18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Venca 3.7.2009 11:42

Hezky

a bohuzel pravdivy clanek :-( pane Hvizdalo.

HOBBO 2.7.2009 23:23

Za ty pitomy kecy

bych pral vazenemu panu novivari aby ho nekdo taky nepravem narkl z nejakeho podvodu,a on vyfasoval k liceni tu Prerovskou bolsevicko-komunistickou mafii. Mozna ze by po teto zkusenosti i prohledl, a prestal psat takove blaboly ktere pouze jednodussim lidem matou hlavy.Takze pane soudruhu Hvizdalo opatrne se slovicky. Diky!

M. 2.7.2009 11:58

Justiční mafii vytvořil Hvížďala !!

 a je t;-D

mik 2.7.2009 9:26

Teď se skuhrá nad stavem justice

Kde ale byli všichni ti co jsou dnes "spravedlivě rozhořčeni" když policie a justice pro polisopadové období bezprecedentně věznila a šikanovala Vladimíra Hučína? Spravedlnost je nedělitelná, buď je nebo neni. Když na spravedlnost justice rezignovala v kauze Hučín a nechala bolševické fízly Vladimíra víc než rok terorizovat kriminalizací , nemůže se teď rozčilovat. Dnešní justice sklízí jen to co pomáhala budovat když měla pocit, že se jí to netýká. Oběť není justice ale obyčejný občan.

Landys 1.7.2009 22:36

Topolánek pouze sklidil co zasil - páni neposkvrnění demokrati !

;-€No tak to tady dopadlo přesně jak jsem zkraje předpověděl. Ťalo se do živého, Hvížďala už je bolševik a všechno jiné nejhorší, komunismus je horší než fašismus, a ve finiši ještě budou socialisti horší  komunistů. Pánové jsou silně nervózní, když jim někdo znovu připomněl všechny ty levárny nejtěžšího kalibru, které byly už tehdy tak evidentní, že to museli poznat i žáci páté obecné. O Čunkovi se tady teď nebavíme, bavíme se o těch Dalíkovsko-Toplánkovsko-Langerovských následných podrazech a intrikách na všechny možné způsoby. Nakonec se do toho vlastní vinou tak zamotali, že nezbylo jiného východiska než je vypoklonkovat ze Strakovky. To, že z toho  chtěli  ještě těžit a začali okamžitě řvát, jakého se Paroubek dopustil hrdelního zločinu, když  tu bandu podvodníků, vyděračů a korupčníků odstavil od lízů, už byla spíš drzost. Mirek se totiž tak vžil do té role vrchního velitele EU, až si začal myslet, že si může dovolit cokoliv. Takže bylo jen dobře, že se aspoň tentokrát přepočítal. Rv

Vilda 2.7.2009 3:37

Re: Topolánek pouze sklidil co zasil - páni neposkvrnění demokrati !

Chyba, komunismus a fašismus jsou si rovny. Svoboda jednotlivce a jeho práva jsou vždy pošlapávána:-/!!

Jednotlivec je likvidován, stádem je manipulováno!!

mik 2.7.2009 9:39

Re: Topolánek pouze sklidil co zasil - páni neposkvrnění demokrati !

Přesně. A oboje jsou to úchylné levicové systémy. To, že náckové jsou extrémní pravice je jen dlaší levičácká propaganda a nechápu dnešní "nezávislá" média proč tuto drzou lež stále dokola opakují. Nechápu proč se pravicové strany neozvou. Vždyť je to už do očí bijící debi lita když soudruzi redaktoři z ČT nebo Novy referují o "pravicovém extremismu" a přitom na obrazovce je transparent "Národní socialismus".

Jak dlouho si ještě to levičácké oblbování necháme líbit? Z tohoto úhlu pohledu bolševismus ještě zdaleka nezkončil.

Schimanski 1.7.2009 22:18

Správně

Úplný souhlas.

ja 1.7.2009 22:11

Soudruhu , lžeš jako správný bolševik

Drž už hubu.

Pete 1.7.2009 22:00

A co Hučín? Toho pronásledoval prokurátor z Přerova v režii ČSSD.

To bylo ještě před Čunkem. Shodou okolností to byl ale stejný prokurátor, který pak stíhal Čunka. Jak jsem se to dozvěděl, tušil jsem nějako strašnou prasárnu. Obě tyto kausy se hodili ČSSD a tento prokurátor je obě pro ČSSD stíhal. Právě proto Vesecká a nejen ona nabyla podezření na zpolitizování akce Čunek a předala případ jinam. Hvížďalo, co ten Hučín? To bylo v pořádku? Myslím, že občas strašně blbě žvaníš.

P 1.7.2009 21:24

Nuda

dvě strany sporu. Spor spíš ideologický než právní, protože neexistuje jediný důkaz. Novináři mají výhodu, že Čunek je takové dřevo. Nedávno se pustili do Dohnala, ale ten hned podával na ně trestní oznámení, tak rychle zalezli.

Jediné zajímavé je to s jakou úporností spousta lidí porušuje pravidlo, že každý je nevinen, pokud není odsouzen. Ti lidé nechtějí vidět pravdu, chtěji vidět to, co si sami přejí. Něco na způsob Čapkovy Bílé nemoci. Ta podoba s fašismem není také náhodná. Fašismus patří na levou stranu politického spektra - prosazuje státní vlastnictví, stejně jako komunismus.

Queribus 1.7.2009 21:00

"I když by měl třeba pravdu, není důvěryhodný"

jenže pravda zůstává vždy pravdou, s tím nic nenaděláte.

vojta 1.7.2009 20:24

Ten Hvížďala

psal v dávných dobách jako bolševik. Potom se stal osvíceným bolševikem. Teď nám dává lekce z demokracie. Oni soudruzi vždy vědí, co je správné. I když by měl třeba pravdu, není důvěryhodný. A navíc, píše tak jako dřív : jako na objednávku.

Bubeník 1.7.2009 19:52

Mafii založil Klaus

a pamatuji, jak tehdy moderátor Hvíždala v ČT lezl tvůrci zářné privatizace do zadnice. Takže je to jen obehraná písnička něco napravit.

Bokonon 1.7.2009 19:32

Okamžitě odstoupit pro podezření? LOL!

"Pokud politici v Česku nebudou muset za krádež či pouhé podezření z ní okamžitě z politiky odejít a justice nebude cítit jako svou nejvyšší hodnotu nezávislost, budou moci i učitelé okrádat děti"

Jasně. Hvížďala by napsal, že např. Klaus "zřejmě" něco ukrad, hehe, a podezření je tu!

Hvížďala, přečtou si po sobě ty blbiny, než to daj do tisku. :-P

aleš 1.7.2009 19:36

Re: Okamžitě odstoupit pro podezření? LOL!

a paroubek píchá jezevčíka -kubice

Bokonon 1.7.2009 19:51

Re: Okamžitě odstoupit pro podezření? LOL!

Okamžitě odstoupit! Paroubek i jezevšík (je-li to politik nebo učitel)!

Václav 1.7.2009 19:29

Článek byl pravděpodobně napsán na objednávku pana Kalouska.

Bokonon 1.7.2009 19:33

Re: Článek byl pravděpodobně napsán na objednávku pana Kalouska.

Kalousek je na celostátní akci takového formátu malý pán.

Bokonon 1.7.2009 19:15

Co provedl Čunek a proč o tom "novináři" lžou

Tento klasicky agitačně propagační článeček je pro mne ukázkou toho jak SELEKTIVNÍ může být novinářův (ač v Hvížďalově případně novinář, že, ééé) přístup. Jasně, Čunkovi nikdo nic neprokázal. Dokonce, celá ta věc může být smyšlená, prostě komplot. A taky nemusí. Otázka pro mě zní, proč Čunek? Proč se zrovna na Čunka vyplavily úžasně strašlivé věci, jako že před 20 lety bral přídavky když neměl. Copak opravdu ostatní politici jsou tak čistí, že takové prkotinky se na ně nenajdou? Zajisté nikoli (viz teď s. Sobotka. Proč tedy Hvížďala (čti německý "novinář", sic!) dští oheň a síru právě na Čunka?

Bokonon 1.7.2009 19:15

Re: Co provedl Čunek a proč o tom "novináři" lžou

 

Protože Čunek šlápl do rómského vosího hnízda. Mně je tohle vcelku lhostejné, ovšem mám za to, že TO JE TEN důvod. Jelikož je ČR součástí Schengenu, je zcela nezbytné udržovat romskou populaci ve stavu, kdy nemá nejmenší motivaci hranice republiky opouštět. Nedej bože, kdyby se romové, a že by s tím neměli zřejmě problém, začali stěhovat do Němec nebo Francie. Myslím si, že to je jedna z prioritních otázek, kterou sledují i zpravodajské služby těchto států. Čunek byl a je rizikový, proto on a ne třeba, co já vím, Zaorálek.

-F 1.7.2009 19:22

Re: Co provedl Čunek a proč o tom "novináři" lžou

Protože je svou podstatou komunista a charakter tomu odpovídá.Hvížďala novinář?

Gardnes 1.7.2009 18:39

Tendenční Hvížďala

 Známý kritik politiky ODS se nezapřel ani v této záležitosti, proto přijal spekulaci za pravdu v otázce provinění Čunka, Topolánkovi napařil odpovědnost za celý vývoj motivovaný snahou, aby mohl dále premiérovat. Nedávný článek do detailu analyzující celou záležitost zcela věrohodně došel k opačným výsledkům, že šlo o komplot, poroto byl případs odebrán Obstovi, Salichov zcela věrohodně shromáždil důkazy o vymyšlenostech Urbanové, atd. Je roztomilé, jak benevolentně přistupuje k nevídanému přešlapu Rychetského, které v civilizovaném světě nemá obdoby, kdy šéf jednoho justičního orgánu navrhuje výkonému orgánu odvolat jiného šéfa  justičního orgánu, a to v rámci vytvoření mediálního nátlaku, místo aby si vše vyříkali v soukromí.

Enigma 1.7.2009 19:02

Re: Tendenční Hvížďala

Proč toto  všechno pan Hvížďala vynechal.!!! Čunek byl obžalován podle § 160 odst. 1,3. písm b přijímání úplatku. Na tento paragraf byl uvolněn senátem. Celá kauza stála na pochybném svědectví M. Urbanové. PŘIJÍMÁNÍ ÚPLATKU NEBYLO NIKDY PROKÁZÁNO. Nebylo ani prokázáno předání úplatku panem Hurtou-majitelem firmy H&B real a pan Hurta byl MIÍMO ZÁJEM MEDIÍ zbaven podezření a stíhání bylo zastaveno. ÚPLATEK TEDY NEBYL PŘEDÁN A NEMOHL BÝT LOGICKY PŘIJAT. Tečka. To ostatní je pouze mediální guláš. Přesný popis kauzy zpracoval Salichov a nabídl to HN, MfDnes a Právu. Odmítnuto. Dnes to najdete jako samizdat na stránkách justice. Proč se o to nikdo nezajímá? NIKDY NEBYLA SEPSÁNA ŽALOBA A TVRZENÍ, ŽE VESECKÁ ODEBRALA PŘÍPAD OBSTOVI DVA DNY PŘED PODÁNÍM ŽALOBY SOUDU JE LEŽ. Nebylo co sepsat, chyběl důkaz!

Já neřeším, jestli Čunek někomu ukradl peníze, nebo je získal jinak, třeba z hokeje. Já řeším § 160. To je v právním státě jediné relevantní hledisko. STbácké manýry, proklepat někoho, když už ho tady máme by měly být minulostí.

V našem právním řádu je důkazní břemeno na žalobci. Jestliže není možno nezpochybniteně věc prokázat, nelze soudit. Jestliže je věc šetřena déle jak 7 měsíců, kdy protokol bobtná na 4500 stran, nejsou připuštěni svědkové obhajoby, celé obvinění je postaveno na jediné, prokazatelně zaujaté svědkyni a velmi podezřelém oznámení JUDr. Novákem, jestliže vyšetřovatel konzultuje nestandardně se svědkyní, jestliže je druhý aktér, pan Hurta osvobozen- tedy úplatek nedal, nemohl ho de Jure Čunek přijat. A jsme u motivu úplatku. Zastupitelstvo Vsetína rozhodlo PŘEDEM o vypořádání mezi firmou H&B Real a firmou Vsetínské byty s.r.o. za 51 000 Kč a Čunek neměměl potřebu a důvod cokoliv na tomto rozhodnutí měnit. Naopak Hurta zaplatil za byty cca3,6 mil KČ. Obhájce Bruna, svojí stížností na tendnční postup vyšetřujících orgánů v Přerově, nedal Vesecké profesně šanci. Cílené úniky informací do medií a následná novinářská mlýnice vyvolala veřejný lynč. 

Bokonon 1.7.2009 19:18

Re: Tendenční Hvížďala

Přesně.

Proč Čunek? Máte jiné vysvětlení než já?

-F 1.7.2009 19:24

Re: Tendenční Hvížďala

Rychetský a Hvížďala jsou chlapci, kteří s polu mluví a pravdu ohýbají tak, jak jim vyhovuje. nenávist z jejich postojů trčí jako sláma z bot.

nepolitik 1.7.2009 18:08

Jakmile novinář použije slova zřejmě, tak

ztrácí moji důvěru, protože svoji informaci nemá ověřenou ze dvou na sobě nezávislých zdrojů a pouze fabuluje, ale spíše zcela otevřeně lže. RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

-F 1.7.2009 19:27

Re: Jakmile novinář použije slova zřejmě, tak

Hvížďala vaří z vody a jeho schopnostech novináře můžeme úspěšně pochybovat. Jeho příspěvky by neotiskl ani BLESK.

Bokonon 1.7.2009 19:52

Re: Jakmile novinář použije slova zřejmě, tak

To jistě ne. To by BLESK nikdo nečet.

aleš 1.7.2009 17:25

je to tak

je to tak ale ten bordel je už od 1938 tady justice znamená jít na ruku zparchantělí vládě která si ji generuje a kupuje a korumpuje