2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 4.6.2007 2:12

zajimava je ta reakce slovenskeho hor klubu

"O tejto akcii nema JAMES ziadne spravy, neorganizuje ju. Ak sa uskutocnuje, tak ide o komercnu zalezitost, ktora nema nic spolocne s vrcholovym sportom, ktorym sa nas spolok zaobera."

je fakt ze na svych strankach ma  Bem toto "Expedici organizuje Slovenský horolezecký klub. Každá expedice musí mít sponzory, v tomto případě půjde o slovenské či mezinárodní výrobce outdoorového vybavení, horolezecké techniky."

http://www.pavelbem.cz/am3/asp/clanek.asp?id=JiMklbb92UTF

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:27

Re: zajimava je ta reakce slovenskeho hor klubu

No a zbývá se ještě zeptat toho slovenského horolezce, který tu skupinu primátora, dvou šerpů a sebe vedl, aniž na vrchol sám vystoupil.  A pan primátor odpoví, kde vzal ty peníze ( třeba že si je prostě našetřil, vždyť o tom výstupu snil od dětství ) a nebo že ho podpořil tak a tak ten a ten a bude vše jasné. Myslím si, že pan primátor si počíná trochu nešťastně a trochu nezdatně ve věci veřejné presentace své cesty, což se dá napravit velice snadno.

clay 4.6.2007 2:09

wanere

vy jste tak.........zbytečnej;-)

clay 4.6.2007 2:09

wagner už zase blouzní

:-Dnení tady lékař?:-D

Marek 4.6.2007 1:31

Autora článku považuji za debila.

Autor článku dokáže jen zvracet své negativní myšlenky a emoce. Chápu že trpí nezvládnutelným tlakem svých pochybností a závisti ale nemusí s tím obtěžovat čtenáře Neviditelného psa.

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:23

Re: Autora článku považuji za debila.

Mne tím neobtěžuje.

Mirek 4.6.2007 8:31

Re: Re: Autora článku považuji za debila.

Až pochopíte rozdíl mezi satelitním telefonem a mobilem, možná změníte názor doktore.

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 13:44

Re: Re: Re: Autora článku považuji za debila.

:-))) to se mi asi nepodaří :-)) díky za reakci, přijde mi vtipná, opravdu

Šerpa 4.6.2007 1:29

Obsese?

Ten Wagner je zvláštní. Napřed nám tu napíše, že je Bém na detoxikační kůře ve Švýcarsku. Pak, že mu někdo sponzoroval výstup na Everest. Ale že tam zřejmě Bém stejně nevylezl, sponzoring nesponzoring. A že se ho na tiskovce novináři neptají, na to, co by se správně měli zeptat. Wagner na tiskovky nechodí? Ale lepší se to, napřed Wagner výlet považoval za jakési mystérium, pak měl pochyby, po výstupu mu sice ještě zůstavaly otazky, a teď už mu dokonce zbyly jen dvě, z nichž jen jedna se týká toho, zdali Bém na Everestu skutečně byl.

Doufám, že mu Bém tyto otázky uspokojivě nezodpoví. Jinak se tu příště Wagner zeptá, kdo že Bémovi sponzoroval ten pobyt ve švýcarském sanatoriu...:-)

huhu 4.6.2007 0:52

gratulace Pavlu Bémovi

Pavlu Bémovi gratuluji. Reakce části typicky malého, závistivého českého prostředí je dle očekávání . Když už tam Bém vylezl, tak je třeba to co nejvíce zlehčit, zpochybnit a odvézt pozornost. Prostě když má někdo úspěch tak český póvl reaguje stylem - kde to ukradl, jakou má protekci, kdybych chtěl...atd...článek je ubohost

Zdenda 4.6.2007 8:06

Re: gratulace Pavlu Bémovi

Mam rad tyhletyty rozumbrady pisici bezchybnou cestinou na ceskych serverech o tom jaky jsou Cesi povl...

milos 4.6.2007 9:07

Re: Re: gratulace Pavlu Bémovi

Rozumbrada mozna ano, ale stran bezchybne cestiny bych mu absolutorium nedaval. Par chyb tam rozumbrada ma.

Haui1 4.6.2007 8:08

Re: gratulace Pavlu Bémovi

Nikdo přece nezlehčuje vlastní sportovní výkon. Pan Wagner pouze pokládá pár otázek, na které chce odpověď. Co je na tom divného. Do Čunka každý bije, jak to je s úplatky, ale Béma se zeptat nesmíme?

Tomáš Fiala - oprsklý důchodce 4.6.2007 11:13

Re: gratulace Pavlu Bémovi

Jen drobnost - podobnost se odvádí, nikoli odváží. Proto jednou S a podruhé Z. Příště lépe... S gartulací souhlasím.

doc 4.6.2007 0:41

kyslík byl,

sám Bém o tom mluvil, že se nemohl zdržet tak dlouho na vrcholu, jak by chtěl, neb měl problem s nedostatkem kyslíku.

J.Havránek 4.6.2007 0:19

Pořád platí,

pane Wagnere, že  dvakrát opakovaný vtip, už není žádný vtip...

Petr 4.6.2007 0:45

Re: Pořád platí,

Spíše jde o to, že Bém zatím na nic konkrétně neodpověděl, vykrucuje se podobně jako Čunek. Takže je zcela namístě mu tyto otázky zopakovat.

huhu 4.6.2007 0:54

Re: Re: Pořád platí,

a z čeho se má jako vykrucovat ? tady je jediná účinná obrana - prostě poslat autora do (Y)

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:21

Re: Re: Re: Pořád platí,

a proč ? Na jedné straně se kdekomu líbilo,  jak investigativní journalistka převlečená za studentku z AmerikY předstírala nemoc, aby testovala zdravotníky, na straně druhé je špatné se ptát jednoho z nejvýznamněji postavených politiků na podivné okolnosti, které se objevily v souvislosti s jeho usílím dosáknout nejvyššího místa na Zemi?

Pokud primátor vystoupil na Everest, je to úctyhodný výkon a jeho neplacené volno bylo využito velice účelně, a to nejen ku jeho vlastnímu prospěchu. Má za to obdiv a uznání nejen ode mne, ale i od myslím si všech lidí. A dokonce větší obdiv a uznání, než vzdáváme horolezcům, kteří ten vrchol zdolávali mnohem obtížnějšími cestami a o kterých mnohdy ani nevíme.Když ale je ten výstup   spojen s nejasnostmi, vnímáme to také více a šířeji , než u těch profíků.  A když se k tomu druží  možný konflikt zájmů ve věci financování, pak tím více.

Pan primátor by mohl - a já myslím, že by i měl  - vše trochu lépe popsat a bylo by možná po dochadech. Kdesi jsem četl, že k tomu měkl i nějakou PR agency, tak proč tolika podezřelého ticha.  Na druhé straně, kdyby se na něj pěly ódy a prostor médií by byl přeplněn kdejakým detailem z jeho cesty, vyvolalo by to také odpor.

Každý má znát své meze a dbát jich, ať už v malých nebo velkých věcech. Myslím si, že pan primátor ty meze stanovil trochu nešťastně.

clay 4.6.2007 2:12

Re: Re: Pořád platí,

proč se ho wagner nezeptá na tiskovce? Bojí se, že se ztrapní.

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:39

Re: Re: Re: Pořád platí,

To se bojí všichni journalisté ?

cb 4.6.2007 0:04

Pane Wagnere

Jaky vylet myslite? Mozna ten na detox do Alp?