28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Andy 7.8.2006 7:44

Re: neby že by to napsal sám TOKEŠ

škoda, že tady není takový ten unavený smajlík s rezignovaným úšklebkem, typu : bože, do čehos to duši dal...

www racek 7.8.2006 7:41

neby že by to napsal sám TOKEŠ

pod pseudonymem?

www racek 7.8.2006 7:40

Re: Re: vy byste si ještě mohl pamatovat....

jéjej, tolik přátek hned po ránu ,,, ládínku, maze zpět do postýlky ...

tom 7.8.2006 7:37

Re: Napsano naprosto presne,

Tento článek vyjadřuje přesně moje obavy.Jak ukazují zdejší reakce ,je až moc pravdivý.Jak je možné že národ,který zažil 40let totality pod neomezenou mocí komunistů může dopustit aby se to pomalu vracelo.Asi se na velké části obyvatel ta komunistická výchova projevuje víc než jsme doufali.Komunistický režim založený na závisti,třídní nenávisti a udavačství zřejmě těm neschopným vyhovuje a Paroubek toho obratně využívá ve svůj prospěch.Kde jsou ti obránci demokracie z dob TVstávky?Je to jen důkaz,že jim šlo o peníze a ne o svobodu,jinak by nemohli nyní mlčet.Od Paroubkova povolebníhon projevu ve kterém veřejně vyhrožoval stejně jako kdysi Gottwald už nikdo nemůže být na pochybách jak dopadnou jeho političtí oponenti uchvátí-li neomezenou moc.

Malý Aston 7.8.2006 7:36

Re: souhlas

Souhlasím s autorem i s Vašim smutným závěrem. Paroubek je skutečně nebezpečný pro demokracii,když více jak polovina národa byla schopna tleskat Jakešovi,proč nyní netleskat Paroubkovi? Občan český miluje tvrdou ruku a bez diktátorů neumí svobodně žít.

dulcibelka 7.8.2006 7:35

Re: Pane Neffe, máte to zapotřebí?

Kulturu projevu žádejte především po Paroubkovi a jeho partě, v čele s Rathem a Jandákem (Y)

dulcibelka 7.8.2006 7:34

Děkuji - přesné.

Jindra S. 7.8.2006 7:31

Re: Stačilo napsat:

Vypadá to, Nupe, že jste jeden z mála, který článek četl a zamýšlel se, co v něm opravdu bylo napsáno a zkusil odfiltrovat ten nenávistný balast. Opravdu by se to dalo shrnout do těch tří bodů, které jste uvedl a opravdu by našli diskutéři, kterým by to stačilo a mohli si souhlasně ponadávat. Je pravěpodobné, že právě pro takové byl článeka psán.

Taky patřím k těm, kteří nesouhlasí s postupy současné vlády - dotace, míchání karet s daněmi většinou zmenšující částku na výplatním lístku, nebezpečné zadlužování a mnohé další. Ale k tomu, abych tento nesouhlas vyjádřil nepotřebuji psát, co mi oslovování předsedy připomíná, zkomolovat jméno spojením s jménem jiného politika nebo organizace (Lukaparoubščenko, Paroubkův postsocialismus), urážet další členy vlády ("neservilnějších poskoků"), vymýšlet slovní spojení, které jsou nositelem spíše autorovy zloby než-li nějaké informace (mocichtivý politický šíbr, stranického diktátora, géniem špinavé a nechutné normalizační politiky, podrazáckého a nechutného chování).

Ne, k tomu mi stačilo vhodit do volební urny jiný lístek než ČSSD. (I když ODS, kterou jsem volil mi teď taky mnoho důvodů k radosti neposkytuje.)

Jindra S.

P.S.Autor článku jistě pamatuje socialistické projevy k 1.květnu, VŘSR, osvobození apod. Byly vždy hlásány s pocitem vědění absolutní pravdy a s vědomím, že ti, proti komu byl projev namířen, (tehdy škaredí imperialističtí váleční štváči) nemohou odpovědet. Zkuste si tónem, kterým byly tyto projevy čteny přečíst celý článek. 8-)

sajba 7.8.2006 7:26

souhlas

Naprosto souhlasím s autorem.Je to ale smutná píseň.

Olinka 7.8.2006 7:26

Re: At uz ma kdo jaky chce nazor na zelene

R^.....asi tak (bohuzel)

eTony 7.8.2006 7:18

Re: Čím se asi živí pan pisatel?

po tom je vám absolutně kulový, spíše přemýšlejte o obsahu napsaného, kádrováku.

Adonis 7.8.2006 7:16

Re: Čím se asi živí pan pisatel?

Že by se živil hledáním pravdy...??

WorryJohn 7.8.2006 7:10

Pane Neffe, máte to zapotřebí?

Kdysi, asi tak před dvaceti lety, byl můj bratr na strahovských kolejích na besedě s vynikajícím spisovatelem sci-fi Ondřejem Neffem. A probírali tam domácí tvorbu a jednu povídku od jistého začínajícího kolegy amatéra. A jestli je dobrá nebo ne a co že si o ní pan spisovatel myslí. A Ondřej Neff prohlásil, že takovýchto nesmyslů nablije za odpoledne tucet (měl pravdu, povídka byla fakt ubohá).

Mám za to, že takových článků, jako je tento, by nablil za odpoledne tucet téměř každý přispěvatel diskusí. Jde jen o exces nebo se bude Neviditelný pes ubírat takovýmto směrem? Ondřej Neff už ve svých novinách dohled nad kulturou projevu vzdal?

Ivan 7.8.2006 7:07

Čím se asi živí pan pisatel?

Psaním těchto blábolů do hlásné trouby ODS. Určitě není zaměstnancem supermarketu..

WorryJohn 7.8.2006 7:00

Re: Stačilo napsat:

R^ Není co k tomu dodat.

Bohužel 7.8.2006 6:57

Re: Stačilo napsat: HŇUP, ne nup....

Pak už je vše jasné...;-D

Bohužel 7.8.2006 6:54

Trochu nadsazené,ale zatraceně pravdivé

Ona myšlenka, že Moskva zase až tak daleko není a tahání za nitky, že nezapoměla , není zcestná, jak by se na první pohled zdálo. Evropa je- ať se nám to líbí, nebo ne- držená za gule plynem, ropou a surovinami. Putin ví co dělá a ví JAK to dělat. Parobkovci jsou ti, kdo tomu pomohou a kdo to prosadí. Pod spojeným vedením za vůdcem  na východě vpřed, huráááááááááááááá ..............

Jiří K. 7.8.2006 6:52

Re: Stačilo napsat:

R^!

Gruntorád 7.8.2006 6:50

Re: Napsano naprosto presne,

Možná by stálo za úvahu použít jeho vlasní metodu - vrtěti KOČKOU. Podívejte jak zatočil s Mrázkem!

Gruntorád 7.8.2006 6:44

Re: Pozoruhodné duševní sračky

Pozoruhodně výstižné a pravdivé hodnocení práce , projevu a morálních vlastností soudruha PARUBŠENKA, ano duševní sráč!

Ferdik 7.8.2006 6:37

Re: Stačilo napsat:

Chudáčku sodemácký přihlupku

Lippold 7.8.2006 6:19

Pozoruhodné duševní sračky

V Dikobrazu z 60. let a Rudém právu 70.let psali vtipněji!

KROKODYL 7.8.2006 4:59

Re: At uz ma kdo jaky chce nazor na zelene

R^

KROKODYL 7.8.2006 4:58

Re: Stačilo napsat:

On ale nekritizuje CSSD ale soudruha Paroubka a jeho praktiky. Ale to rudejm jako ty rozhodne unika, jelikoz nevidi ....

KROKODYL 7.8.2006 4:56

Napsano naprosto presne,

Napsano naprosto presne, schazi jen na zaver navod, jak s toho ven... Pousmal jsem se nad ocekavanim pomoci z EU, vzdyt tam je to jeden socialista vedle druheho... A k Paroubkovi ? Ja ktery politiku roky sledoval, nevynechal nedelni debatu v TV jsem po nastupu Paroubka o politiku ve vetsine pripadu ztratil zajem, je mi z Paroubla fyzicky spatne a nehodlam si kazit nedelni obed a odpoledne. Ale jak rikam, jak s toho ven ?

Pavel Kořenský 7.8.2006 3:18

Re: Re: inzerat

No, já bych jim dal klidně nějaké území (Severní Morava se jeví OK) zdarma, oplotit se mohou za svoje a uvnitř ať si přerozdělují na základě vlastního uvážení dobrovolně nebo povinně.

Dokonce bych klidně vyplatil na ruku 50.000 každé socce, která se tam odstěhuje. Pořád by se to bohatě vyplatilo.

Ladislav N. 7.8.2006 3:15

Re: ...vyzkoušet jak to dopadne, když dostane soudruh Paroubek moc...

A všichni budou mít nárok na nového Škodabanta ve dvoutaktním provedení. V pořadí podle pořadníku, sociální potřebnosti a zásluh o budování socialistické společnosti....

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 3:10

Re: inzerat

Možná by bylo lepší donutit KSČSSD, aby si na zakoupeném či najatém území zakládala oplocené kibucy, kde dobrovolně budou provádět své hospodářské a rozpočtové  socialistické experimenty. Stát by pouze prováděl dohled nad svobodným vstupem a odchodem občanů kibuců podle podmínek, které si se socialistickým vedením dohodli. Vnější zadlužení kibuců jest zákázáno... přerozdělování pouze na základě dobrovolných příspěvků členů kibuců... ;-)

Trotl 7.8.2006 2:35

Re: inzerat

Já bych se s dovolením přidal. Tedy k emigraci. V případě Paroubkova vítězství.

?? 7.8.2006 2:29

Re: Re: tedy, to bylo počteníčko ... neměli - ALE NEMĚLI!!

Racku, stále doufám, že ptačí chřipka vás vysvobodí. Než se tak stane, můžete si pro ukrácení dlouhého čekání lízat  (Y)(Y)!!!