24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jeremy 7.8.2006 17:11

Re: Re: Žvásty

Lidový dům i Jánský vršek mi jsou lhostejné, jen mi vadí retorika, která čpí goebelsovským nasazením, chybí ji nadhled a celkově vyznívá jako hon na čarodejnice.

dph 7.8.2006 17:07

Re: Re: Re: Jako Hřebík za Straku

Ivane,doporučuji doplnit si základní vzdělání.

tomfuk 7.8.2006 17:07

Když si tak čtu...

Když si tak čtu příspěvky k tomuto článku a nejen k němu,ale i jiné ,v jiných novinách,jsem rád,že některé názory zůstávají jen na stránkách internetu a nestříkají špinavé bláto na všechny strany.Poslední taková perlička ,musely,být zrušeny příspěvky ke zprávě o úmrtí paní Klausové -matky,z důvodů sprostých a nevhodných komentářů.Čili některým pisatelům není nic svaté  V nynější situaci by ODS musela být padlá na hlavu pokud,by si začala něco              s Paroubkovou ČSSD.Programy ekonomické a politické jsou natolik jiné,že nelze se domluvit.Domluvit se jen na změně volebního systému,aby patová situace se neopakovala     a předčasné volby.Jakékoliv jiné řešení spěje k polarizaci názorů a vyhrocení nálad mezi občany.Běda až ti co touží po demokracii a ne po paroubkokratizaci přestanou plakat                a vzpomenou si na slova buditelů,"svobodu a demokracii je nutno si vybojovat  a uhájit.">-

dph 7.8.2006 17:05

Re: Re: Re: Jako Hřebík za Straku

Vy jste viděl práci ODS a já žil většinu života v reálném socialismu.

dph 7.8.2006 17:00

Re: Re: Pod vedením putinovým a pingla ze Evropu nesmyslnější!

Ivánku,nesmíš být tak zaslepený.Kdo si dovolí zaštěkat,dopadne jako Chodorkovskyj.

Jarda C. 7.8.2006 16:58

Re: Žvásty

Bezva, Jeremy. Stavte se příležitostně v Lidovém domě pro stovku odměny. Třeba vám k tomu navrch dají i kafe a obložený chlebíček.

Jeremy 7.8.2006 16:56

Žvásty

Nevím kdo jste pane Slupecký, ale to jsou příšerné žvásty. Pokud by jste byl novinář s demokratickým cítěním tak můžete napsat také něco o absolventu komunistického vojenského gymnazia nebo o Vlastovi Tlustých, prominentním komunistovi jednoho výzkumného ústavu nebo o designovaném ministru vnitra, který se podobně jako Václav Nosek v létech 1945 - 1948 neštítí jakýchkoliv manipulací ve prospěch své Občanské demokratické strany za pomoci příznivců uvnitř policie.

Ivan 7.8.2006 16:55

Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Zvláště nájemné je zajímavé. Právě jsem se dověděl, že soukromníci v Brně na nájemném v bytě horších kvalit, než je můj družstevní byt, vyžadují v průměru  třiapůlkrát vyšší nájemné, než nám v družstvu stačí na pokrytí všech nákladů provozu a na úctyhodně dotovaný fond oprav.

7500Kč měsíčně proti 2035Kč.

Takový zaručený zisk by si každý jiný podnikatel jistě přál. Říká se tomu zneužití monopolního postavení na trhu. 

Fera 7.8.2006 16:52

Re: Povaleči a nemakačenci jsou především v ODS.

Ivane ty jsi tak blbý jak daleko vidíš.

Ivan 7.8.2006 16:49

Re: ČSSD do opozice a bez podmínek!

Demokratické je zřejmě jenom to, co se  hodí Vám.

StandaT 7.8.2006 16:48

Re: Re: Re: Nechutné

Ano, na BL se dozvíte, co si máte myslet.

Ivan 7.8.2006 16:47

Re: Re: Bída žurnalistiky

Tomu, aby v čele parlamentu stál Paroubek přece brání ODS.  Paroubek jedná přesně v souladu s ústavou. Proč by vycházel ODS vstříc. K tomu žádný důvod není. Ať Topolánek jedná.

Je jednoduché řešení. Když vládu neumí sestavit Topolánek, musí ji sestavovat někdo jiný. Vsaďte se, že Paroubek vládu sestavit dokáže.

Jarda C. 7.8.2006 16:45

Tak se nám přežila "Sedmička", paní Müllerová

Nova nedělní diskusní pořad ruší. Prý dočasně, ale jen aby to nebylo jak s tou dočasnou přítomností sovětské armády. Spíš to vidím na obavy z Paroubkova mediálního zákona. Taková autocenzura v předstihu (pro jistotu budeme móóc hodní).

No nic, místo toho nám jako zvukovou kulisu k nedělnímu obědu může Nova nabídnout sestřihy z nejvýstižnějších projevů Velkého Vůdce. Nebo třeba častušky.

Ivan 7.8.2006 16:41

Re: Re: Od Parouka jsem nic jiného neočekával

Jakákoliv vláda, která v parlamentu získá 101 hlasů, je demokraticky zvolena a tedy zcela vpořádku. Bez ohledu na to, kdo ji svými hlasy podporuje. Účelová antikomunistická propaganda, která má jediný cíl a to dosáhnout vlády ODS, je nechutná, prolhaná a, doufám, stejně nepovede k cíli.  Ať už Topolánek konečně přestane s obstrukcemi a ať už Klaus předá sestavování vlády někomu, kdo vládu dokáže sestavit.

Doufám, že někteří z poslanců za stranu zelených si uvědomí, nakolik Bursík a Kuchtová plní zadání ze zahraničí a budou hlasovat spolu s ČSSD. Otevřeně ale mohou, vzhledem k teroristickému chování ODS, své přesvědčení projevit až v okamžiku, kdy bude sestavováním vlády pověřen Paroubek. A to je to, čeho se modří ptáci bojí. Potom to bude "do hejna jako když střelí".

Honza 7.8.2006 16:40

Když tak Paroubka někdy zahlédnu v televizi,

jsem přesvědčen, že být dnes v Evropě malinko jiné poměry, tak už u nás rostou ubytovací zařízení, obehnaná ostnatým drátem, kde by se prací a obušky přesvědčovali nechápaví hlupáci, že jediné štěstí jim může přinést vláda (totální) CSSDKSČM v čele velkým vůdcem všeho pracujícího lidu  - soudruhem Paroubkem ---

Ivan 7.8.2006 16:32

Re: Re: Re: Pod vedením putinovým a pingla ze Evropu nesmyslnější!

Ano, je to i tím, že v Rusku začal fungovat i kapitalismus.

Ivan 7.8.2006 16:32

Re: Re: Nechutné

Nevím jak kdo, ale já tady taky klikám jen z důvodů studijních. Jedná se o výborný materiál pro psychiatra. Z důvodů informačních jsou k dispozici vhodnější zdroje. Např. Britské listy atp..

Malstok 7.8.2006 16:31

Další rošáda hry Paroubka

Poslední hit vyslovený Paroubkem: " Vyměním ministry za KDU ČSL a USDEU za ministry ČSSD a budu žádat sněmovnu o důvěru." Mistrně chystaná finta jak starou vládu a hlavně Paroubka potvrdit ve funkci novou sněmovnou a tím vyřešit vládní krizi na další čtyři roky.. Tak to tu ještě nebylo. Jeho touha vládnout už zachází do takového extrému, že to jen potvrzuje úvahu autora článku.

Ladislav N. 7.8.2006 16:30

Re: Re: Pod vedením putinovým a pingla ze Evropu nesmyslnější!

Jestli to nebude tím, že v Rusku začal fungovat kapitalismus? ;-P

Ivan 7.8.2006 16:29

Re: Re: To je fakt

Agentura faktum a fakty? K smíchu.  Před vobami museli začít přibližovat preference k realitě, aby to neohrozilo jejich důvěryhodnost v marketingových průzkumech. Jejich číslům o volebních preferencích by věřil jen úplný naivka.

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 16:28

Re: Kontrolní otázka pro voliče KSČSSD:

Ad: V ČSSD jsou ti, kteří vytvářejí hodnoty svou prací.

PODLE ČEHO ROZEZNÁTE, ŽE PRÁCE VYTVÁŘÍ KLADNÉ, NULOVÉ ČI ZÁPORNÉ HODNOTY? ;-)

Vlček 7.8.2006 16:27

Re: Vážený elitáři

Jsi kabinetní příklad hlupce, lempla, darmožrouta a závistivce, tedy voliče levice. Vidíš dál než ke hnojišti za barákem, nulo?

Ivan 7.8.2006 16:27

Re: Pod vedením putinovým a pingla ze Evropu nesmyslnější!

Pod Putinovým vedením Rusko dosahuje pozoruhodného ekonomického zotavení a pokud tento trend několik dalších let vydrží, znovu zaujme pozici supervelmoci. Na názory štěkajících psů Putin jistě ohledy nebere.

Ivan 7.8.2006 16:25

Re: Re: Jako Hřebík za Straku

Návrat k socialismu je především velmi potřebný a je to jediná cesta k prosperitě.  Cesty navrhované ODS vedou ke kapitalismu jako na Haiti nebo v Nigerii.

Ivan 7.8.2006 16:23

Povaleči a nemakačenci jsou především v ODS.

Povaleči a nemakačenci jsou především v ODS.

V ČSSD jsou ti, kteří vytvářejí hodnoty svou prací. Stejní jsou i v KSČ, jen poněkud jinak nahlížejí na svět. KSČ samozřejmě nemá nic společného s leninským pojetím marxismu, což byla jen slovní zástěrka pro uchopení moci ve společnosti. Teď se o podobnou slovní zástěrku pokouší ODS.

Bezdomovci a nemakačenci především nechodí k volbám. Zatím jsem je nikdy nikde u voleb neviděl. Pokud má někdo jinou skušenost, ať prosím sdělí ta tajemná volební střediska, kam chodí volit bezdomovci.

Jinak jsem s analýzou v článku spokojen. Pokud bude ODS analyzovat takto, tak se asi k vládě nedostane.

Max 7.8.2006 16:14

Tento článek by měl být publikován i jinde!

Přesně totiž vystihuje situaci. R^

Ken 7.8.2006 16:00

Re: Nechutné

Víte, když se nezajímáte o názory oponentů, ale jen pochlebovačů, pak je sebereflexe ta tam. Komouši cenzurovali kde co a také zabředli do sebechvály až na ni dojeli.

Hezký den

Ken 7.8.2006 15:51

Re: Re: ČSSD do opozice a bez podmínek!

Cytrému napověz, hloupého...

Promiňte, nemyslím to pejorativně, to jen staré české přísloví. Tu očistu by měla prodělat každá strana po určité době vládnutí.

Hezký den

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 15:45

Re: To je fakt

To jste si asi nepřečetl datum zveřejnění.... ;-P

viktor 7.8.2006 15:44

Re: Re: Jako Hřebík za Straku

Snad si můžu říct svůj názor, Váš je třeba mimo mísu. Práci ODS jsem viděl a můžu si porovnat.