23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 7.8.2006 20:58

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

clovece vy toho jeste nechapete.......................................................................................

muadib 7.8.2006 21:06

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Váš názor ,   asi V¨ám ho nevyvrátím , nejsem fanatický volič pravice, ale mám obavy, že Jíří Parobek je hrozba pro demokracii v tomto státě. A pak také otrocké myšlení řady voličů.  Málo si vážíme svobody.

A.D. 7.8.2006 21:47

Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Ehm, vy jste asi špatně pochopil, co se v tom parlamentu během voleb předsedy sněmovny dělo.

On Paroubek ne, že by nutil "své" poslance volit veřejně, tj. viditelně i pro vás, jakožto voliče. On je nutil (čím jim hrozil, to nevím a je mi to jedno) odevzdat své hlasovací lístky jím pověřené osobě, namísto do hlasovací urny. Výsledkem tedy nebylo, že byste se dozvěděl, jak volili jednotliví poslanci, ale pouze to, že hlasy soc.dem. byly započítány apriori jako PROTI navrženému kandidátovi. Proto také nikdy nepostavil svého protikandidáta, protože pak by tahle fraška nefungovala.

pařez 7.8.2006 21:54

Re: Re: Re: Re: Re: jasná pravda

tvrdíte, že je Paroubek nutil, ale nevíte čím a jak - to je zvláštní úsudek

a já jsem se dozvěděl, že soc.dem. poslanci dobrovolně (řekne mi někdo, čím je mohl Paroubek nutit?) hlasovali tak, aby bylo zřejmé, že nevolili kandidáta´trojkoalice a zároveň zabránili jeho zvoení. Jiným způsobem bych se nedozvěděl, jak hlasovali,  a aby přitom zabránili volbě "kleptomanky" Němcové :-D

A.D. 8.8.2006 8:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jasná pravda

Dobrovolně.. víte, co to bylo "volit demonstračně"? Aby "každý viděl, jak jsou voliči uvědomělí"? Za tu plentu se taky nechodilo "dobrovolně", nestál tam milicionář se samopalem, který by střílel ty nedisciplinované a přesto to s dobrovolností mělo málo společného.

Žádný rozumný a nepředpos... člověk ze sebe nenechá dobrovolně udělat loutku. Za současné patové situace by jediným korektním způsobem volby předsedy sněmovny byla volba ze dvou protikandidátů. To jediné by vyjadřovalo situaci.

clay 7.8.2006 20:56

Re: Re: jasná pravda

v tom pripade jste asi pro to, aby ve volbach zvitezili predsedove stran, ti by se schazeli napr. ve Strakovce, tam by vylozili karty jako ve spravni rade akciovky, dali by procenticka pro a proti a je vymalovano. Takto si tu lidovou demokracii predstavujete? ;-D;-D;-D

Ladislav N. 7.8.2006 18:24

Mirek Topolánek: Teď už hlavně bráním tomu nejhoršímu

Mirek Topolánek: Teď už hlavně bráním tomu nejhoršímu

Kosmák 7.8.2006 18:18

Kdo seje vítr !

   Ne pane Jeremy, to nejsou žádné žvásty. Vy je v článku vidíte jen proto, že jste slepý a hluchý. Kdo nevidí tu příšernou aroganci a křupanskou jízlivost v chování i vyjadřování toho samolibého,nikým nevoleného a jen v důsledku nespravedlivého přepočítávání hlasů stejně silného Lukaparoubšenka, měl by si nechat vysvětlit, jak by se měl chovat politik, který je hoden označení PREMIER !!  Toho ale on není schopen. Nečeká nás nic dobrého.

Hrozd 7.8.2006 18:12

Ale jděte se picnout ...

Paroubek je produktem naivní strategie a taktiky Topolánka a zejména Kalouska - ten tahá za provázky a bojuje o svoji pozici.

Předčasným odstřelem Grosse si prostě Paroubka udělali sami. Představte si, že by se kauza "Gross" rozjela třeba v lednu t.r. Volby by vyhrála s přehledem ODS a Paroubek by asi nadále byl náměstkem na magistrátě.

Prostě dětinská chyba. Jejím výsledkem je chytrý, mazaný  a  neústupný šéf ČSSD, který jako leader převyšuje Topolánka o dvě hlavy a Pyrhovo vítězství ODS ve volbách .

Takže všichni, kteří zde pláčí, pláčí důvodně a dobře ale bohužel na špatném hrobě.

viktor 7.8.2006 18:43

Re: Ale jděte se picnout ...

Aspoň někdo vidí reálně. Proč ho asi Klaus označil za prázdného a falešného ? Bylo smutné, že se v národě nenašel nikdo jiný než příliš mladý Gross. Jinak je z celé diskuze vidět, že nejsme jednotný národ, není žádná snaha pochopit druhou stranu. Hlavně ať si urvu prachy pro sebe, že budou sebrány někomu jinému nás nezajímá.

Rebinka 7.8.2006 17:59

Co k tomu dodat.

Tolik zášti,a přitom tolik pravdy.

pařez 7.8.2006 17:33

Takhle urazit cca třetinu voličů

že se nestydí ten šmejd ;-€. Sám nemá žádné argumenty jen primitivní pomluvy ve stylu bolševických psavců, ke kterým zřejmě nemá daleko, když tu bez ohledu na výsledek voleb něco žvaní o legitimitě vládnout. Kdo má legiimitu tady vládnout, když ne ten komu svobodně zvolená Sněmovna vysloví důvěru? Podle autora nejspíš ODS jakožto "historická" síla předurčená nastolit "spravedlivý a věčný" řád, ať se to lidem líbí nebo ne. Rv

vládík 7.8.2006 18:02

Re: Takhle urazit cca třetinu voličů

Nevím, proč se kdo chce urážet. Asi nevidí co se děje. Popis Paroubka sedí. A co je podstatné: všechna popsaná rizika Paroubek nese. Že je Paroubek riziko jsem tady upozorňoval před volbami téměř denně. Takže kdo nechtěl přemýšlet se teď čertí.

Bert 7.8.2006 18:03

Re: Takhle urazit cca třetinu voličů

Máte pravdu, Jiří je šmejd, měl by se omluvit. Ale jestli to myslíte obráceně, tak je dobré, že ten článek, který urazil cca třetinu voličů ,na druhou stranu potěšil 50 % těch druhých voličů. A to není tak špatný výsledek.

arne 7.8.2006 17:27

Je to tak !

Proč se takový článek neobjeví ve všech slušných novinách? Z vlastního okolí vidím, že lidé kteří  s nostalgií vzpomínají na minulost a vídí v Paroubkovi machra, slušné noviny nečtou, stačí jim občas Blesk a v TV novinách se taková rozumná slova neříkají.  Díky , pošlu to vytisknuté na Moravu !!! 

tomfuk 7.8.2006 17:07

Když si tak čtu...

Když si tak čtu příspěvky k tomuto článku a nejen k němu,ale i jiné ,v jiných novinách,jsem rád,že některé názory zůstávají jen na stránkách internetu a nestříkají špinavé bláto na všechny strany.Poslední taková perlička ,musely,být zrušeny příspěvky ke zprávě o úmrtí paní Klausové -matky,z důvodů sprostých a nevhodných komentářů.Čili některým pisatelům není nic svaté  V nynější situaci by ODS musela být padlá na hlavu pokud,by si začala něco              s Paroubkovou ČSSD.Programy ekonomické a politické jsou natolik jiné,že nelze se domluvit.Domluvit se jen na změně volebního systému,aby patová situace se neopakovala     a předčasné volby.Jakékoliv jiné řešení spěje k polarizaci názorů a vyhrocení nálad mezi občany.Běda až ti co touží po demokracii a ne po paroubkokratizaci přestanou plakat                a vzpomenou si na slova buditelů,"svobodu a demokracii je nutno si vybojovat  a uhájit.">-

vlasta232 7.8.2006 18:00

Re: Když si tak čtu...

Souhlasín s Vašim názorem. Mám však obavy, že to bude mít pan Topolánek ještě těžké. Pan Paroubek se svými šibaly po boku nebojuje jen o moc, ale všichni kdo jen trochu myslí ví, že jde o došetření neskutečného množství korupčních afer, pěkně kořeněných vraždami. Skoda, že předčasné volby nemohou být zítra. Dnešní pruzkum, jak by lidé volili dává ODS preference 41%. A bylo by po starostech!!!

Jeremy 7.8.2006 16:56

Žvásty

Nevím kdo jste pane Slupecký, ale to jsou příšerné žvásty. Pokud by jste byl novinář s demokratickým cítěním tak můžete napsat také něco o absolventu komunistického vojenského gymnazia nebo o Vlastovi Tlustých, prominentním komunistovi jednoho výzkumného ústavu nebo o designovaném ministru vnitra, který se podobně jako Václav Nosek v létech 1945 - 1948 neštítí jakýchkoliv manipulací ve prospěch své Občanské demokratické strany za pomoci příznivců uvnitř policie.

Jarda C. 7.8.2006 16:58

Re: Žvásty

Bezva, Jeremy. Stavte se příležitostně v Lidovém domě pro stovku odměny. Třeba vám k tomu navrch dají i kafe a obložený chlebíček.

Jeremy 7.8.2006 17:11

Re: Re: Žvásty

Lidový dům i Jánský vršek mi jsou lhostejné, jen mi vadí retorika, která čpí goebelsovským nasazením, chybí ji nadhled a celkově vyznívá jako hon na čarodejnice.

Jarda C. 7.8.2006 17:19

Re: Re: Re: Žvásty

Někdy si pusťte vystoupení čelných představitelů ČSSD (zejména Paroubka či Ratha), a pak teprve se můžete rozepsat o goebbelsovském nasazení. Vy jeden "nadhlede";-P

arne 7.8.2006 17:29

Re: Žvásty

Nemluvte v každém příspěvku o Tlustém,  tady jde o víc !!

vlasta232 7.8.2006 18:11

Re: Žvásty

Proč Vám vadí Topolánkovo vojenské gymnázium, a nevadí Vám minulost aparátčíka Paroubka, který svým členstvím-a pěkně dlouhým u NSS lezl komunistum do zadku. Neznáte jeho oslavný článek o vélkém unoru?? To se s nějakým voj. gymnáziem nedá srovnat. A pan Tlustý byl pouze řadový člen, žádný aparátčík. Takových lidí, kteří vystudovali vys, školu a chtěli ve svém oboru něco dokázat museli se k nim dát, a bylo jich desetitisíce, neli více. Jste hloupý, nevíte o čem mluvíte.

cca2 7.8.2006 20:27

Re: Re: Žvásty

NEMUSELI - nikdo nic nemusel !

Jeremy 7.8.2006 22:49

Re: Re: Žvásty

Co dokázali, to jsme viděli na stavu republiky po roce 1990, Vlastíkové. Kdo se chtěl ve světě uplatnit nepotřeboval k tomu KSČ a lézt do Milovic a podobné zhovadilosti. Český národ má 95 proc. Vlastíků co zdůvodňují svoji zbabělost potřebou kariérního vzestupu. Nedá se s tím nic dělat, ani mě to nijak nevzrušuje. Vy asi víte o čem mluvíte, zřejmě jste si na schůzích KSČ užívala pocit z dobře rozběhnuté kariéry a ani Vám na mysl nepřišlo, že největší dar člověka je život. Spotřebovávat ho např. hajlováním k Vítěznému únoru nebo pochodem na 1.května bylo stejně stupidní jako si život zkracovat chlastem nebo konzumací drog.

Jarda C. 7.8.2006 16:45

Tak se nám přežila "Sedmička", paní Müllerová

Nova nedělní diskusní pořad ruší. Prý dočasně, ale jen aby to nebylo jak s tou dočasnou přítomností sovětské armády. Spíš to vidím na obavy z Paroubkova mediálního zákona. Taková autocenzura v předstihu (pro jistotu budeme móóc hodní).

No nic, místo toho nám jako zvukovou kulisu k nedělnímu obědu může Nova nabídnout sestřihy z nejvýstižnějších projevů Velkého Vůdce. Nebo třeba častušky.

Honza 7.8.2006 16:40

Když tak Paroubka někdy zahlédnu v televizi,

jsem přesvědčen, že být dnes v Evropě malinko jiné poměry, tak už u nás rostou ubytovací zařízení, obehnaná ostnatým drátem, kde by se prací a obušky přesvědčovali nechápaví hlupáci, že jediné štěstí jim může přinést vláda (totální) CSSDKSČM v čele velkým vůdcem všeho pracujícího lidu  - soudruhem Paroubkem ---

Malstok 7.8.2006 16:31

Další rošáda hry Paroubka

Poslední hit vyslovený Paroubkem: " Vyměním ministry za KDU ČSL a USDEU za ministry ČSSD a budu žádat sněmovnu o důvěru." Mistrně chystaná finta jak starou vládu a hlavně Paroubka potvrdit ve funkci novou sněmovnou a tím vyřešit vládní krizi na další čtyři roky.. Tak to tu ještě nebylo. Jeho touha vládnout už zachází do takového extrému, že to jen potvrzuje úvahu autora článku.

Ivan 7.8.2006 16:23

Povaleči a nemakačenci jsou především v ODS.

Povaleči a nemakačenci jsou především v ODS.

V ČSSD jsou ti, kteří vytvářejí hodnoty svou prací. Stejní jsou i v KSČ, jen poněkud jinak nahlížejí na svět. KSČ samozřejmě nemá nic společného s leninským pojetím marxismu, což byla jen slovní zástěrka pro uchopení moci ve společnosti. Teď se o podobnou slovní zástěrku pokouší ODS.

Bezdomovci a nemakačenci především nechodí k volbám. Zatím jsem je nikdy nikde u voleb neviděl. Pokud má někdo jinou skušenost, ať prosím sdělí ta tajemná volební střediska, kam chodí volit bezdomovci.

Jinak jsem s analýzou v článku spokojen. Pokud bude ODS analyzovat takto, tak se asi k vládě nedostane.

Ladislav N. :-))) 7.8.2006 16:28

Re: Kontrolní otázka pro voliče KSČSSD:

Ad: V ČSSD jsou ti, kteří vytvářejí hodnoty svou prací.

PODLE ČEHO ROZEZNÁTE, ŽE PRÁCE VYTVÁŘÍ KLADNÉ, NULOVÉ ČI ZÁPORNÉ HODNOTY? ;-)