25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mirix 7.8.2006 22:02

a na každém šprochu....

http://www.zvedavec.org/pohledy_1289.htm

mirix 7.8.2006 22:00

no já se spíš bojím tohoto:

http://www.virtually.cz/index.php?art=5879

Honza 7.8.2006 21:57

Re: Re: Pokud si autoři příspěvků,

Pokud nevidíte, že autor článku velmi výstižně popisuje realitu, pak buďto patříte k výše jmenovaným, nebo jste se teprve včera vrátil z ročního pobytu někde v Amazonii a ještě jste neviděl jediné Puchejřovo televizní vystoupení.

pařez 7.8.2006 21:54

Re: Re: Re: Re: Re: jasná pravda

tvrdíte, že je Paroubek nutil, ale nevíte čím a jak - to je zvláštní úsudek

a já jsem se dozvěděl, že soc.dem. poslanci dobrovolně (řekne mi někdo, čím je mohl Paroubek nutit?) hlasovali tak, aby bylo zřejmé, že nevolili kandidáta´trojkoalice a zároveň zabránili jeho zvoení. Jiným způsobem bych se nedozvěděl, jak hlasovali,  a aby přitom zabránili volbě "kleptomanky" Němcové :-D

klokan 7.8.2006 21:53

Re: Pokud si autoři příspěvků,

Paroubkovi v zadnem pripade nestranim, ale to mne nemuze zabranit v tom, abych idiotem nazval autora clanku. Jak zde nekdo vystizne napsal - autor je neco jako soudruh Kojzar v modrem.

Mozna jsou ty blaboly i zalovatelne jako sireni poplasne zpravy.

Take ziram, kolik je zde idiotu, kterym modra barva uplne otravila mozek.

klokan 7.8.2006 21:50

Re: Re: Normalizace

Premyslel jsem, jak autora clanku co nejvystizneji nazvat a vypada to, ze jste mne usetril praci. Diky - Modry Kojzar je nejvystiznejsi. Skoda jen, ze ti mladsi z nas jiz nevedi, kdo to byl soudruh Kojzar. No - aspon zde maji jeho klon, aby se mohli pokochat. Dalsi dukaz toho, ze mezi rudym a modrym bolsevikem neni temer rozdil. Koneckoncu, velka spousta tech modrych byla za komunismu rudymi svazaky. Nevidim mezi nimi rozdil, je to jedna sebranka a jak to tak vypada, tato zeme se jich snad nikdy nezbavi. Jeden bez druheho nemohou zit. Co by si ODS pocala bez KSCM ? ODS je za existenci KSCM osudu neskonale vdecna ... and vice versa. Jeden strasi tim druhym a tak ziskava volice. Bude tomu nekdy konec ?

Honza 7.8.2006 21:49

Pokud si autoři příspěvků,

stranících Paroubkovi, nedělají jen legraci, pak žasnu, kolik je u nás mezi gramotnými lidmi, dokonce zvládající práci s počítačem a internetem, neskutečných idiotů ...

Smidrnoch 7.8.2006 21:47

Puste si treba jeho projev po volbach

je tam tolik naznaku, ktere citlivy clovek a zkuseny clovek neprehledne ...

A.D. 7.8.2006 21:47

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Ehm, vy jste asi špatně pochopil, co se v tom parlamentu během voleb předsedy sněmovny dělo.

On Paroubek ne, že by nutil "své" poslance volit veřejně, tj. viditelně i pro vás, jakožto voliče. On je nutil (čím jim hrozil, to nevím a je mi to jedno) odevzdat své hlasovací lístky jím pověřené osobě, namísto do hlasovací urny. Výsledkem tedy nebylo, že byste se dozvěděl, jak volili jednotliví poslanci, ale pouze to, že hlasy soc.dem. byly započítány apriori jako PROTI navrženému kandidátovi. Proto také nikdy nepostavil svého protikandidáta, protože pak by tahle fraška nefungovala.

Honza 7.8.2006 21:44

Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

Pan Ješita už jednou takovýto podraz udělal - aby dostal alespoň funkci předsedy sněmovny, pustil oposmlouvou k vládě Zemana, čímž umožnil socanům zahájit ekonomickou devastaci a astronomické zadlužování naší země a masovou výrobu jejich potenciálních voličů zvyšováním počtu státních zaměstnanců a lidí pobírajících státní dávky a strašením blbců "nelidským kapitalismem". Za to dnes pykáme tím, že socani spolu s bolševiky jsou jen malinký krůček od toho, aby zcela uchvátili moc v této zemi. A to pak asi bude na hodně dlouho ...

Karel008 7.8.2006 21:43

Jiří, perla. Jenže, znáte to přísloví o perlách?

klokan 7.8.2006 21:41

to je tlach

Paroubkovi nijak nefandim, ale obavam se, ze by se autor tohoto clanku mel dat prinejmensim vysetrit svym osobnim psychoanalytikem.

Tolik stihomamu a hlouposti na par radkach, to se vidi malokdy.

siena 7.8.2006 21:35

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Tak doufám, že zhodnotíte! Nazdar

pařez 7.8.2006 21:30

Re: Re: Normalizace

s USA máte pravdu, tam však de facto ani neexistují strany. Ale přesně opačným případem je Velká Británie.

pařez 7.8.2006 21:28

Re: Re: Normalizace

třeba Velkou Británii - kolébku moderního parlamentarismu. Tam je stranická disciplína jako řemen - u labouristů i konzervativců. Proto by měli zdejší pravičáci se rozkoukat po světě, aby věděli, jak jsou směšní, když obviňují Paroubka z totality či čeho :-D

Václav Maixner 7.8.2006 21:28

Hrůza ...

Velmi mne mrzí, že pisatel na sebe nenechal jedinýkontakt .. ani vlastně nevím, zda je tento článek oficiálním článkem webu a nebo zda je to jen osobní názor autora. Protože jedině snad jako takový by bylo možné jej brát. Tolik snůšek nesmyslů a nenávisti jsem již dlouho nečetl. Rádf bych autorovi napsal osobní dopis, bohužel není kam. Nebo máte na něj někdo nějaký email kontakt?

Had11 7.8.2006 21:27

Netřeba komentovat!

Naprosto přesné hodnocení - řešení však je možné a doufám ,že v pátek 11.8.2006 bychom mohli být nejen překvapeni , ale alespoň částečně spokojeni !

Had11 7.8.2006 21:24

Netřeba komentovat §

Pán hradu 7.8.2006 21:14

Re: Normalizace

milovaný Jiří nám ukazuje,jak si představuje demokracii.Jako za KSČ v r.48,kdy každý musel ukázat jaká mu zbyla kandidátka. A co poslanci?Budou mu asi i líbat zadek,jen aby tam zůstali.Lidi,co jste si zvolili za zástupce bez páteře a morálky. Za co je vlastně platíme?Bojujte o to,aby se počet poslanců snížil aspoň na polovic a bylo vidět,co kdo dělá.Polovina se jich stejně jen veze v různých výborech a podvýborech a podobných nesmyslech.Také bychom měli bojovat o to,aby se nevolili preference,ale bylo možno  kandidáty škrtat a ne jen trpně odsouhlasovat,koho si tam strany najmenovaly.Pak by se skutečně projevila vůle lidí,koho chtějí ve sněmovně mít.Myslím,že chování min.předsedy není normální a chtělo by důkladné vyšetření.Výroky bez rozmyslu za něž se pak omlouvá,zpupné chování,zadlužování národa.Dohaduje se snad běžec,který zůstal o vteřinu za vítězem,že má dostat stejný věnec jako vítěz?Proč jako poražený slušně neodejde.Chová se jako malý Napoleon a ti vždy skončili špatně. Kdo v této diskusi jen sprostě nadává a uráží,neměl by ukazovat svoji inteligenci a příspěvky jen číst.

muadib 7.8.2006 21:06

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Váš názor ,   asi V¨ám ho nevyvrátím , nejsem fanatický volič pravice, ale mám obavy, že Jíří Parobek je hrozba pro demokracii v tomto státě. A pak také otrocké myšlení řady voličů.  Málo si vážíme svobody.

clay 7.8.2006 20:58

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

clovece vy toho jeste nechapete.......................................................................................

clay 7.8.2006 20:56

Re: Re: jasná pravda

v tom pripade jste asi pro to, aby ve volbach zvitezili predsedove stran, ti by se schazeli napr. ve Strakovce, tam by vylozili karty jako ve spravni rade akciovky, dali by procenticka pro a proti a je vymalovano. Takto si tu lidovou demokracii predstavujete? ;-D;-D;-D

karlikblazek 7.8.2006 20:53

vše je jak má být

Velkohubý primitiv a slizký křivák je ideálním vůdcem i reprezentantem národa, který vychovává svoji nejmladší generaci proletářskými pohádkami ke třídní nenávisti, národa který uctívá bandity jako hrdiny svých dějin, národa neschopných, servilních a upocených patolízalů a závistivců kteří potřebují tvrdou ruku sociálně-policejního státu, protože sami nejsou schopni unést břímě odpovědnosti za kvalitu vlastního života. Vše je tedy jak má být.

clay 7.8.2006 20:51

Re: Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

presne tohle jsem mel na mysli. Jeho "poboureni" na faktu samem nic nezmeni

clay 7.8.2006 20:49

Re: Normalizace

nevsim jsem si, ze by v kongresu nebo v senatu eli zvoleni zastupci hlasovat jako jeden muz. Poud si berete cizi vzory, berte si za priklad vyspele demokracie, napr. USA. Prokazal jste neznalost politickych pomeru.

Slezan 7.8.2006 20:49

Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

No a co? Tak bude pobouřen i Vámi. ;-D Pršet proto nepřestane.

clay 7.8.2006 20:45

Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

tady mam ovsem stejny nazor jako Bursik. A urcite je nas hodne

nosál 7.8.2006 20:45

Re: Normalizace

Tím zahraničím myslíte Kubu ?

PRASÍ DENT 7.8.2006 20:44

Re: Normalizace

 Modrý Kojzar, jako vyšitý by měl zaplakat sám nad sebou, jakožto nad neumětelstvím vedení pseudopravicové ODS,které není schopné ani po osmi letech vlády odstavit socany od vlády....Není divu, že se to už ani Klaunovi na Hradě z vůle bolševika a faktickému předsedovi této strany nelíbí......

vita 7.8.2006 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: jasná pravda

v roce 1980 jsem byl na vojně v Klecanech a když byly volby, tak ten přiblblej velitel(pplk.Kobza nebo tak nějak),dal rozkaz že musej být odstraněný plenty, poněvadž socialistickej voják musí volit manifestačně, voni ty volby byly stejně na prd ale i tak to asi bylo protiústavní, no brzy se toho dočkáme znovu, von ten Paroubek je takovej primitiv, že ho něco takovýho napadne taky;-O