8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
libero 1.7.2009 16:39

Tomu Hvížďalovi už nějak jebe,

pokud může napsat, že bordel v justici je až od Čunka s Topolánkem.

Modrá volička Ladislava 1.7.2009 16:09

No, tak votevřeně to psát teda neměl...i dyš je to asi prauda...

jirka.s. 1.7.2009 16:39

Re: No, tak votevřeně to psát teda neměl...i dyš je to asi prauda...

Copak, copak tak pozdě, rudý vopičáku??? Měl jsi do 16:00 se sestrou Ratchedovou skupinovou terapii??? A jak se má Napoleon vedle na třistadvanáctce ??? 8-o

Landys 1.7.2009 16:54

Re: No, tak votevřeně to psát teda neměl...i dyš je to asi prauda...

;-€Nejde mi pořád na rozum, proč viditelný pitomec píše na Neviditelném psu - to nedává smysl ! A kde je dnes tvůj nevlastní brat čulibrk, zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli máte na tu svou pitomost i profesní průkazy. To byste měli za ty své debilní výlevy i nárok  na příplatky :-/

jirka.s. 1.7.2009 20:22

Re: No, tak votevřeně to psát teda neměl...i dyš je to asi prauda...

Zkusil sis někdy něco po sobě přečíst bluelžidimitriji? Evidentně ne, protože by sis musel dát takovou přes držku, že by tě brněla minimálně týden ruka a tudíž bys tady alespoň ten týden nevopruzoval, ty použitej prezervative!!!! ;-( 

Hrad 1.7.2009 20:43

Re: No, tak votevřeně to psát teda neměl...i dyš je to asi prauda...

Yrko je dobře že nezapomínáš. Ta rudá chobotnice nezahynula. Vás konfidentů stb, kteří jste poznali rudou bestii na vlastním těle a ve své peněžence, je už málo. Kdo bude po vás dobu rudého temna :-D:-D!!připomínat? Dnes za tebe držím minutu ticha. Doufám, že hospodský bude s tím pivem přiměřeně pomalý.

jirka.s. 1.7.2009 21:20

Re: No, tak votevřeně to psát teda neměl...i dyš je to asi prauda...

Evidentně je ten pingl ještě od Bufa bufa, že se tak courá! Celé dvě minuty ti trvalo, než jsi sem nakopíroval to samé z článku pana Stránského! No, budiž, jak chceš!!!(Y)

To si piš, že nezapomínám! Ale děkuji, že se pořád coby ta rudá sv/ině sám pořád připomínáš! Jenom nevím, jestli je to u tebe obyčejná debilita nebo prachsprostá komoušská drzost! Ono vám, rudému bravu totiž hodně brzo otrnulo, že se nestyděli hned po listopadu nalézt dokonce i do různých prověrkových komisí, viď?;-O

Autor: Hrad IP: 80.78.156.xxx Datum: 17.10.2008 18:57

Revoluční rok 1990 mě vrhl(bez mého vědomého přičinění) do jedné z několika "prověrkových" komisí na odboru školství v Brně, které měly rozhodnou, kteří "ředitelé-komunisté" mají zmizet ze svých míst. Dva z nich díky mému hlasu zůstali. Ne proto, že to byli komunisté, ale proto, že uměli zajistit dostavbu svých rozestavěných škol. Jejich opnenti z pedagogického sboru, byli pouze hlasitými antikomunisty, krerým patřila do rukou pouze křída.

David 1.7.2009 15:37

Boží mlýny melou pomalu.

To, že sami lidovci neodvolali Čunka, se jim dozajista vymstí. Přinejmenším ztrátou důvěryhodnosti v celou stranu a v lepším případě ztrátou pár poslaneckých míst, v horším případě, že nepřekročí 5% hranici. Žádná škoda by to nebyla.

Tomáš z Vokovic 1.7.2009 14:41

A jak to tedá bylo...?

Pane Hvížďalo, vy víte, jak to bylo s tím Čunkem? Něco ukrad? Vy máte nějaké důkazy???

neviditelná černá pracka trhu 1.7.2009 15:55

Re: A jak to tedá bylo...?

von ubehej nic nuvukrat, von jen přidal avšak do své kapsy - načunkoval sobě přes tři mega, tak o něm zpívají cikáni v dnes již zlidovělé písničce při táboráku v Kanadě a s velkým úspěchem, dnes už i ve francouštině a angliččině.

jirka.s. 1.7.2009 20:25

Re: A jak to tedá bylo...?

Hmmm, ty ses tedy socialistickému školství taky povedl! Neučil tě náhodou hovnožrout  Hrad??? :-/

Vladimir 1.7.2009 16:39

Re: A jak to tedá bylo...?

Ono nejde o to, jestli Čunek něco ukrad. Ono jde o to, že vládní a a potažmo justiční mafie (čili různá chapdla jedné chobotnoce ...) nedovolily, aby se to standartně a  průhledně prověřilo.

Také jde o to, že Čunek chtěl vytvořit precedenc , aby politik nemusel odstoupit a nechat se prověřit spravedlností, jsou - li o něm nějaké závažné pochybnosti. Tak to Čunek prezentoval - že chce zajistit "odolnost" proti mediálním tlakům a podezřením. Takže, má - li politik TEFLONOVOU náturu, nemusí se ničeho bát.

A to nemá moc společného s demokracií. 

Enigma 1.7.2009 19:12

Re: A jak to tedá bylo...?

Chrabrý Vladimíre. Ono se to prověřovalo déle, jak 7 měsíců. Sice po STBácku, ale jelo se. Nic se nenašlo a ani nemohlo. Judr Novák podal oznámení, jenom z toho důvodu, jak popisuje Hvížďala. Aby Čunek šel a vláda padla.  Pomstychtivá furie byla HLAVNÍ SVĚDKYNÍ. To je komedie. Ani Hurtovi nikdy nebylo prokázáno, že úplatek předal. To nebyl místopředseda vlády a proto ho nikdo nemasíroval dalšího půl roku. Existuje jednodušší vysvětlrní pro primitivy?

-F 1.7.2009 19:31

Re: A jak to tedá bylo...?

Že by dlouhé prsty oroanžovo-jehovistické kontrarozvědky? Pěkně po komunisticky?Ale kdo seje vítr, sklízí bouři. Paroubek už začíná sklízet vlastní úrodu.

Olin 1.7.2009 14:10

přelomový případ

ve světové politice byl případ Lewinská. Na to bychom neměli zapomenout. To byla ta pravá hvížďalovská aféra. Tehdy se změnil přístup k politické kariéře a ukázalo se, že když se chcete zbavit politika, můžete ho nejprve obvinit a pak hledat z čeho. Toho vykutáleného vyšetřovatele, co stále nemohl nic najít, zachránila jedna rozjívená káča,  který někdo poradil, že na mladické nerozvážnosti se dá přece báječně vydělat, když to bylo s prezidentem.

Prezidenta to nakonec nezničilo ale bylo to jentakatak a hlavně to ukázalo světu, kudy na poilitiky. A Hvížďala je novinář, a to znamená, že ho podobné aféry živí. Víte jak snadno se žije novinářům, když nezáleží na ničem jiném než na obvinění? Stačí vypustit cokoli - a už je o čem psát, a ono se nakonec něco najde, třeba někde jinde. Vypusťte takovýhle pseudopřípad a jen se koukejte, co to udělá se spravedlností. Pero nezůstane suché. Nejzřetelnějším případem tohoto druhu u nás není případ Čunek, ale případ Kořistka. Ten nejspíš celý vyrobil novinářský cech, a pak jen surfovali na té vlně.

Cricket 1.7.2009 16:00

Re: přelomový případ

Jo,jo, how- now na košili vržené, drží jako přilepené.

Jura 1.7.2009 16:14

Re: přelomový případ

Spadl jsi na beton?....pokud se někdo může vyhnout soudu jen proto, že je zrovna politik....tak nazdar hodiny. To ta naša demográcie je jak patrontaška za korunu..ti povim:-D

Olin 1.7.2009 17:44

Re: přelomový případ

Vyhnout soudu? A ty se taky vyhýbáš soudu, kdy tě zrovna nesouděj?

Na celým tom případu je zřejmě mnoho špinavostí, ale jedna z nich je, že se někdo pokoušel dostat politika k soudu, ačkoli byly závažné pochybnosti - nikoli o vině, od toho je soud - ale o tom zda se skutek stal!

To k čemu se vyslovuji já a zde - je skandál, že politika mohou u nás honit před soud, aniž by KDOKOLI  udělal něco, z čeho je dotyčný obviněn. A případ Mlynář dosvědčuje, že politik může být i odsouzen, aniž by ke skutkové podstatě trestného činu vůbec DOŠLO. U nás stačí obvinění a la Hvížďala.  A proč stačí? Protože veřejné mínění a la Jura chce "krev".

RadekH 1.7.2009 16:16

Re: Pokud o něčem nic nevíte,

Tak se tím probůh neohánějte.  Clintona málem nezničila aférka s Lewinskou, ale to, že pod přísahou o té aféře lhal senátní komisi.

Jinak k tomu obvinění, likvidace nepohodlných státních zástupců za Vesecké je neoddiskutovatelný fakt a co se týče Cepla, tak Motejl prohlásil, že za 40 let jeho advokátní praxe si nepamatuje, že by byl příslušnému soudci odebrán případ.  To je absolutní novinka.

libero 1.7.2009 16:41

Re: Pokud o něčem nic nevíte,

A přitom tam ty 3 baby, které to odebraly, sedí už leta. Že by se zbláznily až teď?

Olin 1.7.2009 17:37

Re: Pokud o něčem nic nevíte,

Kurňa podstatou toho případu přece není fakt, že Clinton lhal - o sexuálních aférkách lžou všichni muži - ale fakt, že se o tom musel před senátní komisí vůbec zpovídat, jak v Ženevě za Kalvína, ale z úplně jiných, než náboženských důvodů!! Podstatné také je, že oný soukromý vyšetřovatel "vyšetřoval" cokoli co se týkalo Clintona s jasným zadáním taky cokoli najít.  Trvalo to dost dlouho, až se přihlásila ta Monika...

RadekH 1.7.2009 18:26

Re: Pokud o něčem nic nevíte,

Právě ta lež byla podkladem při pokusu o Impeachment.

Eva 1.7.2009 19:50

Re: Pokud o něčem nic nevíte,

     Ano, i vrabci si to cvrlikají na stromě, že je tady justiční mafie, podporovaná zakukleným čarodějem-čarodějnicí Veseckou. Prostě Čunek se nevyšetřoval, ať udělal něco nebo ne, protože se chtěla u moci udržet za každou cenu bývalá, konečně bývalá vláda v čele se s. Topolánkem, člověkem bez morálky. A to je pravda ze všech úhlů. Prostě Topolánek, to je ogar, který využívá jen protekce, kamarádíčky, směje se na všechny strany jako obecný "blb". Vážení, proberte se!Díky za pravdivý a bohužel  objektivní článek. Já chci na rozdíl od některých diskutujících spravedlnost.  

ll 1.7.2009 12:43

Hvížďala zase něco objevil

A co tak prozradit něco o "privatizaci" MF?

janoryna 1.7.2009 12:40

s tím čunkem

to pořád není jasné. mám takový dojem, že to byla na něj zinscenovaná kampaň, kterou se teď snaží všichni zahladit. teď to budou asi znova obětování státní zástupci. jediná vina čunka je, že je všechny s tou kauzou neposlal na lampárnu tak jak se na pravicového politika sluší.

Ludva 1.7.2009 12:32

Objektivní článek

Kéž by takto psalo více novinářů.R^

mag 1.7.2009 12:53

neobjektivní blábol :)) typický český nosvinář ...

Rv

Cricket 1.7.2009 16:02

Re: Objektivní článek

Alespoň by bylo zjevné, že jsou ve skutečnosti všichni stejní magoři, Hvížďalu nevyjímaje.:-P

Landys 1.7.2009 12:24

Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

;-€I když Čunek není zdaleka moje krevní skupina, taky se mi ta obvinění zdála z počátku přitažená za vlasy. Proč to tedy Topolánek nenechal proběhnout standardním způsobem, a začal organizovat ty šarády, které postupně zkompromitovaly celou justici. Nejspíš proto, že Dalík nic jiného než podrazy a intriky nezná - a jistota byla jistota. Teď tady modráci budou ječet, jako kdyby se dověděli něco nového, něco co by sami netušili nebo přímo nevěděli. No a tak vypudne opět ta stará ale již poněkud vyčpělá taktika - o to víc začnou nadávat na Paroubka a strašit nástupem rudého nebezpečí. Za chvíli už to ale přestane zabírat, chtělo by to natrénovat něco nového !

Martin 1.7.2009 12:30

Re: Modráci, ječíte sice dobře, ale není to ani pro vás nic nového !!!

Aha, další z těch, kteří dělí názory na "modré" a "oranžové". No nic, užijte si toho kádrování.