1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skybird 1.7.2009 8:12

Re: Tak, viníka by Hvížďala měl

Ale Tino, tak proč tedy Topolánek ( a samozřejmě nejen on ) tu "neustále prověřovanou soudcovskou hierarchii zoddpovědnou straně komunistické, potažmo STB" tak bezostyšně ve svých hrách o udržení pozice využíval ? Proč nevyužil alespoň ty možnosti, které mu šéfování vládě dávalo aby např. to Státní zastupitelství nerozmetal na kusy a totálně nepřestavěl ? A samozřejmě to neplatí pouze o něm. Ti před ním nebyli o nic lepší.

Tino 1.7.2009 8:32

Re: Tak, viníka by Hvížďala měl

Proč? - to se umím taky zeptat

Vítek 1.7.2009 7:54

Pan Hvížďala

napsal jen to,co všichni v této zemi vědí,ale očem se nesmí mluvit. Zkorumpovaná policie, rozpadající se armáda a úplatná justice tada prostě je a nikdo s tím nic nechce dělat. Když se podíváte na lidi,kteří byli okradeni a třeba i jinak postiženi, ktomu postoj policie nebo u soudů,tak jednoznačně musíte konstatovat,že žijeme ve státě,kde je spravedlnost nevymahatelná a řídí se vše pouze výší úplatku. Vesecká měla být ji dávno vystěhována nejen z města,ale i z tohoto státu. Ministr spravedlnosti se sice snažil, ale to bylo tak vše, nic nezměnil.

Diana 1.7.2009 7:51

Ahoj

Musím se rozloučit, ale na závěr bych doporučovala Mášence, aby se snažila triochu argumentovat, místo jejích obvyklých rádoby vtipných poznámek. Jenomže kde nic není....ahoj 

Mirka 1.7.2009 7:43

Pavel Němec

Tím, že si pan Topolánek vybral za svého poradce Pavla Němce, klesnul na jeho úrověň. Tedy na nulu. Pavel Němec nedodržoval zákony a nectil právo ani jako ministr spravedlnosti, ani později, ani teď.

Vilda 1.7.2009 7:42

Sobotkovo zneužití poslaneckých náhrad

Zneužití poslaneckých náhrad dle Sobotky nevadí, ale cesťáky Čunka ano8-o. Klasický případ měření dvojím metrem. To ale oranžovorudejm určitě nevadí:-/!!

ladik53 1.7.2009 7:57

Re: Sobotkovo zneužití poslaneckých náhrad

Když si to pořádně přečtete tak zjistíte že MF píše, že Sobotka vše doložil!

mag 1.7.2009 10:06

Re: Sobotkovo ZNEUŽITÍ poslaneckých náhrad je EVIDENTNÍ

 a poslanecké náhrady určené na "dopravu do místa bydliště a volebního obvodu či jinam kvůli osobním kontaktům s voliči"  a na "nájemní ubytování v místě, kde je parlament pokud v tomto místě poslanec nemá své bydliště" na nic takového nepoužil ...  jenom tyto mé /a vaše/ daně zkasíroval a koupil si za ně svůj soukromý byteček za 7.100.000 Kč ...

 PFUJ  Rv

I-Worm 1.7.2009 10:42

Re: Sobotkovo ZNEUŽITÍ poslaneckých náhrad je EVIDENTNÍ

nesuďte nerozvážně! Nemělo by se přešetřit Sobotkovo tvrzení, že to tak dělají všichni (napříč politickým spoktrem) ?

Vilda 1.7.2009 12:39

Re: Sobotkovo ZNEUŽITÍ poslaneckých náhrad je EVIDENTNÍ

Když to dělají všichni, tak to argument?

Když vám dítě přinese pětku ze školy s tím, že ostatní ji dostaly taky, tak ho pochválíte?

vladimír ondys 1.7.2009 7:13

Mafii vytváří česká mentalita

Mluvit o prospěchu celku a myslet na vlastní kapsu, jsme asi stát s největším počtem milionářů v socialistických partajích, kteří jsou schopni ostatní bezohledně sedřít z kůže s nejčistčími sociálními úmysly!Rv;-DR^

Hrad 1.7.2009 7:19

Re: Mafii vytváří česká mentalita

"Sleduji-li svůj vlastní prospěch, prospívám všem". Tak nějak to před 230 lety formuloval Adam Smith(česky - O podstatě a původu bohatství národů SNTL 1958), a od těch dob to po něm při každé příležitosti papouškuje spousta více či méně kompetentních papoušků.  

vladimír ondys 1.7.2009 9:41

Re: Mafii vytváří česká mentalita

Ale jo, to je ale o něčem jiným. Nejčistší socani namáčejí všem hlavu do splašků vody, kterou si vzájemně omyli řitě, než si to rozdali mezi sebou na úkor ostatních!Rv;-DR^

Hrad 1.7.2009 9:53

Re: Mafii vytváří česká mentalita

Ale, ale... Teorie veřejné volby vychází z mechanismu, který používali lidé již od dob Sumeru, a který tak brilantně posal Smith(někteří za něj později - od roku 1969 - dostávali Nobelovu cenu v ekonomii) . Já jsem :-D(chechtajíce se) jen jej uvedl, aby řeč nestála. Ty znalosti, které máte vy, já bohužel(bohudík!!) nemám. Jen ty knižní.....:-/.  

vladimír ondys 1.7.2009 15:14

Re: Mafii vytváří česká mentalita

Šťastný člověče, nemáte vedle svýho Hradu nějakou pastoušku pro nenáročnýho chlapa, než mne znova namočí? ;-D Pro Kristovy rána!

vladimír ondys 1.7.2009 15:16

Re: Mafii vytváří česká mentalita

...rány!!!!!

Diana 1.7.2009 6:53

Díky

Děkuji, moc děkuji autorovi za stručné a nestranné shrnutí celé kauzy Čunek. Je jasné, že modráci budou ječet jak napíchnuti na vidle, ale jejich jekot na pravdě stejně nic nezmění. To jejich neustálé omílání, jak je Čunek čistý, je k smíchu a svědčí o tom, že naše "jediná čestná strana" je  buďto rozumu mdlého, nebo už pro ni pokrytectví, faleš, tunelování, podplácení, lhaní a pod. nic neznamená. Vyšetřovací orgány shromáždily proti Čunkovi dost důkazů - proč ti pravdobijci neječeli kvůli tomu, že případ nešel k soudu, který jediný mohl nevinně pronásledovaného chudáčka očistit? Proč se musel na poslední chvíli vyměnit Obst za Salichova? Odpověď je jasná, jenomže to se holt ptákům a jezuitům nehodilo do krámu. A stačí si jen vzpomenout, jak trapně, uboze a směšně působil Čunek při svých vystoupeních - to neustálé měnění výpovědi, ta plně rozvinutá skleroza, to neuvěřitelné spoření - národ se bavil, jenomže, jak známo, politici mají hroší kůži. A knížecí audit - šaškárna, což on sám nyní opatrně přiznává. Bylo jasné, jak dopadne a co těch chybějících 600 stran, které Čunek, jak se zaklínal, neprodleně dodá? Zlatý voči, které by je viděly. Odstraňování těch, kteří si "troufli" nesouhlasit s osvíceným vůdcem ODS, kterým se dělalo špatně ze znásilňované justice - to samozřejmě ptákům nevadí - ti řvou kvůli každému prdu u ČSSD, ale do nebe volající svinstva u svých nevidí. Ještě jednou - díky, pane |Hvížďala, pevně věřím, že po volbách ti modří zaprodanci vyletí - snad ještě platí, že boží mlýny sice melou pomalu.....

Kiri 1.7.2009 7:02

Re: Díky

Milá Diano, doporučuji ti, abys nastudovala http://volby.kategorie.cz  Jestli i poté budeš mít stejný názor, zavolej, prosím, Chocholouška.  Dík za porozumění..;-)

Diana 1.7.2009 7:04

Re: Díky

Odpověď přesně ve stylu modrého ptáka. Už je to fakt nudné - ale co jiného by moudrý a inteligentní ODSák dokázal, že?

Bidlo 1.7.2009 7:18

Re: Díky

Milá Diano, napadlo Vás někdy přemýšlet o tom, jak se Čunkův případ, který se odehrál ve Vsetíně, ocitnul u státního zástupce v Přerově, tedy mimo obvod místně příslušného státního zastupitelství? To je zcela mimořádný postup, víte? A proč zrovna v rukou státního zástupce Obsta, který je proslulý z případu Hučína, manipulovaného dlouhá léta? Čuněk je odporný člověk, o tom sporu není, nicméně to, z čeho byl obviněn je nesmyslné již na první (a nezaujatý) pohled. Tím, že Vesecká vrátila případ tam kam patří, to jest do Jihlavy,  naopak prokázala odvahu se socbolševické justiční mafii vedené rudou Mařkou Benešovou postavit.

Diana 1.7.2009 7:23

Re: Díky

Bidlo, já už jsem fakt unavena těmi pořád stejnými argumenty, opsanými z modré příručky - kdo nechce vidět, toho nepřesvědčí ani fakta, ani pravda. Takže žijte si dál v blahé modré nevědomosti.

Bidlo 1.7.2009 7:29

Re: Díky

Milá Diano, vaše hloupost je patrně natolik rozbujelá, že vám brání v přijímání faktů. Vše, co nezapadá do vašeho vidění světa jsou "argumenty, opsanými z modré příručky". Máte svůj svět, je sice vzdálen reáliím ale jste v něm šťastná a já vám ho přeji!

ladik53 1.7.2009 7:26

Re: Díky

Jenom jeden skromný dotaz. Proč to udělala až ten úplně poslední den a ne na začátku, když to bylo špatně hned.

Bidlo 1.7.2009 7:31

Re: Díky

Učinila tak ve chvíli, kdy byly manipulace přerovského státního zastupitelství natolik zřejmé, že se staly neúnosnými (viz např. osudy vyšetřovacího spisu).

Vilda 1.7.2009 7:35

Re: Díky

To jako střelba od boku? To jako když učitel oznámkuje písemnou práci podle nadpisu a obsah si nepročte8-o. Pravda oranžovým komunistům by to vyhovovalo!!

ladik53 1.7.2009 7:42

Re: Díky

Znovu se ptám, proč to neudělala hned a udělala to až poslední den před tím, kdy měla jít celá záležitost k soudu?

Vilda 1.7.2009 7:44

Re: Díky

Tak si přešlápněte, když máte problém s vedením!!

ladik53 1.7.2009 7:55

Re: Díky

Tak mi to prosím vysvětlete. Jestliže je jejím posláním napravovat chyby podřízených a přidělení kauzy do Přerova bylo chybou od začátku, proč nebyl případ Obstovi odejmut hned a nepřidělen Salichovovi od začátku?

Vilda 1.7.2009 12:20

Re: Díky

No protože by stejně bylo křiku o soudní mafii. Kdy došlo k odebrání není podstatné. Mnohem důležitější je, že lidé jako Obst, s historií jakou mají, jsou na místech co jsou :-/!! 

AB 1.7.2009 5:59

b

Je nebezpečné nechat se nakazit komunismem. nejen že to  křiví charaktery, ale poškozuje taky mozek. Pan Hvížďala je toho zářným příkladem. Stále mám bude předvádět, jak si nechal od  komunistů vymyt mozek. Lhaní je jejich pracovní prostředek.