28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. :-))) 28.4.2007 12:55

Re: Bobovize

 ;-DR^ ... Přesně!!

28.4.2007 12:58

Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

kdo se opevnil na Velíně, když hrouzilo vymetení Augiášova chléva? ( A co kobylky? taky za ně někdo může? .o) Zaměňujete příčinu s následkem, vážený. A že byste se bez přiblblé televize pár dní neobešel? ;-)

Ladislav N. 28.4.2007 13:05

Re: Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

Bez prolhané Bobo je to lepší.

28.4.2007 13:46

Re: Re: Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

jak to víte? Vedete jen hospodské řeči, nebo to můžete dokázat?

Ladislav N. 28.4.2007 18:50

Re: Bobovize

Jak se Bobo chovala, už jsem viděl nejenom v ČT, ale i v jiných případech. Není o co stát.

28.4.2007 20:26

Re: Re: Bobovize

jak to víte? Vedete jen hospodské řeči, nebo to můžete dokázat? :-)

Ladislav N. 28.4.2007 21:27

Re: Re: Re: Bobovize

Blbovi nic dokazovat nepotřebuju a mně stačí to, co jsem viděl na vlastní oči. ;-)

28.4.2007 22:27

Re: Re: Re: Re: Bobovize

podle sebe soudím tebe. Co že jste to viděl v televizi za cirkus? Nebo argumenty došly? :-)

ŽA 28.4.2007 13:19

Re: Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

Pokud si jí platím, má televize běžet - to co předvedla paní Bobošíková, Dostálová, Dědečková byla neskutečná ubohost (slavná scéna s výpisem vzájemných mobilních komunikací) a tak i když nejsem s touto televizí spokojen, tak mě děsí představa Bobo televize s BoboVovoŽeleznou-Dostálovou-Dědečkovou..    

28.4.2007 14:01

Re: Re: Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

pokud si televizi platíme, má běžet. Správně ! Zase zaměňujete příčinu za následek. To, že televize neběžela, není vina paní Bobošíkové. Ona se ve Velíně neopevnila, pokud vím. Takže o ubohosti by se dalo diskutovat. O praktikách vzbouřenců jste se účelově nezmínil. Ani nebyla ředitelkou. O řediteli rozhodla rada. Zvolila nepřijatelného člověka, který působil do té chvíle v Británii, prostě stál mimo korupční systém v ĆR. Pro vaši informaci: čt je neskutečný moloch, požírající stále více a více peněz. Část zaměstnanců, napojených na její finanční toky vybrané z koncesionářských kapes, a část politických skupin, kontrolujících televizi, se brání jakýmkoli změnám. I protiprávně. A o to šlo.

Mluvit o bobovizi, a že vás děsí, mi připadne trošku hloupé. Neřekl jste, čím. Jen opakujete tehdejší frázi. Je to slovo bez obsahu. Nemůžete vědět, jak by televize vypadala teď.

Bojovala proti přesile, a až do konce. To oceňuji. Nebo vy byste si na jejím místě vedl líp? .o)

ŽA 28.4.2007 15:49

Re: Re: Re: Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

Proti přesile bojovala za komunistů jako členka KSČ, pak jako bojovnice za ODS, pak v jakési straně s Vovkou Železným, teď předpokládám se skamarádí se soudružkou Volfovou...tuším, že ještě nebyla u fašistů a bojuje až dokonce. To oceńujte dál. Jsou jedinci, kteří oceňují prostitutky. Jsem rád, že mezi ně nepatřím.

28.4.2007 20:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: má pravdu s tě+ma flaškama

obdivuji vás, jak dovedete předvídat budoucnost. Předpokládáte !! Máte na to živnostňák, nebo jen tak plácáte na netu? :o) Nějaký argumentík na podporu by nebyl? .o)

Neodpověděl jste, jestli byste si vedl líp, než ona. Docela by mne zajímalo, co máte za sebou vy. Nebo, používajíce slova z pavlače jako fašista, nebo prostitutka, jen čecháčkovsky závidíte někomu úspěch?

Zapoměl jste se vyjádřit ještě k těm flaškám ?! :-)

Jirka 28.4.2007 13:00

Re: má pravdu s tě+ma flaškama

Jam 29.4.2007 13:51

Re: má pravdu s tě+ma flaškama

Přiznej si to, nejraději by sis zahrál s Bobošíkovou flašku, úchyle

Malý Aston 28.4.2007 11:22

Musím souhlasit i když ji nemám rád!

Platit za obaly na vodu zálohu může skutečně navrhnout jen debil nebo uplacený politik nebo celá politická strana nebo ten,kterého živí ještě rodiče a nevydělal si svou prací ani kačku.Pokud tím oblbují sebe navzájem,nic proti tomu nemám ale řešit vznikající odpad takovou hovadinou a ještě sedět ve vládě,to je trochu moc.Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém.Ale kombinace PVC,PE,PP a PET to je již problém a musí se třídit.Pokud by navrhli,že každý použitý materiál musí být barevně odlišen včetně uzávěrů ano to by dávalo smysl.Ale jít do hospody,tam se ožrat a druhý den ve vládě nebo televizi plácat nesmysly to žádné řešení není.:-D

regan 28.4.2007 11:29

Re: Musím souhlasit i když ji nemám rád!

Já taky.

BIS 28.4.2007 11:52

Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

No to jste trefil. Zaloha na lahve z PET resi prave problem se tridenim. PET obaly nebudou hazeny do kontejneru s ostatnimi plasty. Neumim si ovsem predstavit, jak ekologicky a hygienicky umyvat PET lahve a pouzivat je opakovane. Toho bych se obaval. Nicmene zaneradit zivotni prostredi produkci miliard lahvi vyrabenych z ropy, a velkou cast z nich hloupe spalit, to je trestuhodna kratkozrakost.

AndyO 28.4.2007 11:59

Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

na druhou stranu, možná by to ekologické řešení bylo. Představte si průměrnou sámošku, jak přistavuje další prostory pro ukládání prázdných PET lahví, které bude povinna odebírat.  Nebo taková trafika, ty také prodávají pití v PET lahvích. Nové mašiny na výkup lahví, evidence atd. Takže by leckdo mohl přestat nápoje v PET prodávat a tím by se přírodě dost pomohlo.

krmič 28.4.2007 12:17

Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

Zatížení životního prostředí PET lahveni je naprosto zanedbatelné. Jejich hmotnost je totiž nepatrná, z tohoto hlediska jsou jako obal nesmírně efektivní - proto jsou taky tak oblíbené. Největší svinstvo v životním prostředí jsou skleněné střepy. Bohužel pivo v PET jaksi není to ono. Kdyby tohoto problému nebylo, tak bych byl pro zákaz skleněných lahví.

Nevím, jak přišly zelené mozky na svou mantru, že největším škůdcem jsou PET lahve. V porovnání s množstvím jiného, často na rozdíl od PET nebezpečného odpadu, je to jen nepatrné procento.

AndyO 28.4.2007 14:28

Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

 zelený mozek snad nejsem, snažím se, aby byl pořád hlavně šedivý- čím víc těch šedivejch, tím líp. Zatížení životního prostředí PET lahvemi mi vadí zejména proto, že nemám ráda bordel a pokládám za efektivnější předcházet problémům. Balená voda má své opodstatnění pro určité situace, ale rozhodně ne pro denní život v našem civilizačním prostředí. Drze podotknu, že až do 89 roku lidé v ČR rozhodně houfně neumírali na důsledky běžného pití vody z vodovodu. Občas čtu v nějakém bulváru, jak se pes Britney Spears může koupat výhradně v Evianu- soudobé jednání českých spotřebitelů v oblasti vody mi připadá dost podobné.

krmič 28.4.2007 16:55

Re: Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

Tak bojujte proti balené vodě. Alespoň  přesvědčováním lidí ve svém okolí. Ale ne proti PET lahvím. To je opravdu trochu jiný problém.

AndyO 28.4.2007 16:58

Re: Re: Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

všiml jste si někde, že bych "bojovala" proti PET lahvím ? Víno od Stárků si koneckonců také nosím domů v petkách. Tedy jednu za půl roku, to je fakt. Statisíce lahví kam se člověk podívá je ale důsledek právě zvyku myslet si, že je nezbytné pít vodu kupovanou, resp. balenou. Je to prostě blbost. Opakuji, nežijeme v Egyptě.

krmič 28.4.2007 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

Napsala jste: "Takže by leckdo mohl přestat nápoje v PET prodávat a tím by se přírodě dost pomohlo."

Takže by prodávali ty nápoje ve skle. No tím by se teda přírodě ohromně pomohlo.

AndyO 28.4.2007 17:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

to jsme si nerozuměli. Leckdo by mohl přestávat ty nápoje prodávat. Ať ve skle nebo v PET lahvích. Protože ale  cesta nevede přes zákazy, ale přes osvětu, snažím se tu vysvětlit, že pití čisté vody balené má smysl v určitých situacích, ale nemělo by se stávat normou. Je to prostě blbost. Blbosti nezakazuji, ale kritizuji.

baltazar 29.4.2007 13:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

Je to blbost, ale je v tom taky velkej kšeft a marketingový metody jak to lidem natlouct do palice, že jen s novou růžovou sportovní flaškou budou in, jsou k dispozici a fungujou překvapivě dobře. Peníz všady pán jest .. takže si nemyslim, že by někdo ten byznys dokázal omezit, maximálně budou tahat kupujícim z kapes víc peněz a svedou to na únii nebo zelený. Jinak je to dobrej nápad, přestat to svinstvo prodávat :o)

AndyO 29.4.2007 14:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Největší problém při zpracování obalů z pastů je různorodost použitých materiálů.Pokud budou všechny lahve z PET,není likvidace problém

copak že budou in, spíš že budou živý a zdravý. Obzvlášť nechutný způsob jak zatloukat lidem klíny do hlavy. Píšu o tom výše. Byznys nikdo nedokáže omezit, to si musí každý spotřebitel vody srovnat sám ve své hlavě.  Takže dobrej nápad je spíš to svinstvo nekupovat.

Pad 28.4.2007 11:00

ekologie

http://www.stop-vetrnikum.webz.cz/ekologie.html

nepolitik 28.4.2007 10:58

Tanto blábol je typiskou ukázkou

perliččiny logiky. Jak známo perlička má ještě menší mozek než slepice. Naše milá Bobo je dokonalým prototypem perličky. Lze od ní neco jiného očekávat? Nelze ! ;-)

A je to! 28.4.2007 11:51

Re: Tanto blábol je typiskou ukázkou

Argument příteli! Argument!

myslivna 28.4.2007 13:06

Re: Tanto blábol je typiskou ukázkou

A co takhle premyslet pane? Budete se divit, ale v tomto ma J. Bobosikova plnou pravdu: proc hrabat jak idiot do neceho, co funguje (recyklace) a snazit se o to, co Bursikuv velky vzor - Nemecko by nejradeji opustilo? Kdyby samozrejme zelene mozky a jejich politici byli ochotni priznat potrat! Tak myslet, priteli, i kdyz to boli, ze?