá trojkolka...

Jarda C. 7.8.2006 13:28

Re: Re: Re: Nejlepší fór dne

Pokud vím, minulý týden soud už podruhé odměnil její aktivity 5 lety natvrdo. Očekáváte snad, že na přímluvu bezpečnostního experta ČSSD Staníka Upřímného se soudci nechají zlomit (a pojišťovna v pohodě odepíše 8 melounů)?

Ladislav N. 7.8.2006 13:28

Re: Konečně si někdo všiml, že ODS NEVYHRÁLA volby!

Vy neumíte počítat?

Hmm, nic si z toho nedělejte a volte Paroubka, aby ty příští volby neprohrál a nemusel se (v hrubém rozporu s usnesením bohumínského sjezdu ČSSD) paktovat KSČm...;-)

janoryna 7.8.2006 13:28

Re: ČSSD do opozice a bez podmínek!

tak ji tam pošlete. proč by měla chtít sama ? co brání vítězné straně v ustavení vlády ? že ji socani nepodporujou ! a taky proč, posíláme je do opozice !.

MirekTopShit 7.8.2006 13:27

Re: Re: Re: Nejlepší fór dne

Bohužel paní Barková ( která tam samozřejmě nemá co dělat) následuje pouze příkladu pana Železného a dalších senátorů, kterým nezbývalo nic jiného než postupně udělat z českého parlamentu útočiště nepotrestatelných kriminálníků - nezávisle ze kterékoli strany. A pokud se neomezí imunita poslanců, což blokují stereotypně poslanci ODS, tak tomu bude i nadále.

Janus 7.8.2006 13:27

Re: A kdyz nebude socialni smir tak bude co ?

No, jen si koledujte ... ;-(

A.D. 7.8.2006 13:26

Re: Re: Re: Jardo C

Měl moc jeden rok, s blížícími se volbami, takže se jakžtakž držel zpátky. I když u těch médií mu to párkrát "ujelo" už před volbami. Jakpak by asi s médii zatočil poté, co by měl moc v rukou úplně?

A jakmile si myslel, že má spolu s komunisty 101 hlasů v rukou, to byl panečku projev! Náhlý záchvat nekontrolovaného jednání, názorná ukázka pravé tváře - vám se opravdu nezvedal žaludek?

Zmiňovaná "aféra Kubice" těžko odradila voliče soc.dem, spíše uškodila ODS, ať už ji rozpoutal kdokoli.

Nevím jak vás, ale mě Paroubkovy způsoby a usazení mafiánských praktik v nejvyšší politice děsí. A bobtnající státní dluh, rozlézající se příživnictví a závist jako hnací motor obecné politiky také.

Mari 7.8.2006 13:26

Lukaparoubšenko

Vážený pane, Váš článek by měl být otisknut v každých novinách a tučně, což se bohužel nestane.

Ale i tak vřelý dík !!!R^>-

Ladislav N. 7.8.2006 13:24

Re: Re: Nejlepší fór dne

Zatím Barková nebyla pravomocně odsouzena, takže zdrženlivost by byla na místě...

Andy 7.8.2006 13:16

Re: Nejlepší fór dne

do deseti minut nastoupí Šejna a Halladin s plamennou obhajobou "poctivé podnikatelky" paní Barkové, jakož i s příběhem o honu na Grosse, zpravodajských hrách a právu ČSSD na korupční praktiky.

A.D. 7.8.2006 13:14

Re: Přivlastnil si nadhodnotu...

V y nevíte, že jenom "poctivá práce dělnických rukou" má hodnotu a zajišťovat chod firmy a odbyt výrobků je jenom příživnictví? :-)

A kdyby Ivan pracoval ve výrobě, přidala by se k jeho ideologii ještě ta část s "vyžírky v klotových rukávech, co parazitují na poctivé dělnické práci" a "do výroby s nimi, aby poznali, co je poctivá práce". Ale že sedí v té kanceláři u počítače s internetem, tuhle pasáž raději vypustil :-)

Jarda C. 7.8.2006 13:07

Nejlepší fór dne

Kandidovat do Senátu se chystá madame Barková, občanským povoláním bordelmamá. Chápu, doživotní imunita by madame přišla vhod.  Jistě její záměr podpoří všichni sociálně-demokratičtí hosté jejího charitativního zařízení. Kancelář si nakonec může zařídit v některé ženské věznici a protože se chová vždy vzorně, na zasedání Senátu by jí jistě dali propustku. Občané by se rádi složili i na přistavování helikoptéry:-D.  

eTony 7.8.2006 13:06

právě a jedině

musí být vláda politická v prostředí  soutěže politických stran. Politici jsou podmínkou sestavení vlády. To co tady píšete je havlismus - nepolitická politika. Úřednická vláda a její podoby jsou jen krátkodobým provizoriem do předčasných voleb.

JK 7.8.2006 13:06

Re: pane slupecký-co tak pláčete nám se paroubek líbí-jsme podle vás sice lůza,ale je vidět,že je nás dost-ne každý chce modrý ráj- s tím se musíte smířit a hlavně nestrašte lidi to vám nepomůže,protože vám lidé přestávají věřit

Konečně si někdo všiml, že ODS NEVYHRÁLA volby! Ještě by si bylo dobré všimnout, jak se totalitárně pokouší vynutit si sestavení vlády. Pokud by Klaus neinzeroval podporu právní kličkou dosazené menšinové vlády, která by zajistila koryta sponzorům voleb, už mohly být vláda dávno.

Ladislav N. 7.8.2006 13:05

Re: Ubohé nálepky zhrzeného odéesáka

A co usnesení bohumínského a hradeckého sjezdu ČSSD o zákazu politické spolupráce s KSČm - už byla zrušena, nebo jsou "jenom" ignorována? ;-)

A.D. 7.8.2006 13:04

Re: ne Paroubek..demokracie selhává

Hm, a kolik že to máme hladovějících občanů, kteří jsou ukráceni v základních životních potřebách? Nebo snad počítáte mezi základní životní potřeby možnost trávit každý víkend v hypermarketu a plnit si tam vozík po okraj "životními potřebami", bez ohledu na skutečnou potřebu? Nebo snad patří mezi základní životní potřeby možnost vzít si na půjčku dovolenou u moře a spoustu elektroniky,  bez nutnosti následně úvěr splácet? 

Já tedy vidím jen lidi, co žijí na okraji životního minima, protože pracovat za nízkou mzdu je pod jejich úroveň, když sociální dávky jsou bez práce. Studenty, kteří se přihlásí na "kombinované studium" ne proto, že by si chtěli při studiu přivydělávat, ale protože se mohou zároveń nahlásit na pracáku jako nezaměstnaní a namísto "pouhých" přídavků na děti mají životní minimum od sociálky. A vidím "chudé Bruntálsko", kde je kumšt během hlavní zimní sezóny najít otevřenou hospodu, kde by se dalo slušně najíst a kde se obchody 31.12. zavírají v 10:00, pokud vůbec mají ten den otevřeno, protože "my taky slavíme a turisti nám můžou.."

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Článek frustrovaného fanatika

No vida, "slušňák" komunista Tarazszátaras už zase v akci... ;-DR^

clay 7.8.2006 12:56

Re: pat a volby

jak naivni ;-D;-D;-D zkvalitneni zakonu? ;-D a kdo je budou schvalovat? Urednici?

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 12:51

Re: Re: Občané plačte - to je jediné co nám zbývá

No vidíte, jiní zase zlámali hůl nad vašimi příspěvky... ;-)

Ken 7.8.2006 12:51

ČSSD do opozice a bez podmínek!

Již dlouho, čekám na tento článek. Díky

Myslím si, že přišel čas kdy ČSSD musí projít očistnou kůrou a hlavně najít sama sebe. Po nevýrazných politicích S. Grosse a Špidly přišel despotický Paroubek. Je to, jemně vyjádřeno, od zdi ke zdi.

Představitelé ČSSD by si tohle měli začít uvědomovat. Pro mně ČSSD v žádném případě není v současné době demokratická strana a už vůbec je pro mně nepředstavitelná spolupráce s KSČM na jakéko-li úrovni. Zdůrazňuji na jakéko-li.

Hezký den

Ladislav N. 7.8.2006 12:50

Re: Re: Re: Obraz politické scény je obrazem národa

Co je trojkoalice se 100 mandáty proti komunistickému bloku KSČSSD s "převažujícími" 100 mandáty, že? ;-D

Josef 7.8.2006 12:49

Re: Občané plačte - to je jediné co nám zbývá

Po tom, co jsem slysel po vyhlaseni vysledku voleb od lidi, i tech, ktere jsem povazoval za rozumne, jsem zlomil hul nad timto narodem.

MirekTopShit 7.8.2006 12:37

Re: Re: Obraz politické scény je obrazem národa

Já si myslím, že myšlénku trojkolky (chcíplou ještě před narozením) by měl Mirek Topolánek prosazovat ještě alespoń 2 roky....vytrvalost socdem růži přináší....Protože trojkoalice to vůbec nebyla diletantská idea..a ODS s historií nulové tolerance by přes trojkolku prosadila v parlamentě vše..

Evropan (original) 7.8.2006 12:34

Re: Občané plačte - to je jediné co nám zbývá

Ted uz se neda nic delat, ale plakat je to posledni. Je dulezite nedat socanum ani halir bez boje, optimalizovat, obchazet, preskakovat. At si ten svuj oranzovy raj buduji za penize tech co ho chteji a ne tech co o nej nestoji.

Jarda 7.8.2006 12:32

Re: Panika mezi modrými ptáky

Asi upad (na hlavu).

Cichon 7.8.2006 12:30

Občané plačte - to je jediné co nám zbývá

Autor popisuje věrně vývoj osoby Paroubka od RaJ s pomocí KSČ až do dneška. Skutečně se z něj stal malý/velký diktátor s obrovskou dávkou moci a arogance. Způsob jakým vydírá je nevídaný a v kličkování je velmistr. Klaus v době, kdy mu byla novináři arogance vytýkána mu nesahá ani na kotníky. Občanům (těm přemýšlejícím) bohužel  zůstává jen možnost plakat, protože novináři tak často vše v politice a politiky kritizující a všem radící v současné době jakoby vymřeli nebo, že už by se začali bát Paroubka, že jim zatrhne tipec??? Bohužel článek na internetu si přečte jen hrstka lidí a to nelze srovnat s normálním "papírovým" tiskem. Je to bída, kam jsme to dopracovali

Evropan (original) 7.8.2006 12:29

A kdyz nebude socialni smir tak bude co ?

Socialni valka ? ;-D;-D;-D

tuta 7.8.2006 12:26

pnika ...

  Chtěl bych vědět jak vláda ovlivňuje ekonomický růst? Zvlášť když ekonomické prostředí ve spolupráci s poslanci ČSSD mění každou vteřinu. V takovém prostředí se nedá nic rozhodnout a plánovat. To můžou jen nadnárodní monopoly kterým se dostává nepředstavitelných výhod a podpory. Jak dopadnou je vidět v Hranicích.

jkotek 7.8.2006 12:19

Re: pane slupecký-co tak pláčete nám se paroubek líbí-jsme podle vás sice lůza,ale je vidět,že je nás dost-ne každý chce modrý ráj- s tím se musíte smířit a hlavně nestrašte lidi to vám nepomůže,protože vám lidé přestávají věřit

Dobra, takze chcete svuj, oranzovy raj. Prosim. Ale za sve, pane za sve.