22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
František I. 11.2.2007 15:14

Re: Ono je to složitější

R^

AeroKarel 11.2.2007 17:46

Re: Ono je to složitější

Tak to jsme přinejmenším dva. Souhlas.R^

ondys 11.2.2007 11:42

Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

 Radar určený pro americkou základnu v ČR je kolos o pulzním výkonu 1000MW. Negativní dopady se projeví řádově v okruhu desítek km. Navíc i při bezchybném provozu může dojít k odrazu vln o ionosféru. Pro zajištění provozu je nutný zdroj energie okolo 5 MW. Na základně má být 200 lidí. Zdroj energie musí být nezávislý na okolí. Vezmeme-li v potaz ještě požadavky na bezpečnost a utajení objektu je téměř jisté, že půjde o podzemní atomový reaktor.

Pokud je tato informace relevantní a exprezident Václav Havel to ví, tak ztratil zbytek morálního kreditu ovlivňovat veřejné mínění. Podílel by se na nestydatém vrtění psem, kdy čeští řiťolezci tradičně udělali z naivních důvěřivců houf šašků. Případné referendum by nemělo probíhat kvůli přítomnosti radaru, ale mělo by směřovat k otázce, zda chceme mít na svém prťavém území něco podobně nebezpečného bez možnosti kontroly.

MB. 11.2.2007 11:50

Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Terminologicke upresneni. Informace mivaji zdroj, ktery lze overit a proverit. Jinak se to nazyva dezinformace.

ondys 11.2.2007 15:47

Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

K tomu by se měl vyjádřit někdo, kdo tomu rozumí líp, ale zatím je to jako za bolševika s chartou i antichartou. Vášnivě se o tom mluví, ale nikdo neví, co to v podstatě obnáší.

Beda 11.2.2007 17:02

Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Souhlas, ovšem MB. si dovolil Vás upozornit, že přesně toto neděláte. Jen šíříte dezinformace a nikoliv informace.

A chartu několikrát četli na českém vysílaní RFE, VoA atd., takže kdo chtěl, věděl o co jde. Kdo nechtěl, mohl věřit Rudému Právu.

ondys 11.2.2007 18:04

Re: Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

A co provokace, aby nás konečně už někdo odpovědně  zasvětil, co taková základna obnáší?

kopec 11.2.2007 19:10

Re: Re: Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Jsem proti zakladne a nechci zadne informace.Ty ktere jsem ziskal v materske skolce mi dostacuji.

František I. 11.2.2007 15:03

Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Ano radaru, ano dalšímu Temelínu.....Stop hnědouhelníkům. Za uranovou budoucnost republiky. Do již vybudovaných rakteových sil rakety proti Rusku!!! Pfff, jakou hovadinu si ještě tento příspěvek zaslouží?

ondys 11.2.2007 15:49

Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Poprskals mi obrazovku, svazáku.

pavel 99 11.2.2007 16:15

Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

ono by to nejspíše chtělo vědět něco víc o oněch impulsech. Kupříkladu na jeden milisekundový impuls 1000MW za hodinu (1MWh) stačí agregát o "šíleném výkonu" cca 278 W. Běžné vojenské agregáty mají výkony stovek kW.

František I. 11.2.2007 17:36

Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Pavle, nebohý narudlý a natvrdlý ondys nepotřebuje fakta. Ten se bije za ideu. Možná si myslel, že tu budou navíc amici stavět Tokamak, aby mohli antihmotou bombardovat Rusko a Paroubkovi přivolat Marťany. Potom by ten výkon byl alespoň trochu reálný. Občas jsou ti Leninovi pohrobci docela zábavní. Ten tvor je ochotný líčit Plzeňákům, že si po spuštění radaru budou připadat jako v mikrovlnce. Bude jim to smažit slepice a kazit pivo kyselostí.

johan 11.2.2007 17:53

Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Vy jste něco nepochopil? Píše se tam o trvalém zdroji 5 MW, které větrníky nezajistíte, i kdyby foukal tajfun. A pulsní výkon 1000 MW je asi nutný při dosahu 5000 km. Ten atomový reaktor je zcela pravděpodobný, i když mi osobně více vadí 500 kt střely Topol-M (25 Hirošim) zamířené na Prahu. Čert a Putin nikdy nežertují.

pavel 99 11.2.2007 18:24

Re: Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Pokud pamatuji, tak staré elektronkové radary (s mnohem menší citlivostí) na vzdálenosti 1000 - 1500 km potřebovaly impulsních 2MW - to je o pár řádů jinde než ona fáma.

ondys 11.2.2007 18:02

Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Františku, I. :bohý nadtvore, nenarudlý a nenatvrdlý. Jste nezábavným pohrobkem úslužné vstřícnosti. Nechcete smažit hamburgery a otvírat colu v americké kantíně?

pavel 99 11.2.2007 18:32

Re: Re: Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Františku - bohužel mnozí takovýmto výkřikům věří. Na druhou stranu se dá tvrdit, že po zapnutí radaru budou padat pečení holubi  - stačí otevřít .......

Jara London 11.2.2007 18:30

Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Mimochodem, například reaktory na ponorkách mají potřebný výkon, jsou naprosto bezpečné, ekologicky přijatelné a provozně spolehlivé po desítky let. Proč by něco takového muselo vadit?

Klokan 11.2.2007 10:10

Putin

bude protestovat i když tady budou USA chtít vybudovat fabriku na tkaničky do vojenských bot. Je to jeho  povinnost a národ kterému vládne to od něho očekává. Tak co by nevyhověl?

Co mě ale zarazilo, je jednoznačný antiamerikanismus deklarovaný na víkendovém sjezdu ČSSD. Strana "upřímných" odhodila veškeré technické, bezpečnostní a ekologické argumenty a ponechala si jen jeden - radar ne, protože je AMERICKÝ. Ať si tady postaví kdo chce co chce, ale amíkům nevyhovíme i kdyby se rozkrájeli.

Od takového Zaorálka už to není jen obyčejná blbost, za jeho zarputilým protiamerickým postojem musí být něco víc. Že by byl do ČR vyslán pracovně?

UFO 11.2.2007 11:23

Re: Putin

No, já mám podezření i na Paroubka, že je sem pracovně vyslán z Marsu. Americký radar ne, ale spojit se třeba i s Marťany -ano (jednoznačně deklarovaná podpora Marťanům). A Zaorálek je proslulý svou adorací Severní Koreji.

MB. 11.2.2007 11:28

Re: Putin

Zaoralek je tu tutove na sluzebce. Podivejte se na:

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=118020

Ale je to dost drsna propaganda proti vecnym argumentum Pojara.

míra 11.2.2007 9:28

Putin má pravdu

Proameričtí základnáři, přečtěte si pozorně Putinův projev, na rozdíl od zdejších příspěvků bychom ho měli brát vážně. Opravdu nás chcete zatáhnout do velmocenských třenic a vystavit nás nebezpečí, které by s velkou pravděpodobností jinak nehrozilo ? Chcete ohrozit perspektivní ekonomické vztahy s rychle se rozvíjecími ekonomikami Ruska a Číny a vyměnit je za bezobsažnou pochvalu od USA ? Víte že ČR a Polsko jsou vzhledem ke své nevyzpytatelné zahraniční politice terčem kritiky nejen od Ruska, ale i řady členských zemí EU ? Co vlastně chceme ?

Kobylka Lajda 11.2.2007 9:40

Re: Putin má pravdu

Nevyzpytatelná je především politika Ruska. To se svých imperialistických choutek jen tak nevzdá. Její dvojí "osvobození" mojí vlasti mi stačilo k tomu, abych zásadně viděla výhody ve spojenectví s USA, než s výcgodními barbary. Ty rudý zmetku, ty musíš ale vnitřně bobtnat zlostí, že už Rusko není tou velmocí, co bývalo. No jo, i věčné říše jednou končí a i to " na věčné časy a nikdy jinak" už k nám doléhí jen jakoby ozvěnou a naštěstí slábne. Ještě je nutné, aby se koloniální systém Ruska rozložil úplně a neruské národy získaly svobodu!! Já moc dobře vím, co chci. Spojenectví s Ruskem to určitě není.;-O;-O;-O

míra 11.2.2007 10:05

Re: Re: Putin má pravdu

Jen aby jsi se nepletla koňská hřívo. Ti východní komunističtí barbaři v Číně už dnes vyrábí většinu oblečení a bot, ve kterých chodíme, polovinu počítačů a další elektroniky a brzy nás strčí do kapsy i s automobily. A bez ruských surovin by se šla klouzat celá Evropa. A z Ameriky máme tak leda jejich "hodnotné" filmy. Chápu, že se tlačíš pod sukně nejsilnějšího, to je národní zvyk, ale vrcholem tvého vystoupení je dvojí "osvobození". To jako že protektorát ti vyhovoval lépe ?

jirka.s. 11.2.2007 10:57

Re: Re: Re: Putin má pravdu

No, vlastně máš pravdu! Ti Američané nám sem nepřinesli nic dobrého! Naposledy například internet s možností, že se na něm mohou vykecávat takoví pitomci, jako jsi ty.

Kobylka Lajda 11.2.2007 13:29

Re: Re: Re: Re: Putin má pravdu

R^R^R^V

Kobylka Lajda 11.2.2007 13:24

Re: Re: Re: Putin má pravdu

V Číně už dávno není komunismus ve smyslu, jak to chápeme my. Výraz barbaři sedí lépe na Rusko. A pokud bude Čína potřebovat suroviny, zaťuká silně na vrata Sibiře. Já zas vzpomínám na strašně blbé ruské filmy a na americké se dívat nemusím, už to není povinné, jako kdysi za vlády KSČ. Určitě chodíš v džínsách, nosíš mikiny s nápisy amerických universit, žereš popkorn, posloucháš americkou muziku, snažíš se vycestovat do USA ba výlet, studium, pobyt atd. - myslím to obecně, ne přímo na Tebe - proč se neusídlíš v Rusku, nedrnkáš na balalajku, nezakoupíš si zemljanku, láptě, rubašku a nelouskáš semínka ze slunečnic? ;-D Já pod sukně zásadně nikomu nelezu, mně zajímají chlapské gatě a jejich obsah!;-D;-D;-D;-D Protektorát trval 6 let a bolševické svinstvo skoro 80, u nás 40 zkažených let života.  Takže ten ruský protektorát byl pro mne mnohem horší, ten jsem zažila!!!;-O(Y)

Herakleitos 11.2.2007 17:55

Re: Re: Re: Putin má pravdu

Míro, já se ti divím, že s takovým ksindlem jako je kobyla, nebo jirka s malým se pouštíš do diskuse. Jsou to ultrapravičáci naočkovaní fašismem. Jak jim dojdou argumenty, tak od nich srší nadávky. Jsou zralí na šaškec.

jirka.s. 11.2.2007 21:14

Re: Re: Re: Re: Putin má pravdu

Zkus citovat jednu moji nadávku, prenatální nedodělku!

p.zinga 11.2.2007 12:07

Re: Re: Putin má pravdu

Ty nejsi Kobylka, ty jsi Vůl!

Kobylka Lajda 11.2.2007 13:28

Re: Re: Re: Putin má pravdu

To je vtipné, jak zatloukání hřebíků do rakve, ale co čekat od narudlého, podle jména zřejmě vasrpoláka! Když neumíš vyvrátit můj názor argumenty, tento výkřik je nedostatečný a  vypovídá o tvé jednoduchosti. Běž do(Y)