29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zima Maratová 16.7.2009 10:37

Re: No vidíte,

Neff je Žid, já Češka. Na rasismu nevidím nic tupého. Otupělí jsou multikulturalisté s jejich pochybnou nefungující kosmopolitní teorií.

M. Zima 16.7.2009 10:57

Dostávám pochyby,

zda máte zcela jasno, co je rasismem označováno. Nikdo Vás nenutí do multi-kulti, jde především o to, zda má být někdo na základě rasy znevýhodněn, nebo přímo persekuován. (A právě to se u českých Romů děje.)

Zima Maratová 16.7.2009 11:13

Re: Dostávám pochyby,

Já mám vcelku jasno. Pro multikulturalisty je každý, kdo nesouhlasí s jejich šílenými plány na zasvinění světa neidentifikovatelnou směsí ras, rasistou. Zde jde o to, že cikáni jsou zvýhodňováni oproti ostatní populaci a ještě je ta většinová populace nazývána rasisty, třeba individui typu Urban.

Rasismem je i upřednostňování určité rasy před druhými.

kpt 16.7.2009 12:52

českým cikánům se nic až tak neděje

jen je jich moc. to je hlavní problém. Společnost, která je krmí šatí zajišťuje bydlení atd. aniž za to něco dostane zpátky ovšemže vysílá signál: Množte se, veselte se, my to zaplatíme. Budeš-li mít každý jeden, dejme tomu do 25 let svého života 5-6-7 kusů potomků, budeš mít vystaráno... co se jako divíte, že si z vás ti lidi dělají srandu. U nás, /V Řecku/ se sice cikáni chovají stejně nebo podobně, hluční, špinaví, nevzdělaní, ale je zásadní rozdíl, nemnoží se, neboť, a to je ten důležitý rozdíl, mít 10 potomků nezakládá nárok na žádný příspěvek od státu, tak jednoduché to je. Nemáš za co žít? Starej se. Neumíš to? Máš smůlu... Dokud bude cikán vědět, že existuje plynulý přívod státních prostředků, bude se usilovně starat o to, aby byl co největší, ergo, aby vyrobil co nejvíc potomků. Zní to hnusně, ale je to tak. A tak zatímco vy budete přemýšlet co tedy dělat a kam s nimi, oni utěšeně konají své dílo..

jirka.s. 16.7.2009 10:27

Re: Zkreslujete jako Neff,

Já bych měl lepší nápad! Až dojde germánům s kchaltnou ausdauer a pošlou ho paketem zurück, tož bych ho jinam nepustil než do Chánova či Janova!!! ;-P

asterisk 16.7.2009 10:09

Re: Zkreslujete jako Neff,

pane, kdyby tomu tak opravdu bylo a kdyby reálie v české republice vypadaly tak jak to píšete, logika ze strany kanaďanů by nebyla zavés víza a své území pro "uprchlíky" uzavřít, ale naopak na zjištěný útlak poukázat a romům se otevřít. Pokud je to tak jak píšete, jsou kanaďané proklatá pakáž, pokrytci a velkohubí žvástalové!!! ;-)

M. Zima 16.7.2009 10:34

Kanaďanů se nezastávám,

i když mi o nich není známo, že by vydalii uprchlíky, jak to udělali Amis, Tomis, nebo Češi je ale pravda, že těm romským refugee, kteří prokázali persekuci, asyl udělili. Na rozpor v českém chování jsem již upozornil, a viděno ekonomicky, proč by měla Kanada platit za neschopnost Českých komunistických karieristů? Vyžadovat od Kanady, že musí české Romy přijmout je typická česká prgnostická drzost, s jakou čeští komunistéi vlezli do EU a jiných západních struktur. Jednoduše, co očekáváte od party, kde bývalí komunisté obsadí stát. včetně vp médií a hrdinný národ mlčí a pravice se chová jako banda kreténů?

asterisk 16.7.2009 10:56

Re: Kanaďanů se nezastávám,

Plavete doslova na vodě pane. Kanadské reálie znám myslím lépe než vy (je to dáno osobní zkušeností a spoustou přátel které v těch končinách mám. Dělám totiž do mládežnického hokeje a do kanady relativně často jezdím). Kanada má za sebou nesmírně bolestivou zkušenost protkanou vydíráním, úplatky a dokonce sexuálním otroctvím - tím vším se provinili prokazatelně imigrační úředníci v kanadě v 40, 50 a ještě i v 60 létech. Je to období opravdu nechutných skandálů, kdy se odkryly případy doslova dechberoucí, které vyrostly na lidské bídě, bezvýchodnosti na straně jedné a na straně druhé potom na delegované a zneužité a špatně kontrolované moci. Kanada zcela přehodnotila své azylové mechanismy a nastavila systém tak, aby si příště podobnou hanbou už nemusela projít. Každá mince ale má své dvě strany a je logické, že se najde i chybka. Tady je to fakt, že takto postavená imigrační "síť" je patrně tou nejměkší ze všech, které jsou rozprostřeny po moderním západním světě. Autoři jistě počítali s tím, že se najdou vykukové, co do ní spadnou ze zitných důvodů. Ale těžko mohli předpokládat, že by snad jednou mohla přijít jedna přesně ohraničná skupina z jedné přesně definovatelné země (a odnikud odjinud!!! - zvláštní je, že třeba rumunští cikáni "emigrují" houfně do itálie a nelétají do Toronta ;-)) a tam začít systém systematicky vysávat. Kanada je po oněch bolestivých zkušenostech citlivá na změnu tohoto systému, protože ta poslední odstranila ono zmíněné riziko zneužití ze strany úředníků a tamní společnost toto zajímá na prvém místě. Pak ale také chce po své vládě, aby ten systém nebyl jak jsem psal systematicky zneužíván. A vláda to opatření udělala.... Než to udělala, tak si zjistila jestli to "přece jen není všechno pravda" a pak zasáhla. Víc bych v tom nehledal.

M. Zima 16.7.2009 11:06

O kanadské hanbě můžete dlouze

psát i ve spojení s Balkánem, ale ani jinak jste teď neřekl vůbec nic nového. Ty Rumunské Romy táhne přeci Italie kvůli jazykové příbuznosti. Co znamená to Vaše "víc bych v tom nehledal", to je typický český útěk, český pseudointelektualismus, nic víc.

asterisk 16.7.2009 11:22

Re: O kanadské hanbě můžete dlouze

já sice nechápu proč se mně snažíte permanentně urážet, ale možná to máte jako nepopiratelný charakteristický rys, tak to již poněkolikáté přehlédnu..... S těmi rumunskými cikány (a tady bych prosil aby jste to dodržoval - do Rumunska jezdím minimálně jednou do roka na enduro a s tamní cikánskou komunitou jsem obeznámen - termín "rom" je pro ně tou nejhrubší urážkou!!!!) to bude možná trošku jinak. Předně ty české do kanady asi jazyková příbuznost netáhne, stejně jako je netáhla do V. Británie kam také houfně prchali. A pak je tu také včerejší rozhovor s panem Kritofem (bývalý šéf vládní rady pro Romy a ten na otázku "Jaké budou následky obnovení vízové povinnosti v Kanadě?" odpověděl: Ale možnosti, že by Romové začali ve větší míře emigrovat do jiné země, moc nevěřím. Američané mají velmi striktní postoj k žádostem o azyl. Někdo by jim to musel prošlapat, dát jim jasnou cestičku. To je logistika, která nezačne fungovat z týdne na týden... ... jestli ono to není všechno jinak a víc nežli jazyková příbuznost nehrají v tomhle byznysu větší roli zájmy logistiků a prošlapávačů. A jaké? No přece prachy! Logistika je normální byznys!

čm 16.7.2009 18:56

Re: O kanadské hanbě můžete dlouze

Ale ten pán je hokejista ? Já kdysi chytal a co se mi líbilo, že into a tím míň pseudointo se tam nevede? Von jen řiká, že  je to realita a že se nám nic až tak neděje, a že to máme chápat jako jejich právo a nehladat za tim kdeco ? A netančit jak divoši ňáký válečný tance, a když, tak před Strakovkou ? nebo sem hloupej ?

Mirek F. 16.7.2009 10:12

Re: Zkreslujete jako Neff,

A proto ta kanadská komise po návštěvě ČR konstatovala, že....

pepazdepa 16.7.2009 10:19

Re: Zkreslujete jako Neff,

Mr.Zima asi zapomněl na chování cikáňat v nemocnici při epidemii žloutenky,kdy tyto rasově utlačované děti kálely pod sebe,nadávaly personálu do ,,bílejch sviní´´ a malovaly výkaly po zdech.Ano,klidně podpořím odchod takových ,,lidí´´ kamkoliv,a nejlépe k Zimovi do baráku.Tím,jak se.e do vlastního hnízda,se těm cikáňatům velice podobá.

asterisk 16.7.2009 10:24

Re: Nikoli, Kanada Vám říká,

a jetě douška: ona Assanace - tajná akce STB - to byla opravdu akce k vyhnání nepohodlných. Ale nepohodlných politicky! Politicky nepohodlný vyhnanec má právě právo na politický azyl. Jsem rád že jste to tady zmínil. A jistě uznáte, že tito "vyhnanci" o kterých tato diskuse je, jsou dost možná všechno, jen ne politicky pronásledovaní a utlačovaní. Naučte se číst řádky a ne přednostně mezi nimi - tam se možná dočtete všechno to co jste tady napsal o neschopné pakáži, nicméně vám unikne obsah z těch řádků a ten je myslím jasný: toto není politické uprchlictví. Toto nejsou utečenci, co by měli nárok na politický azyl a to kdekoliv po celém světě.

M. Zima 16.7.2009 10:49

Jedná se o rasovou diskriminaci,

ta je svým způsobem i politická. Ale zásadně a principielně se mýlíte, jestli míníte, že charta OSN, podle které se Kanaďané řídí a podle které tisíce bílých Čechů asyl dostalo mluví pouze o politice. Ten problém nejsou ani tak ta viza, ale, že čeští komunističtí kreténi, jako Kohout, který pravidelně "tankuje" v Moskvě možná dokáží refugee statut zničit, protože se s těmi idioty nedá mluvit a potom to bude na jednotlivých státech, koho jak uznají. 

Termín Assanace i v Romském případě sedí. (Když už jste konkrítní, tak stačí onen romský mladík, kterého ukamenovali bezdůvodně někde v řece Úpě(?) a pokud vím, nejenom, že za to nebyl nikdo potrestán, ale u soudu padaly ještě cynické vtipy.)

asterisk 16.7.2009 11:05

Re: Jedná se o rasovou diskriminaci,

... a jéje... maryáš - vynáším kartu s odsouzenou dvojicí romů, která slovně a potom i fyzicky napadla městského strážníka, přičemž byli uznáni mimo jiné z rasově motivovaného činu. Zachránil ho až policista ČR, který u lynče začal střílet do vzduchu....

magi 16.7.2009 10:26

Re: Nikoli, Kanada Vám říká,

pane,co vám brání vzít si aspoň dva indiány a vychovat z nich nerasisty. Ten výraz jsem nevymyslel já,ale profesor V.K.tč president! Pokud vím,tak nikdo nikoho nevyhání. Mě je 64,ale v životě mne nenapadlo,že bych se mohl vystěhovat co Kanady a tam na letišti čekat,až mi budou pečený holubi lítat do huby. Když vy dokážete z cikána vychovat slušnýho člověka,dostanete řád zlaté vařečky cikánské. Já vím přesně,že to nedokážete,protože na rozdíl od vás,vím o čem je řeč !

walda 16.7.2009 10:28

Re: Nikoli, Kanada Vám říká,

Máte-li na mysli že je rasista člověk , který cikány nemůže ani cítit,takže jsem rasista,kdo tvrdí opak,že tu pakáž cikánskou má rád jen lže.Viz podvraťáka Kocába.

M. Zima 16.7.2009 10:52

Vy jste především blbec, a to je v mnohém ústavu polehčující okolnost.

Anton. K. 16.7.2009 11:14

Re: Nikoli, Kanada Vám říká,

Muj naprosty souhlas , pane Zima !!!

magi 16.7.2009 11:48

Re: Nikoli, Kanada Vám říká,

Anton. K. nepíte tolik,když píšete příspěvky. Pak je to fakt legrační !!!

Zima Maratová 16.7.2009 9:37

Re: Vzhledem k idiotství, jaké tu šíří

Stále zmiňujete jen židovské elity a vydáváte je za Čechy. To, že jsou Židé ve velké většině rasisté je známo.

M. Zima 16.7.2009 9:43

Vidíte, před Vaším jasným rasovým pohledem musím tentokrát kapitulovat.

hh 16.7.2009 10:48

Re: Vidíte, před Vaším jasným rasovým pohledem musím tentokrát kapitulovat.

Však už zmiz do pérdele :-P

emil 16.7.2009 13:00

Re: Vzhledem k idiotství, jaké tu šíří

Nezmrzl ti mozek, zimo ? Tvoje idiotství můžeš uplatňovat tam, kde lidé nežijí spolu s Romy. Žijte s nimi, bydlete s nimi, pak takové kraviny jako Urban a Zmrzlina nikdy nenapíšeš.

huhu 16.7.2009 9:04

podlejzá parazitům

zdiskreditovaná pravdaláska podlejzá ještě větším parazitům nežli tak činí socani...

REX 16.7.2009 9:00

Náš problém.

Víze do Kanady je pouze a výlučně náš problém a nic na tom nezmění žvásty našich populistických politických kreatur.

Mirek F. 16.7.2009 9:13

Re: Náš problém.

Náš problém? Tak fajn, co máme dělat, aby Kanaďané zrušili víza? A konkrétně, prosím.

Kodl 16.7.2009 8:55

V podstatě jste soudruhu Urbane profesionální

Cikán, čekající u koryta na další porci EUrožrádla.;-D

informace 16.7.2009 8:52

Pan Urban říká:

Reakce české úřednické vlády na znovuzavedení víz do Kanady je stejně pateticky neprofesionální, jako je směšná. No, dejme tomu, každý má nárok na svůj názor. Ale konkrétně, v čem pozůstávala ta reakce, to zůstává nějak mimo obzor autora. Abych mohl posoudit postoj autora a reakci vlády, chybí mi potřebné informace.

I když prozatímní, úřednická vláda měla okamžitě jednat - jakmile se doslechla o kanadských úmyslech - vyjednávat s kanadskou, vysvětlovat, činit nátlak.  I když nemá volební mandát,  je to pořád vláda, která v této chvíli hájí zájmy státu v mezinárodních stycích - EU neEU.

Co udělala konkrétně vláda? To nám autor neříká. Jen kritizuje.