23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milan 7.8.2006 14:47

souhlasím, ale...

Hezky napsáno, ale proč by většina učitelů měla souhlasit s arogantním a hloupým panem Paroubkem? Opak bude pravdou. Těžko učitelé budou dětem dávat za vzor takového hulváta. Dále, proč když se někdo zrovna nekamarádí s PC by měl být zrovna příznivcem ČSSD?

Ladislav N. 7.8.2006 14:43

ODS po volbách výrazně posílila

ODS po volbách výrazně posílila

franta 7.8.2006 15:10

To je fakt

Ikdyž už jsem to někde četl před půl rokem

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 15:45

Re: To je fakt

To jste si asi nepřečetl datum zveřejnění.... ;-P

Ivan 7.8.2006 16:29

Re: Re: To je fakt

Agentura faktum a fakty? K smíchu.  Před vobami museli začít přibližovat preference k realitě, aby to neohrozilo jejich důvěryhodnost v marketingových průzkumech. Jejich číslům o volebních preferencích by věřil jen úplný naivka.

Jirka 7.8.2006 14:40

Nechutné

Paroubek v jednom TV pořadu prohlásil, že Lidovky nečte. Po přečtení tohoto článku už vím, že dělá dobře. Nedivil bych se, případné žalobě na autora. Otřesný článek na úrovni studenta politologie, nikoli politického komentátora.

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 14:45

Re: Nechutné

Voličům KSČSSD se nelíbí, o tom přece nikdo nepochybuje... ;-P

P.S.: Toto jsou stránky Neviditelného psa...;-)

Cenek 7.8.2006 15:10

Re: Nechutné

Máš přeci možnost kliknout někam jinam. Ono pravda je vždycky drsná

Ivan 7.8.2006 16:32

Re: Re: Nechutné

Nevím jak kdo, ale já tady taky klikám jen z důvodů studijních. Jedná se o výborný materiál pro psychiatra. Z důvodů informačních jsou k dispozici vhodnější zdroje. Např. Britské listy atp..

StandaT 7.8.2006 16:48

Re: Re: Re: Nechutné

Ano, na BL se dozvíte, co si máte myslet.

milan007 7.8.2006 15:17

Re: Nechutné

Že by to autor odkoukal od Ratha či Paroubka ??

Ken 7.8.2006 16:00

Re: Nechutné

Víte, když se nezajímáte o názory oponentů, ale jen pochlebovačů, pak je sebereflexe ta tam. Komouši cenzurovali kde co a také zabředli do sebechvály až na ni dojeli.

Hezký den

Slupka 7.8.2006 14:28

Velice dlouhé hořekování

Vážený parchante, Jiří Slupecký,

jelikož Vám asi označení pane nevyhovuje, jak naznačujete v textu a soudruhem asi nejste, jelikož bližní na sebe tekhle podle neplivou, tak jsem Vás oslovil tak, jak jsem Vás oslovil. 

Z Vašeho článku je zřejmé, že jste bratra Paroubka nevolil. Zbytek poenty Vašeho článku, nebo spíše kydání hnoje jsem nepochopil. S pozdravem člen nejhorší vrstvy, líný a neschopný  (jak jste označil polovinu národa;-€) Slupka ;-D

figura 7.8.2006 14:19

Naprosto přesné...

penzista 7.8.2006 13:40

Od Parouka jsem nic jiného neočekával

ale to co předvádí Topolánek ja trapné. Pokud se zřekne trojkoalice a spojí se s Paroubkem, potom je to jeho konec a dobře mu tak. To tvrdím jako stálý volič ODS.

Jura Jurax 7.8.2006 13:51

Re: Od Parouka jsem nic jiného neočekával

R^ souhlas

Malý Aston 7.8.2006 13:58

Re: Od Parouka jsem nic jiného neočekával

Velmi nerad ale musím s Vámi souhlasit. Jakékoliv jednání ODS přímo s ČSSD bez koaličních partnerů není konec ODS,protože pravičáci budou vždy volit pravici ale je to cesta k řízení věcí veřejných bolševiky z KSČM. Při první příležitosti,při prvním jednání poslanecké sněmovny,bude případná vláda ODS odstraněna a vlády se ujímá Paroubek,podporovaný KSČM a podporovaný některým ze Zelených nebo uplaceným z KDU. Bude to státotvorné,demokratické jako v roce 1948. Jiné řešení jak vláda úřednická a předčasné volby, je prodloužení vlády ČSSD se všemi těmi šibalkami a zloději. K tomu vede celé jednání Paroubka,včetně jeho slavného projevu po volbách.Kolaborace se nevyplatila ani US-DU ani KDU a kolaborace nepřímá s bolševiky v KSČM a ČSSD se nevyplatí ani ODS.Vláda podporovaná KSČM může být jen bolševická,dálkově řízená Grebeníčkem. Když řekne Grebeníček,bude tady vládnout  ČSSD,tak tady taky vládnout bude.

Ivan 7.8.2006 16:41

Re: Re: Od Parouka jsem nic jiného neočekával

Jakákoliv vláda, která v parlamentu získá 101 hlasů, je demokraticky zvolena a tedy zcela vpořádku. Bez ohledu na to, kdo ji svými hlasy podporuje. Účelová antikomunistická propaganda, která má jediný cíl a to dosáhnout vlády ODS, je nechutná, prolhaná a, doufám, stejně nepovede k cíli.  Ať už Topolánek konečně přestane s obstrukcemi a ať už Klaus předá sestavování vlády někomu, kdo vládu dokáže sestavit.

Doufám, že někteří z poslanců za stranu zelených si uvědomí, nakolik Bursík a Kuchtová plní zadání ze zahraničí a budou hlasovat spolu s ČSSD. Otevřeně ale mohou, vzhledem k teroristickému chování ODS, své přesvědčení projevit až v okamžiku, kdy bude sestavováním vlády pověřen Paroubek. A to je to, čeho se modří ptáci bojí. Potom to bude "do hejna jako když střelí".

lem 7.8.2006 14:01

Re: Od Parouka jsem nic jiného neočekával

Zatím se ještě ničeho nezřekl (formální ukončení trojkoalice je jen taktickým krokem), naopak zdá se být důsledný, až mě to příjemně překvapilo.

Takže doufám, že to dotáhne do konce a dokope to nových voleb, a že se v ODS nenajde žádný zrádce, i když si to pan prezident tak vřele přeje.

huhu 7.8.2006 15:29

Re: Od Parouka jsem nic jiného neočekával

nepředbíhejte. Zatím postupuje Topol dobře. Jen je mi otázkou jak se dobrat k těm přžedčasným volbám ? Paroubkovi sockomouši je mají sílu zablokovat....doufejme, že další svobodné volby nebudou za 40 let...

lem 7.8.2006 13:40

Soudruh Paroubek

Souhlasím s hodnocením.

Navrhuji novinářům (kromě Práva, Haló novin a podobných tiskovin), aby při své publikační činnosti nepoužívali spojení "pan Paroubek", ale důsledně "soudruh Paroubek".

To proto, aby se někteří prozatím méně přemýšlející, ale přesto návrat starých pořádků si nepřející a v jádru rozumní spoluobčané probudili a dobře zvážili, koho budou příště podporovat (samozřejmě staří bolševici od kosti se předělat nedají vůbec) ;-€

www racek 7.8.2006 13:45

Re: Soudruh Paroubek

myslíš, že to Tokeš pochopí?

jonáš 7.8.2006 14:08

Re: Re: Soudruh Paroubek

Spíš ne, von je totiž cool -- ;-)

franta 7.8.2006 15:13

Komunisti novinářům taky jen navrhovali a doporučovali

Máte asi stejný způsob myšlení

Jaroslav Šebek 7.8.2006 13:36

Bída žurnalistiky

Pan Jiří Slupecký mi připadá jako takový zmodralý Kojzar. Se základy vnímání principů demokratické politiky má jeho článek společného pramálo. Spíše se orientuje na nadávky a strašení čtenáře tím známým návratem k únoru 1948. Domnívám se, že lidí, kteří by na tyto strašáky slyšeli, stále ubývá.

Sociální demokracie sice nevyhrála volby, ale získala dost dobrý volební výsledek k tomu, aby mohla splnit svůj předvolební slib: nedopustit realizaci Modré šance. ODS prostě její volební zisk nedovoluje plnit své záměry. Politici se tedy musejí domluvit na kompromisu. Za špatný konec to vzal především čestný předseda ODS a prezident, když v modré euforii rovnou pověřil M.Topolánka vyjednáváním o sestavení vlády, bez toho, aby si pozval zástupce všech parlamentních stran a zjistil jejich názory na povolební uspořádání. Nyní v tom Klaus nechává Topolánka (zdá se, že se značnou škodolibostí) se bezútěšně plácat a promrhávat svůj politický kredit.

Hovořit o předčasných volbách je arogantním pohrdáním vůle voličů v situaci, kdy ještě nebyl použit ani jeden ústavní nástroj k sestavení vlády. Teprve po vyčerpání třech pokusů předepsaných Ústavou lze hovořit o předčasných volbách.

Pravice v povolební euforii arogantně spekulovala, jak bude obcházet svou sněmovní nevětšinu pomocí Senátu a rušit sociální zákony prosazené socdem. Nyní jim začíná docházet, že to tak jednoduché nebude a že svůj jediný plán jak vládnout, totiž zkorumpovat některého poslance z opoziční stovky, se nedaří naplnit.

Paroubek se chová přesně tak, jak mu dovoluje volební výsledek, ukázal se jako dobrý politický stratég. Laskavě si tedy uvědomte, pravicoví čtenáři hysterických nadávek pana Slupeckého, že z pozice síly se dá jednat, pouze je-li jaká.>-

www racek 7.8.2006 13:46

Re: Bída žurnalistiky

no, jistě, tenhle přístup je bezvadnou vyjednávací základnou s protivníkem, který má kupodivi taky stejně hlasů, ale rozhodně větší sílu ...:-D

Ja 7.8.2006 13:50

Re: Bída žurnalistiky

Jsi slepý a nechápeš nic. Nedej bože aby se soudruh Paroubek skutečně dostal k moci, pak sám uvidíš.

cca 7.8.2006 15:03

Re: Re: Bída žurnalistiky

stane se leda prd

lem 7.8.2006 13:53

Re: Bída žurnalistiky

Jestliže ten "dobrý politický stratég" odmítal důsledně veškeré kompromisní návrhy a dokonce odvolal již jednou přislíbené (např. menšinovou vládu ODS) a současně prohlašuje, že bude blokovat nové volby, tak z toho vychází jediné: chce vládnout navěky a bez mandátu. Třeba to se svými schopnostmi dotáhne až k znovuzakotvení vedoucí úlohy strany v ústavě.

Pokud hovoříte o aroganci pravice namísto levice, tak máte asi nasazené nějaké podivné brýle.

Předčasné volby nejsou žádným pohrdáním voličů, ani pravicových, ani levicových. Pokud si to situace vyžaduje (100:100 je snad evidentní), patří k demokratickým poměrům, že k novým volbám dojde.

Konečně, ať se tedy ukáže, jestli chtějí občané této země s. Paroubka a koalici KSČ a ČSSD, nebo pravostředou vládu (jakkoliv ne ideální, bez chyb a bez korupce, ale přece jen s nadějí na změnu). Zajímavé, že příznivci ČSSD jsou nekompromisní příznivci referenda o čemkoliv, ale nových parlamentních voleb se bojí jako čert kříže. Věřím, že se ta "vůle voličů", o které mluvíte, posunula od těch Paroubků a Filipů trochu pryč, a ne naopak!

franta 7.8.2006 15:17

Věř a víra tvá tě uzdraví