23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vocílka 7.8.2006 11:09

Re: souhlas

Jen jestli by to Vaše protéza vydržela. Raději ji moc neceňte.

kylchap 7.8.2006 8:46

To je zase brekotu

Tak jste soudruzi pravičáci měli pořádně vyhrát volby. Na Paroubka si můžete stěžovat leda na lampárně.

Andy 7.8.2006 8:47

Re: To je zase brekotu

no a co je Pes jiného, soudruhu ?

gruntorád 7.8.2006 10:29

Re: To je zase brekotu

ty jsi ale dvojitá zanešená vypálená dyšna, znáš to nebo ne?

venca 7.8.2006 8:38

narozdil od autora nic nedemokratickeho nevidim

kratce bych to napsal asi tak, ze buldozer s mozkem je vic, nez blbec s koulema, byt taha za kratsi konec provazu.

Ikar 7.8.2006 8:56

Re: narozdil od autora nic nedemokratickeho nevidim

Díky slepým  občanům jsme se už jednou stali nesveprávnymi občany ve svém státě. Vidím, že nejen, že se tito slepýši nepoučili, ale jím se to i líbi. Proto znovu do tupého stáda soudruzi ! Paroubek vám už řekne, kdy máte žrát a kdy máte bučet. 

Laba 7.8.2006 9:08

Re: Re: narozdil od autora nic nedemokratickeho nevidim

A proč myslíte, že mezi ty slepé nepatříte právě třeba Vy? Kde berete jistotu, že ta "strana alá Lukašenko" není třeba ta, která se Vám líbí? Ta, která se bojí referenda, která nechce říkat před volbami, co bude dělat po nich (protože by ji jinak lidi nevolili), která upřednostňuje použití vojenské síly po Bushově vzoru (ne Ameriky, to není jen Bush), a upřednostňuje kšeft z raketovými základnami, jen aby mohli bez víz snadno jezdit do Ameriky? A hlavně ne referendum, aby kšeft vyšel.

eTony 7.8.2006 9:11

jestli tápete a máte

problém rozeznat realitu vy, je to čistě vaše věc. Ten, kdo vidí v Paroubkovi to, co autor a všichni, kteří s ním souhlasí, tu jistotu mají. Vlastní případnou neschopnost na ně neházejte.

Laba 7.8.2006 9:48

Re: jestli tápete a máte

Svatá prostoto, nic na Vás neházím, jen se podivuji nad Vaší naivitou, že vidíte svět černobíle. Tak přece začínají totality, ne?

eTony 7.8.2006 9:58

Re: Re: jestli tápete a máte

realita se nemusí rovnat černobílost, jak se mi snažíte sdělit. A že vidím Paroubka podobně jako autor znamená, že jsem naivní ?

Laba 7.8.2006 9:20

Re: Re: narozdil od autora nic nedemokratickeho nevidim

A proč myslíte, že mezi ty slepé nepatříte právě třeba Vy? Kde berete jistotu, že ta "strana alá Lukašenko" není třeba ta, která se Vám líbí? Ta, která se bojí referenda, která nechce říkat před volbami, co bude dělat po nich (protože by ji jinak lidi nevolili), která upřednostňuje použití vojenské síly po Bushově vzoru (ne Ameriky, to není jen Bush), a upřednostňuje kšeft z raketovými základnami, jen aby mohli bez víz snadno jezdit do Ameriky? A hlavně ne referendum, aby kšeft vyšel.

Vlali 7.8.2006 8:37

Jen na okraj

Kdybychom zde měli Lukašenkovu diktaturu pan Slupecký by si ani neškrtl. Pravděpodobně by psal oslavné články. On mohl přeci když měl 111 něco zkusit a nezkusil. Proběhli svobodné volby i s některými demokracii provázejícími excesy. Po volbách se nemůžou dohodnout tak se démonizuje. Máte-li za velitele blba nestěžujte si na protivníka. Tokeš vše pos..l a teď hledáte viníka na druhé straně? Příležitost uchopit jednoznačně vládu pokažená nevhodnou volbou (jako na Smíchově?) lídrů a hloupostí šéfa se neodpouští pritivníku. To je úroveň!

Jarda C. 7.8.2006 9:20

Re: Jen na okraj - Nebojte, Vlali

Dočkáte se kýžené diktatury, a možná ještě tvrdší než je t.č. v Bělorusku. Pakli Paroubek bude mít tu moc;-€. Náznaky jste mohl zaregistrovat nejen v povolebním projevu, ale taky ve vystoupeních na sjezdu (podmračený ksicht, zaťatá pěst a řvaní .. "nepřipustíme, nedovolíme", atd. ). To není úroveň z Vašeho povzdechu, to je přímo děs!!!

Proč se nepředvedl v plné kráse za parlamentní konstelace 111? To je prosté, milý Watsone, Spočítal si reálnou šanci ve volbách při předčasném odkopání.

Vlali 7.8.2006 9:31

Jardo C

Diktátoři (všichni bez rozdílu vlevo/vpravo) se bojí svobodných voleb. Proto jsou volby v těch zemích kde vládnou nesvobodné (předem daný výsledek). Pokusil se Paroubek zmanipulovat volby? Ne. Tak si ty kydy nechte na jindy.

A.D. 7.8.2006 10:00

Re: Jardo C

Každý diktátor se nejdřív musí dostat k moci a pokud se nejedná o zemi, kde lze převzít moc zbraněmi, bývá ten prvotní nástup zcela legální, zprostředkování zblbnutím dostatečné masy voličů - ostatně i komunisté si únor 1948 nejprve připravili zcela legálními postupy.

Jde o to, že není dobré pustit si k moci člověka s diktátorskými sklony a věřit, že demokratické principy mu nedovolí tyto sklony naplno využít. Omezování demokracie začíná nenápadně, postupně, stejně, jako se pomalu vaří ta žába z bajky :-(

Vlali 7.8.2006 10:51

Re: Re: Jardo C

Ale on už tu moc měl a nezneužil jí. To je problém Vás modroptáčníků, že nechápete. Na jednu stranu by Vám nevadila podpora od komunistů (nerozlišujete socany a bolšány) a na druhou stranu křičíte o diktatuře. Ta je založena na vlastnictví médií (a ta jdou proti Pablbkovi) a možnosti ovlivnít volby. Zatím jediný podraz (koupený Kubice) spáchala OdS. Neschopnost sestavit vládu zakrýváte křikem o diktatuře. Jste neschopní a ještě ubrečení.

A.D. 7.8.2006 13:26

Re: Re: Re: Jardo C

Měl moc jeden rok, s blížícími se volbami, takže se jakžtakž držel zpátky. I když u těch médií mu to párkrát "ujelo" už před volbami. Jakpak by asi s médii zatočil poté, co by měl moc v rukou úplně?

A jakmile si myslel, že má spolu s komunisty 101 hlasů v rukou, to byl panečku projev! Náhlý záchvat nekontrolovaného jednání, názorná ukázka pravé tváře - vám se opravdu nezvedal žaludek?

Zmiňovaná "aféra Kubice" těžko odradila voliče soc.dem, spíše uškodila ODS, ať už ji rozpoutal kdokoli.

Nevím jak vás, ale mě Paroubkovy způsoby a usazení mafiánských praktik v nejvyšší politice děsí. A bobtnající státní dluh, rozlézající se příživnictví a závist jako hnací motor obecné politiky také.

Skepticus Maximus 7.8.2006 8:34

Pravda je ta,

že Paroubek je sice všehoschopný uřvaný mamlas, ale naše slavná pravice je bandou ufňukaných neschopů a to je hlavní důvod, proč takový exot má nebývalý úspěch u chudší části obyvatel. Jinými slovy netradiční neschopnost parlamentní pravice, způsobuje úspěch tradičně neschopné levice. ;-D

M. Zima 7.8.2006 8:27

Pane Slupecký, stojíme před vládou "Tří štokrdlat",

tří trpaslíků duše i těla kLause, Paroubka a Béma a Vy se ve stylu naivků, kteří demostrovali proti Grossovi a mysleli si, že to po něm bude lepší, rozčilujete v levném Neffovském stylu tendenčně nad symptomy representovanými jedním z nich. Tím se podílíte na strkanici, která již 16 let garantuje ten nebývalý český chlév, který prognostici podle komunistického návodu instalovali.

traktorista 7.8.2006 8:15

Hodně emotivní, ale naprosto výstižné

Hodně emotivní, ale naprosto výstižné. Český národ mi připadá jako hypnotizovaný krajtou a jen němě zírá, jak mu někdo požírá těžce získanou svobodu. Představte si jak by to vypadalo dnes 7.srpna, kdyby Paroubek získal onu "levicovou 101", to by byl cvrkot, žádná změkčilá nudná, demokratická jednání s nějakou ubohou "drtivě poraženou" pravicí!! Předseda parlamentu, CHA,CHA, účast ve vládě, CHA?CHA?CHA a atd.vo

vlasta232 7.8.2006 8:04

Vřelý dík

Vřelý dík pane Slupecký. Váš článek nemohl lépe vyjádřit holou a skutečnou realitu. Když jsem před volbami v diskusích četla podcenování Paroubka jako hlupáka, vždy jsem odpovídala-lidé mýlíte se. Toto je člověk, ze kterého jde strach, a měla jsem pravdu. Bohužel se navíc ukazuje jak je náš národ postižen 40lety bolševické devastace v myšlení. To je to nestrašnější čeho se bolševik na lidech dopustil. Neumím si představit, kolik generací si to ještě v sobě ponese. Když se púodíváte na diskuse NOVINEK-PRAVA, jde po člověku hruza. Moci chtivost a arogance soudruha Paroubka však má ještě jeden a to velmi vážný podtext, který ve Vašem článku nebyl zmíněn. Je to obrovská obava o vyšetření všech ekonomických kauz okořeněných vraždami za posledních 8let. Zmíním jednu kauzu za všechny: umí si někdo představit, že byla policií a státním dozorujícím zástupcem odložena /udajná sebevražda/ podpluk. Z. Janíčka, jehož mrtvola se našla v zamčeném sklepě s 29 bodnými ranami a ještě oběšená? Tomu nemuže přeci věřit ani malé dítě. Nezmínila jsem, že tento člověk byl zástupcem ředitele pražské policie. Pokud by to byla práce podsvětí-jaký by byl zájem policie toto nazvat sebevraždou???? K tomu není co dodat.

vlasta232 7.8.2006 8:07

Re: Vřelý dík

Zapoměla jsem dodat, že klíče od sklepa byly zvenčí!!

hehe 7.8.2006 18:55

Re: Re: Vřelý dík

a bodnými ranami bylo vytetováno: 232

- 7.8.2006 10:23

Re: Vřelý dík

Mate naprostou pravdu. Uz v dobe, kdy se tahle kausa udala, bylo kazdemu trochu myslicimu zjevne, ze tu hodne neco smrdi a vzhledem ke zpusobu, jak se k vysetrovani stavila policie, smrad pochazi z jejich rad, resp. z rad exekutivni moci. Rovnez mi prijde nepochopitelne, ze se nikdo prilis nezajima o moznou souvislost teto vrazdy (o sebevrazdu zjevne neslo) a jinych udalosti, ktere se udaly nasledne v predvolebnim roce. Bohuzel je v nasi zdegenerovane zemi asi dost nemistne pripustit fakt, ze nekdo z "mocnych" muze mit setsakra spinave ruce od krve.

Hana 7.8.2006 7:58

grázl

Naprosto souhlasím s autorem článku. Paroubek je největší grázl, co se kdy v naší politice vyskytl. jestli chcete cenzuru, další  Jáchymovy  - volte Paroubka a jeho soudruhy.

pooh 7.8.2006 7:57

naprosto výstižné

a přesné. Nechápu, proč se na to takhle nedívala většina novinářů během těch dvou otřesných uplynulých měsíců?

jonáš 7.8.2006 8:04

Re: naprosto výstižné

pozvěte je do modrýho práva na školení ;-D

dulcibelka 7.8.2006 8:08

Re: naprosto výstižné

Spíš nechápu, proč se na to takhle nedívá i druhá polovina občanů...

Mirek Šejna 7.8.2006 9:25

Dulcibelko,

já to chápu. Spíš nechápu, že 35,5% voličů vítězné strany ještě nepochopilo, že v demokracii je normální, že lidé chápou různě a nejsou povinni chápat stejně.

karel I. 7.8.2006 10:19

Re: Dulcibelko,

Śejno, v demokracii ano. Pokud ale významná část lidí - voličů něco chápe "jinak," může to vést "jinam." A z toho mám strach.