23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 7.8.2006 9:32

Re: Re: Re: Článek frustrovaného fanatika

to se vám moc nepovedlo, je to kakozvučné, i když urážející. A o to jde především, že ? No jasně, účel světí prostředky.

Taraszátaras 7.8.2006 9:35

Re: Re: Re: Re: Článek frustrovaného fanatika

Zatímco Pattwald jako by vypadl Suchému z pera.

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Článek frustrovaného fanatika

No vida, "slušňák" komunista Tarazszátaras už zase v akci... ;-DR^

moebius 7.8.2006 9:26

Re: Článek frustrovaného fanatika

To je právě ono. Neprobíhá jednání mezi ODS a ČSSD, ale mezi ODS a soudruhem Paroubkem. Soudruh sám osobně a jednohlasně rozhoduje, co se bude dít. ČSSD prakticky přestala existovat, stal se z ní fanklub soudruha Paroubka.

Mirek Šejna 7.8.2006 9:36

moebie,

jistě Vám neuniklo, že Topolánek jedná s Paroubkem a nikoli s ČSSD, protože předseda má jednat s předsedou. Naopak místopředsedové mají jednat s místopředsedy. A tak Bém a Nečas jednají zas se Škromachem a Sobotkou. Připadá Vám na tom něco nestandardního?

moebius 7.8.2006 9:42

Re: moebie,

Jako v té poslední předvolební diskusi, na jedné straně Topolánek a jeho lidi, na druhé sám kůl v plotě Paroubek, co on by se s kýmkoliv radil, on si musí vědět rady sám. Jako správný diktátor.

Vlasta 7.8.2006 9:34

Jen tak pro úplnost

"Tak podívejte, pane Šejno, vy asi budete náš člověk, ale nezapomněl jste na něco?  Nepřipomínám vám náhodou, při vší skromnosti, Duceho?."  No, ovšem, Benitta! Nikdy jsem to o sobě nahlas neřekl a ani neřeknu, ale asi na tom něco bude, viďte...?  No, asi se málo díváte na televizi. Ale to my vás už všechny naučíme, dívat se na tu správnou televizi! A kdybyste mě na obrazovce někdy náhodou viděl obráceně, tak zavolejte opraváře. V ničem jiném to nebude."

Taraszátaras 7.8.2006 9:37

Re: Jen tak pro úplnost

Jauvajs.

Mirek Šejna 7.8.2006 9:50

Promiňte Vlasto,

Promiňte soukmenovče Vlasto. Já se polepším a budu se koukat pouze na Novu a její telenovely. Z novin budu číst pouze naši MF-Dnes, či naše webové Virtually, nebo naši stranickou www.ods.cz.  A také se polepším a nebudu už používat nesprávné pojmenování pro našeho úhlavního třídního nepřítele Paroubka. Přece je jasné, že náš třídní nepřítel je upocené prase bradavičnaté, Pablbek, Patroubek, Puchejř, Benitto, Lukašenko. Jen to prosím Vás na mě neříkejte na vedení naší rodné velké strany. Já už nechci na další modré politické školení. Naposledy mě tam učili slova jako Grosstapo, Vladimír Iljič Autista Špidla, Becherovka uslintaná atd... Poté jsem ale dostal náš stranický dopis, že prý tato jména už nemusím používat. Jen se děsím, aby stranu našeho třídního nepřítele nevedl zas někdo jiný. Já už si ta všechna naše vlídná a přátelská oslovění nejsem schopen zapamatovat.

nup 7.8.2006 11:46

Re: Promiňte Vlasto,

;-D;-D R^

Semiramis 7.8.2006 11:55

Re: Promiňte Vlasto,

Ne, na Novu se koukat nebudete, ani nebudete číst MF Dnes a Virtually - ty ohavné plátky budou zrušeny, protože dostatečně nepochlebují našemu Velkému Vůdci !  Však on je už srovná (se zemí). A podoba s leninskou stranou - tu asociaci máte správně, už dnes mluví Paroubek jménem KSČSSD.

moebius 7.8.2006 9:10

a co dál?

čte Mirek Topolánek tyhle stránky? Ví vůbec, co si myslíme o jeho snahách? Co si on osobně myslí o osobě soudruha Paroubka? - On je náš lídr v téhle nebezpečné době, chtěli bychom a měli za ním stát, ale kdo ví, co udělá zítra? Hodí nás přes palubu, jen aby se prosadil? Nebo bude stát za svým?

Naprosto souhlasím, jak autor článku charakterizuje soudruha Paroubka, pokud někteří diskutující nevidí nedemokratické metody, které používá nebo zavírají oči před nebezpečím, které z toho vyplývá, může se lehko stát, že skončíme na dně. Pochopí to, až nás navštíví soudruh Hugo Chavéz?

Ale ještě není pozdě, soudruh Paroubek ještu všechnu moc nemá. A ještě může lehce vše ztratit, když budeme pevní a nekompromisní. Současnou situaci je nutno dovést k předčasným volbám na podzim tohoto roku. Chápu, že politici i voliči se cítí unavení, ale jiná čestná možnost není. Politici se taky bojí, že by volby dopadly podobně, tak proto musí použít hlavu a zabrátit tomu. Výmluvy na volební systém jsou nesmysl, volební systém je potřeba využít a ne se ho bát. Zvýhodňuje velké volební strany, proto je potřeba takovou vytvořit. Pokud půjde Trojkoalice do voleb společně, naprosto KSČSSD převálcuje.

Stále je naděje a Topolánek má stále manévrovací prostor. Ale rozhodně jsem ho nevolil proto, aby dal moc soudruhovi Paroubkovi. Pokud se bojí předčasných voleb, měl by se bát spíš těch řádných, za čtyři roky v nich ať s mým hlasem nepočítá.

eTony 7.8.2006 9:12

Re: a co dál?

každý svůj názor můžete Topolánkovi sdělit prostřednictvím e-mailu.

moebius 7.8.2006 9:21

Re: Re: a co dál?

to jistě, a čte Topolánek alespoň maily? Nikdy mě neodpověděl, naprosto žádná reakce, možná to jeho podtajemníci rovnou mažou.

eTony 7.8.2006 9:28

Re: Re: Re: a co dál?

Nevím sice, zda pan Topolánek čte maily, předpokládám že ano, ale dokážu si představit, že pokud by měl odpovídat na každý, nedělal by nic jiného.  Berte to tak, že ho svými maily, minimálně vzatro, alespoň informujete.

moebius 7.8.2006 9:35

Re: Re: Re: Re: a co dál?

ale ODS má přeci tisíce členů, a ti dělají co? Vždyť nedokážou aktivizovat svoje příznivce ani před volbama, agitaci dělají najaté firmy nebo brigádníci. A adresu mirek.topolanek@ods.cz obhospodařuje jen Míra osobně? na co tam má to tiskové oddělení?

Mirek Šejna 7.8.2006 9:30

Re: Re: Re: a co dál?

no, jestli Topolánkovi píšou všichni jeho frustrovaní voliči, pak nestihne nejspíš odpovídat ani on ani jeho podtajemníci. Ale nebuďte netrpělivý, jste určitě v pořadníku a během dvou let se dostane i na Vás.

Vocílka 7.8.2006 10:50

Re: Re: Re: a co dál?

Zřejmě jste pod jeho rozlišovací schopností.

Skepticus Maximus 7.8.2006 9:28

moebie, vždyť Vy máte svazácký kolektivistický slovník,

tak tady nežvaňte o levici, když jste jen převlékl kabát. :-/

moebius 7.8.2006 9:39

Re: moebie, vždyť Vy máte svazácký kolektivistický slovník,

dokážu mluvit tisíci jazyky a vždy používám ten, kterému rozumíte, Maxime.

Skepticus Maximus 7.8.2006 10:02

Re: Re: moebie, vždyť Vy máte svazácký kolektivistický slovník,

Omyl, Vy jen nedokážete překrýt své skutečné stalinistické myšlení. Samozřejmě, že tomu jazyku rozumím a jsou mi jeho slovní spojení z duše odporná, vzhledem k tomu, že jsem jeho šiřitele zažil na vlastní kůži, když byli u vesel :-/

třetí 7.8.2006 9:41

Re: a co dál?

No, to je nápad ! Jít do předčasných voleb jako trojkoalice. Skvělé. Už to vidím, jak mladí voliči zelených jsou nadšeni  z lidovců a ODS. Toto by byla spolehlivá cesta do pekel. A to vám přeju.

moebius 7.8.2006 9:47

Re: Re: a co dál?

jo zelení si mohou vybrat, buď KSČSSD a budování reálného socialismu s Paroubkovou lidskou tváří, nebo lidovci a ODS a samozřejmě mohou i nevolit nebo se odstěhovat do deštných pralesů, v Kongu je místa stále ještě dost.

Pokud půjde pravice do voleb rozděleně, může to dopadnout stejně nebo ještě hůř, jediná naděje je spojenectví. ODS jednala se Zelenými slušně, dostali prostor v programu i ve vládě...

Vocílka 7.8.2006 11:01

Re: Re: a co dál?

Naopak - živě si dovedu představit plakát s usmívající se trojicí Kalousek, Bursík a Topolánek (ten mírně v popředí).V druhé řadě pak Kasal,Kuchtová a Tlustý. Vykukovat by mohli Karas,Uhl,Nečas atd. Pozadí plakátu by byla kvetoucí krajina s řadou větrníku na obzoru.

Hoky 7.8.2006 11:23

Re: a co dál?

a přesně to tak vidím i já R^

Karel B. 7.8.2006 9:06

Naprostý souhlas.

Díky za příspěvek, přesně jste popsal p. Paroubka, atmosféru v ČR.

P.a.z.ú.r 7.8.2006 9:02

Autore, oslovení "Pánové .......",

to bývalo oblíbené označení protivníků i pro Václava Klause ;-P:-D taky podle vás soudruh z STB? nebo u něj uděláte vyjímku? :-P;-P

liberal shark 7.8.2006 9:00

souhlas

Naprosto souhlasím s autorem. Líp bych to nenapsal. Domnívám se, že je třeba aplikovat Havlův výrok o tom, že i demokracie musí občas ukázat zuby, a zlikvidovat Lidový dům i s jeho fašistickým osazenstvem. Cestou to můžeme vzít přes ulici Politických vězňů. >- 

thomas 7.8.2006 9:31

Re: souhlas

ano,všemi deseti!!!!!!!

Jiří K. 7.8.2006 9:43

"Líp bych to nenapsal"

No to jste na tom ale hodně špatně, žraloku.Rv