22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 10.2.2007 21:16

Re: Re: Co Vaclav Havel nerekl

S tímto souhlasím také. A dodávám, že rozhádaná multikulti Evropa tou zárukou není.

Kobylka Lajda 10.2.2007 23:06

Re: Re: Co Vaclav Havel nerekl

Velký souhlas.R^R^

Harpyje 10.2.2007 21:12

Re: Co Vaclav Havel nerekl

"...je fakt ze velke zeme EU jako Francie a Nemecko jsou proti budovani protiraketove obrany..."   Když je to fakt, tak jste jistě schopen uvést patřičné linky. Vaší svévolné interpretaci zájmů EU a ČR by též nějaký odkaz neškodil.

AeroKarel 10.2.2007 21:19

Re: Re: Co Vaclav Havel nerekl

Oni nejsou proti budování protiraketové obrany. Oni jsou proti budování americké protiraketové obrany. Pomoci Amíkům nechtějí a na svůj systém nemají. Společný systém EU je utopie. Tak hrajou betla.

Pasáček koz z Vermontu 10.2.2007 18:48

Trvalými válkami za trvalý mír

V Mnichově právě probíhá forum o bezpečnosti ve světě za účasti vrcholných politiků (také ministra národní obrany USA R. Gatese). Prezidet Putin tam, mimo jiné prohlásil toto : V současné době jsme svědky téměř neomezeného použití síly v mezinárodních vztazích. Jeden stát, USA, překročil svoje národní hranice ve všech směrech. To je velmi nebezpečné, protože nikdo se již necítí bezpečný a nemůže se spolehnout na platnost mezinárodního práva. To povzbuzuje mnoho zemí, aby získaly jaderné zbraně. Vybudování protiraketových základen ve východní Evropě vážným způsobem změní rovnováhu sil a může vyprovokovat jistou odpověd´.  Porušení této rovnováhy dá jedné straně pocit bezpečnosti a uvolní ruce v místních i globálních konfliktech. Na to musíme odpovědět. Rozšíření NATO nemá nic společného se zajištěním bezpečnosti v Evropě. Právě naopak, zmenší to důvěru mezi národy. NATO a EU nemají samotni právo k intervenci v krizových oblastech. Legální použití síly může být pouze na základě OSN.

Zprávy z jiných zdrojů také uvádějí, že Rusko a Čína výrazně zvětší náklady na obranu a že počet ruských mezikontinentálních raket bude zdvojnásoben.

Tak tady Putin definitivně demaskoval ruský imperializmus a jeho touhu ovládnout svět. A ještě očernuje USA, našeho úhlavního přítele a spojence. Fuj !!!

Každý jistě chápe, že americká vojenská základna v Čechách je naprosto nezbytná pro ochranu svobodného světa před ruským imperializmem. Základna také pomůže šířit americkou svobodu a demokracii po celém světě.  Huráááá !!!

Pasáček koz z Vermontu 10.2.2007 18:55

Re: Trvalými válkami za trvalý mír

Navrhuji, aby americká vojenská základna byla nazvána základnou Václava Havla.

LadaHaksna 10.2.2007 22:28

Re: Re: Trvalými válkami za trvalý mír

He he he

Jéňa 11.2.2007 10:19

Re: Re: Trvalými válkami za trvalý mír

Souhlasím s Pasáčkem koz, aby se základna jmenovala podle Václava Havla a Pasáček koz by tam se svým stádem mohl spásat trávu a tak udělal něco užitečnějšího než to blbé tlachání, kterým se tady prezentuje. Kozy jsou pro něj nejvhodnější intelktuální partneři, i když možná kozám ubližuji a tímto se jim omlouvám. 

zoch 10.2.2007 19:07

Re: Trvalými válkami za trvalý mír

Člověče,co je to s Vámi ?  Pokud porovnáte americký model společnosti a jakýkoli jiný,musíte v mnoha ohledech přiznat,že nejlépe brání zájmy každého jedince. A to je důležitější,než se šťourat v hamburgerech.

AeroKarel 10.2.2007 21:22

" Legální použití síly může být pouze na základě OSN."

:-PAno, počkáme si až si to ta banda Miloševičů, Saddámů, Umar Bašírů a Mugabů sama na sebe odsouhlasí na návrh Kaddáfího výboru podpořeného Castrem a Chavezem. :-P

Sch.glosátor 10.2.2007 18:21

Skvrny na Slunci, že.

A přitom dneska je tak pěkně....;-)

Hahahah 10.2.2007 18:21

Nebyl komunistou????

Autor: Alois IP: 88.100.73.xxx Datum: 10.02.2007;;;;;;; Library of Congres.

Published in the US by Karz publishers 320 W 105 str. New York N.Y.......Havel Vaclav(1936) was CPC member,charman of Club of independet writers in 1968. Kdo nadale veri,ze Havel nebyl komunista je stejny vul, jako ty, Lojzo.

T 10.2.2007 18:31

Re: Nebyl komunistou????

On ten blbecek Lojza reaguje vzdycky stejne, Havel nebyl komunista, on byl vzdycky humanista. Pouze pro Tebe a tvoje. Ty hnupe Lojzovatej.(Y)(Y)(Y)(Y)

vuk 10.2.2007 18:12

válečný zločinec Havel

nepřekvapil. Měl by za svou podporu dobyvačných válek strávit zbytek života ve vězení, stejně jako různí ti Clintonové, Blairové, Fischerové...

zoch 10.2.2007 19:11

Re: válečný zločinec Havel

Srbo,či Srbe !  Zamysliete se raději nad tím,čeho jste si  nevšiml.

doxa 10.2.2007 20:02

Vy jste také nepřekvapil

AeroKarel 10.2.2007 21:25

Re: válečný zločinec Havel

Jasně že jo, porád, jak si dovoluje útočit na lidumily jako Miloševič, Saddám, Mugabe ........

JERRY 10.2.2007 22:25

Re: Re: válečný zločinec Havel

Nevím čeho je Havel zločinec, v každém případě to není humanista viz Humanitrrní bombarrdování Jugoslávie, další nehezké věci, které jemu jako kolaborantovi nařídili, včetně radaru USA. Je to smutný případ hrdiny. 

Petr Holubec 10.2.2007 22:28

Re: válečný zločinec Havel

Spravne soudruhu. Ti Clintonove a Blairove jsou totiz imperialiste a jejich plany zhati nasi vepri boubelati. Na suchu i na mori hubime agresori, ejchuchu, ejchuchu, uz aj ve vzduchu. Za spravny postoj te vyfotime pred rozvinutou bojovou  zastavou. A jak se ted vubec dari tvym novinam Ruda Vatra?

Kobylka Lajda 10.2.2007 23:10

Re: válečný zločinec Havel

Havel - válečný zločinec, prober se Vuku, a hledej je v Rusku a Srbsku.;-O;-OR^Tam najdeš ukázku "civilizace". Ztrať se na zbytek života v močálech Běloruska. Šmejde.(Y)

ICHoCH 10.2.2007 17:58

Václav Havel nepřekvapil, už jako prezident Ceské republiky byl daleko víc úředníkem USA než země jejíž prezidentský úřad zastával.

Proto kolaboranti a rektální alpinisté USA jako Cyrda Retarda, Vondra, Parkanová,Klaus, modří bolševici z ODS, jejich bolševičtí obdivovatelé Štětina, Mejstřík, Šinágl a další lidský humus. Havel je proto jenom jedním z kolaborantů a řadovým řiťolezcem.

Petr Holubec 10.2.2007 22:33

Re: Václav Havel nepřekvapil, už jako prezident Ceské republiky byl daleko víc úředníkem USA než země jejíž prezidentský úřad zastával.

To co jsi ted vyzvracel neni veta. Vlastne dve. To je diagnoza. Ale tvoje.

Kobylka Lajda 10.2.2007 23:14

Re: Václav Havel nepřekvapil, už jako prezident Ceské republiky byl daleko víc úředníkem USA než země jejíž prezidentský úřad zastával.

To je úroveň projevu! Ty musíš strašně běsnit, že zlaté časy komunismu jsou nenávratně v (Y)! Já zas z toho mám radost.;-D;-D;-D Ano americké základněR^R^R^!!

jirka.s. 11.2.2007 15:53

Re: Re: Václav Havel nepřekvapil, už jako prezident Ceské republiky byl daleko víc úředníkem USA než země jejíž prezidentský úřad zastával.

No, to víte, kobylko! Sebrali mu hračku (kalašnikova), vrchním ředitelem v ČT ho neudělali, tak se musí nějak odreagovat!;-D;-D;-D

jirka.s. 10.2.2007 17:37

SEPTIKOVY SEBRANÉ SPISY (pokračování)

pokračování) Nechci ten grafomanský výlev číst, jen doufám, že jsme v posledních dnech zase okradli sudetské Němce: Nechcete se spolu s těmito řiťolezci za ten "dvorek"odstěhovat?: Narozdíl od Vás, mokere, nejsou mojí spásou, cizí p/r/d/e/l/e :-): až budete, jako správný kolaborant, někdy v budoucnu čekat na exekuci a budete mít čas pozorovat své soudruhy, jak se houpou na větvi či sloupu veřejného osvětlení, doufám, že Vás ty jejich zmodralé vyplazené jazyky a uvolněné svěrače upřímně rozesmějí. To víte válka je vůl a kdo seje vítr, sklízí bouři , zalezte si k nohám svého pána a neštěkejte tady z cesty  Jistěže pse Vy a Vám podobní přizdi/s/r/á/č/i jste v každé době stejní.:  Zvlášť když čerpáte z vlastních skušeností. Když s.e.r.e.t.e. při zdi vy, tak s.e.r.o.u. všichni, že. Reálně blbý AeroKarle,Plzáku žvaníte z cesty,:   Vylezla z něj slizká nechutnost jako vždy.:   Nic tak nepotěší jako dementní názorový oponent, který se ode mě distancuje.    Říká pes uvázaný na řetězu v USA :

jirka.s. 10.2.2007 17:39

Re: SEPTIKOVY SEBRANÉ SPISY (pokračování)

Asi začnu též vydávat spisy septikova tlustého dvojčete, XXL  !!!

J.G. Pašek 10.2.2007 17:06

Koukám anti-USA anti-radar utrhnuti od řetězu hlídací psy tady hlídají dvorek . . .

a v okamžiku kyž se tady nbjeví pro-radar článek či komentář, vyletí z boudy s pěnou u huby štěkají . . . .  tak málo se v té ČR od 1989 změnilo . . . . pokud jde myšlení lidí a jejich zrudlé mozky.

MB. 10.2.2007 17:53

Re: Koukám anti-USA anti-radar utrhnuti od řetězu hlídací psy tady hlídají dvorek . . .

Zmenilo se hodne. Drive svobodomyslne lidi zavirali a zabijeli, ted jim muzou uz jen zurive nadavat.

A takove nadavky jsou pro me nejlepsi odmenou, kterou si rad vychutnam.

jirka.s. 11.2.2007 11:01

Re: Re: Koukám anti-USA anti-radar utrhnuti od řetězu hlídací psy tady hlídají dvorek . . .

Tož vychutnávej, vychutnávej, ale proč tu pochoutku s takovou vehemencí pliveš kolem sebe?

kája 10.2.2007 16:10

Špatná zpráva pro radarovou propagandu

Objevilo se zde několik článků zpochybňujících odpor Ruska proti základnám USA. Že se s Ruskem jedná, že velvyslanec řekl, že postoj Ruska se může změnit. Takže co má potom znamenat další ostré vystoupení prezidenta Putina ? Kdo si z nás tady dělá legraci ?