28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fík 7.8.2006 10:25

Společně pro Prahu

Jen je potřeba přesvědčit voliče, že to jinak nejde, že je třeba zachránit republiku a pak?

Taková je realita:

http://www.praha-mesto.cz/(unusupqgsjbdcxev1acifz45)/default.aspx?id=5646&ido=4540&sh=-594722824

- 7.8.2006 10:23

Re: Vřelý dík

Mate naprostou pravdu. Uz v dobe, kdy se tahle kausa udala, bylo kazdemu trochu myslicimu zjevne, ze tu hodne neco smrdi a vzhledem ke zpusobu, jak se k vysetrovani stavila policie, smrad pochazi z jejich rad, resp. z rad exekutivni moci. Rovnez mi prijde nepochopitelne, ze se nikdo prilis nezajima o moznou souvislost teto vrazdy (o sebevrazdu zjevne neslo) a jinych udalosti, ktere se udaly nasledne v predvolebnim roce. Bohuzel je v nasi zdegenerovane zemi asi dost nemistne pripustit fakt, ze nekdo z "mocnych" muze mit setsakra spinave ruce od krve.

WorryJohn 7.8.2006 10:20

Re: Re: Pane Neffe, máte to zapotřebí?

Vyberte si z článku jednu "myšlenku", konkretizujte ji na příkladu a já ji rozbiju. Přinejmenším na tom, že ukážu obdobu takového chování u ODS. Nebo jinými slovy: takovýto ničemný článek se dá klidně napsat o panu Topolánkovi nebo Klausovi.

AAA 7.8.2006 10:20

Pane Slupecký,

neberte prosím to oslovení jako nadávku. Já jsem si před rokem 1989 považoval, když mne někdo v osobním (tam to bylo samozřejmé) a pracovním styku někdo oslovil "pane." Zřídka jsem tento titul obdržel i v tisku a ani tam mně to nebylo nemilé.  

karel I. 7.8.2006 10:19

Re: Dulcibelko,

Śejno, v demokracii ano. Pokud ale významná část lidí - voličů něco chápe "jinak," může to vést "jinam." A z toho mám strach.

AAA 7.8.2006 10:16

Re: Re: Opravdu výstižné

To si přeberte sám , pane Šejno. O tom si přece cvrlikají všichni modří vrabci na střeše.

karel I. 7.8.2006 10:10

Re: Re: Re: Re: neby že by to napsal sám TOKEŠ

Ráček plive zásadně po větru.

BuBu 7.8.2006 10:07

Již po prvním odstavci článku . . .

. . . jsem naprosto přesně věděl, kdo bude mezi diskutujícími hájit pravého nefalšovaného bolševika s velkým "B"  PAROUBKA - který si ovšem malinko spletl stranu ! (I když v době, kdy do ní vstupoval to bylo prakticky jedno). Ano nepletl jsem se : Mirek Šejna a jeho věrný Sancho Panza Taraszátaras . . . "jako na koni" . . . . :-D 

Zcela se vymyká chápání slušných lidí, jak může ještě dnes někdo obhajovat jednání a praktiky takového "člověka" jako je Paroubek ! Už jenom ten jeho povolební stalinistický projev by byl tím nejpádnějším důvodem k rezignaci ! To, že není schopen a ochoten uznat, že byl ve volbách "až druhý" a podle toho se také chovat - to jen dokresluje jeho obrázek  jako Bolševika prvního řádu ! Od listopadu 89 to je první případ, kdy vítěz voleb nedostal možnost vytvořit novou vládu a dostat k vládnutí podporu sněmovny ! A že nově vznikající vládní koalice nabídla Paroubkovi dokonce i jeho 10 základních bodů . . . a on to stejně odmítl - to snad musel Šejna i Taras vidět také !

Pro nás ostatní diskujtující je toto neklamný důkaz toho - s jakými pro-bolševickými Troly zde na NP máme "tu čest".

PLNĚ  SOUHLASÍM  S  AUTOREM  ČLÁNKU  a závidím mu, jak to mohl napsat tak slušně !

pongo 7.8.2006 10:06

otázka

Pánové,

je tato diskuze skutečně anonymní????

Skepticus Maximus 7.8.2006 10:02

Re: Re: moebie, vždyť Vy máte svazácký kolektivistický slovník,

Omyl, Vy jen nedokážete překrýt své skutečné stalinistické myšlení. Samozřejmě, že tomu jazyku rozumím a jsou mi jeho slovní spojení z duše odporná, vzhledem k tomu, že jsem jeho šiřitele zažil na vlastní kůži, když byli u vesel :-/

A.D. 7.8.2006 10:00

Re: Jardo C

Každý diktátor se nejdřív musí dostat k moci a pokud se nejedná o zemi, kde lze převzít moc zbraněmi, bývá ten prvotní nástup zcela legální, zprostředkování zblbnutím dostatečné masy voličů - ostatně i komunisté si únor 1948 nejprve připravili zcela legálními postupy.

Jde o to, že není dobré pustit si k moci člověka s diktátorskými sklony a věřit, že demokratické principy mu nedovolí tyto sklony naplno využít. Omezování demokracie začíná nenápadně, postupně, stejně, jako se pomalu vaří ta žába z bajky :-(

JAROSLAV 7.8.2006 9:59

Re: Perfektní analyza

jEŠTĚ VĚTŠÍ BLBEC NEŽ  OSTATNÍ

eTony 7.8.2006 9:58

Re: Re: jestli tápete a máte

realita se nemusí rovnat černobílost, jak se mi snažíte sdělit. A že vidím Paroubka podobně jako autor znamená, že jsem naivní ?

thomas 7.8.2006 9:54

Re: At uz ma kdo jaky chce nazor na zelene

Teď se to tak opravdu jeví.Ale ani on neví co dál.Po šestnácti letech "svobody" jsme už zase v pr..li a nikdo neví,jak z toho ven.A že máme politologů,myslitelů a p.Co takhle spacáky a do sněmovny?Při t.zv.televizní krizi se exponoval kdekdo.A teď jde o nesrovnatelně o víc.

P.s.Hitler se také zprvu jevil jako nýmand,blázen a neakceptovatelná figura.Nepodceňovat umaštěné zamindrákované kašpary.

US základnu už zítra!!!!!Ještě by to chtělo pár set tisíc amíků s volebním právem.Oni vědí"Freedom is'not free!!!!!

Myslím,že v USA by takovéhoto"politika"už zastřelili.

Mirek Šejna 7.8.2006 9:54

Re: Opravdu výstižné

A která je ta horší polovina voličů?

Mirek Šejna 7.8.2006 9:50

Promiňte Vlasto,

Promiňte soukmenovče Vlasto. Já se polepším a budu se koukat pouze na Novu a její telenovely. Z novin budu číst pouze naši MF-Dnes, či naše webové Virtually, nebo naši stranickou www.ods.cz.  A také se polepším a nebudu už používat nesprávné pojmenování pro našeho úhlavního třídního nepřítele Paroubka. Přece je jasné, že náš třídní nepřítel je upocené prase bradavičnaté, Pablbek, Patroubek, Puchejř, Benitto, Lukašenko. Jen to prosím Vás na mě neříkejte na vedení naší rodné velké strany. Já už nechci na další modré politické školení. Naposledy mě tam učili slova jako Grosstapo, Vladimír Iljič Autista Špidla, Becherovka uslintaná atd... Poté jsem ale dostal náš stranický dopis, že prý tato jména už nemusím používat. Jen se děsím, aby stranu našeho třídního nepřítele nevedl zas někdo jiný. Já už si ta všechna naše vlídná a přátelská oslovění nejsem schopen zapamatovat.

Laba 7.8.2006 9:48

Re: jestli tápete a máte

Svatá prostoto, nic na Vás neházím, jen se podivuji nad Vaší naivitou, že vidíte svět černobíle. Tak přece začínají totality, ne?

moebius 7.8.2006 9:47

Re: Re: a co dál?

jo zelení si mohou vybrat, buď KSČSSD a budování reálného socialismu s Paroubkovou lidskou tváří, nebo lidovci a ODS a samozřejmě mohou i nevolit nebo se odstěhovat do deštných pralesů, v Kongu je místa stále ještě dost.

Pokud půjde pravice do voleb rozděleně, může to dopadnout stejně nebo ještě hůř, jediná naděje je spojenectví. ODS jednala se Zelenými slušně, dostali prostor v programu i ve vládě...

Jiří K. 7.8.2006 9:43

"Líp bych to nenapsal"

No to jste na tom ale hodně špatně, žraloku.Rv

moebius 7.8.2006 9:42

Re: moebie,

Jako v té poslední předvolební diskusi, na jedné straně Topolánek a jeho lidi, na druhé sám kůl v plotě Paroubek, co on by se s kýmkoliv radil, on si musí vědět rady sám. Jako správný diktátor.

třetí 7.8.2006 9:41

Re: a co dál?

No, to je nápad ! Jít do předčasných voleb jako trojkoalice. Skvělé. Už to vidím, jak mladí voliči zelených jsou nadšeni  z lidovců a ODS. Toto by byla spolehlivá cesta do pekel. A to vám přeju.

moebius 7.8.2006 9:39

Re: moebie, vždyť Vy máte svazácký kolektivistický slovník,

dokážu mluvit tisíci jazyky a vždy používám ten, kterému rozumíte, Maxime.

Taraszátaras 7.8.2006 9:37

Re: Jen tak pro úplnost

Jauvajs.

Mirek 7.8.2006 9:37

Perfektní analyza

R^!!R^!!

Mirek Šejna 7.8.2006 9:36

moebie,

jistě Vám neuniklo, že Topolánek jedná s Paroubkem a nikoli s ČSSD, protože předseda má jednat s předsedou. Naopak místopředsedové mají jednat s místopředsedy. A tak Bém a Nečas jednají zas se Škromachem a Sobotkou. Připadá Vám na tom něco nestandardního?

Mirek 7.8.2006 9:35

Re: Tolik emocí

R^

moebius 7.8.2006 9:35

Re: Re: Re: Re: a co dál?

ale ODS má přeci tisíce členů, a ti dělají co? Vždyť nedokážou aktivizovat svoje příznivce ani před volbama, agitaci dělají najaté firmy nebo brigádníci. A adresu mirek.topolanek@ods.cz obhospodařuje jen Míra osobně? na co tam má to tiskové oddělení?

Taraszátaras 7.8.2006 9:35

Re: Re: Re: Re: Článek frustrovaného fanatika

Zatímco Pattwald jako by vypadl Suchému z pera.

Vlasta 7.8.2006 9:34

Jen tak pro úplnost

"Tak podívejte, pane Šejno, vy asi budete náš člověk, ale nezapomněl jste na něco?  Nepřipomínám vám náhodou, při vší skromnosti, Duceho?."  No, ovšem, Benitta! Nikdy jsem to o sobě nahlas neřekl a ani neřeknu, ale asi na tom něco bude, viďte...?  No, asi se málo díváte na televizi. Ale to my vás už všechny naučíme, dívat se na tu správnou televizi! A kdybyste mě na obrazovce někdy náhodou viděl obráceně, tak zavolejte opraváře. V ničem jiném to nebude."

AAA 7.8.2006 9:32

Opravdu výstižné

a měli by si to přečíst všichni, hlavně ta horší polovina voličů. Jenom poznámka k těm počtům: Jestli je 100 většina, tak mjsou v parlamntu většiny dvě!