17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rafp 14.11.2007 19:50

Re: Klener aneb...

no nezlobte se,ale váš názor je názorem blba.

tosek 14.11.2007 20:13

Re: Re: Klener aneb...

Můžete mi prosím vysvětlit v čem? Zkuste chvíli věcně argumentovat a ne někoho, s kým nesouhlasíte, označovat za blba.

pacient 14.11.2007 14:18

Re: Re: julínek ukázal archetypy v pozadí ODS

Eva 14.11.2007 14:17

Nejenom v Praze

Je potřeba připomenout, že podobné chování si ministr s úspěchem vyzkoušel už v Brně.A je potřeba si připomenout, jak stávající ministr reagoval na podobný akt ministra Ratha, kdy se jednalo také o Brno, ale tentokrát o prof.Černého a jeho kardiochirurgii špičkové úrovně.

V Brně se rozhodl zrušit Úrazovou nemocnici a  přestěhovat po léta budovaný tým do standardní nemocnice, i když faktultní a sice na periferii, do Brna Bohunic., o kvalitě Úrazovky by třeba mohl vyprávět ministr Svoboda, když mu zde léčili páteř po autonehodě.

I v tomto případě byl odvolán ředitel, který nebyl ochoten zruinovat vybudované pracoviště a i v tomto případě se hovoří o tom, že pravým důvodem jsou rozsáhlé lukrativní pozemky ve středu Brna, na kterých úrazovka stojí.

Údajně ministr ,opět  v Brně  připravuje zrušení porodnice ( opět v rozsáhlý pozemek v centru města) a její přesunutí . Zrušení porodnice se údajně plánuje v době, kdy se z Brna jezdí rodit do okolí.

pacient 14.11.2007 14:09

Proč se na to všichni téměř mlčky díváme ? Proto, že jsme ve většině ještě mladí a nemocnice nepotřebujem ?

Je neuvěřitelné, co ten nedouk Julínek páchá. Já to nechápu, přece si nemůže dělat co ho napadne.Topolánek nereaguje.Samozřejmě vím, že za Julínkem stoji jiné, silné zájmy, ty však bohužel se starostí o zdraví lidí mají málo společného.Julínekk je nástroj - ale musíme si to nechat všechno líbit ? Bohužel můžeme to ODS spočítat až o volbách. A ať jsou si pánové v |ODS, kteří k tomu mlčí, tím jisti, že jim to spočítáme.

Vím, že ČSSD je dnes v podstatě hlavně Paroubek a j sou tam též podobně založení "politici"jako v ODS. Ale trato ČSSD je  mi mnohem milejší, než tato Julínkova lumpárna se spojováním nemocnic.Přiznám se, že budu rád, až bude ODS odstavena od moci.

gerontusinza 14.11.2007 15:32

Zklamu vás ČSSD již není Paroubek. Re: Proč se na to všichni téměř mlčky díváme ? Proto, že jsme ve většině ještě mladí a nemocnice nepotřebujem ?

Ten člověk svým nekonáním ztrácí pro ČSSD hlas za hlasem. Nejvíc pro ČSSD dnes konají pánové Melčák a Formánek.... ;-D Bez nich by dnes ČSSD nebyla žádný soupeř. A za tyto můžeme děkovat právě Paroubkovi a jeho neschopnosti.....:-/

libero 14.11.2007 16:56

"Přiznám se, že budu rád, až bude ODS odstavena od moci."

Jo, DRáth vám to vylepší;-P:-P.

jamo 14.11.2007 22:00

to pacient

přadpokládám z napsaného příspěvku, že je pan pacientem psychiatrického ústavu. Pak vám tedy opravdu přeji Ratha (ve stejné cele).

Jenda 14.11.2007 13:54

Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

a pod jednu prosklenou stenu jim umistil krishnovce, pod druhou vypadovku a pod podlahu Kenvelo. A pozadoval bych po nich vysledky. Aby to bylo zajimavejsi tak po skupinkach.

Aby si pocvicili socialni schopnosti tak bych mozna pridal jeden prtavy meatingroom. At se skupinka muze v klidu poradit ... kdyz si vyrve meatingroom. Zaridit aby pochopili jak debilni je to zarizeni pokud ke sve praci opravdu potrebujete SVUJ pocitac asi nepujde.

miluna 14.11.2007 13:58

Re: Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

Jak vypadá klávesnice když člověk zbaští takovou dávku LSD naráz?

miluna 14.11.2007 14:01

Re: Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

Jak vypadá klávesnice když člověk zbaští takovou dávku LSD naráz?

miluna 14.11.2007 14:07

Re: Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

Jak vypadá klávesnice když člověk zbaští takovou dávku LSD naráz?

ergo 14.11.2007 14:22

Re: Re: Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

...se vám tu ten příspěvek nějak okotil...

Jenda 14.11.2007 14:27

Re: Re: Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

Ze by socialni psycholozka? Nebo nejaka podobna, humanitnim zdelanim postizena osoba, co jaksi nechape, ze nekteri lide se potrebuji na praci soustredit? Az ze hluk a pohyb v okoli soustredeni narusuje a vycerpava? Ona si prece potrebuje pri praci povidat, tak at si povidaji vsichni!

jirka.s. 14.11.2007 18:01

Re: Re: Re: Socialny psychology bych zavrel v poctu padesati do openspacu

Vona má miluna od pláče rozmazáno! Venca ji nechal a vzal si Blaženu Škopkovou!!! ;-D

miluna 14.11.2007 13:21

projde někdy ODS evolucí

 Napadlo Vás někdy proč skalní voliče (nikdy nebudou volit nikoho jiného) mají jen ODS a právě komunisté a co to znamená pro vývoj společnosti jako celku? Až i tupí skalní příznivci ODS (socani jich zdaleka tolik nemaji a popularita se u nich více mění s jejich reálnými akcemi) pochopí, že se mají od ODS odklánět když místo slibovaných lepších zítřků všem najednou zbývají jen pochybné machinace a mastění vlastních kapes, pak se teprv někam pohnem. ODS projde očišťujícím evolučním vývojem (asi utopie co?), ti co jejich motivací je hlavě černota a vazby odejdou ten zbytek co v ní zůstane pokud nebude nula  pak může získat i ty voliče, kteří by ji teď raděj viděli uprostřed Tichých oceánu…bez člunu

H.K. 14.11.2007 14:34

Re: projde někdy ODS evolucí

Až i tupí skalní příznivci ODS (socani jich zdaleka tolik nemaji Vy jste se pravděpodobně zařadila mezi "chytré" voliče, pokud máte volební právo. Rád bych se zeptal, koho jste volila Vy.

zbývají jen pochybné machinace a mastění vlastních kapes Myslím, že pánově Zgraba, Fencl, Přibyl, Gros, Kraus, Vybíral,Doležal, ČervenkaMrázek, Pitr, Janata, Láznička, atd., patří mezi ty chytré voliče.

Kdyby Vás někdy něco náhodou něco napadlo, tak zase napište.

Kubeš 14.11.2007 14:56

Re: Re: H.K.

R^R^R^

Pavel 14.11.2007 16:25

Re: Re: projde někdy ODS evolucí

a co taková  jména : Železný deset milard,Kožený jěště víc miliard,Pitr,Poldi Kladno.....pěkně do stracena a mnoho jiných firem .....Bank ,kampeliček ODS prostě v tu dobu zhasla světla a už to frčelo ...to byla Amerika co???právo nikde,morálka to ani neví dodnes co to je ,ale to se prostě řekne taková byla doba voni ODS prostě nic to všechno  ti socani udělaly  a basta!

tosek 14.11.2007 16:47

Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

Ono je samozřejmě taky legrační (nebo tragické, jak chcete), když prémiérem této země je člověk, který ve svém soukromém podnikání zkrachoval a zanechal dluhy ve výši desítek milionů. Takovému člověku se prostě nedá věřit, když nás přesvědčuje, jak máme teď hospodařit, šetřit a jaká je to hrůza, jaké dluhy zanechala vláda ČSSD. Podotýkám, že nejsem příznivec ani volič J. Paroubka, jde mi o to, že až na několik opravdu málo výjimek jsou naši "vyvolení" tragikomickou partou nul, které nic nedokázaly. Z toho samozřejmě pramení jejich neschopnost pochopit a řešit věcné problémy věcně. Protože s opravdovými odborníky (prof. Klener) nejsou schopni vést rovnocennou diskusi, musejí se uchylovat k mocenským řešením typu "teď tady poroučím já a všichni ostatní můžete akorát držet hubu". Nejsou zkrátka schopni pochopit, že nejsou všemocnými vládci nad životem a smrtí svých "poddaných", nýbrž jen dočasnými správci této země. Jejich úkolem by tedy mělo být vylepšit to co dostali od svých předchůdců a předat to svým nástupcům, a nikoli vydojit pro sebe a různé kamarády co se dá a zmizet v propadlišti dějin.

H.K. 14.11.2007 17:12

Re: Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

naši "vyvolení" tragikomickou partou nul, Jsou to lidé, kteří byli zvoleni. Je to vzorek společnosti jaká tady žije. Demokracie je složitý systém ve kterém pokud přesvědčíte víc jak 50% voličů o své pravdě, tak je to pravda i kdyby to blbost. Rád bych věděl jak se jmenují politici, které uznáváte a kteří by měli být v čele tohoto státu?

tosek 14.11.2007 20:32

Re: Re: Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

Obávám se, že vedete diskusi s něčím, co jsem netvrdil. Ano, jistěže byli zvoleni, ale tím snad není řečeno, že to jsou kvalifikovaní odborníci, schopní odpovědné manažerské práce na nejvyšší státní úrovni a s pevnou morálkou. A takoví by snad měli být nebo se tomuto stavu alespoň blížit nebo o něj alespoň usilovat. Měli by tedy být spíše vzorem společnosti než jejím zrcadlem. A pokud jsou jen vzorkem společnosti, pak tím spíš se musíme ptát kdo z nich je zloděj, lhář, podvodník atd., neboť takoví lidé přece také jsou ve společnosti. Dále podotýkám, že jen velmi málo z našich politiků bylo zvoleno více než 50% voličů (nevím přesně, ale myslím, že jen pár senátorů. Ano, přímo jste to tak nenapsal, ale de facto z Vašich slov to vyplývá. Ani s Vaším názorem, že stačí přesvědčit voliče a bbost se stává pravdou nedokážu souhlasit. Nechci Vám podsouvat, co jste nenapsal, ale ad absurdum dovedeno, to znamená, že o pravdě se hlasuje, ale to snad ne. Na Vaši poslední otázku, přiznávám, a je mi z toho smutno, neznám odpověď. Ano, bohužel, v tuto chvíli nedokážu napsat jméno politiky, kterého uznávám, a kterého bych rád viděl v čele tohoto státu. Ale naději si snad nesmíme nechat vzít.

jamo 14.11.2007 21:56

to tosek

z vás ta moudrost přímo kape, nechcete to vzít pane n e j c h y t ř e j š í VY?? (Y)

tosek 14.11.2007 21:59

Re: to tosek

Obávám se, že jste můj text nečetl. Nikde nepíšu, že jsem nejchytřejší, jenom se snažím věcně diskutovat. Znám soustu lidí, kteří jsou chytřejší a schopnější než já, ale nikdo z nich není politik, o tom mluvím, o bídě naší vrcholné politiky.

H.K. 14.11.2007 22:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

naši "vyvolení" tragikomickou partou nul, Jsou to lidé, kteří byli zvoleni. Je to vzorek společnosti jaká tady žije. Demokracie je složitý systém ve kterém pokud přesvědčíte víc jak 50% voličů o své pravdě, tak je to pravda i kdyby to blbost. Rád bych věděl jak se jmenují politici, které uznáváte a kteří by měli být v čele tohoto státu? V reakci na Váš příspěvek jsem reagoval na jednu myšlenku, kterou jste napsal. Do politiky jsou voleni lidé, kteří tady žijí a kteří mají zájem věci veřejné řešit. Pokud budete říkat, že politici jsou nuly a zloději, tak kdo se bude starat o věci veřejné? Určitě jsou tan nuly a zloději, kteří politiku a politickou stranu využívají jako "výtah" k moci, ale určitě jsou tam lidé schopní, poctiví, obětaví, kteří odvádějí záslužnou a poctivou práci. Jiní lidé nejsou k mání. Vyměnit národ nelze. Převychovat taky ne. A nastolit slušná pravidla ve společnosti, která budou většinou lidí akceptována, to je možné za několik generací.

Souhlasím, že když jsem napsal, že stačí přesvědčit víc ja 50% voličů  a blbost se stívá pravdou. To tak jistě není. Chtěl jsem říct, že pokud v pralamentě návrh  zákona, který je mizerný podpoří víc jak 50% poslanců, tak zákon platí. V tom je slabost nepřímé demokracie, ale i přímé demokracie. Slabost je také v tom, že se dá zneužit k prosazení skupinových zájmů různých lobistických skupin a to mnohem víc ve státech ve kterých státním rozpočtem prochází mnoho peněz.

Určitou výhodou je, že jsou volby a je možné nevolit stranu, případně jednotlivce. Strana musí mít účinné mechanizmy vlastní očisty od různých koumáků, kteří politiku používají jako výtah k moci.

absurdum dovedeno, to znamená, že o pravdě se hlasuje, Jistě, že o pravdě se nehlasuje. Vlastně ani nevím co to pravda je. Je pravda to co říká manželka, nebo je pravda co říkám já? Určitě je to to, co říkám já.

tosek 15.11.2007 8:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

Vážený pane, děkuji za věcnou a slušnou diskusi, ve které s některými Vašimi názory souhlasím, s některými ne, ale to je snad normální. Tak někdy příště u jiného tématu.

Jurda 14.11.2007 17:30

Re: Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

Pan Topolánek vedl k nule firmu VAE, ovšem správný název měl znít VAE VICTIS = běda poraženým.

H.K. 14.11.2007 17:05

Re: Re: Re: projde někdy ODS evolucí

Pokud by komunisti v padasátých letech nesebrali všechno všem a ze sebevědomých podnikatelů a zemědělců neudělali,  v lepším případě nádeníky v tom horším vězně nebo mrtvoly, nebyla potřeba žádná privatizace. Kdy by dnes znal jměna jako Kožený, Mrázzek, Pitr, Zgraba, Železný, atd. Železný doma vyhrál soud o Novu, arbitráž prohrála ČR a musela platit,  protože neochránila investice. Kožený by v USA  tloukl bídu.  Pitr, Mrázek, Krejčíř jsou vexláci, spjatí s minulým režimem. Kradli  zejména lidé, kteří byli spjati s minulým režimem a měli iformace.

jamo 14.11.2007 21:48

to Pavel

je vidět ten mdlý rozum: takže Železný a Pitr mají něco s ODS?? To je ale překvapení! A před ODS tady byl RAJ na zemi (50 let bolševismu) a po 4 létech (ODS) spálená zem :-P. No a tohleto (Pavel) má taky volební právo??

jirka.s. 14.11.2007 17:40

Re: projde někdy ODS evolucí

No jo, Miluno! Venca si vzal Blaženu a tak ti nezbylo nic jiného, než se vrhnout na politiku, viď? Ale já bych pro tebe náplň pro volný čas měl! Zkus si zopáknout pár lekcí mateřského jazyka, třeba  pak i nějakého ženicha uženeš!!! ;-D