20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bohužel 7.8.2006 6:54

Trochu nadsazené,ale zatraceně pravdivé

Ona myšlenka, že Moskva zase až tak daleko není a tahání za nitky, že nezapoměla , není zcestná, jak by se na první pohled zdálo. Evropa je- ať se nám to líbí, nebo ne- držená za gule plynem, ropou a surovinami. Putin ví co dělá a ví JAK to dělat. Parobkovci jsou ti, kdo tomu pomohou a kdo to prosadí. Pod spojeným vedením za vůdcem  na východě vpřed, huráááááááááááááá ..............

Lippold 7.8.2006 6:19

Pozoruhodné duševní sračky

V Dikobrazu z 60. let a Rudém právu 70.let psali vtipněji!

Gruntorád 7.8.2006 6:44

Re: Pozoruhodné duševní sračky

Pozoruhodně výstižné a pravdivé hodnocení práce , projevu a morálních vlastností soudruha PARUBŠENKA, ano duševní sráč!

milan007 7.8.2006 8:24

Re: Pozoruhodné duševní sračky

Zdá se, že se Vám po těch časech stýská :-)

KROKODYL 7.8.2006 4:56

Napsano naprosto presne,

Napsano naprosto presne, schazi jen na zaver navod, jak s toho ven... Pousmal jsem se nad ocekavanim pomoci z EU, vzdyt tam je to jeden socialista vedle druheho... A k Paroubkovi ? Ja ktery politiku roky sledoval, nevynechal nedelni debatu v TV jsem po nastupu Paroubka o politiku ve vetsine pripadu ztratil zajem, je mi z Paroubla fyzicky spatne a nehodlam si kazit nedelni obed a odpoledne. Ale jak rikam, jak s toho ven ?

Gruntorád 7.8.2006 6:50

Re: Napsano naprosto presne,

Možná by stálo za úvahu použít jeho vlasní metodu - vrtěti KOČKOU. Podívejte jak zatočil s Mrázkem!

tom 7.8.2006 7:37

Re: Napsano naprosto presne,

Tento článek vyjadřuje přesně moje obavy.Jak ukazují zdejší reakce ,je až moc pravdivý.Jak je možné že národ,který zažil 40let totality pod neomezenou mocí komunistů může dopustit aby se to pomalu vracelo.Asi se na velké části obyvatel ta komunistická výchova projevuje víc než jsme doufali.Komunistický režim založený na závisti,třídní nenávisti a udavačství zřejmě těm neschopným vyhovuje a Paroubek toho obratně využívá ve svůj prospěch.Kde jsou ti obránci demokracie z dob TVstávky?Je to jen důkaz,že jim šlo o peníze a ne o svobodu,jinak by nemohli nyní mlčet.Od Paroubkova povolebníhon projevu ve kterém veřejně vyhrožoval stejně jako kdysi Gottwald už nikdo nemůže být na pochybách jak dopadnou jeho političtí oponenti uchvátí-li neomezenou moc.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.8.2006 2:26

inzerat

Kdo zprostredkuje emigraci manzelskemu paru 50/49 let do nejake anglicky mluvici zeme? On: zivnostnik, programator, SS elektro s maturitou, ona: SS ekonomicka s maturitou, v invalidnim duchodu, bez jazykovych znalosti ale schopna pracovat jako pomocna sila. Zn.: pokud vyhraje Paroubek. Rv

Trotl 7.8.2006 2:35

Re: inzerat

Já bych se s dovolením přidal. Tedy k emigraci. V případě Paroubkova vítězství.

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 3:10

Re: inzerat

Možná by bylo lepší donutit KSČSSD, aby si na zakoupeném či najatém území zakládala oplocené kibucy, kde dobrovolně budou provádět své hospodářské a rozpočtové  socialistické experimenty. Stát by pouze prováděl dohled nad svobodným vstupem a odchodem občanů kibuců podle podmínek, které si se socialistickým vedením dohodli. Vnější zadlužení kibuců jest zákázáno... přerozdělování pouze na základě dobrovolných příspěvků členů kibuců... ;-)

Pavel Kořenský 7.8.2006 3:18

Re: Re: inzerat

No, já bych jim dal klidně nějaké území (Severní Morava se jeví OK) zdarma, oplotit se mohou za svoje a uvnitř ať si přerozdělují na základě vlastního uvážení dobrovolně nebo povinně.

Dokonce bych klidně vyplatil na ruku 50.000 každé socce, která se tam odstěhuje. Pořád by se to bohatě vyplatilo.

Jaara 7.8.2006 9:14

Re: Re: Re: inzerat

Hele, osobo, nepleťte se do nás, to raději Prahu! Můžou si aspoň na letné postavit Stalina!

Kateřina Dostálová 7.8.2006 7:54

Re: inzerat

Do anglicky mluvící země, ona bez jazykových znalostí.....dopor. Bangladeš...

míša mýval 7.8.2006 8:05

máš pravdu Kačeno

Za chvíli by tu bylo hůř než v Bangladéši

WorryJohn 7.8.2006 10:33

Re: Re: inzerat

R^ Fakt příšernost, co neviditelný pes otiskl. Brrr. A ze žlučovitých reakcí mnohých pravověrných mi běhá mráz po zádech. Tak tohle je ta naše vysokoškolsky vzdělaná, ekonomicky úspěšná vrstva mladých lidí... Takhle nějak si představuji, že vypadaly spolky SA.

nup 7.8.2006 2:12

Stačilo napsat:

"1) Nemám rád ČSSD.

2) Nesnáším Paroubka, protože ČSSD sjednotil a vytáhl ji z 10 % preferencí na 32 % volebních hlasů.

3) A úplně nejvíc nesnáším, když někdo používá ODSácké metody jinak, než ve prospěch ODS. To pak úplně slintám vzteky a musím se vybít nejlépe v nějakém hodně sprostém a nenávistném článku."

A bylo by to! Informační hodnota by zůstala stejná a ještě by se ušetřil čas - dalo by se to přečíst za půl minuty. A souhlasných reakcí by taky nebylo míň, někteří zdejší takydiskutéři nepotřebují mnoho, aby souhlasně zahýkali...

KROKODYL 7.8.2006 4:58

Re: Stačilo napsat:

On ale nekritizuje CSSD ale soudruha Paroubka a jeho praktiky. Ale to rudejm jako ty rozhodne unika, jelikoz nevidi ....

Ferdik 7.8.2006 6:37

Re: Stačilo napsat:

Chudáčku sodemácký přihlupku

Jiří K. 7.8.2006 6:52

Re: Stačilo napsat:

R^!

Bohužel 7.8.2006 6:57

Re: Stačilo napsat: HŇUP, ne nup....

Pak už je vše jasné...;-D

WorryJohn 7.8.2006 7:00

Re: Stačilo napsat:

R^ Není co k tomu dodat.

Jindra S. 7.8.2006 7:31

Re: Stačilo napsat:

Vypadá to, Nupe, že jste jeden z mála, který článek četl a zamýšlel se, co v něm opravdu bylo napsáno a zkusil odfiltrovat ten nenávistný balast. Opravdu by se to dalo shrnout do těch tří bodů, které jste uvedl a opravdu by našli diskutéři, kterým by to stačilo a mohli si souhlasně ponadávat. Je pravěpodobné, že právě pro takové byl článeka psán.

Taky patřím k těm, kteří nesouhlasí s postupy současné vlády - dotace, míchání karet s daněmi většinou zmenšující částku na výplatním lístku, nebezpečné zadlužování a mnohé další. Ale k tomu, abych tento nesouhlas vyjádřil nepotřebuji psát, co mi oslovování předsedy připomíná, zkomolovat jméno spojením s jménem jiného politika nebo organizace (Lukaparoubščenko, Paroubkův postsocialismus), urážet další členy vlády ("neservilnějších poskoků"), vymýšlet slovní spojení, které jsou nositelem spíše autorovy zloby než-li nějaké informace (mocichtivý politický šíbr, stranického diktátora, géniem špinavé a nechutné normalizační politiky, podrazáckého a nechutného chování).

Ne, k tomu mi stačilo vhodit do volební urny jiný lístek než ČSSD. (I když ODS, kterou jsem volil mi teď taky mnoho důvodů k radosti neposkytuje.)

Jindra S.

P.S.Autor článku jistě pamatuje socialistické projevy k 1.květnu, VŘSR, osvobození apod. Byly vždy hlásány s pocitem vědění absolutní pravdy a s vědomím, že ti, proti komu byl projev namířen, (tehdy škaredí imperialističtí váleční štváči) nemohou odpovědet. Zkuste si tónem, kterým byly tyto projevy čteny přečíst celý článek. 8-)

WorryJohn 7.8.2006 10:44

Díky Bohu

Tak i mezi voliči ODS se našel jeden přemýšlivý soudný člověk. Už jsem se bál, že ti sprostí tupí ubožáci, kteří tu dnes dominují, tvoří jediný monolitý proud. Tenhle článek už není o názoru, to je vyhřezlá žluč, nekontrolovaná nenávist na hraně primitivního fašismu. Tohle by snad neotiskly ani Lidovky.

Haui1 7.8.2006 8:13

Re: Stačilo napsat:

Nupe, jestli to myslíte vážně, tak si před nick napište ještě to "H".

Lex 7.8.2006 1:17

Hezky napsané

a bohužel pravdivé

Jiří K. 7.8.2006 1:28

Bohužel spíše blbé.

A demagogicky napsané.

Zajímavé, jak si to ti pravicoví grafomani zjednodušují. Paroubek je holt ten zlý kovboj s černým kloboukem. Kdy a odkud tedy na něho přijde nějaký ten Limonádový Joe?

Trotl 7.8.2006 2:15

Re: Bohužel spíše blbé.

No, můžeme to vyzkoušet jak to dopadne, když dostane soudruh Paroubek moc. Otázka je jestli chcete zkoumat jestli pád z šestého patra bolí nebo ne. Někdo holt skočí, aby se to dozvěděl a někdo si to "spočítá" a neskáče. Mě osobně stačil povolební projev soudruha, když si myslel, že má 101. Holt, někdo nechce připustit, že stát je tehdy bohat, jsou-li bohatí jeho občané. S Paroubkem si budeme nakonec všichni rovni. Ovšem v chudobě. Kromě "vyvolených". Asi tak.

Ladislav N. 7.8.2006 3:15

Re: ...vyzkoušet jak to dopadne, když dostane soudruh Paroubek moc...

A všichni budou mít nárok na nového Škodabanta ve dvoutaktním provedení. V pořadí podle pořadníku, sociální potřebnosti a zásluh o budování socialistické společnosti....

Ladislav N. 7.8.2006 1:03

Paroubek je géniem špinavé a nechutné normalizační politiky, tak jak ji známe z doby po roce 1969. Vychází ze stejného prostředí, používá stejné metody. Je schopen tak podrazáckého a nechutného chování, že, jak se zdá, demokratičtí politici na toto c

Bohužel, pravdivé... :-/R^