28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vocílka 7.8.2006 11:05

Re: Re: Opravdu výstižné

No přece vždy ta druhá!!!

Lea 7.8.2006 11:05

Re: e Tony

celá interna skončila v jedné nemocnici v západočeském kraji.Jednalo se o a.s.,a šlo především o výši mzdy.Pokud přijmu proklamované,že jsou zde ti,kteří práci nabízí a pak druzí,kteří ji poskytují,výsledky voleb nám dávají na srozuměnou, že ani v soukromém sektoru nejsou zaměstnanci u vytržení.Tím nechci říct,že možnou cestou je rozvoj malého a středního podnikání a že není nutné zeštíhlit státní správu.

jonáš 7.8.2006 11:03

je ho plný kompresor

a nějakej Hachabenešvilli ho nemůže rozházet ;-)

Vocílka 7.8.2006 11:01

Re: Re: a co dál?

Naopak - živě si dovedu představit plakát s usmívající se trojicí Kalousek, Bursík a Topolánek (ten mírně v popředí).V druhé řadě pak Kasal,Kuchtová a Tlustý. Vykukovat by mohli Karas,Uhl,Nečas atd. Pozadí plakátu by byla kvetoucí krajina s řadou větrníku na obzoru.

Pavel 7.8.2006 11:01

co na to pan profesor

zajímalo by mne, jak by reagoval na váš hysterický článek váš guru Klaus. Nechápu,, proč podobné výlevy otiskuje dosud pro mne soudný pan Neff. 

F. Čech 7.8.2006 11:00

Ra KSČM šli po volbách žebrat pokud vím paní němcová, pan Kasal a soudruh Tlustý

Víme, že ODS nerada pouští z rukou svůj monopol na spolupráci s komunisty, který poprvé použila při volbě presidenta a podruhé a potřetí při pokusech o svržení koaliční vlády vedené ČSSD. Svými námluvami s KSČM jste, vážení soudruzi z ODS, vypustili džina z láhve!

J. Šťastný 7.8.2006 11:00

Děkuji

Jsem rád, že to někdo tak přesně pojmenoval. Jen zmíňka o panu prezidentu mi nesedí. Tomu věřím. Jinak by to chtělo aby si to mohlo přečíst co nejvíc lidí, a co nejdřív!!!

F. Čech 7.8.2006 10:56

Ubohé nálepky zhrzeného odéesáka

Co k tomu dodat. Odéesákům je líto, že Paroubek posílil sociální demokraty natolik, že ekonomická katastrofa, kterou by znovu způsobila ODS svojí opakovanou vládou se nebude konat. Přitom už přece jednou ČSSD měla jen 10%. Tak proč jste vy nedočkaví babráci věnovali tolik úsilí ke svržení neschopného mouly Grosse? Doplatili jste na svou nedočkavost a nenasytnou touhu po moci. Teď už toho moc nenabrečíte.

Mirek Šejna 7.8.2006 10:56

milý BuBu,

mohl byste mi Vy slušňáku, který mě označil za "pro-bolševického trotla" sdělit, kde ve zdejší diskuzi hájím Paroubka? Prosím citujte mě přesně.

BuBu 7.8.2006 10:55

Re: Re: ". . . hloupý povolební projev" . . .

. . . stejně čeština je krásný jazyk ! Jak hezky se dá říci : Stalinista jako prase ! :-D 

Vlali 7.8.2006 10:51

Re: Re: Jardo C

Ale on už tu moc měl a nezneužil jí. To je problém Vás modroptáčníků, že nechápete. Na jednu stranu by Vám nevadila podpora od komunistů (nerozlišujete socany a bolšány) a na druhou stranu křičíte o diktatuře. Ta je založena na vlastnictví médií (a ta jdou proti Pablbkovi) a možnosti ovlivnít volby. Zatím jediný podraz (koupený Kubice) spáchala OdS. Neschopnost sestavit vládu zakrýváte křikem o diktatuře. Jste neschopní a ještě ubrečení.

Vocílka 7.8.2006 10:50

Re: Re: Re: a co dál?

Zřejmě jste pod jeho rozlišovací schopností.

hustoles 7.8.2006 10:48

Re: Lukaparoubšenko .....

Lidé jako jste vy si nedokáží připustit, že může existovat veká skupina lidí, kteří se dokáží živit nejen poctivě a slušně, ale i dobře. Že zkrátka nejsou jen nepoctiví zbohatlíci, ale i dobře situovaní lidé, živící se poctivou prací. To, že si to neumíte představit, na Vás mnoho prozrazuje. Tím je pak pochopitelná i vaše náklonost ke zmíněné kreatuře (J.P.) a vztaženo na celou zemi  to vysvětluje i její volební výsledek.  

Malý Aston 7.8.2006 10:46

Re: ČSSD a řešení problémů

Každý národ má takovou vládu jakou si zvolí a jakou si zaslouží. Když chtějí občané bolševiky,budou mít bolševiky.Když chtějí vládu demokratickou budou mít demokratickou.Ale jakou vládu budeme mít,o tom musí rozhodnout voliči a ne bolševici v ČSSD a KSČM. ČSSD má jen svých 74 poslanců a za poslední 4 roky nevyhrála žádné volby. Jejich spojení s KSČM a další bolševizace ČSSD otevřela řadě občanů oči. Nové volby proti bolševikům.

vitr 7.8.2006 10:45

diky pane shrnul jste to naprosto spravne, ceka nas jeste obdobi "meciarismu" nez z toho vybrednem nic se neda preskocit...

WorryJohn 7.8.2006 10:44

Díky Bohu

Tak i mezi voliči ODS se našel jeden přemýšlivý soudný člověk. Už jsem se bál, že ti sprostí tupí ubožáci, kteří tu dnes dominují, tvoří jediný monolitý proud. Tenhle článek už není o názoru, to je vyhřezlá žluč, nekontrolovaná nenávist na hraně primitivního fašismu. Tohle by snad neotiskly ani Lidovky.

eTony 7.8.2006 10:41

Protože

skutečnou výši platu si musí dohodnout se zaměstnavatelem. A jak v tom figuruje ODS ? Odmítá současnou podobu zákoníku práce, který znerovnoprávňuje zaměstnance se zaměstnavateli. Rozumím tomu tak, že pokud je někdo flákač, neměl by mít šanci na finanční úspěch v podobě vysokého platu. Alespoň takto ve zkratce vám to píši. Samozřejmě tento problém je o něco složitější a vstupuje do toho mnoho podmínek jako je odbornost, náročnost vykonávané práce, požadavky na praxi apod.

Boris 7.8.2006 10:39

Diktátor Paroubek

Článek je bohužel pro nás, co se živíme vlastní prací a ne z peněz daňových poplatníků,  velmi smutný, je ale pravdivý.

N

H.K. 7.8.2006 10:37

ČSSD a řešení problémů

Pan Paroubek prohrál volby. Na to není potřeba znát matematiku stačí umět počítat. Slušně vychovaný člověk to uzná a podle toho jedná. To, že si přisvojil komunistické mandáty je jeho neomalenost, která nemá v polistopadovém období obdoby. Lze jen doufat, že v případných předčasných volbách to socialistům voliči spočítají. Pokud  ne, tak se nedá nic dělat . Je jenom zarážející, že se poslanci zvolení za Čssd chovají jak nemyslící stádo. To je ale jejich problém a problém těch, kteří je volili.

    ČSSD vládne 8 let a za tuto dobu nevyřešili žádný závažný problém . Pro nejméně majetné neudělali vůbec nic. Stále se rozevírají nůžky mezi vysoce přímovými skupinami obyvatelstva a těmi s nízkými výdělky. V průběhu jejich "bačování" se počet nezeměstnaných zvýšil až na lO%. Chudí platí daně, které si pak rozebáírají ti nejbohatší ve formě různých pobídek, dotací, grantů, fondů a p. Lobistické skupiny prosazují svoje zájmy pomocí státních úředníků a ten co platí daně je pro ně dojná kráva.

    Poslanci a státní úředníci kradou a peníze investují do svých "haciend", kakaa, a p. Státní půdu si "rozprodávají", řeknou si o "pět českých na stůl" , atd. Dávají pobídky zahraničním firmám, které zde vyrábějí zastaralé výrobky -/Philips/. O výhodách, které mají se místnímu podnikateli může jenom snít.

   To je výsledek hospodaření ČSSD za 8 let. Řeknete si, že taková stranu nemůže volit víc než 3% lidí.  Nevím jestkli si zasloužíme takovou vládu?

Lippold 7.8.2006 10:34

Plíživá stařecká demence se nevyhýbá ani vydavatelům Neviditelného psa

Milý pane Neffe! Jak už tu napsal někdo přede mnou - máte vy něco takového zapotřebí? Vzpomínám na vaše zářná publicistická léta, vzpomínám na doby, kdy i Neviditelný  pes býval o něčem jiném. Je celkový úpadek obého způsoben stárnutím? Dnešní stupidní textík pana Stupeckého (hle, že by náznak bonmotu?) si v ničem nezadá s chorobnými výtvory účastníků socanského chatu "Kavárna" a nebo bolšánských "Haló novin"

WorryJohn 7.8.2006 10:33

Re: Re: inzerat

R^ Fakt příšernost, co neviditelný pes otiskl. Brrr. A ze žlučovitých reakcí mnohých pravověrných mi běhá mráz po zádech. Tak tohle je ta naše vysokoškolsky vzdělaná, ekonomicky úspěšná vrstva mladých lidí... Takhle nějak si představuji, že vypadaly spolky SA.

Kateřina Dostálová 7.8.2006 10:31

Re: Již po prvním odstavci článku . . .

Tu možnost Topolánek dostal (anebo od čestného předsedy ODS nedostal), ale to je jeho problém....ale prostě mu nejde, protože je falešný a prázdný---modráčci, udělejte si pořádek uvnitř své strany, jinak Vám nezbývá než si stěžovat na Paroubka (a ne na vlastní neschopnost).

Jinak přes hloupý povolební projev zatím Paroubek vítězí - dělejte s tím něco. Ale koncepce postavená na korupci jednoho levicového poslance se nedaří již dva měsíce, zkuste něco vymyslet...nebo Váš favorit Paroubek zvítězí..už aj ten Klaus mu drží štángli... 

Pavel 7.8.2006 10:30

Re: Společně pro Prahu

To myslíte jako ČSSODS ;-) ?

gruntorád 7.8.2006 10:29

Re: To je zase brekotu

ty jsi ale dvojitá zanešená vypálená dyšna, znáš to nebo ne?

Lea 7.8.2006 10:29

emotivní článek

kdy je téměř jedna polovina voličů pasována na neschopná individua dojící rozpočet.Dojímá mne názor,že ten,kdo nepřijímá myšlenku,potažmo program ODS,nestojí o svobodu.Autor  nám rozdělil společnost  velice jednoduše. Lidé,odkázaní na stát-neschopní /včetně lékařů,kteří  nevidí v člověku pacienta,učitelů,kteří nestačí a pod. Kam nám ale spadl zbytek? Já vidím polarizaci společnosti spíše ve vztahu zaměstnavatel-zaměstnanec.Jestli zde máme přibližně halb und halb rozdělení,svědčí to o tom,že i zaměstnanci v nestátní sféře jsou voliči levice.Řekněte mi,proč by lékař,zaměstnanec a.s., pobírající 20 000 hrubého, měl inklinovat k ODS?

katka 7.8.2006 10:28

souhlas

pěkně vyjádřeno..musí přijít změna..pryč s těmi korupčníky, prospěcháři a živitele neschopných..nejdřív z nás chtějí udělat chudé a pak z nás udělat závislé na jejich milodarech s nutností volit komouše v obavách i jen o kousek chleba...a jestli Topolánek podlehne a spojí se s patroubkem a jeho zločinnou bandou..to pak teprve prohraje..a my všichní s ním..

byn 7.8.2006 10:28

Slupecky,

jsem uprimne zvedavej, az si klaus dohodne s Paroubkem sve znovu zvoleni, co nam k tomu napises.

Mahas 7.8.2006 10:27

Doktori miluji Paroubka .. jako for dobry

Ja si to nemyslim a nemyslim si, ze by duvodem bylo, ze se pod vladou ODS budou muset zacit chovat k pacientum jinak... Ach jo, Paroubek JE diktator... zvolili jsme si ho, dobre nam tak... Ale je mi z tech lidi, co ho volili, jaksi nevolno, velmi nevolno... protoze tohle bylo jasne uz pred volbama ( jaky je to tlusty prase " zlaticko " )

vítěz 7.8.2006 10:25

Lukaparoubšenko .....

Jediné řešení, a to ať autor článku bere jako radu a jediné řešení problému, napsat "zvací dopis adresovaný NATO , aby v zájmu zbohatlíku nepoctivou prací zasáhli. Do 21. srpna se to stihne.Nemusí se čekat do roku 2008.

franta 7.8.2006 10:25

Co je dovoleno bohovi...

"Všimněme si, jak jeden z jeho neservilnějších poskoků Škromach opakovaně hovoří o demokratické koalici jako o menšině, přestože počet poslanců je 100 na 100".

No jestli on není ještě zblblej z Klause, který řekl, že není stovka jako stovka.