30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 29.4.2007 15:40

Re: Děte do .. pivovaru

No jo, vy si zřejmě rád dáte na stůl svůj oblíbený nápoj v láhvi otlučené a odřené opakovaným oběhem a průchodem technologickými linkami...

Tak dobrou chuť!

jonáš 29.4.2007 17:56

Re: Re: Děte do .. pivovaru

A vy si to neumíte přelejt do krígle? Pokud jste si nevšim, otáčíte se na detailu kterej vůbec nebyl předmětem diskuse. Ale budiž, vy jste si nevšim že pivní flašky maj na sobě takový dva výstupky, který jsou krásně matovaný, protože jsou právě konstruovaný na vícenásobný průchod plničkou? Ale třeba to ani nepijete a jen tak kecáte z nudy.

Ladislav N. 29.4.2007 19:34

Re: Re: Re: Děte do .. pivovaru

Já pil hlavně limonády a čistou sodu - a ty teď už ve skle nejsou. Ale jak byly skleněné láhve otlučené (u piva, minerálek i limonád, to si ještě pamatuju :). Mně PET láhve vyhovují z řady důvodů a nemám motivaci upřednostňovat jiný obal. Do přírody láhve neodhazuji, nejsem prase. Ale když vidím Zelené s jejich aktivisticky prosazovanou blbostí, tak to ve mně vře. ;-)

Ptica z Modrej 28.4.2007 20:00

Jsou ještě hloupější.........

Podobný mozek tomu zelenému mají lidé v lokalitách , kde z vodovodu teče kvalitnější voda a dokonce levnější než je humusvoda z obchodu.(Beskydy,Šance,Morávka atd. ) Poraďte se z experty na vodu,ale ne z Cola -lokovi limonády.,na  Limonádníka Joa se vykašlete. Je třeba používat selský rozum - co pili Vaši předkové ??? )

Ladislav N. :-))) 28.4.2007 21:31

Re: Jsou ještě hloupější.........

No vidíte, jak jste "chitrej"... ;-P

vodovod 28.4.2007 19:48

Proč piji vodu z vodovodu doma a nenosím si ji z obchodu?

Proč piji vodu z vodovodu doma a nenosím si ji z obchodu?

Protože je pro mě výhodnější zvednout páku vodovodní baterie, než nastartovat auto, ject 3 km do supermarketu a vláčet balenou vodu z vodovodu do auta a z auta.

Jupíííí

BIS 28.4.2007 19:42

Balena voda je nutnosti vsude, kde je nedostatek vody

A to je nase budoucnost.

Rozvoz sklenenych lahvi stoji hodne ropy

Lazarus 28.4.2007 18:59

Voda z kohoutku

Piju z vodovodu, to bych se mohl vykašlat, tahat pití z obchodu.

Mike 28.4.2007 17:53

Nevim, kdo je vetsi v*l, Bobo nebo Bursik

Nevim, co rikal Bursik, ale vykoupene lahve se nemyji, lec rozemelou a pak recykluji. Takze na cca 30 autaku s mineralkama se odveze zpet jeden autak s drti PET. To neni tak hrozne. Klidne dam o korunu vic. Kdyz mi ji bude lito, tak flasku vratim, kdyz ne, tak at si ji vrati bezdomovec. Aspon nebude muset zebrat a flasky se prestanou vsude valet.

ŽA 28.4.2007 17:56

Re: Nevim, kdo je vetsi v*l, Bobo nebo Bursik

R^

Jura 28.4.2007 19:09

Re: Nevim, kdo je vetsi v*l, Bobo nebo Bursik

 Sakra a nešlo by ty plasty rozkládat teplem na monomer a ten pak  zase polymerovat na plast. Tím by měl zmizet problém v druzích plastů a navíc produkt by byl hygienicky nezávadný. Kdysi jsem viděl návrh na krakování plastů na pískovém " roštu" a pak to nějak zapadlo. Moc tomu nerozumím, ale snad by produktem mělo být něco jako metan, případně až po propan. A s tím už se dá něco dělat. není v pozadí nezájem o takovéto řešení, protože je v podstatě pořád cena ropy z tohoto pohledu příliš nízká? (Nezahrnuje náklady na výrobu a skladování, pouze náklady na těžbu, dopravu, úpravu + vliv trhu).

BIS 28.4.2007 19:39

Sakra a nešlo by ty plasty rozkládat teplem na monomer a ten pak zase polymerovat na plast?

To je napad, Juro!!

Ale bohuzel neslo.

Vůl 28.4.2007 19:51

Re: Nevim, kdo je vetsi v*l, Bobo nebo Bursik

Oba jsou na tom asi tak stejně, ale Bobo je víc při těle, Bursík zaase umí krásně mluvit s rukama v kase. Co tam asi má ? Že by odjištěný granát?

Jam 29.4.2007 13:45

Re: Re: Nevim, kdo je vetsi v*l, Bobo nebo Bursik

Pokud má ruce v kase, pak svírá ruličku drobáků

matěj 28.4.2007 17:50

A co tak zálohovat kondom

 Ne snad použití dvou naráz ale záloha finanční při koupi.Plodnost klesá a takové mrhání je do nebe volající.

matěj 28.4.2007 17:22

At volič platí zálohu za svého politika.

Tak jsou uhrazeny škody které politik napáchá.

ŽA 28.4.2007 17:14

Rodina Bobošíkových majetní jakousi sklářskou firmu

Což leccos vysvětluje - tento blábol....

BIS 28.4.2007 17:24

Re: Rodina Bobošíkových majetní jakousi sklářskou firmu

zcela presne, zde je seznam sklaren:

http://www.1000leaders.cz/hledej.asp?S=&stav=18&idZaznam=78&L=CZ

tomas 28.4.2007 16:28

obycejna slusnost

je zit tak, abych po sobe nenechaval zbytecny sajrajt. samozrejme je jednodussia v dany moment i levnejsi vsechno, co nepotrebuji nekam odhodit, ale je to bezohledne vuci okoli i vuci potomkum.  zrovna u bobiny bych veru cekal vice noblesy a elegance.

IS 28.4.2007 15:46

Čína kupuje odpad z PET láhví

Asi diskutujícím není známo, že do ČR se dováží z Německa k recyklaci odpad z PET lahví , který vytěžuje kapacitu našich firme, zatímco náš odpad odkupuje Čína. Odpadem Bursík trestá Čínu za porušování lidských práv v Tibetu a my občané tomu máme solidárně napomáhat zálohováním.

VladaPing 28.4.2007 15:31

Ta Bobošíková se mi jenom zdá, nebo je, fakt skutečná ?

TOHLE PŘECE NEMŮŽE NAPSAT ANI POSLANEC EU !

Ladislav N. 28.4.2007 12:53

Tak Bobošíková zase dnes proti zálohám na plastové láhve?

Kdyby se tahle ženská raději vyjadřovala k tomu, za co je placená - třeba jaký má názor na chystané předpisy EU (o nichž bude sama hlasovat), které tvrdě kriminalizují neplacené stahování hudby z Internetu... a může v dopadech vést k tomu, že budou kriminály plné "dětí"...

Jenomže ona se potřebuje zviditelnit zase nějakým "velmi aktuálním" článkem o problematice, které sama nerozumí.

Problém totiž není o vratných lahvích k opakovanému použití, ale o tom, zda použité láhve recyklovat, nebo "spálit" či skládkovat. A jestli je skutečně ekonomické zatížit láhve daní a jejich využití nesmyslnou administrativou a oběhem peněz, a nebo zdokonalit systém tříděného sběru odpadů.

Ale co chtít od nány Bobošíkové, že?

IS 28.4.2007 15:49

Re: Ladislave N, jen závidíte.

Malý Aston 28.4.2007 12:43

Navrhuji zrušit prodej a zajistit dovážení nápojů v bečkách!

Ještě dávno než se Zelení stali Zelenými vyřešili problém s vratnými nebo nevratnými lahvemi v Sovětském Svazu a tento trend se ještě stále v Rusku drží.Pěkně se všechno prodává v bečkách a na ulici.Množství tekutiny po komunisticku,každému podle potřeby.Máš žízeň,přijdeš nalije ti bábuška plnou sklenici,vypiješ dáš kopějku a jdeš si svou cestou.Sklenice se nemyjí,škoda vody.Žádné běhání do obchodu s prázdnou flaškou a pak s plnou,pěkně svou potřebu ukojíš na ulici.Když máš zájem o alkohol,postavíš se před obchod a prsty ukazuješ kolik je již zájemců.Půl litra vodky pěkně na 3 nebo 4 díly. Dáš dohromady zájemce,koupíš bratrsky a pod kontrolou vypijete,flašku vrátíš a jdeš.Problém který řeší Bursík byl dávno vyřešen. Žádné lahve nejsou třeba,auta nejsou třeba,nic vlastně nepotřebujeme jako ti mužici na děrevňach v zemi,kde zítra již znamenalo včera. Je jen škoda,že to zrušili a neřekli to ani našim komoušům ani Zeleným.:-D

IS 28.4.2007 16:00

Re: Lhaní o Rusku.

Malý Astone, že desítky let měli v SSSR téměř všude nápojové automaty na "gazírovannuju vadú" a další "soky", sklenici si opláchl zákazník obrácením a přitlačením na fontánku. Kupodivu se nekradly. K nám nápojové automaty dorazily v podstatě až po roce 1989. Na jihu se prodával na ulici kvas, něco jako zředěné pivo. Bylo až komické, jak se kolem motala obsluha v blém plášti jako doktor a umývala sklenice. Podmínkou prodeje byla instalace  přívodu vody. Njevětí problém jste však nezmínil, což znamená, že jste tyto automaty a si něikdy neviděl. Totiž v SSSR kolovalo množství různých druhů drobných mincí a ne všechny se do automatů hodily. 

vendavaclav 28.4.2007 17:44

Re: Re: Lhaní o Rusku.

Malý Astone, buď jsi blbec a nebo bezdomovec s žádným IQ. Prosím za prominutí vzdělané bezdomovce. Každý z nás se může díky tomuto systému stát bezdomovcem, aniž by se o to sám přičinil.

Pavel 28.4.2007 22:31

Re: Re: Lhaní o Rusku.

Videl jsem i jine automaty, na bezne plastove kelimky. Ovsem kdo, mohl si pouzit vlastni sklenicku, byla na to volba. Pak to mel o kopejku levnejsi, pricemz "komercni" cena byla 3 kopejky (s prichuti) nebo 2 kopejky (jen garizovannaja).

novák jan 28.4.2007 12:23

eu nemá žádnou budoucnost,státy brzy přestane bavit platit takového molocha,který má starost hlavně potlačit konkurenci malých států

28.4.2007 11:33

má pravdu s tě+ma flaškama

Věřím, že televize, kdyby tam působila, by nebyla v takovém marasmu, jak teď. Boj proti politickým uskupením, která mají média pod kontrolou, byl od začátku téměř ztracen. Všichni, kdo z televize tyjí, a ji ovládají, si nepřáli vymést Augiášův chlív. Dokázala bojovat až do konce. To se cení. Prostě jí fandím. Nejen proto, že jí to sluší. I když, pokud je v politice šoumen, nebo na co se dívat, tak to vždycky potěší.. :-)

ŽA 28.4.2007 11:58

Re: má pravdu s tě+ma flaškama

Ano, s majitelkou penzionu Dědečkovou a galeristkou Dostálovou (která je blbá i podle ODS), to bylo trio...a černá obrazovka..to byla krása....