8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hrad 1.7.2009 6:09

Re: b

Modrý kreténe. Naprostá většina problémů, se kterými se lidé dneska potýkají, netkví v minulosti, ale jen a jenom v dnešku. To pochopitelně víš? stejně jako já. Proto to kreténe. Pokud se mýlím, tak se ti omlouvám za ty skleněné oči, které nevidí co vidí. Máš je jak Topolánek. Nebo je on má jako ty? Ta spřízněnost volby.... (Y) a je to. 

Kiri 1.7.2009 7:00

Re: b

Jéžišmarjá Hrade !   Už nehul !!!':-/

ladik53 1.7.2009 7:28

Re: b

A teď ještě ten neúplný graf, pane Snaživý.

Máša 1.7.2009 7:15

Re: b

a je to? Omyl. Není! Pokud tady, v politice i ve společnosti, budou převažovat hulváti vaši úrovně, budeme se plácat v komunistickém bahně. Kde se tady vzali, ti politici, a kde jste se tady vzal vy a ostatní občané? Všichni jsou pozůstatkem komunistického vlivu a výchovy! Zívist, nenávist, zlodějna, udavačství a buranství, to byly hlavní předměty jejich školy. Takže nejen v dnešní době, samozřejmě, ale především v minulosti, je chyba! Současná doba je jen jejím pokračováním. Charakter člověka se nezmění s převlekem kabátu! Aby bylo jasno, soudruhu! Jinak, nick jste si, vzhledem k vašemu myšlení, vybral příznačný. Hrad, jako stará troska, že?:-P

Vilda 1.7.2009 7:21

Re: b

R^

Diana 1.7.2009 7:01

Re: b

Soudím, že máte jenom jeden mozkový závit a ten je skálopevně zaměřen na strašení komunisty. Pokračujte, ještě za padesát let můžete omílat to samé - nic jiného totiž nedokážete.

Vilda 1.7.2009 7:08

Re: b

Mezi strašením komunisty a strašením komunismem (komunistickým myšlením) je velký rozdíl. Zřejmě to nechápete, vy tedy asi nemáte mozkový závit ani jeden:-/!!

Hrad 1.7.2009 7:34

Re: b

Přesně. Jako v tom příběhu: Pepíček šli s Mařenkou přes les. Tu to na Pepíčka přišlo, a nelenil a vyhrnul Mařence sukničku a jak ji "mydlil", tak ji "midlil". Mařenka se překvapeně zeptala. "Pepíčku, co to děláš....? Trošku tě straším broučku" povídal Pepíček. Ale ihned pokračovali v cestě pře les dál. Po nějaké chvilce Mařenka pohlédla svými modrými studánkami na Pepíčka a špitla. "Pepíčku, postraš mě ještě". Pepíček ochotně vyhověl. Cesta vesele ubíhala, ale Mařenčina prosba nabývala na frekvenci. Když lesa neubývalo a Pepíček již sotva nohy vlekl, při dalším Mařenčině "Pepíčku postraš mě ještě" z jeho sevřených rtů vyšel nový zvuk. "BUBUBU, ty stará  ku.vo!!!! Tolik o strašení...... VV(Y)

Máša 1.7.2009 7:34

Re: b

Jsou komunisté stateční, jak se nám snaží stále namlouvat? Nejsou, nebo lépe řečeno jsou, ovšem jen když mají viditelnou převahu. Jinak to jsou ustrašená a podlá stvoření, bojící se vlastního stínu a sebepoznání! Vy, soudružko Diano, jste takový příklad. Snaříte se vaši temnou minulost překřičet. Společnost je k vašemu hulákání apatická, a buďte ráda, že jenom to! Představte si, že by se k vám chovala stejným způsobem, jaký jste se vy, komunisté, chovali ke společnosti! To by se vám jistě nelíbilo. že? Tak buďte ráda, že je to tak, jak to je! Nikdo vás nešikanuje  a pouze poukazuje na vaše chyby! ;-€

Diana 1.7.2009 7:48

Re: b

Sorry, Mášenko, že na takovou snůšku blbostí nebudu reagovat.

Tis 1.7.2009 4:56

Hvížďala je lhář.

Hvížďala je lhář, protože takovému nesmyslu, co napsal nemůže soudný člověk věřit. Čunek je dnes nejčistší politk. Jeho obvinění, nesmyslné, prošetřovalo 60 policistů, trvalo rok a bylo protahováno, justiční mafijí, právě pro to, aby znemožnilo Čunka a lidovce. Justiční mafie přidělila jeho případ Obstovi  pro to, že se osvědčil už v případu Hučína., který protahoval pět let. Policie prověřila všechny doklady radnice ve Vsetíně a všechny podniky, které mají něco společného se stavebictvím na vsetínsku a nic proti Čunkovi nenalezli. Ani audit pana knížete žádné pochybení, kromě použití duplikátu občanky nezjistil. Podle římského práva svědectví jednoho člověka nestačí k podání obvinění. To by mohl kdokoliv kohokoliv poslat do kriminálu. Každému soudnému člověku musí být jasné, že obvinění a vyštřování Čunka bylo účelové a zlotřilími a zkorumpovanými novináři rozmazávané. Na tvorbě justiční mafie má hlavní podíl Gross, který si vytvářel týmy, přímo jemu podřízené, o kterých páni novináři mlčí. Také je nezajímají milióny, které přiznávají jiní ministři. Kolk dostal Hvížďala za tento článek zaplaceno?

AB 1.7.2009 5:55

Re: Hvížďala je lhář.

Co po něm chcete? Je to reformní komunista. Nemůže překročit vlastní stín.

Diana 1.7.2009 7:03

Re: Hvížďala je lhář.

Fakt jste mě rozesmál - taková naivita - či spíše blbost. Jenom otázečka - vy se počítáte k těm soudným lidem? Trochu skromnosti by neškodilo:-)).

Máša 1.7.2009 7:41

Re: Hvížďala je lhář.

To ano! Trochu skromnosti a soudnosti, především z vaši strany, soudružko Diano, by neškodilo!:-(

F..A.Kekule 1.7.2009 8:05

Re: Hvížďala je lhář.

Pane Čuníku, začněte už konečně psát příspěvky pod vlastním jménem, všichni vědí, že tys´ Tis!

Vlados 1.7.2009 4:50

Zase znovu lži

Je to smutek co předvádění novináři zase snůška lží vydávaná za pravdu a fakta opomíjena.  Pomiňme, že Čunek je mi krajně nesympatický,a ve vládě jsem ho nechtěl pro jeho schopnosti, věnujme se jeho kause: Policie ani přes veškeré pátrání a to i velmi pochybné, v rozporu s tím, co měli schválené imunitním výborem, nenašla na Čunka nic, z čeho by bylo možno ho obvinit.  Dokonce ani nic co by vzbuzovalo oprávněné podezření.  tak proč měl odstupovat. Vymyslíme příště kausu na kohokoli?

Naopak odvolaní policisté a SZ: schází-li se vyšetřovatel na kafe s jedinou a korunní svědkyní, SZ to schvaluje, kde to jsme? To má být to spravedlivé vyšetřování? Za postup v kauze čunek měli být oba podle mne vyhozeni. Ne proto koho vyšetřovali, nebo co našli, ale pro způsob, jakým se chovali...

Mimochodem, rozsudek pana Cepla mi přišel naprosto absurdní. Zase, nikoli pro to, koho soudil a komu přiřkl "vítězství, ale pro způsob. Asi nebudu tu část citovat přesně, ale:  Nevíme jak se to stalo, možná že to bylo jinak, ale já věřim paní Benešové a tak rozhoduji takto...

A to pomíjím nezákonné úniky po celou dobu, zajímavě jen cokoli v neprospěch... atd.

Ano celá kausa ukázala tragědii naší spravedlnosti: Při vyšetřování zákony porušíme, při rozhodování soudu fakta netřeba, stačí čemu věři soudce. Ano je to tragédie, ale přesně z druhé strany celého "sporu"

NevericiTomas 1.7.2009 5:04

Re: Zase znovu lži

Presne tak .Ja kdyz slysel Ceplovo zduvodneni rozsudku tak jsem malem spadl ze zidle. Ten mel letet jako prvni. Zbytek netreba komentovat. I kdyby byl Cunek lump na druhou tak postup cele te Zinsko Olomoucke soudni a vysetrovaci masinerie byl dost otresny...

Diana 1.7.2009 7:05

Re: Zase znovu lži

Škoda, že jste z té židle opravdu nespadl. Třeba by se vám v kebuli rozsvítilo.

NevericiTomas 1.7.2009 7:07

Re: Zase znovu lži

;-Phmm doufam ze po Ceplovsku mi tam nikdy svitit nebude...

Bidlo 1.7.2009 7:32

Re: Zase znovu lži

Milá Diano, soudci Ceplovi byl případ odňat pro nekompetentní vedení, pravda, byl to v případě jeho osoby teprve šestý případ.

Máša 1.7.2009 7:46

Re: Zase znovu lži

No, pokud čtu vaše bláboly, tak mám dojem, že vám se, po pádu s židle v hlavě zatemnilo, že soudružko Diano?:-(

Olin 1.7.2009 0:45

nebetyčný rozdíl

je, pane Hvížďala, mezi krádeží a pouhým podezřením z ní. Tento lapsus vaši úvahu znehodnocuje.

Jestliže se bude muset každý politik, který se něčeho dopustil, okamžitě pakovat, a vykopne ho jeho vlastní strana, naší politické scéně to jen prospěje. Jestliže se však bude muset spakovat každý politik "pro pouhé podezření", skončili jsme jako svéprávný národ. VŠICHNI politici, co ještě zůstali poctiví, budou postupně podezřelí. A každý politik, který nechce být z něčeho podezřelý, bude velmi povolný.

Už jsme to dotáhli blízko k tomuto stavu v otázce korupce: Politika vyřídíte snadno tím, že mu nabídnete tučný obolus (to ovšem nemůže zdaleka každý udělat a v tom je právě to kouzlo moci). Když odmítne - je ztracen. Buď to udá, a pak bude zničen soudy, anebo to neudá, a pak bude udán.  Pochopitelně někým, koho nastrčil úplatkář. Dnes je nejbezpečnější úplatek přijmout a vyhovět, pak mají všechny strany důvod mlčet a skoro jistě se na nic nepřijde.

Chcete pana Hvížďala aby to tak bylo i s ostatními myslitelnými obviněními?