4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav Maixner 7.8.2006 21:28

Hrůza ...

Velmi mne mrzí, že pisatel na sebe nenechal jedinýkontakt .. ani vlastně nevím, zda je tento článek oficiálním článkem webu a nebo zda je to jen osobní názor autora. Protože jedině snad jako takový by bylo možné jej brát. Tolik snůšek nesmyslů a nenávisti jsem již dlouho nečetl. Rádf bych autorovi napsal osobní dopis, bohužel není kam. Nebo máte na něj někdo nějaký email kontakt?

Had11 7.8.2006 21:27

Netřeba komentovat!

Naprosto přesné hodnocení - řešení však je možné a doufám ,že v pátek 11.8.2006 bychom mohli být nejen překvapeni , ale alespoň částečně spokojeni !

Had11 7.8.2006 21:24

Netřeba komentovat §

karlikblazek 7.8.2006 20:53

vše je jak má být

Velkohubý primitiv a slizký křivák je ideálním vůdcem i reprezentantem národa, který vychovává svoji nejmladší generaci proletářskými pohádkami ke třídní nenávisti, národa který uctívá bandity jako hrdiny svých dějin, národa neschopných, servilních a upocených patolízalů a závistivců kteří potřebují tvrdou ruku sociálně-policejního státu, protože sami nejsou schopni unést břímě odpovědnosti za kvalitu vlastního života. Vše je tedy jak má být.

clay 7.8.2006 20:45

Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

tady mam ovsem stejny nazor jako Bursik. A urcite je nas hodne

Slezan 7.8.2006 20:49

Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

No a co? Tak bude pobouřen i Vámi. ;-D Pršet proto nepřestane.

clay 7.8.2006 20:51

Re: Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

presne tohle jsem mel na mysli. Jeho "poboureni" na faktu samem nic nezmeni

Všimálek 8.8.2006 0:12

Re: Re: Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

Pro pravdu se každý nejvíc vzteká!

Pan Bursík nebyl první. Podobně, i když daleko opatrněji, se vyjádřil i p. Topolánek již minulý měsíc a tehdy p. Klaus posoudil podobné spekulace takto: "...považuji pro sebe za mimořádně urážlivé". A také to p. Topolánkovi spočítal, když přišel poprosit o premierské jmenování! 

Honza 7.8.2006 21:44

Re: Prezident je Bursíkovými výroky nesmírně pobouřen a pokládá je za urážlivé

Pan Ješita už jednou takovýto podraz udělal - aby dostal alespoň funkci předsedy sněmovny, pustil oposmlouvou k vládě Zemana, čímž umožnil socanům zahájit ekonomickou devastaci a astronomické zadlužování naší země a masovou výrobu jejich potenciálních voličů zvyšováním počtu státních zaměstnanců a lidí pobírajících státní dávky a strašením blbců "nelidským kapitalismem". Za to dnes pykáme tím, že socani spolu s bolševiky jsou jen malinký krůček od toho, aby zcela uchvátili moc v této zemi. A to pak asi bude na hodně dlouho ...

soudný čtenář 10.8.2006 11:16

čímž umožnil socanům zahájit ekonomickou devastaci

projevující se rekordním hospodářským růstem, včetně posilování měny ...  Vaše tvrzení jsou, Honzo, fakt vzorem korektnosti:-))

P.P. 7.8.2006 20:37

Normalizace

No jestli nekdo vystupuje kategoricky v duchu normalizace tak to je autor tohoto clanku. Jednoznacne odsuzujici stanoviska, kategorizace a nalepkovani lidi, jasny nepritel, 70-ta leta hadr. Autor pusobi az smesne jak nedokaze skryvat nenavist, ale hlavne svou neznalosti politickych pomeru  za Sumavou dale. Nejspise tam nikdy nebyl nebo o tom ani cetl. A kdyby tam nekdy byl tak by treba zjistil, ze napr. i v tech nejvyspelejsich zemich poslanci hlasuji podle sveho uvazeni nebo podle stranicke potreby k cemuz dostanou patricne stranicke narizeni  a kdo nesouhlasi tak leti a muze zustat pouze jako nezavisly. Moci se drzi vsichni, demokraticky nikdo neodchazi kdyz je sance neco vybojovat. Atd. atd. Uz dlouho jsem necetl vetsi pitomost nez tento primitivni clanek.

PRASÍ DENT 7.8.2006 20:44

Re: Normalizace

 Modrý Kojzar, jako vyšitý by měl zaplakat sám nad sebou, jakožto nad neumětelstvím vedení pseudopravicové ODS,které není schopné ani po osmi letech vlády odstavit socany od vlády....Není divu, že se to už ani Klaunovi na Hradě z vůle bolševika a faktickému předsedovi této strany nelíbí......

klokan 7.8.2006 21:50

Re: Re: Normalizace

Premyslel jsem, jak autora clanku co nejvystizneji nazvat a vypada to, ze jste mne usetril praci. Diky - Modry Kojzar je nejvystiznejsi. Skoda jen, ze ti mladsi z nas jiz nevedi, kdo to byl soudruh Kojzar. No - aspon zde maji jeho klon, aby se mohli pokochat. Dalsi dukaz toho, ze mezi rudym a modrym bolsevikem neni temer rozdil. Koneckoncu, velka spousta tech modrych byla za komunismu rudymi svazaky. Nevidim mezi nimi rozdil, je to jedna sebranka a jak to tak vypada, tato zeme se jich snad nikdy nezbavi. Jeden bez druheho nemohou zit. Co by si ODS pocala bez KSCM ? ODS je za existenci KSCM osudu neskonale vdecna ... and vice versa. Jeden strasi tim druhym a tak ziskava volice. Bude tomu nekdy konec ?

Mišák 8.8.2006 0:26

Re: Re: Re: Normalizace

"and vice versa"??? Chcete být asi světový, ale latinu mícháte s angličtinou. Nejdřív se naučte jazyky a nepleťte správné fráze. Vy máte ale problém i s hloupými bolševickýmu frázemi, plýtváte jimi na zcela jiné subjekty, než jakým skutečně náleží. "mezi rudym a modrym bolsevikem neni temer rozdil" - takovou blblost k pohledání  jste vymyslel sám? A k vašemu "Bude tomu nekdy konec?" se dá dodat jen tolik: Bude, až u nás ubude podobných klokaních pomatenců.

nosál 7.8.2006 20:45

Re: Normalizace

Tím zahraničím myslíte Kubu ?

pařez 7.8.2006 21:28

Re: Re: Normalizace

třeba Velkou Británii - kolébku moderního parlamentarismu. Tam je stranická disciplína jako řemen - u labouristů i konzervativců. Proto by měli zdejší pravičáci se rozkoukat po světě, aby věděli, jak jsou směšní, když obviňují Paroubka z totality či čeho :-D

clay 7.8.2006 20:49

Re: Normalizace

nevsim jsem si, ze by v kongresu nebo v senatu eli zvoleni zastupci hlasovat jako jeden muz. Poud si berete cizi vzory, berte si za priklad vyspele demokracie, napr. USA. Prokazal jste neznalost politickych pomeru.

pařez 7.8.2006 21:30

Re: Re: Normalizace

s USA máte pravdu, tam však de facto ani neexistují strany. Ale přesně opačným případem je Velká Británie.

Pán hradu 7.8.2006 21:14

Re: Normalizace

milovaný Jiří nám ukazuje,jak si představuje demokracii.Jako za KSČ v r.48,kdy každý musel ukázat jaká mu zbyla kandidátka. A co poslanci?Budou mu asi i líbat zadek,jen aby tam zůstali.Lidi,co jste si zvolili za zástupce bez páteře a morálky. Za co je vlastně platíme?Bojujte o to,aby se počet poslanců snížil aspoň na polovic a bylo vidět,co kdo dělá.Polovina se jich stejně jen veze v různých výborech a podvýborech a podobných nesmyslech.Také bychom měli bojovat o to,aby se nevolili preference,ale bylo možno  kandidáty škrtat a ne jen trpně odsouhlasovat,koho si tam strany najmenovaly.Pak by se skutečně projevila vůle lidí,koho chtějí ve sněmovně mít.Myslím,že chování min.předsedy není normální a chtělo by důkladné vyšetření.Výroky bez rozmyslu za něž se pak omlouvá,zpupné chování,zadlužování národa.Dohaduje se snad běžec,který zůstal o vteřinu za vítězem,že má dostat stejný věnec jako vítěz?Proč jako poražený slušně neodejde.Chová se jako malý Napoleon a ti vždy skončili špatně. Kdo v této diskusi jen sprostě nadává a uráží,neměl by ukazovat svoji inteligenci a příspěvky jen číst.

Paroulek 7.8.2006 18:42

jasná pravda

Plně souhlasím a stále čekám až se ozvou ti nositelé demokracie z televizních stávek.Ti soukmenovci kteří bez jakékoliv protestu odevzdávají hlasovací lístky ke kontrole puchejřovi mně připomínají lidovou frontu při nástupu bolševiků.Shrbeně a připosraně se nechají kontrolovat po hlasování v parlamentu.Normalizační bolševik vládne a rozhoduje.To je demokracie. Par.

pařez 7.8.2006 19:03

Re: jasná pravda

odevzdávají hlasovací lístky ke kontrole puchejřovi mně připomínají lidovou frontu při nástupu bolševiků.Shrbeně a připosraně se nechají kontrolovat po hlasování v parlamentu

a co právo voliče vědět, jak hlasuje jeho poslanec (zaměstnanec)? Chápu, že člověku, který byl vychován v systému kde "shrbeně a připosraně se" kdekdo choval, to nevadí. Vrchnost si může dělat co chce, občan (volič) to toho nemá co čumět, že?

A.D. 7.8.2006 19:26

Re: Re: jasná pravda

A copak jste se z Paroubkova hlasovacího divadýlka dozvěděl?

Já tedy pouze to, že nikdo ze soc.dem. poslanců nehlasoval, anžto nesměl, protože by se mohl "dopustit názoru", dokonce snad vlastního a to se v Paroubkistánu nedovoluje.

pařez 7.8.2006 19:30

Re: Re: Re: jasná pravda

já prostě chci vědět, jak který poslanec hlasoval (nehlasoval), abych pak mohl jeho chování zhodnotit v dalších volbách. K čemu by pak byly volby, kdybych neměl tuto možnost?

siena 7.8.2006 21:35

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Tak doufám, že zhodnotíte! Nazdar

pařez 7.8.2006 19:32

Re: Re: Re: jasná pravda

a jaký "trest" hrozil poslancům? Vězení, vyhazovat z práce, existenční riziko? Nebuďte směšný. Poslanecké koryto je privilégium a ne oprávněný nárok.

muadib 7.8.2006 20:06

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Vy už asi nepamatujete manifestační hlasování za totality, kdy si lidé netroufali jít za plentu ?

A co jim hrozí ? Asi byste se divil. Zvláště při Paroubkových metodách.

pařez 7.8.2006 20:29

Re: Re: Re: Re: Re: jasná pravda

vy to srovnáváte? Člověče, vzpamatujte se!

vita 7.8.2006 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: jasná pravda

v roce 1980 jsem byl na vojně v Klecanech a když byly volby, tak ten přiblblej velitel(pplk.Kobza nebo tak nějak),dal rozkaz že musej být odstraněný plenty, poněvadž socialistickej voják musí volit manifestačně, voni ty volby byly stejně na prd ale i tak to asi bylo protiústavní, no brzy se toho dočkáme znovu, von ten Paroubek je takovej primitiv, že ho něco takovýho napadne taky;-O

muadib 7.8.2006 20:04

Re: Re: jasná pravda

No moc velký demokrat zrovna nejste. Pokud jde o zákony pak má určitě volič právo vědět jak jeho poslanci hlasují. Pokud jde o volbu osob má být vol¨ba tajná ostatně říká to i ústava. takže snaha bránit tajné volbě je protiústavní . Např analogie volby starosty v obci je rovněž veřejná při hlasování o konkrétním usnesení zastupitelstva se hlasuje veřejně - každý zvedá či nezvedá ruku za sebe.. A ještě k Vaší poznámce , že volič má právo vědět - o to tady totiž vůbec nejde : po Paroubkovsku jsou poslanci prostě zbyteční , hlasovat může sám předseda. Hlasování je pak stejně trapná fraška jako všechny volby za totality.

pařez 7.8.2006 20:36

Re: Re: Re: jasná pravda

nechápu proč dělat rozdíl při volbě osob a hlasování o zákonech. Koneckonců se nejedná jen o volbu konkrétní osoby, ale o obsazení důležitých funkcí, které s sebou nesou důležité pravomoce. A tajná volba (nešvar, který nemá v demokratických parlamentech co dělat) je poslancovo právo, ne povinnost!!! Paroubek navíc nikoho nenutil - jak by to vůbec dokázal (bičem? :-D) - hlasovat tajně. A to, jestli poslanec hlasuje podle pokynů vedení strany nebo podle tzv. "svědomí" (jinými slovy pod vlivem různých lobbistů), je jeho svobodná volba, a pro mě jako voliče je to velmi důležitá informace.