1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 1.7.2009 13:55

Re: Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

Tuhle ses tu, lampeduso, chlubil, co máš různých koníčků a zájmů ! Co kdyby ses teď jim po obědě začal trochu věnovat? Nanos si k pumpě tři čtyři kbelíky písku, namoč ho a začni si uplácávat svého Bufa bufa, nejlépe toho s tím doutníkem, to ti bude trvat mnohem déle a tudíž tady nebudeš mnohem déle vopruzovat!!! ;-P

Tady máš mustr: http://www.tyden.cz/obrazek/paro-4903798259780_250x375.jpg

Landys 1.7.2009 14:51

Re: Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

:-)S doutníkem, to máš na mysli nejspíš Churchilla, předpokládám ?

jirka.s. 1.7.2009 15:44

Re: Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

Nu, pokud nedovedeš otevřít odkaz, ani se nebudu moc divit! ;-(

Cricket 1.7.2009 16:03

Re: Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

Další palcený lihovým domem zdá se, jinak by tak rychle paměť neztratil.

Landys 1.7.2009 16:47

Re: Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

A ty budeš palcený asi přímo tím lihem, když ti ta paměť pro změnu tak slouží. ;-(

Schumacher 1.7.2009 12:09

Justiční mafie neexistuje.

Tedy ta popisovaná. Je jen mediálním výtvorem. Tam,  kde každý zná každého a kde se místní veličiny scházejí v jedné hospodě mohou být poměry zavánějící, ale mluvit o justiční mafii jako o něčem celostátním, je více než přehnané.

Beldor 1.7.2009 12:18

Re: Justiční mafie neexistuje.

Presne i muj nazor.Ja si sice myslim ze "justice" v nekterych pripadech postupuje hodne nestandartne(obzoloby a vyhazovani vlastnich clenu pri pochybeni) ale mluvit v tomto smeru o mafii je trosku zavadejici.Kauza cunek je kazdopadne medialni blbost.A trvzeni ze za stav dnesni justice muze topol je blbost na druhou..:-P

ladik53 1.7.2009 18:43

Re: Justiční mafie neexistuje.

Kdybyste uměl číst, tak je tam napsáno, že Topol může za dnešní stav justice taky!!!

Dolly 1.7.2009 12:22

Re: Justiční mafie neexistuje.

Ani náhodou nemůže existovat, protože neexistuje ani justice.

? 1.7.2009 16:06

Jasně, Schumachere,

proto nezajíždějte nový auťák mezi Prahou, Brnem a Ostravou, když se jmenujete Pavel Němec, a nestavujte se v Brně za Kučerou, abyste si přátelsky pošprechtili s Andělovou. Vono to pak vošklivě vypadá, někomu to může přijít i jako mafie. Těžká věc.;-P

Bizon 1.7.2009 12:07

Proč ti hlavní strůjci nejsou v už kriminále nebo proč aspoň nejsou vyšetřováni orgány činnými v trestním řízení ?! Proč ?! Kde je rovnost před zákonem?! Zde se přčece jedná evidentně o zločinné spolčení !

mag 1.7.2009 11:51

jeste k mek-mekotu na tema "J.Cunek" a "justicni mafie"

J.Č. byl šetřen z důvodu podezření porušení § 160 odst. 1,3. písm b) přijetí úplatku. Na tento § bylo senátem policii a st.zastupitelství povoleno jeho šetření. Kauza stála pouze na tvrzení M.Urb. Nebylo prokázáno předání úplatku panem Hurtou (majitel firmy H&B Real). Stíhání Hurty bylo BEZ ZÁJMU MEDIÍ zastaveno. ÚPLATEK NEBYL PŘEDÁN = NEMOHL BÝT PŘIJAT. Vše ostatní je mediální manipulace s vašimi pocity a dojmy. Popis kauzy zpracoval Salichov a nabídl to HN, MfDnes a Právu. Odmítnuto. Lze dohledat www.justice.cz. OBSTEM NIKDY NEBYLA SEPSÁNA ŽALOBA. TVRZENÍ, ŽE VESECKÁ ODEBRALA PŘÍPAD OBSTOVI DVA DNY PŘED PODÁNÍM ŽALOBY SOUDU JE LEŽ. Nebylo co sepsat, chyběl důkaz.  Neřeším, jestli J.Č. někomu peníze ukradl nebo je získal jinak. Řeším § 160. To je v právním státě jediné relevantní hledisko. STBácké manýry, prošťourat  do mrtě něčí život 20-30 let zpět - když už na něj konečně můžeme - by měly být minulostí. V našem právním řádu je důkaz.břemeno na žalobci. Jestliže není možno nezpochybniteně věc prokázat, nelze žalovat u soudu. Pokud je věc šetřena déle jak 7 měsíců, kdy protokol sbíráním kdejakého drbu nabobtná na 4500 stran, nejsou připuštěni svědci obhajoby, šetření postaveno výlučně na jedné podjaté svědkyni, vyšetřovatel nestandardně konzultuje se svědkyní, druhý aktér (Hurta) osvobozen pak co? MOTIV. Zastupitelstvo Vsetína rozhodlo PŘEDEM o vypořádání mezi fy. H&B Real a fy. Vsetínské byty s.r.o. za 51.000 Kč. J.Č. neměl důvod ani možnost cokoliv na tomto rozhodnutí měnit. Hurta zaplatil za byty cca 3,6 mil Kč. Obhájce Bruna, svojí stížností na tendenční postup Obsta&spol. nedal Vesecké šanci jednat jinak. Cílené úniky informací do medií a následná novinářská mlýnice vyvolala veřejný lynč. Balkánské manýry v čs.mediálním dvorku? Salichov nemusel číst celý protokol. Stačily pasáže, které rozporoval obhájce a posoudit, jejich relevantnost. Enigma

Schumacher 1.7.2009 12:05

Ano.

Ale kdo tohle ví ?

mag 1.7.2009 12:15

Re: Ano.

 vědí to přemýšliví lidé ...

 dav ale miluje lynč a trdlo jménem hvížďala davu jde vstříc přeochotně ... jenom aby na to jednou nedoplatil osobně ...

ladik53 1.7.2009 18:53

Re: Ano.

Čunkův kostlivec: podpis pod dopisem Urbanové

KRITIK 1.7.2009 15:13

Re: jeste k mek-mekotu na tema "J.Cunek" a "justicni mafie"

Paní Vesecká nedotáhla věc do konce, protože měla potrestat viníky za křivé obvinění pana Čunka.  To co se stalo Čunkovi se může klidně opakovat a může se to stát komukoliv jinému. A ti, kteří to zorganizují se můžou jen tiše smát nefunkčnosti České justice.

kmotrdrobek 1.7.2009 11:49

Nesouhlasím

To, co Benešová nazvala "Justiční Mafií" je jenom poslední část mozajky, která je medializovaná díky tomu, že v ní nehrají zápornou roli členové ČSSD. Tato skutečná soudní mafie ale funguje již desetiletí. Řekněte kromě Svoboda- Snopková, jakoukoliv jinou kauzu, kde by došlo k vyřešení a potrestání viníků. Vždy to skončí založením a rozpuštěním něčeho, odchodem na jinou funkci, odkládáním až sproštěním viny, a to ne pro nedostatek důkazů, ale pro nedostatek odvahy a snahy. Panoptikum funguje.>-!!!!

Martin 1.7.2009 11:18

justiční mafie?

Pan Hvížďala patří k těm lepším českým komentátorům, ale tady se mi zdá, že to přepískl, když tady mluví o "justiční mafii" jako o nepopiratelném faktu. Otázkou totiž je, jestli "justiční mafie" pracovala pro Čunka nebo proti Čunkovi, či případně je otázkou, jestli vůbec nějaká "justiční mafie" existuje. Byl jsem jeden z těch lidi, co chtěli, aby Čunek odešel ve chvíli, kdy začal působit nedůvěryhodně a směšně. Ale zase na druhou stranu je třeba říct, že celá ta kauza kolem Čunka na mne působila jako řízená akce, mající za úkol ovlivnit veřejné mínění o Čunkovi a o vládě. To načasování úniků informací ze spisů bylo až zarážejícím způsobem profesionální. Už jen fakt, že vše důležité, co mohlo očernit Čunka, bylo ze spisů zveřejněno, mluví o tom, že Policie ČR i státní zastupitelství nehráli s Čunkem moc férovou hru. I negativní zkušenosti pana Hučína s tímto státním zastupitelstvím jsou důležité. Pravdu se asi nikdy nedovíme, ale i proto bych tady nevytahoval existenci "justiční mafie" jako fakt, se kterým se nemusí polemizovat.

ladik53 1.7.2009 11:21

Re: justiční mafie?

Ale taky je pravda, že pár lidí bylo odsouzeno, protože Čunkovi poskytli falešná alibi!

Martin 1.7.2009 11:29

Re: justiční mafie?

Já vám nevím, 14:05 | 16.6.2009  jsem si přečetl článek na akutalne.cz, citace: "Krajský soud v Olomouci vyhověl v úterý odvolání vsetínského místostarosty Jaromíra Kudlíka. Zprostil ho obžaloby z křivého svědectví v korupční kauze bývalého šéfa KDU-ČSL Jiřího Čunka." - a o nikom dalším nevím.

Odkaz:

http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/clanek.phtml?id=640106

Ladik53 1.7.2009 11:38

Re: justiční mafie?

Děkuji. Já už jsem to pak nesledoval, ale mám dojem, že nebyl jediný.

Martin 1.7.2009 11:48

Re: justiční mafie?

Byl ještě jeden, cituji: "Kvůli křivému svědectví byl dříve stíhán také tehdejší vsetínský tajemník a pozdější náměstek na ministerstvu pro místní rozvoj Milan Půček. Jeho trestní stíhání státní zástupce zastavil. Obvinění nyní čelí naopak Marcela Urbanová."

jirka.s. 1.7.2009 11:51

Re: justiční mafie?

Ale hlavně že tady rozesíráš ty své dojmy, viď?  Prostě hov/no vím, ale za to to vím tutově!!! (Y)

Vilda 1.7.2009 12:41

Re: justiční mafie?

R^

ladik53 1.7.2009 14:21

Re: justiční mafie?

A co je na mém příspěvku špatného? Vám nevadí, že soudy soudí podle stejných zákonů pokaždé jinak?  To je meritem mého příspěvku a je to na celé věci to podstatné. Jestli je Čunek vinen, nebo ne, je absolutně vedlejší!

Vilda 1.7.2009 15:02

Re: justiční mafie?

Čunek vinen či nevinen? Nenapadá vás, že v té kauze je to jedno? Půl milionu sem, půl milionu tam. Mnohem důležitější je motiv, proč se celá kampaň odehrála. To je to opravdu podstatné, ale to lidé jako vy nechtějí slyšet. Zamyslete se nad tím, komu to prospělo. Tam hledejte viníka, ovšem jestli jste toho schopen:-/!!  

jirka.s. 1.7.2009 15:42

Re: justiční mafie?

A co je na tvém příspěvku špatného ??? Tohle:

"Ale taky je pravda, že pár lidí bylo odsouzeno, protože Čunkovi poskytli falešná alibi!" , tedy celý prolhaný, v lepším případě jenom vymyšlený!  Jestli ti to nedochází, vem si raději kyblíček a bábovičky a běž si hrát na písek!!! ;-P

ladik53 1.7.2009 18:39

Re: justiční mafie?

Ale oni třeba v prvním kole opravdu odsouzeni byli, to pravda je! Kdybyste si ten odkaz pořádně přečetli, tak zjistíte, že i odvolací soud  potvrdil, že dotyčný lhal, když tvrdil, že byl s Čunkem celý den a přitom nebyl! Takže pořádně číst! Takže ani vylhaný, ani vymyšlený.

jk-jiny 1.7.2009 11:13

co je dobré pro ODS, je dobré pro ČR a svět!

...protože je volí ti vzdělaní, bohatí, mladí a úspěšní. A taky na to dojedou;-D

Martin 1.7.2009 10:53

Hvíždalo, hvíždalo, článek jak z lidového domu

Článek je úplně mimo, vedle jak ta jedle. Justiční mafie je v první řadě v tom, že obst, známý komunistický prokurátor, mimo jiné velký bijec Vladimíra Hučína, vyšetřoval čunka tendenčně, zaujatě, s cílem něco na něj vyhrabat nebo vyrobit za každou cenu. To nemá s nezávislou funkcí státního zástupce nic společného. Že pak někdo na to reagoval nestandartně a socdemáka obsta odstavil násilím, když nebyl schopen svou práci dělat poctivě, to je až následek, nikoliv příčina. Protože kdyby obst byl profesionál a ne nájemný (nebo dobrovolný) žoldák čssd, tak by vůbec nebylo nutné dělat následně jakékoliv nestandartní kroky ze strany vesecké, topolánka, nebo kohokoliv chcete (dalíka a bushe, asi, že jo) Kdo ale tohle do dneška nepochopil, nemá smysl mu to vysvětlovat. To by bylo milionkrít zopakované házení perel sviním. Tohle neustálé obviňování topolánka a spol., to je buď absolutní ignorance nebo záměr, nevím. Když o tom píšu, tak si aspoň zjistím fakta od začátku a nepapouškuju informace z novy nebo od marie benešový, taky zasloužilé prokurátorky.