4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 7.8.2006 11:21

Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Ty jseš teda dost ....

ortelius 7.8.2006 11:26

Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Přejmenuj se na Husu, potrefenče ;-P

Buvol 7.8.2006 11:31

Re: Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

A ty si neber do huby holandského nakladatele, kartografa a cestovatele .... když máš slovník a pravopis pologramoty ....

ortelius 7.8.2006 11:41

Re: Re: Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

To by mě zajímalo, co bylo na mém pravopise a slovníku pologramotného.

Buvol 7.8.2006 11:21

Re: Panika mezi modrými ptáky

Já bych hlavně řekl, že "Poctiví lidé věří", že nebude rovná daň, spoluúčast ve zdravotnictví, okamžité uvolnění nájemného, placené školství apod. zkrátka, že bude zachován sociální smír .....

Agent 7.8.2006 11:35

Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Sociální smír = "sociální" loupež, v podání KSČSSD. Solidarita výdělečně činných není bezmezná, je třeba napravit tuto zavedenou solidaritu, kdy má nepracující člověk na sociálních přídavcích více než člověk pracující bez sociálních dávek. ;-€

Ivan 7.8.2006 16:55

Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

Zvláště nájemné je zajímavé. Právě jsem se dověděl, že soukromníci v Brně na nájemném v bytě horších kvalit, než je můj družstevní byt, vyžadují v průměru  třiapůlkrát vyšší nájemné, než nám v družstvu stačí na pokrytí všech nákladů provozu a na úctyhodně dotovaný fond oprav.

7500Kč měsíčně proti 2035Kč.

Takový zaručený zisk by si každý jiný podnikatel jistě přál. Říká se tomu zneužití monopolního postavení na trhu. 

lili 7.8.2006 17:20

Re: Re: Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

No ono, pokud by už dávno bylo uvolněné nájemné, tak by to nebylo tak horké, jak tady líčíte: Dělám v realitách a tak o tom něco vím. Jakmile začalo být evidentní, že se s regulovaným nájemným pohne, tak byste se vážený divil, co lidí najednou uvolňuje byty u majitele za tzv. odstupné. A víte proč? Protože všichni měli ještě někde byt popř. vícero bytů na kterém vydělávali pronajímáním za tržní nájemné (kolikpak z nich asi neplatilo z pronájmu také daně, setsakra?) Teď když se jim to začíná nevyplácet, tak najednou byty pouští. Nejen v Praze se staví o stošest, nevěřím tomu, že nájemné půjde až tak nahoru až se zcela uvolní. Lidi už dnes si raději koupí na hypotéku než by někde platili vysoký nájem. A tak si svým zdravým selským rozumem dokážu spočítat, že jakmile nabídka převýší poptávku, tak majitelé mebudou  požadovat až tak moc vysoký nájem, pokud ho nebudou chtít mít prázdný.

tom 7.8.2006 12:07

Re: Re: Panika mezi modrými ptáky

co to je socialní smír?

eTony 7.8.2006 11:27

Ejhle,

taky dobré pako. ... předčasné spuštění tunelů, Paroubek jedná demokraticky ( no hlavně při hlasování, troubo ), demokratická většina ( která ? ), snižování dluhů státu, nezaměstnanosti, topný olej a mela v ODS - a proč, ty blbečku, to neobolševici za 8 let nerozkryli ? Hlavně, aby nebyla mela v kauzách od zbraní do Konga po bilolíh. Na to by se snad musel vyčlenit samostatný soud, který by nic jiného nedělal.

A.D. 7.8.2006 11:46

Re: Panika mezi modrými ptáky

Jasně, i kdyby socdemáci dělali cokoli, vždycky je možné vytáhnout "tunely" a tím se omlouvá vše, že?

Asi vám nedošlo, že je rozdíl mezi dobou po nějakém převratu, kdy se zcela přirozeně z mnoha desperátů stávají šerifové a nějaký čas trvá, než se ukáže, kdo z nich je schopen stát se úctyhodným občanem a kdo patří zpátky mezi desperáty a mezi dobou ustálenou, kdy občané šerifům spolupráci s desperáty netolerují.

ČSSD měla osm let na to, aby důkladně vyšetřila vše, co druhé straně vyčítá. Ale nějak na to nezbyl pro vlastní kšefty čas, co? "Akce čisté ruce" skončila do ztracena a namísto bývalých veksláků, co se chlubili kontakty "na vyšších místech" a vyřizovali si účty s konkurencí po svém, se za posledních osm let podobné způsoby přestěhovaly přímo na ta "vyšší místa", ale to vám nejspíš nevadí? 

A k tomu ústeckému hejtmanovi - pročpak nepřipomenete i "svého" těšínského starostu? A jiné, podobné případy? Kdo porušuje zákon, má být potrestán bez ohledu na stranickou příslušnost. takoví lidí si beztak vybírají politické zaměření jen podle toho, kdo je zrovna v dané oblasti u moci.

mirda 7.8.2006 11:57

Re: Panika mezi modrými ptáky

Ivane, Ivane už Tvé jméno říká vše - brrrr!!!(Y)

Smetana 7.8.2006 12:14

Re: Panika mezi modrými ptáky

No takhle blbej nemůže být nikdo zadarmo. V čem jedeš šibale?

MLOK1 7.8.2006 12:17

Re: Panika mezi modrými ptáky

Ivane, nějak mi v tom výčtu úspěchů pana Paroubka a ČSSD chybí zmínka o astronomickém zadlužování naší republiky. To se nám to žije - na dluh. Ale kdo a kdy to zaplatí???

tuta 7.8.2006 12:26

pnika ...

  Chtěl bych vědět jak vláda ovlivňuje ekonomický růst? Zvlášť když ekonomické prostředí ve spolupráci s poslanci ČSSD mění každou vteřinu. V takovém prostředí se nedá nic rozhodnout a plánovat. To můžou jen nadnárodní monopoly kterým se dostává nepředstavitelných výhod a podpory. Jak dopadnou je vidět v Hranicích.

Jarda 7.8.2006 12:32

Re: Panika mezi modrými ptáky

Asi upad (na hlavu).

Jura Jurax 7.8.2006 15:22

Re: Panika mezi modrými ptáky

Paroubek se samozřejmě chová demokraticky, jedná v zájmu svých voličů  (kteří představují to lepší, co po vlasti české chodí) - panebože do čehos to dušu dal ... nebo to myslíte ironicky?

Poctiví lidé věří, že dosavadní trend zavedený ČSSD bude pokračovat, že se země bude přibližovat vyspělým státům EU (při růstu HDP 6-7% ročně je to přiblížení asi o 4% ročně), že koruna bude nadále posilovat, vývoz bude nadále v kladných číslech a státní dluh vůči celkovým státním příjmům se bude nadále snižovat stejně jako nezaměstnanost - za socanů nezaměstnanost stoupla a dluh taky, že ano ...

.. a různí jiní hajzlíci, kteří sami nepracují a jen se přiživují na práci jiných, to budou mít těžší - za socanů s jejich přebujelým sociálním systémem, ve kterém se mnohým nevyplatí dělat?

Ivane, jste buď vtipálek nebo jedinec raněný slepotou.

Bruner 7.8.2006 11:09

Občané

by spíš měli plakat proto, že Paroubek nemá rovnocenného soupeře. Slabihoudek Topolánek jen ubrekává a vůbec se nesnaží. Jeho antikomunizmus je obehraná písnička, která nemá racionální jádro a na víc se nezmůže.

Žulový Aston 7.8.2006 11:15

Re: Občané

Hlavně ten antikomunizmus začal po nástupu Paroubka, ano, začal  16 let  po listopadu 1989. Momentálně opožděný Topolánek i antikomunizmus.

jelen 7.8.2006 11:09

Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

Máte bohužel pravdu, je to tak. A Bůh s námi! Bohužel na to všichni koukáme a nic neděláme. Pojďme do ulic!!! Vyjádřeme svůj názor! Jak budeme dlouho čekat? Další 2 měsíce?  To jsem občanská společnost? Bojujme za předčasné volby! To je v současné době jediná varianta. A trojkoalice by měla kandidovat společně, určitě by KSČSSD porazila na plné čáře. Aspoň tomu chci věřit. LJ

jonáš 7.8.2006 11:11

Re: Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

Jo, rychle, protože už chytá zelenou plíseň a na jednom místě dokonce zčernala 8-o

Žulový Aston 7.8.2006 11:14

Re: Re: Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

Ano, běžte do ulic. S Kalouskem a Klausem a na trojkolce..... a až Vás budou milióny....Kupředu, modrá...

tom 7.8.2006 12:09

Re: Re: Re: Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

jdi do ............ blbečku

vita 7.8.2006 12:03

Re: Pojďme do ulic, vyjádřeme svůj názor!!!

A pod jakým heslem se bude šináglovat tentokrát? "Paroubku odstup" nebo "Paroubku, opovaž se odstoupit", když to Pan Profesor označil za nezodpovědné?

Aspoň si račte vybrat (a možná si předtím přečtěte Ústavu)...

Buvol 7.8.2006 11:08

Dost histerický článek!

Podivné je vyjádření "Když mne začal některý člen StB významně oslovovat „pane“". Je snad autor bývalý spolupracovník nebo co, který je dneska "papežtější než papež"? Možná by mu pomohlo, kdyby se seznamil s Ústavou a s volebním systémem ....

Buvol 7.8.2006 11:11

Re: Dost histerický článek!

Oprava: hysterický .....

Petr 7.8.2006 11:06

Lukaparoubšenkopřichází

Pomalu, ale jistě se ukazuje ten podraz s tou pitomou "sametovou revoluci". Všichni ti hňupové, kteří to opakovali jen ohlupovali národ. Revoluce je buď násilná, krvavá, nebo není vůbec. Ti bývali vrazi ze zločinecké organizace jsou dnes supermilionáří a národ mají za blbce. Z Paroubka se musí každému slušnému člověku dělat špatně.

Terry 7.8.2006 11:57

s tou pitomou "sametovou revoluci"

to možná bylo tak, že ta Havlova "sametovost" byla podmínkou jeho zvolení prezidentem v roce 1989 (jeho kandidaturu "schvalovala" Moskva, proto NIKDO z komunistického parlamentu nejen nebyl proti nejzámějšímu disidentovi, ale ani se nezdržel hlasování).

Pavel 7.8.2006 11:01

co na to pan profesor

zajímalo by mne, jak by reagoval na váš hysterický článek váš guru Klaus. Nechápu,, proč podobné výlevy otiskuje dosud pro mne soudný pan Neff. 

jonáš 7.8.2006 11:03

je ho plný kompresor

a nějakej Hachabenešvilli ho nemůže rozházet ;-)